Menu

Futbal

Ligue 1 McDonald’s

Olympique Lyon – Clermont Foot

1:2

koniec (0:2)

22.10.2023, 20:45 • Parc Olympique Lyonnais, Lyon • 9. kolo • Milan Huppert cz

Tipsport: 1.92 3.66 4.28

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 11:1. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:12. (22:53:05)
Obrovské trápení Lyonu pokračuje. V souboji dvou týmů, které před dnešním zápasem nepoznaly pocit vítězství, se ze zisku tří bodů radoval hostující Clermont těsným výsledkem 2:1.

První poločas patřil Clermontu. V 10. minutě otevřel skóre střetnutí Muhammed Cham, na nějž navázal povedenou střelou ze střední vzdálenosti Yohann Magnin. Druhou půli odstartovali domácí tlakem a odměnou byl kontaktní gól, po Tolissově centru si vlastní gól dal kapitán soupeře Florent Ogier. I ve zbytku klání byli domácí lepším týmem, ale kýženého srovnání se nedočkali, defenziva konkurenta dalším náporům odolala.

Svěřenci trenéra Gastiena konečně vyhráli, v tabulce si polepšili na pět bodů a poskočili přes dnešního soupeře na sedmnácté místo. Lyon s pouhými třemi body klesl na úplně poslední osmnáctou příčku.

90+8

Konec zápasu.

90+7

Příliš dlouho otálel s rozehrávkou odkopu hostující gólman Mory Diaw, Delajodovi pohárek trpělivosti přetekl a i brankáři dal žlutou.

90+6

Vyrovnání nůžkami, to by bylo něco. Mama Baldé si věřil, avšak hrdinou se nestal, zakončil totiž poměrně výrazně vedle pravé tyče.

90+6

Po útočném prohřešku faulující Elba Rašani zakopl balón daleko od místa přestupku, zaokrouhlil tak počet udělených žlutých karet na deset.

90+5

Nejprve Clinton Mata centroval příliš nízko, aby následně Ernest Nuamah fauloval. Olympique ztratil další cenné vteřiny, moc už jich nezbývá.

90+4

Příliš dlouho otálel Maxence Caqueret, nakonec sáhl k pasu pod velkým tlakem a napálil jenom nejvýše presujícího Keitu.

90+3

Taktický faul vyrobil Jake O'Brien proti do brejku směřujícímu Bilalu Boutobbovi, žluté kartě se nediví, také nemá proč.

90+2

Znovu v akci Corentin Tolisso, jenž dostal parádní centr na hlavu, Mory Diaw proti hlavičce o zem šel včas k zemi a předvedl výborný zákrok rukama!

90+1

Corentin Tolisso si rozmyslel přenesení doprava, zapojil do hry Caquereta. Potom už míč dostal u pravé lajny Henrique, s centrem si Mahdí Zifán poradil na jedničku.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby šest minut.

89

Nebezpečně spadl k zemi Bilal Boutobba. Viditelně jej bolí hlava, ale nechce nechat spoluhráče v deseti, takže už se okamžitě hlásí o návrat do hry.

88

Alexandre Lacazette si postavil balón, leč kýženého vyrovnání se nedočkal, míči dal velkou výšku, začal padat příliš pozdě, tedy proletěl nad břevnem.

87

Naprosto zbytečné protesty k faulu Seidua si neodpustil hostující kouč Pascal Gastien, i on si od arbitra Delajoda vykoledoval kartu žluté barvy.

86

Nejenže Alidu Seidu dostal žlutou kartu za nebezpečný skluz zezadu do protihráče, ale hlavně způsobil standardku ve prospěch Lyonu z velmi dobré vzdálenosti a pozice od brány.

85

Po volnější levé lajně nastartoval motory Ernest Nuamah, Bilal Boutobba na dlouhou nohu dokázal balón píchnout mimo hrací plochu.

84

Netrvalo dlouho a hráči v modrém znovu kontrolují útočnou polovinu. Nyní atak nevyšel, Alexandre Lacazette si totiž k balónu pomohl nedovolenými prostředky.

83

Střídání v týmu Clermont Foot:
ze hřiště odchází Maximiliano Caufriez, přichází Alidu Seidu.

