Menu

Florbal

Livesport Superliga (CZ)

Předvýběr.CZ Florbal MB – Florbal Vary

12:4

koniec (6:0, 3:2, 3:2)

28.09.2023, 17:00 • MSH Mladá Boleslav • 4. kolo • Milan Huppert cz

Tipsport: 1.01 15.0 30.0

Branky a nahrávky: 6. Tomašík (Zakonov), 8. Tomašík (D. Beneš), 8. Gruber (Zoufalý), 11. Punčochář (D. Beneš), 17. Sládek (Natov), 20. Delong (Zakonov), 21. Delong (Tomašík), 21. Natov (Sládek), 30. Gašparík (Tokoš), 55. Zoufalý (Sládek), 56. Delong (Tomašík), 59. Tomašík (Vařecha) – 38. Lebeda (Korbel), 40. Hozman (M. Klápa), 51. M. Klápa (Strachota), 56. Zahraj. Vyloučení: 1:1. Využití: 1:0. Zásahy brankářů: 19:41. Diváci: 272. Rozhodčí: Šedivý, Štengl. (19:09:28)
Florbalisté Mladé Boleslavi potvrdili roli velkého favorita, ve třetím kole v domácí hale rozstříleli vysoko 12:4.

Český vicemistr prakticky rozhodl o svém úspěchu už v první dvacetiminutovce, v němž skóroval šestkrát, zatímco neinkasoval žádný gól. Další dvě třetiny už byly o poznání vyrovnanější, Středočeši ji vyhráli shodně pouze o jednu branku. Hned dva florbalisté zaznamenali hattrick, hlavní střeleckou zbraní Mladé Boleslavi dnes byli Adam Delong a Milan Tomašík.

Svěřenci trenéra Procházky zůstávají po třech kolech stoprocentní s parádním skóre 42:10, díky němuž se nachází na prvním místě. Karlovy Vary pro změnu figurují s jedním bodem na úplném chvostu tabulky.

Konec zápasu.

59:36

Druhou trefu v utkání chtěl zaznamenat Michal Klápa, tvrdou forhendovou ránu poslal jenom do hrudi u levé tyče přilepeného Hanuše.

59:25

Petr Koláčný si nevěřil na střelu z úhlu, proto volil přihrávku bekhendem pod sebe, před Gruberem balónek vypíchl Lebeda.

58:46

Přečíslení dvou na jednoho řešil Lukáš Punčochář prudkou ránou zápěstím, hrací předmět zamířil poměrně výrazně nad břevno.

58:15

58:15 Milan TOMAŠÍK - 12:4

58:15

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Druhý hattrick v zápase, po Delongovi jej zapisuje rovněž MILAN TOMAŠÍK! Forvard si počkal na přihrávku k pravému mantinelu a tvrdou ránu i s notnou dávkou štěstí propasíroval pod nohou sedícího Váradiho. Asistence: Jakub Vařecha.

57:49

Šimon Šmajda vymyslel parádní přihrávku za obranu na Adama Zahraje, velká smůla, že hostující forvard nezvládl zdánlivě jednoduché zpracování.

57:20

Velmi pěkná kombinace, ovšem domácí ji v gól nepřetavili, protože Daniel Váradi předvedl parádní zákrok proti ráně směřující k levé tyči.

56:54

Nahození Sládka ztlumil Tomáš Smolka, Lukáš Punčochář vzápětí zakončoval na dlouhou florbalku bekhendem mimo tři tyče.

55:37

55:37 Adam DELONG - 11:4

55:37

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Třetí gól v rozmezí jedné minuty, druhý pro Mladou Boleslav! Tomašík překvapil s rozehrávkou váhajícího Píchu, soka obral o míček a před bránou našel volného ADAMA DELONGA, proti pokusu zápěstím k pravé tyči byl Váradi bezmocný. Asistence: Milan Tomašík.

