Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Getafe CF – Celta Vigo

3:2

koniec (2:0)

11.02.2024, 14:00 • Estadio Coliseum (Getafe) • 24. kolo • Matyáš Kotlan cz

89

Getafe právě vstřelilo branku!
Neuvěřitelné, domácí jdou opět do vedení! Obrovská chyba v rozehrávce Celty se dostala až na kopačky Masona Greenwooda. Ten si připravil pozici k centru levou nohou, tím našel JAIMEHO MATU, který vyskočil výše než jeho strážce a padavým pokusem překonal pod břevno Guaitu. – 3:2.

85

Celta Vigo právě vstřelila branku!
Hostům se to podařilo, je vyrovnáno! Zkušený Iago Aspas si převzal míč před vápnem a vymyslel nádhernou průnikovku za obranu. Na ní si naběhl střídající TADEO ALLENDE, který po zpracování v pokutovém území dokázal prostřelit vyběhnutého Soriu. – 2:2.

71

Celta Vigo právě vstřelila branku!
Po zásluze hosté snižují! Dlouhé obehrávání velkého čtverce skončilo přesným centrem Javiera Manquilla z pravé strany. Načechraný míč našel ve vápně kanonýra JØRGENA STRAND LARSENA, který nastavil hlavu a překonal marně natahujícího se Soriu. – 2:1.

45+3

Getafe právě vstřelilo branku!
V nastavení první půle domácí zvyšují! Skvělou individuální akci vzal na sebe Mason Greenwood, který si vymíchal Domíngueze. Následně zaměstnal Guaitu pokusem na zadní tyč.. Brankář Celty vyrazil balón pouze k volnému JAIMEMU MATOVI, jenž se do odkryté branky nemohl v žádném případě mýlit. – 2:0.

41

Getafe právě vstřelilo branku!
Domácí jdou po nádherné kombinaci do vedení! Postupná souhra se dostala na levou stranu, kde centroval Diego Rico do náběhu na Martína, jenž trefil pouze břevno. Jenomže míč se odrazil před branku, kam si naběhl BORJA MAYORAL a zcela osamocen hlavou do prázdné branky otevírá skóre duelu. – 1:0.

Getafe CF – Celta Vigo

3:2

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 41. Mayoral, 45+3. Mata, 89. Mata (Greenwood) – 71. Strand Larsen (Manquillo), 85. Allende (Aspas)

Karty:   62. Greenwood (GET) – 50. Tapia (CVG), 82. Ristić (CVG)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 0:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:13.

Getafe CF: Soria – Dakonam (C), Alderete, Rico – J. Iglesias, Maksimović (86. Moriba), Milla, Jor. Martín (75. Aleñá) – Greenwood, Mayoral, Mata.
Náhradníci: Fuzato – D. Duarte, Ó. Rodríguez, Latasa, Carmona, Santiago, Herranz.

Tréner: Jose Bordalas

Celta Vigo: Guaita – Tapia (C) (80. Douvikas), Núñez, C. Domínguez – Manquillo, Jailson (55. Aspas), Beltrán, Ristić – Mingueza (55. Allende), Strand Larsen (80. Sotelo), de la Torre.
Náhradníci: I. Villar, J. Carrillo – Starfelt, C. Pérez, Cervi, K. Vázquez, M. Sánchez, M. Rodríguez.

Tréner: Rafael Benitez

Rozhodca: Hernández – Naranjo, De Mendiola

Diváci: 11 502