Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Athletic Club Bilbao – Real Madrid

1:2

koniec (0:1)

23.09.2015, 21:00 • San Mamés, Bilbao • 5. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka

: 5.25 4.333 1.95

Druhý polčas bol taktiež vcelku vyrovnaný, nebol taký aktívny ako prvý, no ponúkol zaujímavé momenty tiež. Bilbao najprv dokázalo vyrovnať v 68. minúte, domácich rozhodila eufória, čo možno nebolo najvhodnejšie. To využili paradoxne hostia, ktorí v 70. minúte skórovali z kopačky Benzemu.

Real teda ťažký zápas na San Mamés zvládol a po skrate Barcelony vo Vigu sa stáva novým lídrom tabuľky o skóre práve pred Celtou Vigo.

Ďakujeme vám za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Dobrú noc! (22:51:48)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Real Madrid sa dostal do rýchleho brejku, Jesé posúval na stred pre Ronalda, ktorý nebol sebecký a posunul Vázquezovi. Ten sa akosi šance zľakol a nevystrelil.

90+2

Bilbao si neporadilo dobre s rozohrávkou, Real smeroval v prečíslení dopredu, Kroos s Jésem si prihrávali, loptu si pýtal Ronaldo, no nakoniec sa k zakončeniu už nedostal. Vázqueza totižto protihráčo vytlačili.

90+1

Po zákroku domácich loptu získal Marcelo, ktorý si počkal a dlhým dlhočizným nákopom loptu poslal až ku Iraizozovi.

90+1

Rozhodcovia nadstavujú tri minúty.

90

Bilbau nevyšla kombinácia, do protiútoku sa okamžite vysunul Jesé, ktorého rukami zastavil Raúl García a za to dostáva žltú kartu.

89

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Mateo Kovačić, prichádza Lucas Vázquez.

88

88. Aritz Aduriz (ATB), Keylor Navas (REA)

88

Nebezpečenstvo pre Real! Z pravej strany ihriska pekne centroval De Marcos, ktorému sa v pokutovom území objavil Aduriz, no jeho hlavičku krásne vyrazil Navas!

87

Jesému sa nepodarilo posunúť loptu na útočnú polovicu, zachytil ju domáci Etxieta, ktorý však následne už nerozvinul ďalšiu kombináciu.

86

Kovačič bol zasiahnutý Raúlom Garcíom, hráč hostí to bezpochyby využil na mierne získanie času a pretiahnutie hry.

85

Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Beñat Etxebarria, prichádza Kike Sola.

84

Ronaldo sa rozbehol nepríjemne po ľavej strane a už z priestoru šestnástky vystrelil prízemný projektil, ktorý nenašiel priestor brány.

84

Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Markel Susaeta, prichádza Ibai Gómez.

82

Bilbao sa v tejto chvíli snaží ešte niečo vymyslieť, pokúša sa usídliť sa pred šestnástkou, ale defenzíva Realu je momentálne proti a každú mierne stratenú loptu získava na svoje kopačky.

80

Zatiaľ muž zápasu Karim Benzema je poslaný dole, v tomto zápase sa prezentoval dvomi gólmi a dopraje si oddych. Na ihrisko prichádza Casemiro.

79

V šestnástke Realu sa po hlavičkovom pokuse Aduriza dostal ešte do šance Raúl García, no zadovkou mieril mimo bránky.

78

Po hrubej chybe Pepeho by sa mohlo Bilbao dostať do šance, stopercentná šanca sa črtala a Toni Kross musel svojmu mužstvu pomôcť aj rukou, za ktorú dostáva kartu.

78

Hostia zahrali nakrátko, domácim sa podarilo vybojovať loptu a Balenziaga sa okamžite snažil vysúvať nabiehajúceho Aduriza, ktorého zastavil Pepe.

77

Najprv Real vhadzoval aut po odkope z kopačky Laporteho, na druhý pokus sa to Madridčanom podarilo po práci Jesého.

76

V Bilbau sa prakticky od začiatku druhého polčasu rozpršalo, dážď zatiaľ vôbec neutíchol, čo robí starosti najmä hráčom, ktorým sa výraznejšie šmýka a tie pohyby nie sú až také presvedčivé.

75

Po odohranom rohovom kope si domáci akosi neporadili s rýchlou rozohrávkou, z pravej strany v šestnástke pálil Aritz Aduriz, no Navas skvelo vyrážal!

