Menu

Hokej

1. liga (ČR)

BK Havlíčkův Brod – HC Stadion Litoměřice

4:5

koniec (1:1, 3:4, 0:0)

06.11.2013, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Pavel Buňat (@Pavel_Bunat) cz

Fortuna: 1.6 4.4 3.86

59:53

Po Kolafově nápřahu od modré tečoval před Lavingerem Havel. Ovšem pouze do připraveného betonu hostujícího brankáře.

59:16

Z ničeho nic se před Lavingerem objevil Endál, který dorážel z bezprostřední blízkosti. Hostující gólman stačil však skočit po volném puku a zabránil nebezpečné situaci. Vhazovat se bude po jeho pravici.

58:50

Domácí to zkoušejí v šesti hráčích v poli!

57:15

Kacetl se roztáhl na brankové čáře, když v chumlu doráželi puk Rudovský se Švagrovským. Z nepřehledné situace nakonec vyšli domácí bez úhony. Rozhodčí následně rozháněli menší potyčku na brankovišti.

50:28

Kanaďan Spencer Humphries (LIT) dostává menší trest za sekání.

40:36

Obrovská hrubka v obraně Litoměřic namazala Lukášovi Havlovi, který okamžitě zkoušel blafák do bekhendu. Puk mu v rozhodující chvíli s přispěním vracejícího se zadáka utekl z hole.

39:51

Litoměřice právě vstřelily branku!
Neuvěřitelné!! Jinak to snad ani popsat nejde. Litoměřice si berou vedení zpět poté, co Hašek z rohu kluziště přihrál před branku na VÍTA BUDÍNSKÉHO a ten pod Kacetlovým betonem rozjásal hostující lavičku. Branka velice připomínala třetí gól Stadionu. Asistence: Jaroslav Hašek, Martin Novák.

38:10

Litoměřice právě vstřelily branku!
Druhá třetina skutečně přináší nevídané situace. Máme opět vyrovnáno! Domácí ochozy se sice pořádně zlobí, protože gólu předcházel situace na hranici ofsajdu, ovšem nakonec z toho byl hostující gól. Při klasickém přesilovkovém zámku z levého kruhu zkusil MARTIN NOVÁK. Kacetl vůbec neviděl puk a možná do celé situace zasáhla ještě teč. Puk následně zapadl k pravé tyčce. Asistence: Marek Hrbas, Jakub Šulc.

37:41

V obrovské šanci Vít Budínský! Stadion rozehrál z vlastního pásma a právě Budínský se hnal sám na branku. Kacetl výborně zasáhl paží.

36:50

Rebelové zaváhali v rozehrávce a Karol Korim (HBR) musel sáhnout k faulu. Dvě minuty za hrubost.

35:18

Litoměřice právě vstřelily branku!
S góly se nám ve druhé části doslova roztrhl pytel. Tentokrát z protiútoku udeřili hosté, když Jakub Evan z rohu kluziště před brankou přesně našel MIROSLAVA FORMANA. Ten volil střelu na Kacetlovu lapačku a byl úspěšný! Asistence: Jakub Evan.

34:33

Po přerušení před Kacetlem dochází ke změně brankářů na druhé straně. Přikryla střídá Lukáš Lavinger.

34:18

Maliník – Stach – Dvořáček a Kotlina už se předčasně radovala z páté branky. První jmenovaný vybojoval puk za brankou, přihrál Stachovi, který ještě skvěle našel na druhé straně úplně volného Dvořáčka.Ten se teď hodně zlobí, protože trefil jenom Přikryla. Přitom měl na hokejce jasný gól.

31:17

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Nedáš – dostaneš. Rebelové z protiútoku přidávají další gól, když za brankou vybojoval puk Zohorna a posunul jej k levé tyčce, kde číhal LUKÁŠ HAVEL. Podobně jako při třetím gólu Havlíčkova Brodu dokázal i Havel najít skulinku mezi tyčkou a Přikrylovým betonem. Asistence: Hynek Zohorna.

31:07

Rudovský mohl srovnat, když se vydal do protiútoku. V útočném pásmu vzal úlohu na sebe a razantní střelou provětral Kacetlovu vyrážečku!

30:34

Hosté jdou opět do čtyř. Držením protihráče se provinil Jakub Šulc (LIT).

29:59

Lukáš Endál mohl zasadit Stadionu třetí gól v krátkém sledu! V úniku se prodral až před Přikryla, na poslední chvíli mu byla přizvednuta hůl od vracejícího se obránce, a tak havlíčkobrodský forvard nedokázal zakončit. Jinak by ovšem střílel do téměř odkryté klece.

