Menu

Ďalšie

Tlačové konferencie

Tisková konference HC Slavia Praha

koniec udalosti

11.09.2023, 12:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Šimon Rogner (@simonrogner) cz

Tisková konference skončila. Děkuji vám za pozornost a budu se těšit někdy u zápasů HC Slavia Praha! (12:31:53)
Daniel Tvrzník o posilách: Jsem rád, že se Jardovi povedlo přivést hráče, které jsme měli delší dobu vytipované. Plně se nám nepovedlo jednoho vysokého, důrazného hráče, s nímž byl Jarda v kontaktu, ale nepovedlo se to. Ale u hráčů, kteří přišli, jsem rád, že tu jsou.
Tomáš Knotek o Chance lize: Hokej se v extralize i Chance lize extrémně vyrovnává. Hlavně moravská část vypadá silně, v každém zápase bude o co hrát.
Daniel Tvrzník o Chance lize: Vidím obrovskou vyrovnanost. Budou tam týmy, které budou hrát nahoře, jako některé moravské týmy. Zlín, Vsetín, Prostějov, Poruba budou nahoře, ale zbytek bude extrémně vyrovnaný. Doufám, že odstartujeme lépe než v minulé sezóně. Čeká nás myslím velice zajímavá sezóna.
Tomáš Knotek, kapitán A-týmu: Každá sezóna začíná od nuly. Vždycky chceme hrát pro to, abychom vyhrávali. To má ale i dalších 13 týmů.
Daniel Tvrzník o přístupu týmu: Jsem spokojen, vyskytly se věci, které jsme si museli s některými hráči vyříkat. Byly to drobnosti, věřím, že budeme do sezóny dobře nastavení.
Daniel Tvrzník o prvním zápasu s Litoměřicemi: Hráli jsme s nimi ve dvou různých fázích přípravy, výsledky bych neřešil. Možná je dobře, že jsme s nimi prohráli, aspoň budou kluci pozorní. Věřím tomu, že navážeme na úspěšné výsledky z mistrovských utkání z minulé sezóny.
Tomáš Knotek o svém zranění: Nebylo to bez komplikací, určitě jsem to trenérům moc neusnadnil. Nějakých čtrnáct dní zpátky si to sedlo, doufám, že budu zdravý.
Daniel Tvrzník, hlavní trenér: Změnili jsme styl přípravy, sázeli jsme na kvalitu tréninku, hodně jsme se zaměřovali na sílu a výbušnost. Měli jsme hodně hráčů, chtěli jsme je vidět v zápasech. Jsem rád, že až na pár drobností jsme to absolvovali ve zdraví. Jediné, co mě mrzí, je, že jsme neabsolvovali jediný zápas v plné sestavě.
Jaroslav Bednář, sportovní manažer A-týmu: Jsme přesvědčení o tom, že máme velice dobrou obranu. Jsme rádi, že máme hráče převážně ze spádové oblasti, jsou to hráči, kteří měli zájem u nás hrát, a zadruhé jsou to hráči z Prahy nebo za nás už hráli. Plus jsme posílil pár hráčů do útoku, kteří jsou mladší. Chceme se prezentovat agresivním hokejem, chceme hrát nátlakový hokej. Myslím, že to ukázala i příprava, až na poslední zápas.
Jiří Vlasák, člen představenstva:: Letošní sezóna bude myslím extrémně vyrovnaná, není tam žádný slabý tým. Po tom, co se posílil tým, bychom se chtěli pohybovat v horní části tabulky a určitě chceme čtvrtfinále. Pokud budeme předvádět odpovídající výkony, tak bychom chtěli, aby sem začali chodit diváci. Chceme čtvrtfinále, minimálně.
Na tiskové konferenci budou přítomni člen představenstva Jiří Vlasák, sportovní manažer Jaroslav Bednář, hlavní trenér A-týmu Daniel Tvrzník a útočník Tomáš Knotek.
Sportu zdar a hokeji zvlášť! Vítám vás u tiskové konference HC Slavia Praha před začátkem sezóny 2023/24. V útrobách Zimního stadionu Eden začne v pondělí 11. září ve 12:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

Tisková konference HC Slavia Praha

koniec udalosti