55:11

55:11 Adam ZAHRAJ - 10:4

55:11

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Karlovarská odpověď na sebe nenechala dlouho čekat! ADAM ZAHRAJ vystihl zpětnou nahrávku Gubera, brankáře Hanuše potom překvapil křižnou střelou těsně nad zemí k levé tyči. Bez asistence.

54:49

Oddechový čas pro tým Předvýběr.CZ Florbal MB.

54:49

54:49 Jan ZOUFALÝ - 10:3

54:49

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Padla desítka! Sládek vyslal po levém mantinelu JANA ZOUFALÉHO, útočník českého vicemistra vystřelil zápěstím přesně mezi levou ruku a tělo gólmana. Asistence: Michal Sládek.

54:24

Michal Sládek mohl pálit, ale ještě volil nahrávku do středu na Martina Tokoše, balónek pro sebe získal Matěj Švarc.

53:55

Na hattrick útočil Milan Tomašík, dělová forhendová rána prosvištěla o pár čísel vedle levé části brankové konstrukce.

53:23

Tvrdou ránu forhendem skryl za obránce Martin Tokoš a Daniel Váradi měl velké štěstí, že hrací předmět zamířil těsně vedle pravé tyče.

52:42

Hrbáčkovo nahození nebylo úplně ideální, Michalu Zemanovi balónek přeskočil přes čepel florbalky, takže zase hrají domácí.

52:00

Do úniku dostal perfektní nahrávku Filip Bergman, v plné rychlosti však forhendovým pokusem na Váradiho recept nenašel.

51:43

Zdvojený Adam Zahraj přes dva soupeře posunul balónek do středu, adresát Lukáš Macháček nepřetlačil Jáchyma Eliáše.

51:07

Michal Sládek propasíroval míček před bránu na Jana Zoufalého, jenž na malém prostoru střílel forhendem po zemi vedle pravé tyče.

50:39

Za mladoboleslavskou defenzivou vyplaval Jiří Lebeda, proti střele z úhlu si Dominik Hanuš velmi dobře pokryl bližší tyčku.

50:12

50:12 Michal KLÁPA - 9:3

50:12

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Hosté střílí třetí gól v řadě a nakonec to podle všeho nebude takový debakl, jak se zdálo po první třetině. Strachota vyslal do brejku MICHALA KLÁPU, kapitán mužstva vypálil forhendem neomylně do pravého víka. Asistence: Michal Strachota.

49:46

Do zápasových statistik měl v plánu se zapsat Filip Bergman, kterého jeden na jednoho nepustil ke střele Matěj Korbel.

49:03

Proti dvojici konkurentů si věřil Adam Zahraj a příliš daleko se nedostal, příkladným způsobem mu míček vypíchl Daniel Šebek.

48:36

Dominik Hanuš si teď na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemůže! Znovu musel být v permanenci po ráně Lukáše Macháčka, tu vykopl pro změnu levou nohou.

48:23

Pochvalu zaslouží Dominik Hanuš, který přečetl forhendovou kličku Jiřího Lebedy a pravou nohou připsal na konto úspěšný zákrok.

47:40

Jako další se o střelecký pokus přihlásil Adam Delong, dobře mířený forhendový pokus zamířil o pár centimetrů minul odkrytou levou část brány.

47:00

Do dobré pozice dostal nahrávku Milan Tomašík, z bezprostřední blízkosti ovšem na Daniela Váradiho nevyzrál.

46:48

Protože Jiří Lebeda neměl podporu, tak střílel už z poloviny hřiště, Dominik Hanuš kontroloval balónek směřující vedle pravé tyče.

46:20

Jáchym Eliáš chtěl postupovat směrem dopředu, jenže neměl kudy, proto si udělal oblouk za vlastní bránu a v klidu rozehrál po pravé ruce na Tokoše.

45:36

Zahrajův únik až ke střele nedošel, protože jej Daniel Šebek vytlačil tělem k levému mantinelu. K volnému míčku nejrychleji doběhl Martin Tokoš.

