Menu

Hokej

1. liga (ČR)

BK Havlíčkův Brod – HC Stadion Litoměřice

4:5

koniec (1:1, 3:4, 0:0)

06.11.2013, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Pavel Buňat (@Pavel_Bunat) cz

Fortuna: 1.6 4.4 3.86

Třetí třetina už nebyla ani zdaleka tak zajímavá jako ta druhá. O vítězi tak rozhodla bláznivá a hokejovému fanouškovi oku lahodící druhá třetina, která nabídla sedm branek a pořádné hokejové zvraty. Dnešnímu zápasu by asi spíše víc slušela remíza po normální hrací době, avšak jsou hosté, kdo se radují ze zisku tří bodů.

Děkuji za pozornost a loučím se z havlíčkobrodského zimního stadionu, kde dnes úřadoval HC Stadion Litoměřice. (19:50:48)

60:00

Konec zápasu.

59:59

Puk je v rohu kluziště. Už se nic nestane.
Dnešní utkání sleduje 976 diváků.

59:53

Po Kolafově nápřahu od modré tečoval před Lavingerem Havel. Ovšem pouze do připraveného betonu hostujícího brankáře.

59:41

Rebelové to stále zkoušejí, ale hraje se pořád jenom u mantinelů.

59:21

Stadion dostává puk do středního pásma.

59:18

Buly se bude opakovat...

59:16

Z ničeho nic se před Lavingerem objevil Endál, který dorážel z bezprostřední blízkosti. Hostující gólman stačil však skočit po volném puku a zabránil nebezpečné situaci. Vhazovat se bude po jeho pravici.

59:05

Rebelové bojují za branou, ale hosté stále dobře brání.

58:50

Domácí to zkoušejí v šesti hráčích v poli!

58:21

Čas se krátí a hosté to moc dobře vědí. Drží proto puk za Kacetlem daleko od vlastní svatyně.

57:41

Hašek na Nováka a ten z první hodně tvrdě prověřil Kacetla. Po střele z mezikruží havlíčkobrodský brankář drží puk na své hrudi.

57:15

Kacetl se roztáhl na brankové čáře, když v chumlu doráželi puk Rudovský se Švagrovským. Z nepřehledné situace nakonec vyšli domácí bez úhony. Rozhodčí následně rozháněli menší potyčku na brankovišti.

56:44

Domácí obléhali Lavingerovu branku jen do té doby, co Polodna zahrál vysokou holí. Hra se tak stěhuje před Kacetla.

55:59

Hosté vyhodili puk přes všechny čáry a zdálo se, že to bude zakázané uvolnění. Rozhodčí však překvapivě rozpažil, a tak Semrád musel spěchat za pukem.

55:01

Hodně prostoru měl v mezikruží po nahrávce z pravé strany mantinelu Drtina. Dlouho se střelou otálel, až vyslal nepřesný kotouč jen do náruče Lavingera.

54:17

Z hokejek domácích hokejistů jako kdyby se vytrácela přesnost a um založit pořádnou útočnou akci. Do konce zápasů zbývá už jenom pět a půl minuty a Rebelům se stále nedaří projít přes obranu soupeře.

53:23

Od modré to zkoušel Žovinec. Puk si našel cestu jenom na zadní mantinel.

52:51

Forman se po buly protáhl podél pravé strany až k zakončení. Střílel bekhendem z hodně těžkého úhlu, a tak není příliš divu, že z této pozici netrefil branku.

52:38

Hvizd rozhodčího zastavil protiútok Litoměřic – ofsajd.

52:28

Hosté v plném počtu.

51:50

Až nyní se hosté vymanili ze sevření a daří se jim vyhodit puk přes všechny čáry.

51:01

Z levé strany podél mantinelu prosvištěl Maliník a hledal skulinu u vzdálenější tyče. Netrefil zařízení... Rebelové pokračují v klasickém přesilovkovém zámku.

50:28

Kanaďan Spencer Humphries (LIT) dostává menší trest za sekání.

50:21

V ponechané výhodě pro domácí mužstvo střílel z mezikruží Říha. Branku minul. Rebelové tak alespoň budou mít výhodu přesilové hry.

49:29

Budínský se hnal do útoku, dostal se až na úroveň brankové čáry, místo střeleckého pokusu ale sám skončil na mantinelu po Drtinově obranném zákroku.

