Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

VfB Stuttgart – 1. FSV Mainz 05

3:1

koniec (2:0)

11.02.2024, 15:30 • MHPArena, Stuttgart • 21. kolo • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 1.46 4.7 7.27

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 3:10. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:9. (17:39:54)
Je konec! Stuttgart nakonec zvládl dnešní duel a poráží Mohuč 3:1. Mohuč sice v úvodu hrozila Cacim, jenže ten trefil jen tyč. Poté bylo utkání přerušeno kvůli protestům. Ve 27. minutě hrozil Karazor, ale těsně minul branku. Další šanci měl Chris Führich, jenž v úniku brankáře nepřekonal. Do vedení se tak domácí dostali až v závěru poločasu, kdy se prosadil Maximilian Mittelstädt. O pár minut později navíc udeřil Jamie Leweling. Ve druhé půli navíc rozvlnil síť po krásném průniku Undav. Za hosty jen snížil Ludovic Ajorque.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Domácí brankář Fabian Bredlow musel ještě zasahovat. Tentokrát si pohlídal ránu z ostrého úhlu a míč bez větších problémů vyrazil.

90+2

Josha Vagnoman vhazoval na polovině soupeře, nicméně jeho pobídka směřovala do zadních řad. Stuttgart se drží na míči.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje 4 minuty.

90

Stopeři Mohuče se usadili na polovině Stuttgartu, kde rozehrávku diriguje Sepp van den Berg. Stuttgart ale s přehledem drží defenzivní blok.

89

Maximilian Mittelstädt se skvěle stáhl do vlastního vápna, kde riskantním zákrokem získal míč pro domácí celek.

88

Stuttgart uklidňuje hru v zadních řadách a nikam se nežene. Ani hostující celek se zatím ne a ne dostat do zakončení.

87

Domácí příznivci si závěr utkání užívají. Stuttgart letos prožívá fantastickou sezónu, a zejména na domácí půdě body neztrácí.

86

Mohuč se usadila na polovině Stuttgartu, ale jen těžko si hledá cestičku do pokutového území.

85

Žlutá karta pro tým 1. FSV Mohuč 05 (Josuha Guilavogui).

84

Defenziva domácího celku si pohlídala Itův centr a odvrátila jej na rohový kop. Před Bredlowa už směřující hlavičkáři v tmavých dresech.

83

Žlutá karta pro tým VfB Stuttgart (Atakan Karazor).

82

Stuttgart hraje s míčem v zadních řadách a nikam se nežene. Domácí si dnešním triumfem upevní třetí pozici.

81

Hráči v bílém opět kombinují s míčem na kopačkách a hledají si cestičku do pokutového území. Defenziva Mohuče má nyní hodně práce.

80

Stuttgart se dral vpřed po levém křídle, jenže akce skončila výborným návratem obránců Mohuče. Pro centr z těžké pozice si došel gólman.

79

Střídání v týmu VfB Stuttgart:
ze hřiště odchází Deniz Undav, přichází Džong Woo-jong.

77

Mohuč právě vstřelila branku! Rázem je sníženo! Hostující Mohuč udeřila z nenápadné akce! Defenziva Stuttgartu nedokázala odvrátit vysoký míč. Ve vápně se k němu dostal LUDOVIC AJORQUE, který hlavou uklidil balón k tyči!

77

Střídání v týmu VfB Stuttgart:
ze hřiště odchází Angelo Stiller, přichází Mahmoud Dahoud.

76

Hosté se sice snaží tlačit vpřed, ale obrana Stuttgartu dnes podává jistý výkon.

74

Stuttgart právě vstřelil branku! Domácí celek potvrzuje svůj dnešní triumf! DENIZ UNDAV dostal přihrávku do běhu, ustál souboj s obráncem, kterému utekl a s přehledem prostřelil Zentnera!

74

Mohuč kombinuje s míčem na vlastní polovině a nikam se nežene. Ofenzivní hráči Stuttgartu už soupeřovu rozehrávku prakticky neatakují.

73

Waldemar Anton byl po tvrdém souboji chvíli otřesený, ale podle všeho bude železný muž domácího celku schopen pokračovat.