45:03

Domácí kapitán Jan Natov mohl střílet, ale vybral si ještě lépe postaveného Lukáše Punčocháře, jehož vychytal Daniel Váradi.

44:44

Michal Sládek v obležení dvojice soupeřů posouval na polovinu hřiště k Janu Natovovi, ostrý projektil proletěl o velký kus vedle levé tyče.

44:12

Od osobního strážce se odpoutal Jakub Vařecha, následně však volil příliš prudkou bekhendovou přihrávku, kterou Ronald Gašparík nezpracoval.

43:34

A další neúspěšný útok florbalistů v modrých dresech. Dominik Beneš si chtěl vyměnit míček s Jakubem Vařechou, zpětný pas zastavil Martin Fenik.

43:21

Tlak domácího mužstva pokračuje. Milan Tomašík vyslal svižnou ránu zápěstím, tu Matěj Korbel přizvedl nad horní tyč.

42:48

Z pravé strany Martin Tokoš udělal bekhendovou kličku do středu, zakončení pod břevno potom Daniel Váradi vytáhl nad břevno.

42:09

Tentokráte volil Petr Koláčný zprava tvrdou forhendovou střelu, přičemž rozvlnil pouze boční síťku karlovarské svatyně.

41:57

Nejprve Petr Koláčný obral protihráče, načež vypálil tvrdou forhendovou střelu, kterou úspěšně zblokoval Matěj Korbel.

41:25

Jakub Vařecha vymyslel od pravého mantinelu zajímavou přihrávku do středu na Jakuba Bínu, zakončení bekhendem bylo příliš vysoké.

40:52

Patrik Suchánek hledal ostrým pasem Michala Sládka, tomu se míček smolně zamotal mezi nohama, čehož využil Korbel.

40:16

Filip Zakonov přenesl hru doprava na Adama Delonga, který vystřelil forhendem z první o kousek vedle levé tyčky.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:22.
Druhá třetina už tak jednoznačná nebyla. Domácí sice po trefách Adama Delonga, Jana Natova a Ronalda Gašparíka odskočili už do devítigólového vedení, ale potom se konečně probrali i hosté a ve zbytku dějství mířili do černého už jen oni, na úspěch Jiřího Lebedy navázal při premiérovém startu v západočeském dresu Marek Hozman.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:29

39:29 Marek HOZMAN - 9:2

39:29

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Parádní premiéra v karlovarském dresu pro MARKA HOZMANA. Florbalista s velkým talentem obdržel výbornou nahrávku do florbalky od Klápy, po rychlém zpracování vystřelil forhendovou dělovku nad pravou Hanušovu ruku. Asistence: Michal Klápa.

39:03

Přes dva soupeře se pokusil schovat střelu Patrik Suchánek, dobrým blokem levou nohou odvrátil nebezpečí Martin Fenik.

38:39

Hostující brankář Daniel Váradi pravou nohou pokryl křižnou střelu, dorážku pak Martin Tokoš nezvládl nasměrovat mezi tři tyče.

38:17

S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Michal Sládek, i on pálil z první forhendem, ovšem vysoko nad břevno.

37:30

37:30 Jiří LEBEDA - 9:1

37:30

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Máme tu čestný zásah! Korbel vymyslel výbornou křižnou dohrávku doprava na JIŘÍHO LEBEDU, jenž zvolil zakončení forhendem z první na přední tyč, kam se Hanuš nestihl přemístit. Asistence: Matěj Korbel.

37:12

Filip Zakonov dokázal vybojovat balónek a přenesl doleva na Patrika Suchánka, jehož pokus zápěstím srazil do bezpečí Korbel.

36:50

Výměna mezi Filipem Zakonovem a Jakubem Bínou nevyšla, první jmenovaný při zpětné přihrávce promáchl naprázdno.

