Menu

Futbal

MONACObet liga

ŠK Slovan Bratislava U21 – MFK Tatran Liptovský Mikuláš

0:5

koniec (0:5)

02.09.2023, 10:30 • 6. kolo • Daniela Mesíková

Tipsport: 3.83 3.53 1.78

45+2

Liptovský Mikuláš dal gól!
Liptáci stihli streliť ešte aj piaty gól pred odchodom do šatní. Baláž už po niekoľkýkrát bránil veľmi nedôsledne, čo využil TOBIÁŠ DIVIŠ.

31

Liptovský Mikuláš dal gól!
Ďalšia výborná kombinácia L. Mikuláša je zakončená gólovou lahôdkou. ERIK JENDRIŠEK to trafil fantasticky, jeho technická strela z hranice pokutového územia skončila presne v ľavom hornom rohu Trnovského brány, ktorý bol v tomto prípade úplne bezmocný.

28

Liptovský Mikuláš dal gól!
Spolupráca Lauru a Bartoša vyústila v tretí gól v sieti belasých. Gerát posunul loptu do behu Laurovi, ten z prvej posielal prihrávku do pokutového územia, kde si našiel priestor RICHARD BARTOŠ a nikým nestrážený z prvej zakončil k ľavej žrdi.

13

Liptovský Mikuláš dal gól!
Už je to 2:0 pre L. Mikuláš! Marušin a Habodasz si nerozumeli pri rozohrávke, lopta im odskočila, získal ju číhajúci VLADIMÍR TRABALÍK, ktorý si loptu potiahol bližšie k bráne a zakončil po zemi k bližšej pravej žrdi.

4

Liptovský Mikuláš dal gól!
Už v 4. minúte otvára L. Mikuláš skóre. Hornyák zle odvracal loptu, iba do vlastného pokutového územia, Liptáci odcentrovali z pravej strany a v malom vápne hlavičkoval do ľavej časti brány kapitán RICHARD BARTOŠ.

ŠK Slovan Bratislava U21 – MFK Tatran Liptovský Mikuláš

0:5

koniec (0:5)

Späť na online

Góly: 4. Bartoš, 13. Trabalík, 28. Bartoš, 31. Jendrišek, 45+2. Diviš

Karty:   36. Gerát (LMI)

ŠK Slovan Bratislava U21: Trnovský – Szalma, Marušin, Habodasz (C), Baláž, Hornyák, Kušnír, Mišovič, Maroš, Božík, Isaac
Náhradníci: Spáčil, Mičák, Murár, Koseček, Slovák, Marko, Benko, Balko, Mikoláš

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Vajs – Štrba, Klimek, Gerát, Bartoš (C), Diviš, Trabalík, Laura, Appiah, Teplan, Jendrišek
Náhradníci: Húska, Voško, Staš, Mazanovský, Iseni, Kuchárik, Capko, Bielák

Rozhodca: Vaňo – Zemko, Tokoš