47:46

David Dvořáček zvedl diváky ze sedaček, když pálil z oblasti levého kruhu pro vhazování. Jeho střela doslova škrtala o horní tyčku Lavingerovy branky.

47:34

Čermák s Formanem za Kecetlovou brankou šetřili čas zkoušeli vymyslet po delší době nějakou útočnou akci ze strany Stadionu. Proti byl Karol Korim, který je odstavil od puku.

46:17

Zdá se, že Litoměřice pomalu přecházejí do defenzivnějšího stylu hry. Na puku jsou stále častěji domácí, kteří se snaží probít přes obranný val ve středním pásmu. Zatím neúspěšně.

45:24

S pořádným důrazem teď Havel vybojoval za brankou kotouč, obtočil se kolem ní a přihrával naslepo na své spoluhráče. V tu dobu ale nikdo v prostoru mezi kruhy v červeném dresu nebyl.

44:18

Další snaha Havlíčkova Brodu o vyrovnání končí ofsajdem.

44:10

Vhazování na druhé straně kluziště a nebezpečná Říhova střela! Havlíčkobrodský forvard dostal namazáno do mezikruží a Lavinger se musel činit svými betony.

43:48

Po buly to zkoušel Budínský. Kacetl byl opět připravený, když včas zaklapl betony.

43:43

Rychlý útok Litoměřic zakončoval Švagrovský. Jeho pokus z vrcholu levého kruhu Kacetl vytěsnil do ochranné sítě.

43:32

Hosté pod tlakem raději vyhodili na zakázané uvolnění.

42:49

David Stach se zničeho nic zjevil po kombinaci v útočném pásmu před Lavingerem. Volil polovyskou zápěstní střelu na zadní tyčku. Minul.

42:12

Litoměřice špatně rozehrály. Je z toho jenom zakázané uvolnění.

41:41

Matai z rohu kluzitě našel v mezikruží Švagrovského, jehož nedůrazný pokus ke Kacetlovi ani nedorazil. Puk se zapletl někde mezi bruslemi bránícího Rebela.

40:36

Obrovská hrubka v obraně Litoměřic namazala Lukášovi Havlovi, který okamžitě zkoušel blafák do bekhendu. Puk mu v rozhodující chvíli s přispěním vracejícího se zadáka utekl z hole.

40:01

Začala třetí třetina.
Možná reklama na hokej, s jistou ale reklama na góly – přesně tak vypadala druhá část, která přinesla úctyhodných sedm gólů. Po rychlé brance Stadionu se slova ujali Rebelové a doslova nasypali za Přikryla tři góly a další visely ve vzduchu. Ovšem hostujícímu celku stačilo méně než pět minut na to, aby předvedl to samé a vzal si vedení zpět. Rebelové tak mají v kabině rozhodně co probírat.

Třetí část začne přibližně v 19.15. Pokud bude alespoň z poloviny tak zajímavá jako ta druhá, máme se na co těšit!

40:00

Druhá třetina skončila.

39:51

Litoměřice právě vstřelily branku!
Neuvěřitelné!! Jinak to snad ani popsat nejde. Litoměřice si berou vedení zpět poté, co Hašek z rohu kluziště přihrál před branku na VÍTA BUDÍNSKÉHO a ten pod Kacetlovým betonem rozjásal hostující lavičku. Branka velice připomínala třetí gól Stadionu. Asistence: Jaroslav Hašek, Martin Novák.

39:13

Pro postavení útočícího hráče v brankovišti se hra stěhuje do středního pásma.

38:43

Hynek Zohorna (HBR) se provinil podražením. Hosté tak mají možnost ještě přidat další branku.

38:10

Litoměřice právě vstřelily branku!
Druhá třetina skutečně přináší nevídané situace. Máme opět vyrovnáno! Domácí ochozy se sice pořádně zlobí, protože gólu předcházel situace na hranici ofsajdu, ovšem nakonec z toho byl hostující gól. Při klasickém přesilovkovém zámku z levého kruhu zkusil MARTIN NOVÁK. Kacetl vůbec neviděl puk a možná do celé situace zasáhla ještě teč. Puk následně zapadl k pravé tyčce. Asistence: Marek Hrbas, Jakub Šulc.