36:18

Nepovedená rozehrávka hostujícího mužstva skončila až u brankáře Dominika Hanuše, který rukou poslal míček po zemi na Grubera.

35:47

Zleva nahazoval před bránu Milan Tomašík, načež se strhla velká bitva o balónek, vše vyřešil odpalem do bezpečí Matěj Korbel.

35:16

Do dobré pozice dostal nahrávku k pravému mantinelu Patrik Suchánek, Váradi se výborně přemístil k levé tyči a zakročil.

34:45

Tvrdou ránou se prezentoval z poloviny Jakub Bína. Daniel Váradi kontroloval míček letící vysoko nad jeho bránu.

34:06

Kapitán Hurricanu Michal Klápa volil přenesení doleva na Lukáše Macháčka, jehož střelu jeden z obránců zblokoval mimo hrací plochu.

33:40

Pohledný zákrok Dominika Hanuše po tvrdé ráně talentovaného Marka Hozmana, míček vyrazil do bezpečí levou nohou.

33:19

Hosté už se přesunuli na útočnou polovinu. Kousek za ní pálil Lukáš Macháček příliš vysoko nad horní tyčku.

32:53

Úvod početní převahy hostům vůbec nevyšel, dokonce pustili do útoku soupeře, ale Jakub Bína střílel bez přípravy hodně nepřesně.

32:26

První přesilovku si zahrají i Karlovarští. Dvouminutový trest obdržel kapitán celku Jan Natov, když zezadu sekl do hokejky o zakončení se snažícího Macháčka.

31:55

Po Strachotově vysunutí postupoval dopředu Vít Hrbáček, tvrdá forhendová střela bez přípravy proletěla vedle bližší, pravé tyče.

31:23

V akci znovu musel být Daniel Váradi, jenž pohledným zákrokem pravou nohou zastavil tvrdou střelu Bíny.

30:49

Ze vzduchu se pokusil o zakončení z voleje Milan Tomašík, v ohromně těžké pozici ale balónek promáchl.

30:31

Ostrým nahozením se prezentoval Matěj Švarc, přečetl jej Milan Tomašík a hrací předmět odrazil mimo hrací plochu.

29:50

29:50 Ronald GAŠPARÍK - 9:0

29:50

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
RONALD GAŠPARÍK naskočil na hrací plochu, s míčkem doběhl na útočnou polovinu a zamířil do pravého horního rohu. Váradi toho moc neviděl, nakonec míček lehce tečoval pravým ramenem, ale ne dostatečně, balónek přesto rozvlnil síť. Asistence: Martin Tokoš.

29:11

Domácí po rozehrávce Hanuše bleskově otočili hru, na konci akce Jan Natov poskakující míček bekhendem nenasměroval do prázdné brány.

28:42

Jiří Lebeda pod tlakem zvládl míček poslat na polovinu hřiště k Macháčkovi, následoval pas na Korbela, jehož vychytal Hanuš.

28:18

Michal Klápa mohl jít dopředu, ale příliš daleko se nedostal, Jakub Vařecha počkal na kličku a soka o balónek připravil.

27:50

Patrik Suchánek si dal načas s rozehrávkou. Nakonec si vybral Jana Zoufalého, toho ukázkově odzbrojil Michal Strachota.

27:27

Z ostrého úhlu si troufl vypálit Jakub Vařecha, pozorný Daniel Váradi ramenem vytáhl balónek mimo cílové zařízení.

26:35

Zdvojený Dominik Beneš přišel o balónek, do protiútoku směřující Matěj Švarc potom ztroskotal na Natovovi.

26:18

Karlovy Vary útočí více než v první třetině. Šimon Šmajda nabízel míček před bránu na teč, Jiří Lebeda promáchl.

25:56

Pod tlakem Martin Tokoš dokázal balónek propasírovat na florbalku Jakuba Bíny, ten napálil míček do dvojice clonících konkurentů.

