Menu

Futbal

Anglická Premier League

Fulham FC – West Ham United

5:0

koniec (3:0)

10.12.2023, 15:00 • Craven Cottage, Londýn • 16. kolo • Matěj Skula cz

Tipsport: 2.24 3.62 3.3

89

Fulham právě vstřelil branku!
Domácí střílí pátou branku utkání, celkově už desátou v posledních dvou duelech! Perfektně načasovaný nákop od Reeda směřoval na nabíhajícího Harryho Wilsona, který mířil sám na gólmana Fabianského. V poslední moment navíc přihrál na CARLOSE VINÍCIUSE, který uklidil balon do prázdné branky. Asistence: Harry Wilson.

60

Fulham právě vstřelil branku!
Tak tohle už začíná vypadat na demolici! Tom Cairney vyslal hezký pas na hranu šestnáctý, kde si míč zpracoval HARRY WILSON, udělal lehkou kličku a vystřelil, jeho pokus zpoza pokutového území zapadl přesně do šibenice. Nádherný gól velšského střídajícího fotbalisty. Asistence: Tom Cairney.

41

Fulham právě vstřelil branku!
Tak tohle už vypadá pro hosty velmi bledě! Na centr ze značky rohového kopu si naskočil TOSIN ADARABIOYO a i díky teči Vladimíra Coufala překonává brankáře Fabianského! Asistence: Andreas Pereira.

31

Fulham právě vstřelil branku!
Je to 2:0 pro domácí! První střelu Iwobiho ještě brankář Fabianski, k míči se poté dostal Andreas Pereira, který přihrával zpátky do šestnáctky. Tam skvěle propustil právě Iwobi balon na WILLIANA, který si tak ve svém 301. startu zapisuje i branku! Asistence: Alex Iwobi.

22

Fulham právě vstřelil branku!
Domácí se dostávají do vedení! Joao Palhinha našel přesným centrem hlavičkujícího RAÚLA JIMÉNEZE, který nedal svým zakončením brankáři Fabianskému šanci! Akce jako z učebnic fotbalu. Asistence: Joao Palhinha.

Fulham FC – West Ham United

5:0

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 22. Jiménez (Palhinha), 31. Willian (Iwobi), 41. Adarabioyo (A. Pereira), 60. H. Wilson (Cairney), 89. Vinícius (H. Wilson)

Karty:   45+1. Palhinha (FHM), 76. Ballo-Touré (FHM) – 18. Cresswell (WHU)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 5:10.

Fulham FC: Leno – Castagne, Adarabioyo, Bassey, A. Robinson (72. Ballo-Touré) – Palhinha (80. Reed), Cairney (C) – Iwobi (80. Decordova-Reid), A. Pereira, Willian (46. H. Wilson) – Jiménez (72. Vinícius).
Náhradníci: Rodák – Tete, Lukić, Muniz.

Tréner: Marco Silva

West Ham United: Fabiański – Coufal, Zouma (C) (64. Ogbonna), Aguerd, Cresswell (46. Mavropanos) – Souček, Ward-Prowse, Fornals (46. Palmieri) – Bowen, Kudus (64. Mubama), Paquetá (64. Benrahma).
Náhradníci: Anang – Kehrer, Cornet, Ings.

Tréner: David Moyes

Rozhodca: Tierney – Ledger, Meredith

Diváci: 23 988