37:41

V obrovské šanci Vít Budínský! Stadion rozehrál z vlastního pásma a právě Budínský se hnal sám na branku. Kacetl výborně zasáhl paží.

37:20

Před Kacetlem je pořádně rušno! Z úhlu to zkoušel Bahenský, jehož pokus Kacetl vytěsnil ramenem.

36:50

Rebelové zaváhali v rozehrávce a Karol Korim (HBR) musel sáhnout k faulu. Dvě minuty za hrubost.

36:04

Ihned po buly střílel Dvořáček. Těsně vedle bližší tyče!

36:01

Rychlý výpad Stacha a následnou zápěstní střelu přes bránícího hráče řeší Lavinger pohotovou lapačkou.

35:18

Litoměřice právě vstřelily branku!
S góly se nám ve druhé části doslova roztrhl pytel. Tentokrát z protiútoku udeřili hosté, když Jakub Evan z rohu kluziště před brankou přesně našel MIROSLAVA FORMANA. Ten volil střelu na Kacetlovu lapačku a byl úspěšný! Asistence: Jakub Evan.

35:05

A Lavinger se hned musel roztáhnout na brankové čáře, aby zachytil Říhův výpad.

34:33

Po přerušení před Kacetlem dochází ke změně brankářů na druhé straně. Přikryla střídá Lukáš Lavinger.

34:18

Maliník – Stach – Dvořáček a Kotlina už se předčasně radovala z páté branky. První jmenovaný vybojoval puk za brankou, přihrál Stachovi, který ještě skvěle našel na druhé straně úplně volného Dvořáčka.Ten se teď hodně zlobí, protože trefil jenom Přikryla. Přitom měl na hokejce jasný gól.

33:01

Domácí gólman raději podržel puk v rukavici. Vhazovat se bude v útočné třetině Litoměřic.

32:30

Bahenský se snažil o snížení skóre a mnoho nechybělo. Mrštný útočník se protáhl kolem dvou hráčů Havlíkova Brodu z oblasti vrcholu levého kruhu vyslal v pádu zápěstní střelu. Ke své smůle jenom doprostřed branky na připraveného Kacetla.

31:17

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Nedáš – dostaneš. Rebelové z protiútoku přidávají další gól, když za brankou vybojoval puk Zohorna a posunul jej k levé tyčce, kde číhal LUKÁŠ HAVEL. Podobně jako při třetím gólu Havlíčkova Brodu dokázal i Havel najít skulinku mezi tyčkou a Přikrylovým betonem. Asistence: Hynek Zohorna.

31:07

Rudovský mohl srovnat, když se vydal do protiútoku. V útočném pásmu vzal úlohu na sebe a razantní střelou provětral Kacetlovu vyrážečku!

30:34

Hosté jdou opět do čtyř. Držením protihráče se provinil Jakub Šulc (LIT).

29:59

Lukáš Endál mohl zasadit Stadionu třetí gól v krátkém sledu! V úniku se prodral až před Přikryla, na poslední chvíli mu byla přizvednuta hůl od vracejícího se obránce, a tak havlíčkobrodský forvard nedokázal zakončit. Jinak by ovšem střílel do téměř odkryté klece.

29:25

Litoměřice se snaží o odpověď. Mezitím se Kotlina dostává z "mlženého oparu", o který se postarali domácí fanoušci, když po vyrovnávacím gólu odpálili trochu pyrotechniky.

27:26

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
To jsou věci! Rebelové otáčejí stav utkání, když po druhé brance tak dlouho ostřelovali Přikrylovu svatyni, až se z toho vyklubala vedoucí branka. Drtinova střela z levé strany prolétla kolem Přikryla až na hůl HYNKA ZOHORNY. Ten měl sice problémy puk zpracovat, přesto dokázal zakončit. Přikryl svým levým betonem pak sice puk zastavil, bylo tomu tak ovšem až za brankovou čarou. Asistence: Marek Drtina.

26:54

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Nádherná souhra Rebelů končí vyrovnávací brankou. Lukáš Endál tak dlouho míchal s pukem u mantinelu a hledal potencionálně volné spoluhráče, až se mu nabídl TOMÁŠ SEMRÁD, jenž po milimetrové přihrávce střílel prakticky do odkryté klece. Asistence: Lukáš Endál, Vladimír Říha.

