Menu

Futbal

MONACObet liga

FC Petržalka – MŠK Žilina B

5:1

koniec (3:1)

17.05.2024, 17:00 • Štadión FC Petržalka • 30. kolo • Viktor Kalinács

Tipsport: 1.42 4.34 5.47

56

Petržalka dala gól! PÉTER NAGY sekundu pred koncom 56. minúty premieňa pokutový kop, keď Belaníka poslal do zlej strany a sám chladnokrvne po zemi zakončil k pravej žrdi!

46

Petržalka dala gól! Klobúk dolu, čo domáci vytasili! Už po deviatich sekundách prekonáva PATRIK DANEK Belaníka! Dokonale ho preloboval, ale pochváliť musíme aj pas za obranu v podaní Gašparoviča.

37

MŠK Žilina B dáva gól! Kapitán DOMINIK ŠNAJDER sa sebavedomo postavil k bielemu bodu a loptu poslal pod brvno. Halouska bez šance, navyše sa hodil do zlej strany.

27

Petržalka dala gól! Bortoli sa ani nestihol zaradiť do obrannej formácie a už sledoval, ako domáci navýšili vedenie na 3:0! Petržalčania šikovne zahrali aut nakrátko, nasledoval prienik do šestnástky a spätný center do ohňa z bránkovej čiary. Kelembet sa síce nepresadil, ale lopta sa odrazila do klbka hráčov, kde sa najlepšie zorientoval PÉTER NAGY a guľaté teleso dorazil do siete!

16

Petržalka dala gól! Veľmi pekná akcia po pravej strane! Prízemný center prišiel do šestnástky, kde už mohol zakončovať Begala, ale loptu fantasticky prepustil a NIKITA KELEMBET tvrdou strelou zvýšil na 2:0!

2

Petržalka dala gól! Nakoniec z toho nebol roh, ale aut. Odrazená lopta sa dostala za šestnástku, kde bol pripravený na koncovku ROMAN BEGALA. Technická strela z približne 20 metrov, Belaník zostal ranou k ľavej žrdi prekvapený!

FC Petržalka – MŠK Žilina B

5:1

koniec (3:1)

Späť na online

Góly: 2. Begala, 16. Kelembet, 27. Nagy, 46. Danek, 56. Nagy (pen.) – 37. Šnajder (pen.)

Karty:   48. Belaník (ZIN), 86. Jaššo (ZIN)

FC Petržalka: Halouska – Jakubko, Begala, Danek, Nagy, Oduko, Kelembet, Oršula (C), Gašparovič, Konan, Šurnovský
Náhradníci: Sokol – Kachnič, Riznič, Špehar, Minka, Murko, Liener, Urgela, Halo

Tréner: Michal Kuruc

MŠK Žilina B: Belaník – Mynář, Jaššo, Oravec, Pališčák, Ďrame, Šnajder (C), Badjie, Javorček, Atanasijevič, Prokop
Náhradníci: Hostačný – Oravec, Pekelský, Gomola, Sy, Bortoli

Tréner: Vladimír Veselý

Rozhodca: Pavel Ochotnický