25:27

Michal Klápa přetlačil Vařechu, načež nahrál křižně Jiřímu Lebedovi, rána bez přípravy minula cílové zařízení.

24:49

Čisté konto měl Adam Zahraj v plánu zrušit Dominiku Hanušovi, v úniku mířil k pravé tyčce, brankář však předvedl výborný zákrok pravou rukou.

24:16

Ronald Gašparík vyslal oblouček za defenzivní linii na Martina Tokoše, který po rychlém zpracování trefil jenom protihráče Smolku.

23:45

Na svůj druhý gól v utkání měl políčeno mladoboleslavský kapitán Jan Natov, Daniel Váradi v poslední chvíli zvedl proti míčku rameno.

23:13

Patrik Suchánek vyslal po pravém mantinelu Dominika Beneše, který vystřelil tvrdou střelu bekhendem vedle pravé tyčky.

22:49

Pořádně se teď musel ohánět Daniel Váradi, ale poradil si na jedničku, ostrý projektil Tomašíka vykopl levou dolní končetinou.

22:29

Milan Tomašík mohl střílet, ale ještě volil nahrávku za sebe na Filipa Zakonova, ten vystřelil příliš vysoko.

21:55

Přečíslení tří proti dvěma domácí sehráli velmi rychle. Jakub Gruber posouval doleva na Jakuba Vařechu, tvrdý projektil zamířil nad břevno.

21:29

Vít Hrbáček se vydal na útočný výlet. Až ke střele se nedostal, jeden na jednoho neuspěl proti Patriku Suchánkovi.

20:44

20:44 Jan NATOV - 8:0

20:44

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Demolice pokračuje. Sládek obdržel přihrávku k pravému mantinelu a z první sklepával do středu na kapitána JANA NATOVA, i on uspěl tvrdou ránou k pravé tyčce. Asistence: Michal Sládek.

20:02

20:02 Adam DELONG - 7:0

20:02

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí skórují pouhé dvě vteřiny po startu prostředního dějství! Na buly se postavil Tomašík, míček se po nepovedeném zpracování soupeře dostal ADAM DELONG a bekhendem prostřelil Váradiho na zadní, pravé tyči. Asistence: Milan Tomašík.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 17:48.
Střely na bránu po 1. třetině: 20 – 3.
Mladoboleslavští florbalisté potvrzují roli velkého favorita, hned v první třetině si nad Karlovými Vary vybudovali šestibrankový náskok. Úvod střetnutí ozdobil dvěma góly Milan Tomašík, na nějž postupně navázali ještě Jakub Gruber, Lukáš Punčochář, Michal Sládek a aktuální podobu dal výsledku Adam Delong. Úvodní dvacetiminutovka naznačila, že drama neuvidíme, hlavní otázka je spíše ta, o kolik branek český vicemistr zvítězí.

20:00

První třetina skončila.

19:47

V závěru úvodního dějství ještě pálil z poloviny Jakub Gruber, velkou rychlostí letící míček prosvištěl o pár čísel vedle pravé části brankové konstrukce.

19:05

19:05 Adam DELONG - 6:0

19:05

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Krásně sehraný protiútok, výsledkem je šestý gól českého vicemistra! Zakonov v přečíslení dvou na jednoho předal přihrávku ADAMU DELONGOVI, který bez větších problémů trefil volnou levou polovinu brány. Asistence: Filip Zakonov.

18:41

Adam Delong proti dvojici konkurentů nepropasíroval balónek k Martinu Tokošovi, pas zachytil Šimon Šmajda.

18:15

Další neúspěšný útok Mladé Boleslavi. Jakub Vařecha vyzkoušel žabičku na Jana Natova, kapitána zradilo zpracování.

17:46

Znovu tlačí domácí tým. Jakub Vařecha hledal stříleným pasem Jáchyma Eliáše, jenž dal florbalku k zemi příliš pozdě.