83

Střídání v týmu Clermont Foot:
ze hřiště odchází Jim Allevinah, přichází Mahdí Zifán.

83

Střídání v týmu Olympique Lyon:
ze hřiště odchází Henrique, přichází Sael Kumbedi.

82

Na jedničku si směrem dozadu vedl Andy Pelmard, tělem rozhodil Mamu Baldého na tolik, že skončil zády na trávníku.

81

Střídání v týmu Clermont Foot:
ze hřiště odchází Muhammed Cham, přichází Bilal Boutobba.

80

Tlak Lyonu se stupňuje. Levačkou vyprodukoval tvrdou ránu Mahamadou Diawara, na dlouhou nohu ji zvládl srazit mimo bezprostřední nebezpečí Cheick Oumar Konaté.

79

Po narážečce zleva centroval do velkého vápna Mama Baldé, Maximiliano Caufriez ve velkém výskoku nepustil míč na Jakea O'Briena.

78

Muhammed Cham si sám nevěřil, proto přihrál k pravé lajně Jimu Allevinahovi, centr do vápna Dejan Lovren pohlídal hlavou.

77

Znovu se hraje a domácí fotbalisté kombinují na útočné polovině. Čas k vyrovnání se krátí, soupeř je čím dál tím blíže premiérové výhře v sezóně.

76

Přímo na trávníku je ošetřován jeden z hostujících fotbalistů a zatím není jasné, jestli bude schopen v zápase pokračovat.

75

Útočným faulem se provinil Jim Allevinah, nataženou levou nohou sice lehce škrtl balón, ale i bolestivě šlápl na nohu Baldému, rozhodčí správně odpískal faul.

74

Hodně nepovedená střela Ernesta Nuamaha, jeho tvrdá rána levou nohou prosvištěla vysoko nad břevnem brány Clermontu.

73

Přímý volný kop pro Lyon. Henrique si hrudí posunul míč kolem Habiba Keity, jenž zatáhl za záchrannou brzdu a konkurenta podrazil.

72

Přenesení doleva bylo příliš krátké. Elba Rašani čekal na míč marně, Mama Baldé jej hlavou sklepl do středu na volného Caquereta.

71

Na malém prostoru si velmi dobře poradil Johan Gastien, zdvojený vybojoval faul, o nějž se postaral Maxence Caqueret.

70

Lyon pokračuje v kombinaci na útočné polovině. Do vápna centroval Henrique, Alexandre Lacazette proti dvojici soupeřů neměl šanci.

69

Maxence Caqueret si udělal prostor a zprava nahrával do středu Mahamadou Diawarovi, střelu z prvního doteku zblokoval Maximiliano Caufriez.

69

Střídání v týmu Clermont Foot:
ze hřiště odchází Maxime Gonalons, přichází Elba Rašani.

68

Střídání v týmu Clermont Foot:
ze hřiště odchází Yohann Magnin, přichází Habib Keita.

68

Střídání v týmu Olympique Lyon:
ze hřiště odchází Jeffinho, přichází Mama Baldé.

67

Z hranice šestnáctky vyprodukoval aktivní Corentin Tolisso slabou střelu placírkou doprostřed brány, Mory Diaw zasahoval s přehledem.

67

Zbytečně šel do skluzu střední záložník Corentin Tolisso, navíc úplně minul balón a naopak trefil obě nohy Chama, žlutá karta je naprosto zasloužená.

66

Z příliš velké vzdálenosti natáhl k technickému projektilu Ernest Nuamah, Mory Diaw zareagoval včas a hrací předmět sebral do rukavic.

65

Pod tlakem Jim Allevinah zvládl odcentrovat, ovšem hodně nepřesně, Anthony Lopes míč pohlídal a bude odkopávat od brány.

64

Maximiliano Caufriez hledal, komu by nahrál dopředu, ale nikoho nenašel, proto zapojil Diawa, gólman z první odkopával na útočnou polovinu.

63

Hodně nepovedenou přihrávku vyslal po pravé lajně Clinton Mata, Alexandre Lacazette jeho úmysl nepochopil a balón nechal doletěl až ke gólmanovi.

62

Olympique hrozí dál. Jeffinho na levém křídle přihrál do lepší střelecké pozice Mahamadou Diawarovi, křižná střela proletěla o kousek vedle levé tyčky.

