Menu

Futbal

Španielska LaLiga

FC Sevilla – Girona FC

0:2

koniec (0:1)

01.05.2023, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • 32. kolo • Milan Huppert cz

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 15:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:11. (23:09:14)
Sevilla v rámci 32. kola španělské nejvyšší soutěže nepotvrdila roli velkého favorita, na domácí půdě prohrála s Gironou 0:2.

Hosté si rozložili góly po jednom do každého z poločasů. Skóre střetnutí otevřel stoper ve 23. minutě Juanpe střelou z voleje po centru od rohového praporku, pojistku na vedení dal outsiderovi v 55. minutě nejlepší střelec týmu Valentín Castellanos, jenž po sklepnutí od Cygankova prostřelil padajícího brankáře pod břevno. Domácí navzdory nepříznivému výsledku pokračovali v územní převaze, ale nulu v kolonce vstřelených branek nevymazali, v největší příležitosti Suso technickým pokusem orazítkoval břevno pár vteřin před závěrečným hvizdem.

Svěřenci kouče Míchela si vítězstvím polepšili na osmou příčku, ztrátu na pohárové příčky snížili na pět bodů. Sevilla zůstává jedenáctá a jeví se pravděpodobněji, že o účast v pohárové Evropě pro příští rok zabojuje skrze Evropskou ligu, kde je už v semifinále.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Pod vlnou frustrace si Marcos Acuña neodpustil hodně zbytečnou poznámku směrem k hlavnímu rozhodčímu, žlutá karta je logickým vyústěním.

90+5

Ale tak nakonec se Gazzanigovo čisté konto přeci jen otřásalo v základech! A to doslova. Suso si na hranici šestnáctky našel prostor k technické střele, kterou perfektně kroutil na zadní, pravou tyč, skvělému zásahu zamezilo břevno.

90+5

Nemohoucnost domácího celku směrem do ofenzivy potvrdila i momentka v podání Lucase Ocampose, jenž si chtěl jenom posunout míč po pravé lajně, ale kulatý nesmysl píchl až za postranní čáru.

90+4

Akce Sevilly pokračovala rohovým kopem. Oriol Romeu si stoupl přesně do toho prostoru, kam Suso míč poslal, středopolař ho nekompromisně odhlavičkoval pryč z velkého vápna.

90+3

Zprava centroval Suso. Santiago Bueno odcouval a hrací předmět ve velkém záklonu dokázal zvednout nad vlastní bránu.

90+2

Domácí kontrolují míč na útočné polovině, ale mají obrovské problémy jej dostat do vnitra pokutového území, nahrávku středem vystihl Valery Fernández.

90+1

Na drama to v Seville nevypadá, čehož si jsou vědomi i někteří fanoušci, kteří nespokojeni s výkonem svých oblíbenců už začínají opouštět stadión.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.

90

Střídání v týmu Girona FC:
ze hřiště odchází Viktor Cygankov, přichází Bernardo Espinosa.

90

Střídání v týmu Girona FC:
ze hřiště odchází Rodrigo Riquelme, přichází Ricard Artero.

88

Po volnější levé lajně nabral vysokou rychlost Marcos Acuña. Argentinský mistr světa zvládl i odcentrovat, ale bez efektu, protože Rafa Mir se nedokázal vyšplhat nad Juanpeho.

87

Susův centr na zadní tyč měl oči. Lucas Ocampos na něj s vypětím všech sil dosáhl, v akrobatické pozici však nedokázal hrací předmět usměrnit mezi tři tyče.

86

Do protiútoku vystartoval rychlonohý Rodrigo Riquelme. Nasadil pěkné jesličky Gudeljovi, jenže míč si přitom píchl příliš daleko od nohy a nejrychleji k němu doběhl Gonzalo Montiel.

85

Lucas Ocampos na pravé straně počkal na doplnění. Volil posunutí balónu k levé lajně na Susa, jehož centr z první Juanpe zdárně zblokoval.

84

Příliš dlouho otálel s rozehrávkou autového vhazování Alexander Callens. Arbitru Muñizovi pohárek trpělivosti přetekl, a tak sáhl do kapsičky pro žlutou kartu.