17:23

Od pravého mantinelu se Michal Strachota vytáhl do středu hrací plochy, zápěstím vystřelil k levé tyči, kde úřadovala Hanušova levá noha.

16:37

16:37 Michal SLÁDEK - 5:0

16:37

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Odbila pátá! Natov od levého mantinelu nahodil před bránu do prostoru, kde se pohyboval MICHAL SLÁDEK a útočník balónek parádně ztečoval k levé tyči mimo Varádiho dosah. Asistence: Jan Natov.

16:01

A další obrovská příležitost! Mladoboleslavský kapitán Jan Natov obdržel nahrávku do středu hřiště, místo trefení prázdné brány vystřelil nad břevno.

15:32

Na střelu Milana Tomašíka z levé strany již Daniel Váradi nedosáhl, ale měl štěstí, protože jej od pátého inkasované branky zachránila branková konstrukce.

15:15

Po přenesení hry doprava Milan Tomašík pálil z první na zadní tyč, Daniel Váradi pravou nohou vykopl balónek do bezpečí.

14:42

Martin Tokoš ostře poslal na mantinel Lukáše Macháčka. Jasný faul, ale ne takový, aby byl ohodnocen dvěma minutami.

14:16

Ronald Gašparík si rozmyslel přihrávku před bránu a nahrával za sebe na Jakuba Grubera, jeho rána z poloviny hřiště se do brány nevešla.

13:54

Do přehuštěného prostoru vypálil dělovou forhendovou střelu Adam Zahraj, cílové zařízení minul o poměrně velký kus.

13:28

Jakub Gruber vyslal střílený pas před karlovarskou bránu, Petr Koláčný na dlouhou florbalku ztečoval míček vysoko nad bránu.

12:58

Krásnou akci domácího mužstva zakončoval střelou na zadní, levou tyč Jan Natov, Daniel Váradi předvedl výborný zákrok levým ramenem.

12:23

Na útočný výpad se vydal Adam Zahraj, jenž obtočil soupeřovu svatyni, ránu z otočky potom obránce srazil mimo hrací plochu.

11:57

Jeden na jednoho postupoval Jakub Vařecha, jehož pokus ztlumil Matěj Korbel, takže Váradi zasáhl bez problémů.

11:21

Jakub Vařecha si počkal vlevo, kam dostal ideální nahrávku do florbalky, ránou z voleje mířil vysoko nad břevno.

10:12

10:12 Lukáš PUNČOCHÁŘ - 4:0

10:12

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Začíná to vypadat na debakl. Dominik Beneš pasem od pravého mantinelu našel za hranicí brankoviště LUKÁŠE PUNČOCHÁŘE a ten bekhendem nechytatelně usměrnil míček k pravé tyčce. Asistence: Dominik Beneš.

09:50

Jan Natov si narazil s Milanem Tomašíkem, načež vypálil dělovou střelu forhendem, avšak příliš vysoko nad břevno.

09:21

Za dezorientovaného brankáře Váradiho nyní skvěle zaskočil Michal Klápa, když vkleče zblokoval ránu Jakuba Bíny.

08:49

Premiérový úspěch karlovarských hráčů měl v plánu obstarat Michal Klápa, forhendem ovšem vypálil příliš vysoko nad břevno.

07:54

07:54 Jakub GRUBER - 3:0

07:54

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Druhý slepený gól, Středočeši už vedou třígólovým rozdílem! Střela Zoufalého byla zblokována, forhendová dorážka JAKUBA GRUBERA prošla do sítě. Asistence: Jan Zoufalý.

07:39

07:39 Milan TOMAŠÍK - 2:0

07:39

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
A je to o dva góly! Pozornost na sebe znovu strhl MILAN TOMAŠÍK, znovu střílel zprava na přední tyčku, kudy míček Váradimu smolně a i s přispěním tyčky prošel za brankovou čáru pod rukou. Asistence: Dominik Beneš.

