Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Girona FC – Atlético Madrid

4:3

koniec (3:2)

03.01.2024, 21:30 • Estadi Municipal de Montilivi (Girona) • 19. kolo • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann) cz

90+1

Girona právě vstřelila branku! Bouře radosti v Gironě! Portu z levé strany přihrál do pokutového území, kde se IVÁN MARTÍN dostal mezi čtyři protihráče, přesto neskutečně přesně dokázal trefit vzdálenější šibenici a rozjásal ochozy!

54

Atlético právě vstřelilo branku! Álvaro Morata tak dlouho klepal na brány hattricku, až se dočkal! Rodrigo de Paul pronikl po útočné polovině, pak posunul míč do pokutového území na rozběhnutého ÁLVARA MORATU, jenž dloubnul míč kolem Gazzanigy a i s pomocí teče jednoho z bránících hráčů jej dokázal překonat!

44

Atlético právě vstřelilo branku! Gólové hody v Gironě pokračují! Rodrigo de Paul průnikovou přihrávkou vysunul do úniku ÁLVARA MORATU, na pravé straně se zapomněl Yan Couto, čímž bylo Moratovo postavení v pořádku, hostující útočník si pak v pokutovém území ještě prohodil míč mezi dvěma obránci a pokořil Gazzanigu!

39

Girona právě vstřelila branku! Po nakrátko rozehraném rohu následný centr Arťom Dovbyk prodloužil ke vzdálenější tyči, kde doklepl míč do sítě DALEY BLIND a potřetí rozjásal tribuny městského stadiónu Montilivi!

27

Girona právě vstřelila branku! Domácí se podruhé dostávají do vedení! Zkušený kapitán Atlética Koke se nechal jednoduše obehrát Ivánam Martínem u vlastního pokutového území, Martín se tím dostal do obrovské šance, jeho ránu Oblak ještě vyrazil, na dorážku SÁVIA už ale neměl nejmenší nárok!

15

Atlético právě vstřelilo branku! Pozor! Po kontrole u videa rozhodčí těsnou situaci vyhodnotili tak, že ÁLVARO MORATA v ofsajdu nebyl a jeho branka je tak regulérní, může tak propuknout radost hráčů z Madridu!

2

Girona právě vstřelila branku! Naprosto neuvěřitelný úvod Girony! Po zahozené šanci Dovbyka to domácí nezabalili, vybojovali míč ve středu hřiště, Torre přihrál před pokutové území VALÉRYMU FERNÁNDEZOVI, jenž si připravil míč na pravačku a povedenou ránou ze střední vzdálenosti pokořil Jana Oblaka!

Girona FC – Atlético Madrid

4:3

koniec (3:2)

Späť na online

Góly: 2. V. Fernández (Torre), 27. Sávio, 39. Blind (Dovbyk), 90+1. I. Martín (Portu) – 15. Morata (Griezmann), 44. Morata (de Paul), 54. Morata (de Paul)

Karty:   90. Hermoso (ATM)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 9:12. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 8:10.

Girona FC: Gazzaniga – Couto, E. García, Blind, Gutiérrez – Torre (67. A. Martínez), I. Martín, A. García (C), V. Fernández (59. Solís), Sávio (89. Portu) – Dovbyk (67. Stuani).
Náhradníci: Fuidias, Carlos – Kebe, Juanpe, Yaakobishvili.

Tréner: Míchel Sánchez

Atlético Madrid: Oblak – Llorente, Giménez, Witsel, Hermoso – Riquelme (77. Correa), de Paul (86. Depay), Koke (C), Lino (46. Molina) – Griezmann (89. Saúl), Morata (89. Azpilicueta).
Náhradníci: Gomis – Galán, M. Moreno, Savić.

Tréner: Diego Simeone

Rozhodca: Hernández – Naranjo, Sánchez