72

Další ránu zpoza velkého vápna vyslal Domácí Vagnoman, jehož pokus levou nohou hostující brankář bez problémů ukryl v rukavicích.

71

Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05:
ze hřiště odchází Andreas Hanche-Olsen, přichází Tom Krauß.

70

Do konce utkání zbývá posledních dvacet minut. Stuttgart se vydal napadat rozehrávku soupeře, ale hosté se sami zahnali do autu.

69

Leandro Barreiro mohl zdramatizovat závěr dnešního souboje! Hostující hráč vypálil levou nohou, ale gólman jeho pokus výborně lapil!

68

Serhou Guirassy se tentokrát snažil probít vpřed středem hřiště, nicméně Amiri mu tělem vystavil důraznou stopku.

67

Další nedovolený zákrok na polovině hřiště předvedl Serhou Guirassy. Jeho přítomnost na hřišti rozhodně dělá domácím příznivcům radost, neboť podzimní část měl skvělou.

66

Další akce Stuttgartu skončila nepřesným přechodem do pokutového území. Na pravé straně míč za sebou zapomněl Josha Vagnoman.

65

Domácí brankář Fabian Bredlow dlouho otálel s rozehrávkou, za což si od rozhodčího vysloužil popohnání.

64

Guirassy dostal přihrávku do statické pozice, roztáhl hru na levou stranu, jenže tam neměl spoluhráče. Domácí se nikam neženou a spíše si hlídají vedení.

63

Stuttgart se dral vpřed středem hřiště, nicméně obrana Mohuče dokázala míč odehrát do bezpečí.

62

Střídání v týmu VfB Stuttgart:
ze hřiště odchází Chris Führich, přichází Anthony Rouault,
ze hřiště odchází Jamie Leweling, přichází Serhou Guirassy,
ze hřiště odchází Pascal Stenzel, přichází Josha Vagnoman.

61

Marc Richter poslal do pokutového území dlouhý aut. Jeho pobídku ale odvrátila defenziva Stuttgartu.

60

Je za námi hodina hry a Stuttgart zatím s přehledem kráčí za triumfem v dnešním duelu. Naopak hosté mají problémy dostat se do zakončení.

59

Maximilian Mittelstädt po rychlém přechodu dostal prostor na levém křídle, jenže jeho přízemní centr Zentner ukryl do rukavic.

58

Leandro Barreiro si posunul míč kolem soupeře, jenže nedokázal najít rozběhnutého spoluhráče. V posledních minutách sledujeme spíše boj.

56

Ludovic Ajorque sprintoval s míčem u nohy do pokutového území, nicméně ani on si neudělal prostor pro zakončení.

55

Chris Führich táhl útok Stuttgartu po levém křídle, nicméně jeho centr zablokoval hned první obránce.

54

Fabian Bredlow musel poprvé po změně stran zakončovat. Zpoza vápna jeho pozornost prověřil Anthony Caci, jehož ránu domácí gólman udržel v rukavicích.

53

Ani další kombinace Stuttgartu nevedla k zakončení. Domácí se nepřesnou přihrávkou vyhnali do zámezí, vhazovat bude Mohuč.

52

Jamie Leweling odcentroval z pravé strany do pokutového území, ale Zentner jeho pobídku přečetl a schoval míč do vápna.

51

Stuttgart se usadil na polovině soupeře, nicméně ani další centr před branku Mohuče nepřinesl nebezpečí.

50

Stuttgart se vydal vpřed po levé straně, jenže Chris Führich nedokázal míč posunout za obranu Mohuče. Domácí soupeři prakticky nepůjčují míč.

49

Mohuč zahrávala rohový kop. Nadýchaný centr se snesl na malé vápno, nicméně defenziva Stuttgartu dokázala snadno zasáhnout.

48

Undav poslal zpětnou přihrávku pod sebe, nicméně tam neměl nikoho v bílém dresu. Stuttgart ale vstoupil do druhé půle velmi aktivně.

47

Domácí celek se hned v úvodu druhého poločasu vydal vpřed. Akce domácího mužstva ale skončila jen zpětnou přihrávkou na střed.