07:24

První přesilovou hru si zahrají domácí florbalisté. Dvě minuty za vrážení na hrazení si vykoledoval karlovarský kapitán Michal Klápa.

07:09

Jakub Vařecha vystihl rozehrávku po pravém mantinelu a nezištně posunul míček do středu na Adama Delonga, jenž si vylámal zuby na Váradim.

06:50

Skoro až z poloviny hřiště vypálil tvrdou střelu Ronald Gašparík, tu obětavě zblokoval stehnem bránící Matěj Korbel.

06:29

Martin Tokoš chtěl bleskově navýšit náskok českého vicemistra, forhendem ovšem napálil balónek vysoko nad břevno.

05:34

05:34 Milan TOMAŠÍK - 1:0

05:34

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Důležitý vedoucí gól střílí domácí favorit! Od Zakonova dostal nahrávku k pravému mantinelu MILAN TOMAŠÍK, dlouho nevymýšlel, sběhl si blíže středu a z otočky vypálil svižnou ránu ze zápěstí na přední tyč, Váradi nestihl zareagovat včas. Asistence: Filip Zakonov.

05:20

Sám proti třem si věřil Martin Tokoš, ovšem dle očekávání neuspěl, ukázkově jej odzbrojil Matěj Korbel.

04:49

Jan Zoufalý chtěl využít volnějšího prostoru po levém mantinelu, jenže v průběhu sprintu nechal balónek za sebou.

04:18

Patrik Suchánek zprava vymyslel perfektní nahrávku na trestuhodně volného Lukáše Punčocháře, jenž měl před sebou prázdnou bránu, bekhendem ale míček úplně minul.

03:45

Za vlastní bránu doběhl pod tlakem forčekujícího protihráče Adam Delong, kde trpělivě počkal na vystřídání spoluhráčů.

03:17

Útok podnikli i florbalisté Karlových Varů, Jiří Lebeda vypálil do přehuštěného prostoru o kus vedle pravé tyče.

02:51

Domácí kontrolují hru kolem poloviny hřiště. Na teč nahazoval Filip Zakonov, adresát Jakub Vařecha promáchl naprázdno.

02:09

Z poměrně velké vzdálenosti vypálil Jakub Gruber, Daniel Váradi měl situaci pod kontrolou a zakročil pravou nohou.

01:40

Zničehonic mohl udeřit Hurrican! Volnější pravou stranou postupoval Martin Fenik, tvrdá střela prosvištěla o kousek vedle levé tyčky.

01:06

Sládek stáhl balónek pod sebe na Beneše, akce pokračovala na Milana Tomašíka, ten zase vypálil mimo tři tyče.

00:42

Před soupeřovu bránu dostal přihrávku Milan Tomašík, jenž střílel forhendem bez přípravy a míček usměrnil těsně vedle pravé tyče.

00:10

Mladoboleslavští vyhráli úvodní buly a zkoušejí vyzrát na soupeřovu defenzivu postupnou kombinací.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Předvýběr.CZ Florbal MB: Hanuš (L. Bauer) – D. Šebek, Gruber, Suchánek, J. Eliáš, Zakonov, Punčochář, Koláčný, Zoufalý – Tomašík, Bína, Natov (C), Tokoš, D. Beneš, Vařecha, Bergman, Delong, Sládek, Gašparík.
Trenér: Lukáš Procházka

FB Hurrican Karlovy Vary: Váradi (Ernst) – Smolka, Zeman, Pícha, Korbel, Šmajda, Hozman – Fenik, Lebeda, Švarc, Zahraj, Macháček, Hrbáček, Staněk, M. Klápa (C), Svatek, Strachota, Šťovíček.
Trenér: Miroslav Závora