83

Girona nyní měla i notnou dávku štěstí. Střílený centr Érika Lamely nasměroval Oriol Romeu směr vlastní brána, měl obrovské štěstí, že balón poslal přímo do Gazzanigy.

83

Suso odcentroval do pokutového území a už jen sledoval, jak situace dopadne. Spokojený nebyl, protože Santiago Bueno přehlavičkoval Júsufa en-Nesírího.

82

Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Nemanja Gudelj vyslal příliš dlouhý nákop za obranu, Júsuf en-Nesírí neměl šanci míč dostihnout.

82

Střídání v týmu Sevilla FC:
ze hřiště odchází Bryan Gil, přichází Érik Lamela.

80

Ofenzivu podpořil Yan Couto, který pod tlakem volil přihrávku po pravé lajně, tedy do prostoru, kde neměl žádného spoluhráče. K balónu v poklidu doběhl Loïc Badé.

79

Ivan Rakitić kroutil balón přímo do středu brány. Paulo Gazzaniga zaváhání nepřipustil, rukama kulatý nesmysl v klidu vyrazil mimo vápno.

78

Narážečkou vyřadili Marcos Acuña s Loïcem Badém tři protihráče, jenže první jmenovaný vzápětí narazil na čtvrtého, Juanpe protihráče podrazil a způsobil standardku v neprospěch svého celku.

77

Snažil se, ale nákop za obranu byl zkrátka příliš dlouhý. Júsuf en-Nesírí měl co dělat, aby si mimo hru neublížil o reklamní panely.

76

Marcos Acuña si věřil individuálně, jenže nekoukal před sebe a to byla zásadní chyby, nekontrolovaně totiž narazil do zapřeného Fernándeze.

75

Střídání v týmu Sevilla FC:
ze hřiště odchází Pape Gueye, přichází Rafa Mir.

74

Suso využil podklouznutí konkurenta k zisku míče na pravém křídle. Zvedl hlavu a odcentroval do vápna, kde si Gila pohlídal Juanpe.

73

Střídání v týmu Girona FC:
ze hřiště odchází Miguel Gutiérrez, přichází Valery Fernández.

73

Střídání v týmu Girona FC:
ze hřiště odchází Valentín Castellanos, přichází Reinier.

72

A byl to právě Suso, kdo obstaral standardní situaci. Levačkou dle očekávání zakončoval, balón kroutil těsně na přední tyč, ale hrací předmět nakonec proletěl poměrně výrazně vedle ní.

71

Volný přímý kop pro Sevillu. Způsobil jej středopolař Oriol Romeu, který nezachytil kličku Susa a krajana v dresu soupeře podrazil.

70

Po kombinaci dvou střídajících hráčů centroval do vnitra vápna Suso zprava. Balón si našel Marcos Acuña, nechal si ho spadnout na zem a pravým nártem potom vypálil příliš vysoko.

69

Vzrušení bylo zbytečné. Sražená střela Gudelje z velké dálky se odrazila k Bryanu Gilovi, který tváří v tvář brankáři trefil pravou tyč, v případě rozvlnění sítě by však trefa neplatila pro ofsajd.

68

Na samostatný výlet se vydal Valentín Castellanos. Útočník s velkým klidem proběhl kolem dvou konkurentů, nicméně třetí, Gonzalo Montiel, už se ho chytil a ve skluzu mu balón odpálil z pod nohou do autu.

67

Hosté kombinují v blízkosti poloviny hřiště. Na domácích hráčích můžeme vidět čím dál tím větší frustraci, podobný průběh jim vůbec nevyhovuje.

66

Výbornou defenzivní činnost jsme mohli sledovat i na druhé straně. Alexander Callens pustil tělo před Bryana Gila a míč nechal doskákat až mimo hrací plochu.

65

Miguel Gutiérrez svou přízemní přihrávkou našel za velkým vápnem Valentína Castellanose, tomu nedovolil zakončit dobře pozičně pracující Nemanja Gudelj.

63

Střídání v týmu Girona FC:
ze hřiště odchází Javi Hernández, přichází Alexander Callens.