46

Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05:
ze hřiště odchází Merveille Papela, přichází I Čä-song,
ze hřiště odchází Dominik Kohr, přichází Leandro Barreiro,
ze hřiště odchází Jessic Ngankam, přichází Marc Richter.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po první půli mohou být spokojenější fotbalisté domácího Stuttgartu. Mohuč sice v úvodu hrozila Cacim, jenže ten trefil jen tyč. Poté bylo utkání přerušeno kvůli protestům. Ve 27. minutě hrozil Karazor, ale těsně minul branku. Další šanci měl Chris Führich, jenž v úniku brankáře nepřekonal. Do vedení se tak domácí dostali až v závěru poločasu, kdy se prosadil Maximilian Mittelstädt. O pár minut později navíc udeřil Jamie Leweling.

45+12

První poločas skončil.

45+12

Hostující brankář nakopl míč na polovinu soupeře, nicméně nikdo v tmavém dresu se k balónu nedostal. Skvělý výkon domácí obrany v první půli.

45+11

Maximilian Mittelstädt se dostal do pokutového území, jenže si míč předkopl příliš před sebe a nedokázal zakončit. Výborný blok hostující defenzivy.

45+10

Waldemar Anton se tlačil k centru z levé strany, jenže zakončoval z těžké pozice a vůbec netrefil soupeřovu branku.

45+9

Mohuč drží míč v zadních řadách a nikam se nežene. Hosté už by se nejraději viděli v kabině.

45+8

Na další centr z levé strany si brousil zuby Jamie Leweling, nicméně stoper Sepp van den Berg před ním míč nekompromisně odehrál na tribunu.

45+7

Mohuč se drala vpřed po pravé straně, nicméně nákop na polovinu domácího Stuttgartu si defenziva pohlídala.

45+6

Jamie Leweling se mohl během krátké chvíle radovat podruhé! Tentokrát si naběhl na centr z levé strany, ale přízemní ránou trefil nohu gólmana!

45+4

Domácí příznivci si užívají závěr prvního poločasu dnešního souboje. Stuttgart v závěru poločasu odskočil do pohodlného vedení.

45+3

Stuttgart právě vstřelil branku! Stuttgart v nastavení přidává druhou branku a přibližuje se k vítězství! Na dloubáček si naběhl JAMIE LEWELING, který se dostal před obránce, připravil si míč a levou nohou prostřelil brankáře!

45+3

Nastavení nakonec bude trvat dvanáct minut!

45+2

Mohuč se ihned vydala vpřed, nicméně průnik po pravé straně nebezpečí pro defenzivu domácího celku nepřinesl.

45

Stuttgart právě vstřelil branku! Domácí celek se dostává do vedení! Stuttgart se za zvýšenou aktivitu dočkal zasloužené odměny! Na centr z pravé strany si naběhl MAXIMILIAN MITTELSTÄDT a po zpracování hrudí napálil míč k zadní tyči!

45

Hlavní rozhodčí nastavuje 15 minut.

43

Domácí celek se usadil na polovině soupeře, ale zatím si těžko hledá cestičku skrz defenzivní hradbu hostujícího mužstva.

42

Po následném rohovém kopu směřoval do vápna prudký centr z levé strany, ale Ngankam míč dokázal srazit do autu.

41

Stuttgart zahodil stoprocentní šanci! Chris Führich se hnal sám na brankáře, mohl si vybrat spoluhráče pro přihrávku, jenže zvolil kličku a vinou zákroku gólmana vůbec nezakončil!

40

Mohuč se dostala vpřed po pravé straně, odkud centroval Josuha Guilavogui. Mohuč ze svého výpadu získala jen rohový kop.

39

Ani další kombinace Stuttgartu nepřinesla nebezpečí pro branku soupeře. Atakan Karazor byl pomalý a Amiri míč dokázal vypíchnout.

38

Exekuce rohového kopu se chopil Chris Führich, jehož centr přiletěl na malé vápno, odkud bez problémů odvrátila míč defenziva.

