Menu

Futbal

MONACObet liga

FK Spišská Nová Ves – FK Humenné

2:3

koniec (0:2)

21.10.2023, 14:30 • Mestský štadión Sp. N. Ves • 13. kolo • Adam Kovaľ

Tipsport: 3.26 3.06 2.13

70

Humenné dalo gól!
Nádherný futbalový moment v podaní tímu Humenné. VIKTOR MAŤAŠ sa dostal do zakončenia hlavou po Holpovom centri z ľavej strany ihriska. Trafil presne, a tak práve kvôli nemu opäť hostia vyhrávajú o gól. Stav je 2:3.

64

Spišská Nová Ves dáva gól!
Spišská Nová Ves vyrovnáva stav dnešného duelu! Dzurík urobil chybu v defenzíve. Loptu si prebral JAKUB ŠKOVRAN, ktorý sa ocitol zoči-voči brankárovi Knurovskému a strelou k pravej strane brány prekonáva hosťujúceho gólmana. Stav je 2:2.

61

Spišská Nová Ves dáva gól!
Spišská Nová Ves znižuje na 1:2! Prihrávka Ortegona z ľavej strany šestnástky našla adresáta JAKUBA ŠKOVRANA, ktorý sa otočil okolo vlastnej osi v malom vápne a vypálil smerom k ľavej žrdi, čím prekonal Knurovského. Stav je 1:2.

40

Humenné dalo gól!
Kolmá prieniková prihrávka Humenčanov! Harvila mal veľa priestoru a vyslal prihrávku dobehu pre NILSA RAULA HUGA AHLA, ktorý si perfektne nabehol za obranu a strelou k pravej tyči zvyšuje stav na 0:2.

4

Humenné dalo gól!
Rýchly gól hostí. Streňov nákop zo štandardky do šestnástky. Kranthove dokázal vyhrať vzdušný súboj s Kamenickým, predĺžil Kapurovi, a práve ten perfektne naservíroval loptu JÁNOVI DZURÍKOVI, ktorý sa nachádzal pri ľavej žrdi, a tak nemal problém trafiť loptu do odkrytej časti siete. Stav je 0:1.

FK Spišská Nová Ves – FK Humenné

2:3

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 61. Škovran, 64. Škovran – 4. Dzurík, 40. Ahl, 70. Maťaš

Karty:   6. Martinko (SNV) – 19. Avetisian (HUM), 84. Holp (HUM)

FK Spišská Nová Ves: Baláž – Kunzo, Janečka, Kamenický, Zekucia (C), Havrylenko, Martinko, Etim, Pribula, Ortegon, Kaščák
Náhradníci: Hamrák, Smorada, Ontko, Vakulinskyi, Ištvánik, Petrík, Hrobák, Gonda, Škovran

Tréner: Branislav Ondráš

FK Humenné: Knurovský – Zlacký, Kranthove, Dzurík, Avetisian, Hugo Ahl, Holp, Harvila, Streňo (C), Kapur, Komjatý
Náhradníci: Skiba, Maťaš, Reiter, Horváth, Vasiľ, Vasilco

Tréner: Ľuboš Reiter

Rozhodca: Micheľ – Kmec, Mihalík