Menu

Futbal

Majstrovstvá sveta U20

Kolumbia – Slovensko

5:1

koniec (0:0)

31.05.2023, 19:30 • Osemfinále • Daniela Mesíková

90+4

Kolumbia dala gól!
Dieru v našej defenzíve potrestal OSCAR CORTÉS, ktorý si spracoval kolmú prihrávku na hrote, zasekol si nášho brániaceho hráča a zvyšuje na 5:1.

87

Slovensko dalo gól!
Aspoň čestný zásah na našej strane, Gajdoš našiel dlhou kolmou prihrávkou za obranou Šikulu, ktorý následne z krídla odcentroval do pokutového územia a tam najvyššie vyskočil TIMOTEJ JAMBOR.

64

Kolumbia dala gól!
Opäť veľmi jednoducho prešli Kolumbijčania do nášho pokutového územia. Jedna kolmá prihrávka a ÁNGEL GUTIÉRREZ už vedel čo s loptou, pohodlne ju poslal k vzdialenejšej pravej žrdi.

52

Kolumbia dala gól!
Katastrofa z našej strany pokračuje, prehrávame 0:3. Po prihrávke Kóšu stratil loptu v strede poľa Jambor, no vôbec sme nevedeli ubrániť rýchly protiútok Kolumbie, jej hráči si robili čo chceli a ÁNGEL GUTIÉRREZ dostal loptu do siete.

50

Kolumbia dala gól!
Studená sprcha pre našich, Kolumbia pridáva aj druhý gól. YÁSER ASPRILLA si šikovne narazil loptu s Cortésom a presne z hranice šestnástky trafil do ľavého horného rohu našej brány.

48

Kolumbia dala gól!
Ďalšiu našu chybu už Kolumbijčania dokázali potrestať a ujímajú sa vedenia. Kóša zbytočne prihrával cez šírku ihriska, Ujlaky si s loptou neporadil, zobral mu ju OSCAR CORTÉS, ktorý prestrelil Danka.

Kolumbia – Slovensko

5:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 48. Cortés, 50. Asprilla, 52. Gutérrez, 64. Gutiérrez, 90+4. Cortés – 87. Jambor

Karty:   19. Šnajder (SVK), 83. Jambor (SVK)

Kolumbia: Marquinez – Ocampo Vidal, Mantilla, Álvarez Amador, Salazar Osorio – Torres Guazá, Puerta (C) – Castillo Manyoma, Asprilla, Cortés – Ángel Gutiérrez
Náhradníci: J. Castillo, Rojas – Cabezas, Castilla, Luna, Monsalve, Palacio, Pedrozo, Tanton, Velez Carey

Slovensko: Danko – Ovšonka, Kóša, Ujlaky – Kopásek, Murgaš, Šnajder, Šikula – Gajdoš, Jambor (C), L. Sauer
Náhradníci: Belaník, Hrdina – Bagin, Csóka, Gaži, Gríger, Marcelli, Mičuda, M. Sauer, Szolgai