61

Nepovedený pas doprava Jim Allevinah hrudí šikovně sklepl pro brankáře Mory Diaw, který mohl v klidu hrát rukama.

60

Příliš okatě šel k zemi Maxime Gonalons, arbitr Delajod nechal jeho střet s Corentinem Tolissem bez povšimnutí.

59

Podporu od kolegů neměl Jim Allevinah, proto se opřel do skákajícího balónu nártem a cílové zařízení vysoko přestřelil.

58

Zpoza velkého vápna si vytvořil prostor pro zakončení Ernest Nuamah, napálil ale pouze zavazejícího spoluhráče Diawaru.

57

S malou domů si Anthony Lopes nedělal těžkou hlavu, po rychlém zpracování nakopával k polovině hřiště na volného Tolissa.

56

Zkušený záložník Maxime Gonalons posunul míč k pravé lajně na Muhammeda Chama, nepovedený centr Clinton Mata pohlídal.

55

Kolem osobního strážce odcentroval do velkého vápna Corentin Tolisso, Cheick Oumar Konaté přehlavičkoval adresáta Lacazettea.

54

Psychická výhoda je samozřejmě na straně domácího celku. Volnějšího středu si všiml Maxence Caqueret, Maximiliano Caufriez protihráče zastavil parádně provedeným skluzem.

52

52. Florent OGIER vlastní - 1:2

52

Lyon právě vstřelil branku!
Rozehrávka rohu na krátkou vzdálenost vedla ke kontaktní trefě! Balón dostal Tolisso a ten vyprodukoval výborný centr, bránící kapitán Clermontu FLORENT OGIER hrací předmět posunul pro gólmana nechytatelně k levé tyči.

52

Dle očekávání střelu obstaral Alexandre Lacazette, ale nevedl si příliš dobře, střelu na brankáře Mory Diaw bez výraznějších problémů vytáhl nad břevno.

51

Olympique má slibnou příležitost ke snížení. Kousek za velkým vápnem Maximiliano Caufriez zezadu sundal k zemi Maxenceho Caquereta, nebylo co řešit.

50

Johan Gastien přenesl míč doleva na Jima Allevinaha, jemuž se povedlo proniknout do vápna, střílený centr pod sebe zblokoval Dejan Lovren.

49

Střílený pas do šestnáctky vyslal Mahamadou Diawara, Alexandre Lacazette ovšem neměl žádnou šanci na balón dosáhnout.

48

Fotbalisté v modrých dresech zahájili druhou půli s velkou chutí. Prodloužený centr od praporku si našel Jeffinho, nártem však našel jenom clonícího soupeře.

47

Nově příchozí Ernest Nuamah se hned zapojil do hry, když vymýšlel zajímavý přetažený centr na Alexandrea Lacazettea, ten na dlouhou nohu zakončoval nepřesně.

46

Střídání v týmu Olympique Lyon:
ze hřiště odchází Rayan Cherki, přichází Corentin Tolisso.

46

Střídání v týmu Olympique Lyon:
ze hřiště odchází Ainsley Maitland-Niles, přichází Mahamadou Diawara.

46

Střídání v týmu Olympique Lyon:
ze hřiště odchází Paul Akouokou, přichází Ernest Nuamah.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně ve 21:50.
V utkání mezi Lyonem a Clermontem je zaděláno na překvapení, hosté totiž disponují dvoubrankovým vedením. Důležitý vedoucí gól obstaral v 10. minutě Muhammed Cham, jenž skóroval hlavou po výborném centru Nicholsona. Aktuální podobu výsledku stanovil Yohann Magnin, středopolař využil volného prostoru kolem sebe a vyběhnuvšího Lopese potrestal skvěle provedenou střelou přes něj. Olympique čelí nepříjemné hrozbě, pokud prohraje, klesne na úkor dnešního soupeře na úplně poslední místo tabulky.

45+5

První poločas skončil.

45+4

Polovysoký centr zprava poměrně z velké dálky od brány Yohann Magnin odvrátil na rohový kop, po něm Jeffinho slabě zakončoval hlavou do rukavic brankáře.