63

Zajímavý útok i na druhé straně. Ostrý pas do druhé vlny v podání Montiela měl oči a Paulo Gazzaniga měl velké štěstí, že Buenem tečovaný pokus Susa mířil přímo do středu.

62

Rodrigo Riquelme se na levé straně krásnou stahovačkou uvolnil kolem Badého, načež svůj centr posadil na hlavu Valentína Castellanose, jenž mířil těsně vedle levé tyčky.

61

Nově příchozí Suso o sobě hned dal vědět. Balón si zpracoval za velkým vápnem, leč technický úspěch nezakroutil úplně ideálně k tyči, Paulo Gazzaniga zapsal snadný zákrok.

60

Střídání v týmu Sevilla FC:
ze hřiště odchází Fernando, přichází Suso.

60

Střídání v týmu Sevilla FC:
ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Ivan Rakitić.

59

Útok pravou stranou domácímu celku nevyšel. Gonzalo Montiel rozběhl Lucase Ocampose, Argentinec neuspěl jeden na jednoho proti Miguelu Gutiérrezovi.

58

Hosté už samozřejmě nikam nespěchají. Santiago Bueno mohl po zisku míče založit rychlý protiútok, ale raději počkal na srovnání řad a pas poslal Juanpemu.

57

Pokus o rychlou odpověď nevyšel. Júsuf en-Nesírí vyvinul velký tlak na Paula Gazzanigu, který poslal odkop s lehkým dotekem protihráčovy nohy do zámezí.

55

Girona právě vstřelila branku!
Stadión oněměl smutkem, domácí totiž navzdory územní převaze inkasují podruhé! Pěkná střela Riquelmeho skončila na břevně, nicméně akce pokračovala, míč se po souboji dvou hráčů odrazil k Cygankovovi, který jej sklepl pod sebe na nejlepšího střelce mužstva VALENTÍNA CASTELLANOSE a ten poslal míč padajícímu brankáři nekompromisně pod břevno.

55

Se zdánlivě snadným zpracováním si Júsuf en-Nesírí vůbec neporadil, míč dokonce úplně minul. Z klidné pozice může rozehrávat Santiago Bueno.

54

Velkou parádičku si dovolil Miguel Gutiérrez, když po zhruba třicetimetrovém sprintu vyzkoušel za levou stranou šestnáctky centr rabonou, nicméně trefil prvního clonícího Montiela.

53

Lucas Ocampos se na sebe hodně zlobí. Dlouho si dělal prostor na pravé straně, aby nakonec poslal kulatý nesmysl do zámezí.

52

Přetažený centr nebyl dobrou volbou. Odražený míč si sice našel Gonzalo Montiel, ovšem z krkolomné pozice střílel z voleje hodně nepřesně.

51

Standardka pro Sevillu. Po levé lajně nabral vysokou rychlost Lucas Ocampos, jehož drobným potažením zastavil Santiago Bueno a může být rád, že vyvázl bez žlutého trestu.

50

Aniž by měl Yan Couto možnost celou situaci vidět, tak se vehementně hlásil o přerušení hry po údajné hře rukou Montiela, ten ji však měl v přirozené poloze u těla.

49

Protiútok se chystal založit Pape Gueye, ale nedostal se ani k nahrávce, protože mu arbitr Muñiz odpískal nedovolený zákrok na Cygankova.

48

Miguel Gutiérrez píchl balón na levou stranu vápna k Rodrigu Riquelmeovi, jemuž střílený centr nevyšel, načež se k němu míč odrazil a se slabou střelou na přední tyč neměl Marko Dmitrović výraznější starosti.

47

Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě, oba celky tak pokračují v původním rozložení.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně ve 22:03.
Sevilla zatím nepotvrzuje roli favorita, po prvním poločase na domácí půdě prohrává s Gironou nejtěsnějším možným výsledkem 0:1. Skóre střetnutí udává situace z 23. minuty, kdy si Riquelmeho přetažený centr od praporku našel stoper Juanpe a ránou z voleje napálil balón za záda bezmocného gólmana. Bízko vyrovnání byl aktivně hrající Bryan Gil, avšak z dobré pozice mířil přímo do středu, kde byl Gazzaniga. Domácí nehrají zle, jsou lepším týmem, pro druhou půli potřebují zlepšit akorát efektivitu.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Girona útočila na gól do šatny, který by ji výrazně přiblížil vítězství. Na levou stranu šestnáctky dostal nahrávku Rodrigo Riquelme, technická střela z prvního doteku prosvištěla o kousek nad břevnem.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.