26:26

Nedovoleným bráněním se provinil Patrik Husák (LIT).

25:58

Stehlík doslova zapomněl na obranné modré čáře puk ve snaze dostat se ze sevření Stadionu. Touše se ujal Jakub Matai, který zkusil zprvu nenápadnou střelu zápěstím, ovšem málem byla pořádně nebezpečná. Od bruslí domácího obránce se odrazila těsně mimo prostor mezi třemi tyčemi.

24:40

Dvořáček uháněl na branku v situace jeden na jednoho. Jakub Evan si s ním dokázal poradit, když domácího útočníka poslal k ledu a zabránil mu ve střeleckém pokusu. Domácí příznivci se sice dožadují faulu, vše bylo ale i tentokrát v pořádku.

24:17

Domácí v plném počtu. Litoměřicím se tato přesilová hra vůbec nevydařila.

23:27

Po buly, které se vhazovalo poté, co Kacetl raději ukryl puk v lapačce před dotírajícími útočníky, domácí opět vyhazují a kontrolují své oslabení.

23:05

Rebelové se zatím brání velice dobře. Už dvakrát se podařilo dostat soupeře z pásma. Nyní dokonce Endál držel puk až za útočnou modrou. Byl tvrdě odstaven, avšak ještě v rámci pravidel.

22:17

Domácí jdou do čtyř. David Dvořáček (HBR) se provinil podražením.

21:16

Rebelové mohli srovnat! A mohl to být navrátilec Hynek Zohorna, který si sjel k vyraženému kotouči a zblízka poslal na Přikryla hodně tvrdou střelu. Hostující gólman jistě zasáhl betonem.

20:50

Litoměřice právě vstřelily branku!
Hosté od začátku druhé části kontrolovali puk a z prvního útoku se dostávají do vedení. ZDENĚK BAHENSKÝ ve středním pásmu dostal kotouč na svojí hůl, natlačil se až do střelecké pozice a bekhendovou střelou vyzrál na Kacetla. Asistence: Spencer Humphries.

20:01

Začala druhá třetina.
V první polovině úvodní dvacetiminutovky hrál v Kotlině v podstatě jeden tým – domácí Halíčkův Brod byl mnohem aktivnější než soupeř a ze dvou přesilových her si uzmul zasloužené vedení po přesné střele Petra Polodny. Pak ovšem začali růžky vystrkovat hosté a po nebezpečných útocích se i oni dočkali. V přečíslení nerozhodný stav vrátil Vít Budínský.

Druhá třetina začne přibližně v 18.20 hod.

20:00

První třetina skončila.

19:40

O puk hosté brzy přišli. Následně to od modré zkoušel Kolafa, jemuž před branku najížděl Zohorna. Přihrávka nebyla přesná.

19:16

Hosté kontrolují situaci za svojí brankou a pokusí se ještě rozehrát jeden z posledních útoků první třetiny.

18:20

Litoměřice jsou pořádně při chuti a znovu to byl dnes aktivní Bahenský, kdo zahrozil. Přejel útočnou modrou čáru, za nic nečekal a přes obránce razantně vystřelil. Kacetl na poslední chvíli uviděl kotouč a vytěsnil jej vyrážečkou.

18:07

Husákův výpad kryje Kacetl. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

16:58

Litoměřice právě vstřelily branku!
A hostující aktivita přináší kýžené vyrovnání. Hodně situaci ulehčil domácí zadák, který si na modré nepohlídal Nováka, ten přihrál do přečíslení VÍTU BUDÍNSKÉMU a byla z toho branka. Budínský zachoval klid a bekhendem přesně vymetl prostor pod horní tyčkou. Asistence: Martin Novák, Jaroslav Hašek.

16:00

Hosté jsou si čím dál více jistější v ofenzivní činnosti. Tentokrát je ale přece jenom zastavil na útočné modré čáře ofsajd.

15:19

Švagrovský nahozením do pásma vybojoval puk v útočné třetině a o chvíli později nahrával na úplně volného Rudovského před branku. Litoměřický forvard na jeho přihrávku nedosáhl, dokázal přesto puk dojet a napodruhé z otočky vystřelil. Kacetl kryje betonem.