45+3

Marně se Alexandre Lacazette pod tlakem snažil vybojovat volný přímý kop, Maximiliano Caufriez si proti němu počínal čistým způsobem.

45+1

Do kabin půjde se žlutou kartou na kontě hostující kapitán Florent Ogier, slibně se rozvíjející brejk konkurenta zastavil taktickým stažením za dres Caquereta.

45+1

Lyon si samozřejmě musí dávat pozor i na zadní vrátka. Na jedničku se stáhl Paul Akouokou, navíc vystihl směr Magninovy kličky.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu pět minut.

44

Po zmatcích uvnitř vápna Clermontu si odražený balón našel Jeffinho, v tutovce však napálil pouze jednoho z bránících protihráčů.

43

43. Lacazette ve snaze o snížení trefil horní tyč

43

Blízko kontaktnímu gólu byl Alexandre Lacazette, když z levé strany šestnáctky kroutil balón technicky na zadní tyčku, Diawa zachránilo břevno!

42

S hlavou nahoře Jim Allevinah centroval do vnitra šestnáctky Shamara Nicholsona, toho Dejan Lovren tělem rozhodil čistou hrou tělem.

42

Středopolař Maxence Caqueret viděl Rayana Cherkiho, avšak přecenil rychlostní schopnosti kolegy, výsledkem je odkop od brány.

41

Johan Gastien zajímavě rozehrával rohový kop na přední tyčku, Yohann Magnin z ostrého úhlu nenasměroval míč mezi tři tyče.

40

Prvním pokusem pravačkou Shamar Nicholson trefil obránce, druhou střelu levačkou směřující k levé tyči Anthony Lopes vyškrábl rukama na roh.

39

Olympique po zisku balónu podnikl rychlý brejk. Skončil u Jeffinha, jenž si z levého křídla posunul balón do středu a napálil prvního konkurenta.

38

Přetažený centr od praporku Dejan Lovren vracel do ohně, balón nabral velkou výšku a ze vzduchu ho suverénně sebral brankář Mory Diaw.

37

S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Ainsley Maitland-Niles, který se uvolnil kolem osobního strážce, centr do vápna Maximiliano Caufriez srazil na roh.

35

35. Yohann MAGNIN - 0:2

35

Clermont Foot právě vstřelil branku!
Poslední tým tabulky udělal další důležitý krok směrem k prvnímu ligovému vítězství v sezóně! Neuvěřitelně velké množství volného prostoru měl na středu hřiště YOHANN MAGNIN, zkontroloval postavení z brány poměrně vysunutého brankáře a z osmnácti metrů jej skvěle provedenou technickou střelou placírkou přehodil.

35

Hodně nepovedeným centrem v blízkosti levé lajny se prezentoval Maxence Caqueret, proti míči vyběhl Mory Diaw a bez problémů ho sebral do rukavic.

34

Protože neměl komu nahrát, tak se Ainsley Maitland-Niles vydal středem na vlastní pěst, Yohann Magnin soupeře zastavil ukázkovým skluzem.

33

Exekuci volného přímého kopu si vzal na starosti Andy Pelmard a nevedl si vůbec dobře, hrací předmět poslal nad hlavy všech přítomných fotbalistů ve vápně.

32

Standardka pro Clermont. Po pravé lajně přešel do sprintu Florent Ogier a zezadu jej ostře sundal k zemi Henrique, žlutému trestu se nemůže divit.

31

Alexandre Lacazette se zachoval nesobecky, s hlavou nahoře přihrával napříč vápnem doprava k Matovi, ten ještě dával pod sebe Cherkimu, jehož zradilo zpracování.

30

Jeden na jednoho Jeffinho nic nevymyslel, jenom nastřelil protihráče Magnina a od něj se míč odrazil k jinému hráči Clermontu Allevinahovi.

29

Znovu byl v hledáčku spoluhráče Alexandre Lacazette, polovysoký pas Henriqueho však dokázal pohlídat Cheick Oumar Konaté v plném sprintu.

28

Zprava centroval Clinton Mata a hledal prostor, kde se pohyboval Alexandre Lacazette, toho Andy Pelmard přeskočil s velkým přehledem.