37

Sepp van den Berg se na hranici velkého vápna obětavým skluzem položil pod nohy domácího soupeře a odehrál míč na roh.

36

Jessic Ngankam si brousil zuby na zakončení v pokutovém území, ale Kohr se skvěle vrátil a na poslední chvíli míč vypíchl na rohový kop.

35

Sepp van den Berg byl pod tlakem napadajících soupeřů, ale defenziva Mohuče si poradila s rozehrávkou. Stuttgart ale v posledních minutách zvýšil aktivitu.

34

Hostující brankář si dal pozor na nadýchaný centr z levé strany a dokráčel si pro míč.

32

Chris Führich si míč zasekl na levé straně hřiště, přenesl hru do vápna, nicméně tam hlídkoval dobře postavený Josuha Guilavogui.

31

Pascal Stenzel hledal spoluhráče ve středu hrací plochy, nicméně mu pobídku poslal jen na paty. Míč tak vybojovali napadající hráči Mohuče.

30

Je za námi úvodní půlhodina utkání, která byla z velké části přerušena protesty fanoušků. Hostující Mohuč ale na půdě favorita předvádí sympatický výkon.

29

Výbornou práci odvedli hosté při napadání rozehrávky Stuttgartu. Enzo Millot se ale nenechal odstavit a proti trojici soupeřů získal vhazování.

28

Stuttgart výborně ustál rozehrávku soupeře, získal míč a přenesl hru na levou stranu hřiště. Domácí v posledních minutách přebírají aktivitu.

27

Atakan Karazor si ve vápně šikovně pustil míč na pravou nohu, ale těsně minul branku hostujícího mužstva!

26

Mohuč zahrávala rohový kop. Nadýchaný centr chtěl domácí brankář Fabian Bredlow vyboxovat, ale srazil jej pouze do zámezí.

25

Karazor poslal kolmici mezi obránce Mohuče, ale tam neměl nikoho v bílém dresu. Hostující celek zatím zvládá číst ofenzivní akce domácích.

24

Domácí se pokusili probít vpřed nákopem na pravé křídlo, ale Atakan Karazor míč nedohnal na hřišti. Vhazovat bude hostující Mohuč.

23

Další nákop za obranu si defenziva Stuttgartu s přehledem pohlídala. Fabian Bredlow si navíc došel pro sražený míč.

22

Hosté se opět prodrali před branku domácího Stuttgartu. Jessic Ngankam dokázal z levé strany odcentroval, ale Anthony Caci ve skluzu branku netrefil.

21

Po velmi dlouhé době se pokračuje ve hře!

Řada fanoušků dokonce začala opouštět svá místa na tribunách!

21

Hlavnímu rozhodčímu už došla trpělivost! Sudí posílá hráče k lavičkám. Do kabin se zatím neodchází.

19

Z tribun se nyní dokonce ozývá pískot. V průběhu aktuálního bundesligového kola se protestuje opravdu hodně.

15

Hráči zatím zůstávají na trávníku. Už teď je ale jasné, že první poločas čeká pořádná porce nastavení.

13

Hrací plocha již byla uklizena, sudí foukl do píšťalky a tenisáky přiletěly na hřiště znovu!

12

Stále se ještě nehraje. Úklidová četa má práci především před kotlem Stuttgartu.

10

Protesty se nevyhnuly ani tomu utkání! Hrací plochu v desáté minutě zasypaly tenisáky.

9

Fabian Bredlow se zapojil do rozehrávky domácího celku. Následná akce domácího celku skončila nedovoleným zákrokem van den Berga.

8

Chris Führich se chtěl zbavit soupeře kličkou na levém křídle, jenže si míč předkopl daleko před sebe. Defenziva Mohuče drží pevný blok.

7

Enzo Millot si navedl míč do blízkosti velkého vápna, přehodil si míč na levačku a vypálil. Jeho ránu ale zablokoval první soupeř v černém dresu.

6

Před branku Stuttgartu přiletěl nadýchaný centr z levé strany. U zadní tyče se do zakončení tlačil Ludovic Ajorque, jenže branku neohrozil.