13:37

David Stach měl málem na hokejce druhou branku. Dostal přesný pas před branku, byl sice tísněn obráncem, přesto dokázal vystřelil a hostující gólman měl pořádné štěstí, že jeho sok přestřelil. Přikryl totiž nebyl v tu chvíli v ideálním brankářském postavení.

12:55

Od mantinelu napřáhl rozjetý litoměřický Novák. Kacetl jistil střelu betonem.

12:21

Jedna z přihrávek ovšem málem nastartovala Polodnu do brejku. Kapitán Rebelů ale neměl patřičnou rychlost.

11:38

Hosté jsou konečně o něco jistější na puku a díky dobrým kombinacím ve středním pásmu asi poprvé v zápase svého soupeře přehrávají.

10:52

Bahenský znovu v akci. Rychle zavezl puk po pravé straně do útočné třetiny a svižnou střelou přes obránce překvapil Kacetla. Puk ho totiž nepříjemně zasáhl do masky, načež hra musela být přerušena.

10:29

Dlouhá rozehrávka z hole Bahenského končí jen na zakázaném uvolnění. Hra se tak opět stěhuje před branku Stadionu.

10:05

Stadion po delší době zahnal domácí až za jejich branku. Tam od Koríma zakládají nový útok.

09:20

Hosté v plném počtu. Rebelům se sice kombinace dařila, avšak vážnější příležitost si tentokrát v přesilovce nevypracovali.

08:39

Dalším střelcem byl Drtina na modré čáře. Jemu ovšem střela vůbec nesedla, a tak pokračuje obléhaní litoměřické branky.

07:32

Lukáš Havel z pravé strany mantinelu prověřil Přikryla. Hostující brankář musel vyrážečkou čelit polovysoké střele. Vhazuje se ve středním pásmu poté, co touš skončil v ochranné síti.

07:20

Vzrůstající tlak hostů pramení paradoxně v útočný faul. Forman (LIT) jde na dvě minuty na trestnou lavici za podražení.

06:30

Mnohem více práce měl Kacetl s Bahenským, který po buly napřáhl skoro ze stejné pozice jako před ním Rubeš a vyslal na branku pořádnou pumelici. Kacetl taktak zasáhl lapačkou.

06:17

První větší příležitost pro Litoměřice. Útočníci vybojovali puk za brankou a předložili jej do oblasti pravého kruhu pro vhazování na hůl Rubeše. Ten střelou z první prověřil Kacetla, který chytá puk do náručí.

05:58

Domácí jsou při chuti a hnali se dalším útokem. Tentokrá se chytili jenom do ofsajdu.

05:20

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Přece se domácí při přesilové hře dočkali. Klasický přesilovkový zámek vyřešil PETR POLODNA, kterému posunul puk do střelecké pozice z pravého kruhu Lukáš Havel. Polodna střílel sice z těžkého úhlu, trefil se ale přesně pod horní tyčku. Asistence: Lukáš Havel.

05:00

Odhodlal se až Tomáš Kolafa, který tvrdou ranou těsně minul levou tyčku!

04:48

Rebelové konečně svírají soupeře kolem jeho branky, zatím bez střeleckých pokusů.

04:10

Chybná rozehrávka Havlíčkova Brodu zapříčinila protiútok Litoměřic. Ten byl sice brzy zastaven, Čermák však v rohu kluziště ušetřil cenné vteřiny.

03:48

Hosté vyhazují a prozatím dobře drží obranný val na modré čáře.

03:40

A Rebelové musejí velice rychle z pásma. Po buly se totiž provinili přihrávkou rukou.

03:32

Za katr putuje Bahenský (LIT) – dvě minuty za držení protihráče.

03:18

Hostům jako kdyby se nedařila rozehrávka ve středním pásmu. Z toho těžil Endál, který se vydal na další zteč, byl ale faulovaný...

02:16

O něco aktivnější Rebelové to zkoušeli dlouhou rozehrávkou na Říhu, který z pravého kruhu prověřil Přikrylovu rukavici.

00:48

Znovu Endál. Tentokrát z oblasti pravého kruhu a jeho střela byla tečovaná. Vhazuje se před Přikrylem.

19:40

Atakující Rebelové ovšem brzy získali puk. Po otočce kolem branky střílel Endál, ale puk prolétl jenom kolem Přikrylovy branky.