27:26

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
To jsou věci! Rebelové otáčejí stav utkání, když po druhé brance tak dlouho ostřelovali Přikrylovu svatyni, až se z toho vyklubala vedoucí branka. Drtinova střela z levé strany prolétla kolem Přikryla až na hůl HYNKA ZOHORNY. Ten měl sice problémy puk zpracovat, přesto dokázal zakončit. Přikryl svým levým betonem pak sice puk zastavil, bylo tomu tak ovšem až za brankovou čarou. Asistence: Marek Drtina.

26:54

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Nádherná souhra Rebelů končí vyrovnávací brankou. Lukáš Endál tak dlouho míchal s pukem u mantinelu a hledal potencionálně volné spoluhráče, až se mu nabídl TOMÁŠ SEMRÁD, jenž po milimetrové přihrávce střílel prakticky do odkryté klece. Asistence: Lukáš Endál, Vladimír Říha.

26:26

Nedovoleným bráněním se provinil Patrik Husák (LIT).

22:17

Domácí jdou do čtyř. David Dvořáček (HBR) se provinil podražením.

21:16

Rebelové mohli srovnat! A mohl to být navrátilec Hynek Zohorna, který si sjel k vyraženému kotouči a zblízka poslal na Přikryla hodně tvrdou střelu. Hostující gólman jistě zasáhl betonem.

20:50

Litoměřice právě vstřelily branku!
Hosté od začátku druhé části kontrolovali puk a z prvního útoku se dostávají do vedení. ZDENĚK BAHENSKÝ ve středním pásmu dostal kotouč na svojí hůl, natlačil se až do střelecké pozice a bekhendovou střelou vyzrál na Kacetla. Asistence: Spencer Humphries.

16:58

Litoměřice právě vstřelily branku!
A hostující aktivita přináší kýžené vyrovnání. Hodně situaci ulehčil domácí zadák, který si na modré nepohlídal Nováka, ten přihrál do přečíslení VÍTU BUDÍNSKÉMU a byla z toho branka. Budínský zachoval klid a bekhendem přesně vymetl prostor pod horní tyčkou. Asistence: Martin Novák, Jaroslav Hašek.

10:52

Bahenský znovu v akci. Rychle zavezl puk po pravé straně do útočné třetiny a svižnou střelou přes obránce překvapil Kacetla. Puk ho totiž nepříjemně zasáhl do masky, načež hra musela být přerušena.

07:20

Vzrůstající tlak hostů pramení paradoxně v útočný faul. Forman (LIT) jde na dvě minuty na trestnou lavici za podražení.

06:30

Mnohem více práce měl Kacetl s Bahenským, který po buly napřáhl skoro ze stejné pozice jako před ním Rubeš a vyslal na branku pořádnou pumelici. Kacetl taktak zasáhl lapačkou.

05:20

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Přece se domácí při přesilové hře dočkali. Klasický přesilovkový zámek vyřešil PETR POLODNA, kterému posunul puk do střelecké pozice z pravého kruhu Lukáš Havel. Polodna střílel sice z těžkého úhlu, trefil se ale přesně pod horní tyčku. Asistence: Lukáš Havel.

03:32

Za katr putuje Bahenský (LIT) – dvě minuty za držení protihráče.

BK Havlíčkův Brod – HC Stadion Litoměřice

4:5

koniec (1:1, 3:4, 0:0)

Späť na online

Góly a asistencie: 6. Polodna (Havel), 27. Semrád (Endál, Říha), 28. Zohorna (Drtina), 32. Havel (Zohorna) – 17. Budínský (Novák, Hašek), 21. Bahenský (Humphries), 36. Forman (Evan), 39. Novák (Hrbas, Šulc), 40. Budínský (Hašek, Novák)

BK Havlíčkův Brod: Kacetl (Č. Novák) – Kolafa, Drtina, Beneš, Rybalkin, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna C", H. Zohorna – Říha, Endál "A", Berger – Dvořáček, Stach, Maliník "A" – Chlubna, Stehlík, Milfait. Trenér: Mička.

HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Lavinger) – Evan "A", Humphries, Šulc, Hrbas, Husák, Žovinec, Málek – Matai, Švagrovský, Čermák "A" – M. Novák, Hašek "C", Budínský – Forman, Bahenský, Rudovský – Škop, Rubeš, Brzobohatý. Trenér: Doležal.

Rozhodca: Michal Talpa – Maxim Černý, Daniel Reich

Priebeh zápasu
1. tretina
03:32
05:20
07:20
16:58
Po 1. tretine
2. tretina
20:50
22:17
26:26
26:54
27:26
30:34
31:17
35:18
36:50
38:10
39:51
Po 2.tretine
3. tretina
50:28
Koniec