44

Autové vhazování Valentín Castellanos patou šikovně prodlužoval za sebe, Viktor Cygankov se následně nedokázal natlačit před Marcose Acuñu.

43

Po zblokovaném centru si za velkým vápnem našel balón Lucas Ocampos, z prvního doteku míč nasměroval nad břevno.

42

Další Acuñův centr pro změnu ze hry v poslední chvíli přizvedl nataženou nohou Santiago Bueno, takže Júsuf en-Nesírí nemohl pomýšlet na zakončení hlavou.

41

Přetažený centr Marcuse Acuni vracel do ohně Lucas Ocampos. Výborně reagoval Paulo Gazzaniga, jenž se natáhl a míč sebral do rukavic.

40

A zase ten Bryan Gil. Španěl si tělem výborně pokryl míč u levé lajny, kde konkurenta viditelně podrazil nervózní Miguel Gutiérrez.

39

Ojedinělý útok Girony táhl středem hřiště Valentín Castellanos. Protože se mu nedostalo podpory, tak se příliš daleko nedostal, Gonzalo Montiel ho úspěšně odstavil.

38

V posledních okamžicích je nejvíce vidět Bryan Gil, který se levou stranou protáhl do pokutového území, levačkou ve finále vystřelil do boční sítě.

37

Tlak domácího celku pokračuje. Bryan Gil pro změnu v roli centrujícího fotbalisty, před Júsufem en-Nesírím zakročil Santiago Bueno.

36

K vyrovnání moc nechybělo! Gonzalo Montiel z pravé strany vymyslel parádní centr přesně do nohy Bryana Gila, který z voleje zakončoval přímo do středu brány, Paulo Gazzaniga ukázal výborné reflexy a zakročil pravou rukou.

35

Argentinec Alejandro Gómez odpadl od Miguela Gutiérreze a stadion se dožadoval odpískání faulu, hostující zadák si ovšem počínal tělem.

34

Rodrigo Riquelme neustál osobní střet s Fernandem a byl hodně překvapený, že rozhodčí neodpískal faul. Domácí načínají útočnou akci z vlastní poloviny.

33

Ne, Seville se zatím směrem dopředu nedaří. Júsuf en-Nesírí sice opět presoval hodně vysoko, ale výsledkem byl jenom útočný faul na Juanpeho, prozatímního hrdinu utkání.

32

Po dlouhém autu Acuni si Pape Gueye pouštěl balón za sebe, jenže musel znovu nabírat rychlost, mezitím před něj Oriol Romeu v poklidu natlačil tělo.

31

Na polovině hřiště zůstal ležet Viktor Cygankov, ale byl to právě on, kdo Gueyeho fauloval jako první, až poté dostal od konkurenta neúmyslnou facku do tváře.

30

Střílený centr Acuni zvedl Alejandro Gómez do poutového území. Odražený balón si našel Gonzalo Montiel, z první ho napálil vysoko nad bránu.

29

Pape Gueye si nalevo narazil s Gilem, načež po souboji osmnáctek s Romeuem spadl až příliš ochotně, Girona proto bude vhazovat.

28

Zleva centroval Marcos Acuña. Podle všeho hledal Júsuf en-Nesírí, který jenom prodlužoval za sebe do země nikoho, navíc potom nepříjemně spadl na zem.

27

Na středu dostal balón Fernando. Vymýšlel příliš dlouho, aby nakonec vyslal přihrávku k pravé lajně, leč daleko za paty Montiela.

26

Další útočný faul a zase sehrál hlavní roli Bryan Gil, jenž si tentokráte počínal příliš ostře proti Miguelovi Gutiérrezovi.

25

Bryan Gil měl pocit, že pro Sevillu vybojoval rohový kop, ale opak byl pravdou, rozhodčí Španělovi odpískal faul na Martína.