27

K asistenci chtěl Shamar Nicholson přidat také vstřelený gól, ovšem z levé strany šestnáctky pálil přímo do středu brány, Anthony Lopes zpacifikoval balón nadvakrát.

26

Útočný faul odpískán Alexandreu Lacazetteovi, ten se nechal předskočit Cheickem Oumarem Konatém a zezadu protihráče stáhl za dres.

25

Pod tlakem Rayan Cherki udržel míč pro Lyon, když z bezprostřední blízkosti trefil Caufrieze a vybojoval aspoň autové vhazování.

24

Střílený centr Ainsley Maitland-Niles zajímavě prodloužil patičkou za sebe, Clinton Mata z nelehké pozice vypálil jen do boční sítě.

23

Bez větších komplikací hosté přestáli další rohový kop soupeře, Florent Ogier měl pod kontrolou centr směřující k přední tyči.

22

Na žluté karty je vyrovnáno. Pěkně zblízka si ji prohlédl Johan Gastien, který nemístně okomentoval odpískaný faul jeho spoluhráči Chamovi.

21

Proti centru od pravé lajny vystartoval z brankové čáry Anthony Lopes a balón sebevědomě vyboxoval pryč z šestnáctky.

20

Na trávníku pokračuje ošetřování faulovaného Johana Gastiena, ani v tomto případě to ale nevypadá na zranění, které by si vyžádalo nucené střídání.

19

Sám proti třem Johan Gastien neměl moc šancí na úspěch, ovšem poradil si na jedničku, když si v poslední chvíli kopl balón před Dejanem Lovrenem, ten za ostré dohrání konkurenta vyfasoval kartónek žluté barvy.

18

Rohový kop sehrál Lyon na krátkou vzdálenost. Nakonec si kousek za velkým vápnem Paul Akouokou kličkou doprava udělal prostor ke střele, míč napálil vysoko nad břevno.

17

Za dlouhým nákopem Jima Allevinaha útočník Shamar Nicholson vůbec nevystartoval, hrací předmět doskákal až ke gólmanovi Lyonu.

16

Po jednom ze soubojů zůstal na trávníku ležet autor zatím jediného gólu utkání Muhammed Cham, naštěstí to na vážnější zranění nevypadá.

15

Lyon postupoval do zajímavého brejku středem hřiště, nicméně dobře myšlenou nahrávku Lacazettea na Jeffinha velmi dobře zastavil Maximiliano Caufriez.

14

Útok levým křídlem domácím nevyšel. Maxence Caqueret nepočítal se zpětnou nahrávkou od Lacazettea, balón nechal doputovat do zámezí.

13

Pokračující protesty na lavičce Lyonu. Rozhodčí po chvilce znovu přerušil hru a žlutou kartu udělil trenérovi brankářů domácích.

12

Arbitr Delajod ještě řešil, zda si náhodou asistující Nicholson nepomohl při zpracování rukou. Finální verdikt je takový, že gól zůstává v platnosti!

10

10. Muhammed CHAM - 0:1

10

Clermont Foot právě vstřelil branku!
Důležitý vedoucí gól střílí poslední tým tabulky, tedy hosté! Dlouhý nákop gólmana k levé lajně si perfektně zpracoval Nicholson a po levé straně se prodral až do vápna, přes Matu odcentroval na trestuhodně volného MUHAMMEDA CHAMA a jeho hlavičku chytal Lopes až výrazně za brankovou čárou.

9

Individuálně si věřil Rayan Cherki a na malém prostoru udělal pěknou kličku Gonalonsovi, ten pak místo balónu ve skluzu trefil pouze nohy protihráče. Jasný faul.

8

Kolem osobního strážce si hledal prostor pro centr Jim Allevinah. Nenašel, nataženou pravou nohou hrací předmět zpacifikoval Clinton Mata.

7

S malou domů si Mory Diaw poradil bez problémů, po rychlém zpracování zkontroloval situaci a vpravo si vybral osamoceného Ogiera.

6

Po levé lajně nabral vysokou rychlost Henrique. K centru už se nedostal, protože soka perfektně zakřižoval Andy Pelmard.

5

Útok středem hřiště Clermontu nevyšel, dlouho avizovanou nahrávku Maximiliano Caufriez vystihl bez větších problémů.

