Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

SC Freiburg – Eintracht Frankfurt

3:3

koniec (2:2)

18.02.2024, 15:30 • Schwarzwald-Stadion, Freiburg • 22. kolo • Karel Jedlička cz

Tipsport: 2.14 3.36 3.3

90

Freiburg právě vstřelil branku!
Po rohové kopu vyšla spolupráce náhradníků, MICHAEL GREGORITSCH ve své druhé příležitosti po hlavičkové přihrávce Noaha Weißhaupta na malém vápně také hlavou nezaváhal a s pomocí Hasebeho teče potřetí v zápase domácí celek srovnává.

72

Frankfurt právě vstřelil branku!
A zase ta 27. minuta, stejně jako v prvním poločase! Do té doby se nic moc nedělo a hosté znovu udeřili. Omar Marmúš prokličkoval podél velkého vápna a po jeho přihrávce nádherně vymetl šibenici podruhé v zápase střídající ANSGAR KNAUFF.

45+5

Freiburg právě vstřelil branku!
Autorem branky z pokutového kopu je VINCENZO GRIFO. Trapp si na penaltu nejlepšího domácího střelce sáhl, ale kousíček chyběl k tomu, aby tvrdou střelu dokázal vyrazit.

35

Frankfurt právě vstřelil branku!
Z vlastního velkého vápna odkopl míč rázně na polovinu Freiburgu Max, vydal se za ním Omar Marmúš, počkal si, než ho doplní ANSGAR KNAUFF, a adresoval mu skvělou křížnou přihrávku mezi beky. Střídající hráč pak placírkou z první po zemi vrací hostům náskok.

30

Freiburg právě vstřelil branku!
Přízemní střelu Rolanda Sallaie hostující brankář Trapp vyrážel do strany a právě když vstával, prostřelil ho po zemi z úhlu dorážející RICU DŌAN.

27

Frankfurt právě vstřelil branku!
Z první střely celého zápasu nejen na bránu, ale vůbec, udeřili hosté. Pěkně dloubnutý míč převzal od Philippa Maxe egyptský kanonýr OMAR MARMÚŠ, po zpracování si zasekl kolem Guldeho a trefuje se po zemi k tyči.

SC Freiburg – Eintracht Frankfurt

3:3

koniec (2:2)

Späť na online

Góly: 30. Dōan, 45+5. Grifo (pen.), 90. Gregoritsch (Weißhaupt) – 27. Marmúš (Max), 35. Knauff (Marmúš), 72. Knauff (Marmúš)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:10.

SC Freiburg: Atubolu – Kübler, Keitel (77. Sildillia), Gulde – Dōan, Eggestein, Höfler, Makengo (77. Weißhaupt) – Sallai (88. M. Philipp), Höler (77. Gregoritsch), Grifo (C) (82. Muslija).
Náhradníci: F. Müller – Szalai, Günter, Adamu.

Tréner: Streich

Eintracht Frankfurt: Trapp (C) – Tuta, Hasebe, Pacho, Buta – Skhiri, Götze (86. Rode), Max (90+4. Nkounkou) – Marmúš (86. Dina Ebimbe), Šájbí (90+4. Ekitiké), Kalajdžić (11. Knauff).
Náhradníci: Grahl – Smolčić, Chandler, van de Beek.

Tréner: Toppmöller

Rozhodca: Stieler – Gittelmann, Borsch

Diváci: 34 700