23

Girona právě vstřelila branku!
Tvrdá rána pro Sevillu, která inkasuje první gól utkání ze standardky! Rodrigo Riquelme poslal centr od rohového praporku na zadní tyč, kde se JUANPE odpoutal od Acuni a pravou nohou zakončil z voleje kolem hlavy bezmocného gólmana Dmitroviće.

23

Pohotový Yan Couto prvním dotekem posunul balón po pravé lajně na Viktora Cygankova, k němuž se stáhli dva hráči, proti přesile ukrajinský reprezentant neuspěl.

22

Lucas Ocampos hrubě nesouhlasí s tím, že mu arbitr Muñiz odpískal útočný faul, nicméně je pravdou, že Argentinec strčil do Miguela Gutiérreze až příliš prudce.

21

Na pravé křídlo si sběhl Júsuf en-Nesírí, kam dostal nahrávku, natočil se směrem na střed a technický pokus poslal nad břevno.

20

Nemanja Gudelj odcouval společně s Valentínem Castellanosem a míč na jeho osobu nepustil, ve výskoku navíc zvládl skvěle sklepnout pro Montiela.

19

Ukázkovým způsobem si směrem dozadu počínal Loïc Badé. Do poslední chvíle počkal, co Valentín Castellanos vymyslí, při jeho kličce pak předvedl ukázkový obranný zákrok.

18

Marcos Acuña zakroutil balón na zadní tyč, kde se nacházel Pape Gueye, tomu ovšem akrobatické zakončení nevyšlo, hrací předmět proletěl o kus vedle brány.

17

Standardku pro Sevillu získal středopolař Fernando. Brazilec natlačil tělo před Javiho Hernándeze, ten jej vzápětí oběma rukama objal a složil k zemi.

16

Pod tlakem musel jednat Viktor Cygankov. Naslepo poslal zleva centr do vnitra pokutového území, kde Valentín Castellanos na balón nedoskočil.

15

Tlak domácích pokračuje. Svěřenci kouče Mendilibara kombinují na útočné polovině a hledají cestičku do pokutového území soupeře.

14

S těžkou malou domů si Paulo Gazzaniga poradil brilantně, když balón bleskově zpracoval a kolem en-Nesírího ještě dokázal poslat přesný pas na Couta.

13

Zpoza velkého vápna vyzkoušel střelecké štěstí Gonzalo Montiel. Přízemní rána neměla moc šancí na úspěch, Miguel Gutiérrez ji v klidu zblokoval.

12

A zase v akci Lucas Ocampos, který vytáhl presink a atakoval Juanpeho, od nějž dostal nepříjemný šlapák na levou nohu, arbitr Muñiz se rozhodl penaltu neodpískat.

11

Od levé lajny centroval Marcos Acuña. Našel prostor, kam naběhl Lucas Ocampos, Argentinec v předklonu hlavičkoval jenom do Juanpeho zad.

10

První velká příležitost končí neúspěchem! Bryan Gil na malém vápně přetlačil osobního strážce, ale v krkolomné pozici netrefil míč vůbec dobře, na bývalého spoluhráče z Tottenhamu Gazzanigu nevyzrál!

9

Přestože měl dost času, tak Miguelu Gutiérrezovi centr z levé strany vůbec nevyšel, míč poslal na přední tyč přímo do rukou gólmana.

8

Znovu si zahrál i hostující brankář Paulo Gazzaniga, který sebral do rukavic nepovedený nákop Lucase Ocampose, za nímž se Júsuf en-Nesírí vůbec nerozběhl.

7

Hosté postupovali čtyři proti pěti. Viktor Cygankov přihrával na pravou stranu šestnáctky Rodrigovi Riquelmemu, jemuž nevyšla klička na střed proti Gudeljovi.

6

Přenesení doleva nevyšlo úplně ideálně, ovšem Miguel Gutiérrez příkladně zabojoval, vrátil se o několik metrů, navíc se nechal Gudeljem šikovně zfaulovat.

5

Levou stranou zabíhal za obranu Júsuf en-Nesírí, avšak nahrávka na jeho osobu byla příliš dlouhá, pro míč si vyběhl gólman Paulo Gazzaniga.