Rozhodčí: Šedivý, Štengl.
FB Hurrican Karlovy Vary

Karlovy Vary se loni do posledního zápasu strachovaly o zachování superligové příslušnosti, aby nakonec uspěly v baráži, v posledním možném pátém utkání rozesmutnily Kladno, vítězný gól v prodloužení zařídil Nicklas. Úvod sezóny nasvědčuje skutečnosti, že i letos budou mít Západočeši problémy se záchranou, neboť ve třech střetnutích urvali jediný bod za domácí prohru 6:7 po prodloužení s Královskými Vinohrady.
Předvýběr.CZ Florbal MB

Mladoboleslavští florbalisté patří mezi nejlepší české florbalové týmy země. V loňském roce útočili na završení titulového hattricku, ovšem ve finále jim vystavily stopku Střešovice, jež urvaly mistrovskou trofej v šesti utkáních. Do letošní sezóny vstoupili Středočeši velmi dobře, když na úvod rozstříleli 15:3 Českou Lípu a shodou okolností stejným výsledkem, který se tedy opravdu příliš často nevidí, deklasovali i Liberec.
Všem fanynkám a fanouškům florbalu přeju krásné sváteční odpoledne. Vítám vás při sledování 4. kola nejvyšší české florbalové soutěže, u zápasu mezi Mladou Boleslaví a Karlovými Vary.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Předvýběr.CZ Florbal MB – Florbal Vary

12:4

koniec (6:0, 3:2, 3:2)

Späť na online

Góly a asistencie: 6. Tomašík (Zakonov), 8. Tomašík (D. Beneš), 8. Gruber (Zoufalý), 11. Punčochář (D. Beneš), 17. Sládek (Natov), 20. Delong (Zakonov), 21. Delong (Tomašík), 21. Natov (Sládek), 30. Gašparík (Tokoš), 55. Zoufalý (Sládek), 56. Delong (Tomašík), 59. Tomašík (Vařecha) – 38. Lebeda (Korbel), 40. Hozman (M. Klápa), 51. M. Klápa (Strachota), 56. Zahraj

Využitie: 1:0. Zásahy brankárov: 19:41.

Předvýběr.CZ Florbal MB: Hanuš (L. Bauer) – D. Šebek, Gruber, Suchánek, J. Eliáš, Zakonov, Punčochář, Koláčný, Zoufalý – Tomašík, Bína, Natov (C), Tokoš, D. Beneš, Vařecha, Bergman, Delong, Sládek, Gašparík.
Tréner: Lukáš Procházka

Florbal Vary: Váradi (Ernst) – Smolka, Zeman, Pícha, Korbel, Šmajda – Hozman, Fenik, Lebeda, Švarc, Zahraj, Macháček, Hrbáček, Staněk, M. Klápa (C), Svatek, Strachota, Šťovíček.
Tréner: Miroslav Závora

Rozhodca: Šedivý, Štengl

Diváci: 272

Priebeh zápasu
1. tretina
05:34 MBL 1:0 Tomašík (Zakonov)
07:24 KVA 2 M. Klápa
07:39 MBL 2:0 Tomašík (D. Beneš)
07:54 MBL 3:0 Gruber (Zoufalý)
10:12 MBL 4:0 Punčochář (D. Beneš)
16:37 MBL 5:0 Sládek (Natov)
19:05 MBL 6:0 Delong (Zakonov)
Po 1. tretine
2. tretina
20:02 MBL 7:0 Delong (Tomašík)
20:44 MBL 8:0 Natov (Sládek)
29:50 MBL 9:0 Gašparík (Tokoš)
32:26 MBL 2 Natov
37:30 KVA 9:1 Lebeda (Korbel)
39:29 KVA 9:2 Hozman (M. Klápa)
Po 2.tretine
3. tretina
50:12 KVA 9:3 M. Klápa (Strachota)
54:49 MBL 10:3 Zoufalý (Sládek)
55:11 KVA 10:4 Zahraj
55:37 MBL 11:4 Delong (Tomašík)
58:15 MBL 12:4 Tomašík (Vařecha)
Koniec