Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Granada CF – FC Sevilla

0:3

koniec (0:2)

19.12.2023, 21:30 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • 18. kolo • Martin Augustin (@ogy_16) cz

49

Sevilla právě vstřelila branku!
Tak nové koště na lavičce Sevilly zatím zametá perfektně! Standardní situaci zahrál Suso. Na jeho kvalitní centr si naběhl SERGIO RAMOS, který míč hlavou umístil k pravé tyči z pohledy Ferreiry. Kapitán hostí zaznamenal za svou kariéru mnoho podobných gólů. Třeba i ve finále Ligy mistrů v dresu Realu Madrid.

32

Sevilla právě vstřelila branku!
Tak tohle byla krása! Raúl Torrente přišel o míč na vlastní polovině. Ten se dostal od Júsufa en-Nesírího k LUCASOVI OCAMPOSOVI, který vystřelil ze 30 metrů a balón zapadl do levé šibenice z pohledu brankáře Ferreiry, který si udělal letecký den v bráně marně – 0:2.

23

Sevilla právě vstřelila branku!
Hosté se ujímají vedení! Autorem gólu by měl být ADRIA PEDROSA. Suso zatáhl středem hřiště míč dopředu a poté nahrál doleva Adriovi Pedrosovi. Ten si balón připravil na střelu, kterou nešťastně přizvedl bránící Ricard Sánchez. Brankář Ferreira tak na balón nedosáhl a za ním ještě balón možná lízl hlavou en-Nesírí. Maročan byl v první chvíli také označen za střelce, nyní už ale v oficiálním zápise svítí Adria Pedrosa.

Granada CF – FC Sevilla

0:3

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 23. Pedrosa (Suso), 32. Ocampos (En-Nesyri), 49. S. Ramos (Suso)

Karty:   38. Gumbau (GRN), 57. Torrente (GRN) – 74. M. Bueno (SEV)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 2:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:10.

Granada CF: Ferreira – R. Sánchez, Miquel, Torrente, Neva (64. Fernandez) – G. Villar (46. Uzuni), Gumbau, S. Ruiz (64. Petrović), Puertas (C) (79. Callejón) – Zaragoza, Boyé.
Náhradníci: Arbol, A. López – V. Díaz, Diédhiou, Manafá, Melendo, Rubio, Weissman.

Tréner: Alexander Medina

FC Sevilla: Dmitrović – Gudelj, S. Ramos (C), Salas – J. Sánchez, Ó. Torres, Soumaré (87. Marcão), Suso (71. M. Bueno), Pedrosa – Ocampos (71. Mir), En-Nesyri (81. Januzaj).
Náhradníci: Árbol, Flores – Benavides, Gattoni, D. Sow, Capitas, Hormigo, Dasilva.

Tréner: Quique Sánchez Flores

Rozhodca: Busquets – García, Pérez