5

Jessic Ngankam utekl soupeři po levém křídle, jenže Pascal Stenzel se k němu dokázal stáhnout a čistým skluzem míč odehrál do zámezí.

4

Stuttgart se dral vpřed po levé straně, jenže Hiroki Itó trefil jen prvního soupeře v tmavém dresu. Od úvodních minut sledujeme zajímavý fotbal.

3

Obrovská šance také na opačné straně! Na přetažený centr si u vzdálenější tyče naběhl Anthony Caci, který levačkou orazítkoval tyč!

2

Hned v úvodu utkání se domácí celek dostal do zakončení! Enzo Millot z pravé strany odcentroval do vápna, kde pálil Undav, ale jeho ránu Zentner udržel.

1

Mohuč obstarala výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Mohuč potřebuje velkého favorita dnešního souboje překvapit a dokráčet si pro body.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na hrací ploše. Stuttgart bude hrát v bílém, zatímco Mohuč oblékne červenou sadu.
Úvodní sestavy:

VfB Stuttgart: Bredlow – Stenzel, Anton, Itó, Mittelstädt – Karazor, Stiller – Leweling, Millot, Führich – Undav.
Náhradníci: Seimen – Dahoud, Guirassy, Massimo, Milošević, Džong Woo-jong, Stergiou, Vagnoman.

1. FSV Mohuč 05: Zentner – Hanche-Olsen, van den Berg, Caci – Papela, Ngankam, Kohr, Amiri, Guilavogui, Burkardt – Ajorque.
Náhradníci: Rieß – Barreiro, da Costa, Fernandes, Krauß, Gruda, Mamutovic, I Čä-song, Richter.
Vzájemný zápas

Dnešní soupeři se spolu utkali v polovině září. Stuttgart na půdě soupeře zvítězil 3:1 hattrickem Guirassyho
VfB Stuttgart

Domácí Stuttgart je na tom mnohem lépe. Po dvaceti kolech má na kontě čtyřicet bodů a drží třetí pozici. Čtvrtá Borussia Dortmund na soupeře ztrácí jen skóre. Ze zadních pozic se navíc přibližuje Lipsko. Stuttgart tak v boji o Ligu mistrů musí soupeře jako Mohuč porážet. Na domácí půdě však dosud ztratil jen pět bodů. Naposledy zvítězil v lize 3:1 na hřišti Freiburgu. V týdnu pak v DFB Pokalu prohrála 2:3 gólem v závěru utkání na hřišti Bayeru Leverkusen.
1. FSV Mohuč 05

Hostující Mohuč se zatím v letošním ročníku nejvyšší německé soutěže trápí. Po dvaceti kolech má na kontě dvanáct bodů a patří jí předposlední sedmnáctá pozice. Na barážové šestnácté místo, které aktuálně drží Kolín, ztrácí tři body. Na záchranu pak už devět propastných bodů. Letos se Mohuč trápí směrem dopředu. Dosud vstřelila soupeřům jen patnáct branek. V jarní fázi uhrála jen dva body za domácí remízy s Wolfsburgem a Unionem Berlín.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

VfB Stuttgart – 1. FSV Mainz 05

3:1

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 45. Mittelstädt (Stenzel), 45+3. Leweling (Stenzel), 74. Undav (Rouault) – 77. Ajorque

Karty:   83. Karazor (STU) – 85. Guilavogui (MAI)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 3:10. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:9.

VfB Stuttgart: Bredlow – Stenzel (62. Vagnoman), Anton, Itó, Mittelstädt – Karazor, Stiller (77. Dahoud) – Leweling (62. Guirassy), Millot, Führich (62. Rouault) – Undav (79. Jeong Woo-yeong).
Náhradníci: Seimen – Massimo, Milošević, Stergiou.

1. FSV Mainz 05: Zentner – Hanche-Olsen (71. Krauß), van den Berg, Caci – Papela (46. Lee Jae-sung), Ngankam (46. Richter), Kohr (46. Barreiro), Amiri, Guilavogui, Burkardt – Ajorque.
Náhradníci: Rieß – da Costa, Fernandes, Gruda, Mamutovic.