4

Už ve čtvrté minutě tu máme první žlutou kartu střetnutí, kterou si vysloužil domácí stoper Nemanja Gudelj, když v hlavičkovém souboji ostře trefil loktem do hlavy obávaného střelce Castellanose.

3

Za velkým vápnem si vytvářel prostor Lucas Ocampos. Místečko ke střele nevyšel, tvrdě, leč čistě konkurenta zastavil Rodrigo Riquelme.

2

Domácí vstoupili do utkání v tradičních bílých dresech. Fotbalisté Girony pro dnešní ligové střetnutí oblékli dresy barvy žluto-červené.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Sevilla FC: Dmitrović – G. Montiel, Badé, Gudelj, Acuña – Fernando (C), Gueye – Ocampos, A. Gómez, B. Gil – en-Nesírí.
Náhradníci: Búnú, Flores – Corona, Lamela, Mir, Navas, Rakitić, Rekik, Suso, Telles, Ó. Torres, Sintes.
Trenér: José Luis Mendilibar

Girona FC: Gazzaniga – Couto, S. Bueno, Juanpe (C), J. Hernández – Romeu – Cygankov, I. Martín, Riquelme, Gutiérrez – Castellanos.
Náhradníci: Carlos, Fuidias – Artero, Espinosa, Callens, Farres del Castillo, Da. López, Reinier, V. Fernández.
Trenér: Míchel

Rozhodčí: Muñiz – Alonso, Blanco.
Girona FC

Fotbalisté Girony aktuálně uzavírají nejlepší desítku nevyšší španělské soutěže, přičemž před dnešním soupeřem jsou pouze o skóre. Forma Míchelovy družiny je velmi dobrá, když v předešlých šesti střetnutích poznala přemožitele jenom jednou a naposledy dokonce zdolala 4:2 Real Madrid po fantastickém čtyřgólovém představení Valentína Castellanose, tento čtyřiadvacetiletý útočník s celkovými dvanácti trefami zároveň vévodí střelecké produktivitě mužstva v rámci celé sezóny.
Sevilla FC

Sevilla může dohrát ligovou soutěž v poklidném tempu, protože na pohárové příčky nedosáhne, zároveň jí ale bezprostředně nehrozí sestup. Z jedenáctého místa vzhlíží na šestý Betis s mankem osmi bodů, na sestupem ohrožený Espanyol disponuje desetibodovým náskokem. Do pohárové Evropy se ovšem svěřenci kouče Mendilibara mohou kvalifikovat skrze Evropskou ligu, kam postoupili už do semifinále, v němž vyzvou italský Juventus, ve čtvrtfinále v roli outsidera vyřadili po výsledcích 2:2 a 3:0 Manchester United. Nejlepším střelcem týmu je Júsuf en-Nesírí se sedmnácti góly.
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné pondělní odpoledne. Vítám vás při sledování 32. kola španělské LaLigy, u zápasu mezi Sevillou a Gironou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

FC Sevilla – Girona FC

0:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 23. Juanpe (Riquelme), 55. Castellanos (Cygankov)

Karty:   4. Gudelj (SEV), 90+6. Acuña (SEV) – 84. Callens (GIR)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 15:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:11.

FC Sevilla: Dmitrović – G. Montiel, Badé, Gudelj, Acuña – Fernando (C) (60. Suso), Gueye (75. Mir) – Ocampos, A. Gómez (60. Rakitić), B. Gil (82. Lamela) – En-Nesyri.
Náhradníci: Bounou, Flores – Corona, Navas, Rekik, Telles, Ó. Torres, Sintes.

Tréner: José Luis Mendilibar

Girona FC: Gazzaniga – Couto, S. Bueno, Juanpe (C), J. Hernández (63. Callens) – Romeu – Cygankov (90. Espinosa), I. Martín, Riquelme (90. Artero), Gutiérrez (73. V. Fernández) – Castellanos (73. Reinier).
Náhradníci: Carlos, Fuidias – Farres del Castillo, Da. López.

Tréner: Míchel

Rozhodca: Muñiz – Alonso, Blanco

Diváci: 35 560