00:01

Úvodní buly vyhrávají hokejisté Litoměřic a z obranného pásma zakládají první útok.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči obou mužstev už jsou na ledě. Za pár okamžiků začínáme!
Litoměřičtí si do Kotliny přivezli velice zajímavou posilu. V obraně si zahraje Kanaďan Spencer Humphries, který do Česka před touto sezónou zavítal z Calgary, kde hrál nižší soutěž. V současnosti je hráčem pražského Lva a v šestnácti zápasech KHL si zatím připsal dva body za jeden gól a asistenci.
Úvodní sestavy:

HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Č. Novák) – Kolafa, Drtina, Beneš, Rybalkin, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna C", H. Zohorna – Říha, Endál "A", Berger – Dvořáček, Stach, Maliník "A" – Chlubna, Stehlík, Milfait. Trenér: Mička.

HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Lavinger) – Evan "A", Humphries, Šulc, Hrbas, Husák, Žovinec, Málek – Matai, Švagrovský, Čermák "A" – M. Novák, Hašek "C", Budínský – Forman, Bahenský, Rudovský – Škop, Rubeš, Brzobohatý. Trenér: Doležal.

Rozhodčí: Michal Talpa – Maxim Černý, Daniel Reich.
Hynek Zohorna zpět v Brodě!

Brněnský kanonýr se vrací na místo, odkud kdysi do Komety zamířil. Zázračný kluk, který zářil v juniorce a následně táhl i tým mužů, byl v extraligovém celku příjemným překvapením a stal se jednou z hlavních opor mančaftu z moravské metropole. „Řekl jsem, že rozhodně pojedu a pomůžu. Jsem rád, že tady zase můžu být,“ řekl o své nominaci do sestavy pro web hcrebel.cz.
Bilance obou soupeřů v první lize:

Litoměřice nepatří mezi tradiční havlíčkobrodské soupeře, Rebelové se s nimi od návratu do 1. ligy v sezoně 2006/07 střetli zatím jen jedenáctkrát. Před probíhající sezonou byla vzájemná bilance naprosto vyrovnaná (na vítězství 5:5), nyní už mají mírně navrch Severočeši, kteří první vzájemný zápas vyhráli na svém ledě jednoznačně 6:2. Celkové skóre naopak hovoří mírně ve prospěch Rebelů, kteří vstřelili o dvě branky více.

Počet odehraných zápasů: 11
Bilance: 4-1-1-5
Výsledky: 3:4, 8:1, 7:4, 4:2, 1:2, 0:1, 4:3p, 0:4, 1:2sn, 1:0, 2:6
Skóre: 31:29

Zdroj: www.hcrebel.cz
Výsledky z minulého kola:

Kadaň – HAVLÍČKŮV BROD 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
Branky a nahrávky: 41. Kůs (Jíra), 60. Jíra.

Sestava Brodu: Kacetl (Č. Novák) – Drtina, Kolafa, Vágner, Novotný, Korím, Semrád, Zítka – Berger, Polodna, L. Havel – Milfait, Endál, Říha – Maliník, Stach, O. Stehlík – Rybalkin, Charvát, Chlubna.


LITOMĚŘICE – České Budějovice 4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
Branky a nahrávky: 36. Čermák (Chabada, Matai), 36. Bajaruns (Forman), 48. M. Novák (Hašek, Budínský), 60. Švagrovský – 42. Třetina (Skuhravý, J. Novák), 43. Melka.

Sestava: Přikryl (Lavinger) – Žovinec, Husák, Šulc, Hrbas, Skřivánek, Evan, Málek, Kolář – Čermák, Chabada, Matai – Budínský, Hašek, M. Novák – Bajaruns, Švagrovský, Forman – Brzobohatý, Rubeš, Chlapík.
Letošní vzájemný zápas:

Litoměřice – Havlíčkův Brod 6:2 (3:0, 2:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 4. Krstev (Chabada), 18. Čermák, 19. Doležal (Krstev, Rubeš), 30. Švagrovský (Rubeš), 39. Krstev (Husák, Hašek), 51. Chlapík (Procházka) – 28. Maliník, 44. Havel (Kolafa). Rozhodčí: Petružálek – Koskuba, Šulo. Vyloučení: 6:6. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 960. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 5:1, 5:2, 6:2. Vhazování: 37:37. Zakázaná uvolnění: 7:5. Postavení mimo hru: 3:2.