4

Nákop za obranu obdržel Rayan Cherki, ovšem vstříc bráně postupovat nemohl, protože mu pomezní odmával ofsajd.

3

Uvnitř pokutového území si hledal prostor ke střele Maxence Caqueret, z otočky nakonec napálil dobře postaveného Caufrieze.

2

Domácí vstoupili do utkání v tradičních modrých dresech. Fotbalisté Clermontu pro dnešní ligové střetnutí oblékli dresy barvy bílé.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Olympique Lyon: Lopes – Mata, Lovren, O'Brien, Henrique – Caqueret, Akouokou, Maitland-Niles – Cherki, Lacazette (C), Jeffinho.
Náhradníci: Riou – M. Baldé, Ćaleta-Car, M. Diawara, Diomande, Kadewere, Kumbedi, Nuamah, Tolisso.
Trenér: Fabio Grosso

Clermont Foot: Diaw – Ogier (C), Pelmard, Caufriez – Konaté, Gonalons, Magnin, Gastien, Allevinah – Cham, Nicholson.
Náhradníci: M. Ndiaye – Boutobba, H. Keita, Kyei, Maurer, Rašani, Seidu, Zifán, Berkani.
Trenér: Pascal Gastien

Rozhodčí: Delajod – Jeanne, Finjean.
Clermont Foot

Clermont v loňské sezóně překvapoval velmi dobrými výkony, nakonec skončil v horní polovině tabulky na osmém místě. Letos jsou zatím výsledky o poznání horší, s dvěma získanými body jsou jediným horším týmem než Lyon. V doposud posledním zápase se schylovalo k další porážce Gastienovy družiny, když v nastaveném čase prohrávala 2:4 v Montpellier, najednou ale nedaleko hostujícího gólmana Diawa přistála výbušnina a zranila ho, rozhodčí utkání ukončil předčasně a o jeho osudu doposud nebylo rozhodnuto. Střelecké produktivitě celku vévodí Cheick Oumar Konaté s dvěma trefami.
Olympique Lyon

Fotbalisté Lyonu prožívají mizerný úvod sezóny. V dosavadních osmi střetnutích získali pouhé tři body a v tabulce se nachází na předposledním sedmnáctém místě s mankem pěti bodů na patnácté Méty, které jsou momentálně prvním nesestupujícím celkem. Olympique před reprezentační přestávkou nepotvrdil roli velkého favorita, doma nad Lorientem mu po poločase nestačilo ani vedení 3:1, utkání nakonec skončilo remízou 3:3. Špatné výkony stály místo zkušeného kouče Blanca, novým trenérem se stal Ital Grosso. Nejlepším střelcem mužstva třígólový Alexandre Lacazette.
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný nedělní večer. Vítám vás při sledování 9. kola francouzské Ligue 1, u zápasu mezi Lyonem a Clermontem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

Olympique Lyon – Clermont Foot

1:2

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 52. Ogier (vla.) – 10. Cham (Nicholson), 35. Magnin (Caufriez)

Karty:   19. Lovren (LYO), 32. Henrique (LYO), 67. Tolisso (LYO), 90+3. O'Brien (LYO) – 22. Gastien (CFT), 45+1. Ogier (CFT), 86. Seidu (CFT), 87. Gastien (trenér) (CFT), 90+6. Rašani (CFT), 90+7. Diaw (CFT)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 11:1. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:12.

Olympique Lyon: Lopes – Mata, Lovren, O'Brien, Henrique (83. Kumbedi) – Caqueret, Akouokou (46. Nuamah), Maitland-Niles (46. M. Diawara) – Cherki (46. Tolisso), Lacazette (C), Jeffinho (68. M. Baldé).
Náhradníci: Riou – Ćaleta-Car, Diomande, Kadewere.

Tréner: Fabio Grosso

Clermont Foot: Diaw – Ogier (C), Pelmard, Caufriez (83. Seidu) – Konaté, Gonalons (69. Rašani), Magnin (68. H. Keita), Gastien, Allevinah (83. Zifán) – Cham (81. Boutobba), Nicholson.
Náhradníci: M. Ndiaye – Kyei, Maurer, Berkani.

Tréner: Pascal Gastien

Rozhodca: Delajod – Jeanne, Finjean

Diváci: 59 186