Menu

Futbal

Anglická Premier League

Manchester City – Luton Town

5:1

koniec (1:0)

13.04.2024, 16:00 • Etihad Stadium, Manchester • 33. kolo • Matěj Skula cz

Tipsport: 1.09 12.4 27.1

90+3

Manchester City právě vstřelil branku!
A pátý gól nakonec stejně přišel! Jeremy Doku povedl balon po levé straně, následně přihrál na hranu šestnáctky JOŠKU GVARDIOLOVI, který se rozhodl vystřelit a svou nádhernou ranou do bližší šibenice střílí pátou branku Citizens – 5:1. Asistence: Jeremy Doku.

87

Manchester City právě vstřelil branku!
Tak asi je definitivně rozhodnuto! Autorem čtvrté branky v Kaminského síti je JEREMY DOKU, který obdržel přihrávku od Gvardiola, poté se prosmýkl mezi Onyedinmou a Woodrowem a následně zakončil přesně k vzdálenější tyči – 4:1. Asistence: Joško Gvardiol.

81

Luton Town právě vstřelil branku!
V 81. minutě je sníženo! Manchester zachyboval při rozehrávce, k míči se dostal ROSS BARKLEY, který si navedl míč, udělal kličku obránci a poté zakončil přesně ke vzdálenější tyči, kam se brankář Ederson nenatáhl – 3:1!

76

Manchester City právě vstřelil branku!
3:0! K exekuci pokutového kopu se opravdu postavil ERLING HAALAND a svou ránu poslal k levé tyči ze svého pohledu. A protože si brankář Kaminski vybral stranu druhou, mohl se začít norský fotbalista radovat.

64

Manchester City právě vstřelil branku!
Domácí jdou do zaslouženého dvoubrankového vedení! Rohový kop rozehrál Julian Álvarez nakrátko s Dokuem, následný centr argentinského fotbalisty našel přesně nohu MATEA KOVAČIĆE, který se do balonu opřel a nádhernou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 2:0. Brankář Kaminski byl bez šance. Asistence: Julian Álvarez

2

Manchester City právě vstřelil branku!
DOmácí se dostávají do brzkého vedení! Skvělá přihrávka de Bruyneho našla nabíhajícího Haalanda, který se dostal před obránce a vystřelil, jenže Kaminski zasáhl. Míč se poté dostal příhodně k Dokuovi, který si hrací předmět zasekl a také vystřelil, od blokujícího obránce se balon odrazil k norskému kanonýrovi, jehož druhou ránu si nešťastně srazil do vlastní sítě obránce DAIKI HAŠIOKA – 1:0.

Manchester City – Luton Town

5:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 2. Hašioka (vla.), 64. Kovačić (J. Álvarez), 76. Haaland (pen.), 87. Doku (Gvardiol), 90+3. Gvardiol (Doku) – 81. Barkley

Karty:   43. De Bruyne (MAC)

Držení míče: 73 % : 27 %.
Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 24:2. Rohy: 12:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 7:5.

Manchester City: Ederson – Akanji, Dias, Gvardiol, Lewis – Kovačić, Nunes – J. Álvarez, De Bruyne (C) (81. Gómez), Doku – Haaland (81. Bobb).
Náhradníci: Ortega – Walker, Aké, Grealish, Rodri, B. Silva, Foden.

Tréner: Pep Guardiola

Luton Town: Kaminski – Onyedinma (88. Z. Nelson), Hašioka, Burke, Doughty – Berry (77. Mpanzu), Barkley, J. Clark (89. J. Johnson) – Townsend (59. Woodrow), Morris (C), Chong.
Náhradníci: Shea, Krul – Chigozie, Piesold, Harris.

Tréner: Rob Edwards

Rozhodca: Brooks – Betts, Howson