Menu

Futbal

Chance Liga

FC Hradec Králové – AC Sparta Praha

1:3

koniec (0:2)

08.10.2023, 15:00 • Malšovická aréna, Hradec Králové • 11. kolo • Tomáš Kalas (@tomascipy) cz

Tipsport: 8.52 5.15 1.36

71

Sparta právě vstřelila branku!
Na začátku 71. minuty ale odskakují Letenští zpět do dvoubrankového náskoku, což jim do zbytku duelu výrazně pomůže! Všechno to spustil parádní míč Ladislava Krejčího, který vyzval JANA KUCHTU do samostatného úniku. Ke Kuchtovi se sice postupně přibližoval obránce, bylo už ale pozdě. Kuchta si počkal na Bajzu, který mu vyběhnul naproti a elegantně jej přeloboval – 1:3! Asistence: Ladislav Krejčí ml.

64

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Votroci doslova dotlačili míč za Vindahla! Měli dva rohové kopy za sebou, zatímco ten první nijak nevyčníval, ten druhý byl již o něco nebezpečnější. Odražený balon vracel zpět do ohně Jakub Rada a domácí reklamovali ruku jednoho ze sparťanských obránců. Hra ale pokračovala dále a míč propadl až k Vindahlovi, který jej jenom vyrazil před sebe. Tam byl připraven VÁCLAV PILAŘ, jenž z bezprostřední blízkosti snížil – 1:2! Bez asistence.

34

Sparta právě vstřelila branku!
Sparta se však propracovala k druhé brance a sektor hostů bouří. Krejčí vytáhl hru napravo pro Preciada, který měl před sebou volný prostor. Po pravém křídle dotáhl hru až k šestnáctce, načež si všiml zcela volného ADAMA KARABCE na ose hřiště. Nikým nehlídaný Karabec tak dostal možnost znovu slavit a nemýlil se, pokus z 15 metrů utáhl přesně k tyči – 0:2! Asistence: Angelo Preciado.

15

Sparta právě vstřelila branku!
Sparta jde po čtvrthodině hry do vedení po výborné individuální akci ADAMA KARABCE. Ten celou akci vedoucí k prvnímu gólu utkání započal, nejprve výrazně zrychlil na pravé straně, stejně tak si rychle vyměnil míč s Olatunjim. Ten chtěl nahrávat Kuchtovi, trefil však beka, od nějž se balon dostal za sparťanskou #9. Celou situaci však zavíral právě Karabec, který zůstal sám a pálil do protipohybu Bajzy, obránci pohyb vůbec nezachytili – 0:1!

FC Hradec Králové – AC Sparta Praha

1:3

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 64. Pilař – 15. Karabec, 34. Karabec (Preciado), 71. Kuchta (Krejčí ml.)

Karty:   11. Olatunji (SPA), 20. Friis (asistent) (SPA), 69. Wiesner (SPA)   19. Olatunji (SPA)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 9:7.

FC Hradec Králové: Bajza – Ja. Klíma, O. Ševčík, Čihák, Horák – Kodeš (C) (70. Kučera), Krejčí st. (83. Šašinka), Dancák (46. Hais) – Harazim (46. Rada), Vašulín, Pilař.
Náhradníci: Vízek, Zadražil – Pudhorocký, P. Juliš, Leibl, Čech.

Tréner: Václav Kotal

AC Sparta Praha: Vindahl – Vitík, Sørensen, Krejčí ml. (C) – Preciado (67. Wiesner), Kairinen, Sadílek (84. Laçi), Zelený – Karabec (67. Pešek), Haraslín (14. Kuchta, 84. Sejk) – Olatunji.
Náhradníci: Vorel – Gomez, Pavelka, Panák, M. Ševčík, Ryneš.

Tréner: Brian Priske

Rozhodca: Hocek – Kříž, Machač

Diváci: 9 300