Menu

Futbal

Niké liga

DAC 1904 Dunajská Streda – FC KOŠICE

5:2

koniec (3:0)

05.08.2023, 18:00 • MOL Aréna, Dunajská Streda • 2. kolo • Viktor Kalinács

Tipsport: 1.49 4.32 6.27

83

Tím FC Košice dal gól! Gólový festival pokračuje! Lopta poskakovala okolo obrancov Dunajskej Stredy, ktorí ju nedokázali skrotiť. Podarilo sa to ERIKOVI PAČINDOVI, ktorý pravačkou po zemi znížil na 2:5.

82

Dunajská Streda dala gól! Košice otvorili obranu a zdalo sa, že by mohli pridať druhý. To ich vyšlo draho, keď zostali vzadu len s dvomi hráčmi. Na dve prihrávky domáci vyšachovali súpera, ZORAN ZÁHRADNÍK šiel sám sprava na Kiru a ani nerozmýšľal nad prihrávkou na Veselovského. Na sedemnásťročného hráča suverénne zakončenie.

79

Tím FC Košice dal gól! Miroslav Sovič iba prišiel na ihrisko a okamžite asistoval na gól. Veľkú robotu urobil Pačinda proti dvojici na autovej čiare, Sovič posunul okolo Brunettiho a MARCEL VASIĽ popod nohy Popoviča znížil na 1:4!

Asistencia: Miroslav Sovič.

61

Dunajská Streda dala gól! Od lopty odstúpil Miroslav Káčer a priamy kop zostal na pleciach NIKOLU KRSTOVIČA. Loptu poslal ponad múr a smerom k pravej žrdi prekonal Kiru druhý raz v stretnutí!

Bez asistencie.

38

Dunajská Streda dala gól! Pačinda zozadu obratý o loptu, osamotený Herc vysunul AMMARA RAMADANA. Ten vnikol do šestnástky a suverénne prekonal Kiru! Na prvý pohľad to vyzeralo, že Pačinda bol faulovaný, ale gól platí.

Asistencia: Christián Herc.

26

Dunajská Streda dala gól! Domáci prehustili pravú stranu, do pokutového územia centroval jemno Káčer. Krstovič vo výskoku cez Golikova síce loptu netrafil, ale tým vyšachoval aj posledného obrancu, pričom stopéri boli úplne mimo. YHOAN ANDZOUANA zostal nikým nekrytý na ľavej žrdi a poľahky skóroval!

Asistencia: Miroslav Káčer.

9

Dunajská Streda dala gól! NIKOLA KRSTOVIČ rohový kop získal a aj ho sám zužitkoval! Signál na prednú žrď, Trusa predĺžil center Gavriča na zadnú tyč. Brunetti stihol z uhla zakončiť, Kira ešte loptu nepustil do brány, ale z bezprostrednej blízkosti už Krstovič hladko otvoril skóre!

Asistencia: Mateus Brunetti.

DAC 1904 Dunajská Streda – FC KOŠICE

5:2

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 9. Krstović, 26. Andzouana (Káčer), 38. Ramadan (Herc), 61. Krstović, 82. Záhradník (Niarchos) – 79. Vasiľ (Sovič), 83. Pačinda

Karty:   37. Risvanis (DUN), 82. Krstović (DUN) – 23. Mizerák (VSS), 25. Turčák (VSS), 32. Golikov (VSS), 55. Pačinda (VSS)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 12:11. Rohy: 6:2.

DAC 1904 Dunajská Streda: Popović – Pinto, Risvanis, Brunetti, Andzouana – Káčer (C), Dimun (72. Kalmár), Ramadan (72. Záhradník) – Trusa (65. Veselovský), Krstović (65. Niarchos), Gavrić (29. Herc).
Náhradníci: Petráš – Vitális, Csinger, Mendez.

Tréner: Adrián Guľa

FC KOŠICE: Kira – Golikov (46. Jakubko), Krivák, Šindelář, Mizerák – Gallovič (78. Sovič), Qose – Pačinda (C), M. Faško (46. Fabiš), Turčák (46. Sagna) – Medved (68. Vasiľ).
Náhradníci: Putnocký – Petrák.

Tréner: Anton Šoltis

Rozhodca: Marián Ruc – Adam Jekkel, Daniel Poláček