HC Stadion: Sedláček – Hrbas, Krstev, Šulc, Husák, Žovinec, Smetana, Skřivánek, Málek – Bahenský, Chabada, Čermák – Chlapík, Hašek, Novák – Švagrovský, Rubeš, T. Doležal – Procházka, Brzobohatý, Merta.

HC Rebel: Dolejš (41. Opršal) – Novotný, Kolafa, Vágner, Drtina, Korim, Semrád, Zítka – Říha, Polodna, Havel – Berger, Endál, Rytnauer – Maliník, Semorád, Dvořáček – Milfait, Stehlík, Chlubna.
Rebelové měli do soutěže dobrý vstup a drželi se na páté pozici. Pak ale přišla menší výsledková krize a propad o nějaké to místo níže. Vyvrcholením všeho byla ostudná porážka 0:6 v Mladé Boleslavi, jíž někteří hráči neunesli. Brodští hokejisté se ale následně chytili a několik úspěšných, především domácích, střetnutí je vyneslo až na čtvrtou příčku.

Aktuální forma Havlíčkova Brodu:
Borci z Kotliny se nacházejí „v laufu.“ Po pěti vítězných taženích v řadě ale přišlo drobné vystřízlivění a porážka 0:2 v Kadani. Nicméně i tak jsou Rebelové v dobré pozici, jelikož jim stále patří čtvrtá příčka. Havlíčkobrodští budou chtít zcela jistě uspět i v sedmém domácím zkřížení holí v řadě.


Litoměřice nastoupily do ročníku trochu rozpačitě. Po vysoké výhře v Mostě a přestřelce v derby s Ústeckými Lvy přišla drtivá porážka v Mladé Boleslavi. Pak se ale Kališníkům podařilo třikrát v řadě zvítězit, leč to bylo na dlouhou dobu poslední úspěšné období. V další fázi soutěže se totiž v kolonce výsledků objevovaly především prohry.

Aktuální forma Litoměřic:
Šest prohraných zápasů v řadě a něco málo přes jeden gól na utkání. Taková byla ještě nedávno vizitka Stadionu. Ten ale dal v posledním kole na svém ledě sbohem špatným výsledkům a porazil Motor 4:2. Nadechují se snad Litoměřice k vítězné sérii? Rebely už jednou porazit dokázaly.
Příjemný podvečer z havlíčkobrodské Kotliny. Rebelové na svém ledě hostí tým Litoměřic, s nimiž v úvodním zápase sezony vysoko prohráli. Kdo se bude radovat dnes? To se dozvíte jen na našich onlajnech!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

BK Havlíčkův Brod – HC Stadion Litoměřice

4:5

koniec (1:1, 3:4, 0:0)

Späť na online

Góly a asistencie: 6. Polodna (Havel), 27. Semrád (Endál, Říha), 28. Zohorna (Drtina), 32. Havel (Zohorna) – 17. Budínský (Novák, Hašek), 21. Bahenský (Humphries), 36. Forman (Evan), 39. Novák (Hrbas, Šulc), 40. Budínský (Hašek, Novák)

BK Havlíčkův Brod: Kacetl (Č. Novák) – Kolafa, Drtina, Beneš, Rybalkin, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna C", H. Zohorna – Říha, Endál "A", Berger – Dvořáček, Stach, Maliník "A" – Chlubna, Stehlík, Milfait. Trenér: Mička.

HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Lavinger) – Evan "A", Humphries, Šulc, Hrbas, Husák, Žovinec, Málek – Matai, Švagrovský, Čermák "A" – M. Novák, Hašek "C", Budínský – Forman, Bahenský, Rudovský – Škop, Rubeš, Brzobohatý. Trenér: Doležal.

Rozhodca: Michal Talpa – Maxim Černý, Daniel Reich

Priebeh zápasu
1. tretina
03:32
05:20
07:20
16:58
Po 1. tretine
2. tretina
20:50
22:17
26:26
26:54
27:26
30:34
31:17
35:18
36:50
38:10
39:51
Po 2.tretine
3. tretina
50:28
Koniec