74

V týchto chvíľach štadión San Mamés výrazne stíchol, Baskovia boli v eufórii po vyrovnávajúcom góle, no druhý presný zásah Benzemu ich výrazne schladil.

73

Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Mikel San José, prichádza Mikel Rico.

72

Isco dnes predviedol fantastickú prácu, dokonale nahradil Garetha Balea, vytvoril viacero dobrých príležitostí a Benítez ho už necháva oddýchnúť. Na jeho miesto prichádza Jesé.

70

70. Karim BENZEMA - 1:2

70

Real Madrid dal gól!
Madridčania sa následne na ďalší vedúci gól dlho nenačakali. Prebrali kontrolu nad loptou, Modrić pekne našiel na pravej strane voľného Isca, ktorý si počkal, vbehol do šestnástky a tesne pred bránku hľadal niekoho z dvojica Benzema – Ronaldo a napokon to bol KARIM BENZEMA, ktorý loptu ťukol do bránky!

69

Po inkasovanom góle sa snažil po ľavej strane predrať Ronaldo, centrom nastrelil iba protihráčov. Naďalej však Biely balet pokračuje s loptou na kopačkách.

67

67. SABIN - 1:1

67

Bilbao dalo gól!
Athletic Club vyrovnáva skóre stretnutia! Domáci zrýchlili útok po pravej strane, spred šestnástky nacentroval Susaeta krížom do vnútra pokutového územia, kde mal voľný priestor SABIN MERINO, ktorý presvedčivou hlavičkou prekonal Navasa!

66

Real sa rozbehol do útoku, Luku Modrića nedovolene zastavil San José a následne aj faul De Marcosa bol odmenený žltou kartou.

66

Loptu si pri zástavke pripravil Toni Kross, v šestnástke skákal Pepe a aj Varane, no nakoniec Portugalčanova hlavička letela nad bránku.

65

Marcelo po čiare posunul na ľavú stranu Cristianovi Ronaldovi, De Marcos si ho postrážil, no Real nakoniec vďaka poslednom dotyku De Marcosa získal rohový kop.

64

Benat Etxebarria dostal za svoj zákrok na rozbehnutého Isca žltú kartu. Absolútne oprávnene, Isco sa mohol rozbehnúť do šance a záložník Bilbaa mu v tom nedovolene zabránil.

63

Baskovia využívajú kontrolu nad loptou a svojimi manévrami na útočnej polovici sa snažia rozhýbať brániacich sa Madridčanov. Real odoláva.

62

Hra je v posledných minútach výrazne rozkúskovaná, buď je to aut, faul a následná štandardka alebo len nepresné lopty. Real už ubudol z tempa, ktoré mal v prvom polčase.

61

Susaeta v tejto chvíli nepríjemne vletel do Portugalčana Pepeho, ktorého nedovolene zastavil, kartu však hráč Bilbaa nevidel.

60

Marcelo spoza šestnásky hľadal krížnym centrom na vzdialenejšej žrdi Cristiana Ronalda, ktorý sa dostal k hlavičke, no bol zblokovaný Etxeitom a lopta sa posledne odrazila od portugalského útočníka.

59

Brankár Keylor Navas teraz mierne zaváhal, musel si počkať loptu, kým príde do vnútra šestnástky a až potom ju pred nebezpečným Adurizom lapiť.

58

Ďalšiu štandardku Bilbao nezahralo úspešne, ku žrdi si zbiehal Laporte, no Real to vyriešil. Athletic zatiaľ podstatne nezmyselne zahráva priame kopy.

57

Ďalším potrestaným hráčom v zápase bude takisto futbalista Realu, je ním Pepe, ktorý pred pokutovým územím jasne fauloval Garciu. Predtým však práve García zasiahol nepríjemne na Ronalda, ktorého prišliapol.

56

Baskovia si pred šestnástkou vytvárali príležitosť, opäť to s prihrávkami mierne prehnali, pretože sa futbalisti Realu dokázali s prehľadom vrátiť a ubrániť sa.

55

Bilbao z ľavej strany pomocou Balenziagu odcentrovalo do vnútra šestnástky, kde bol napokon faulovaný hosťujúci hráč Pepe a Real získal lacnú loptu.

54

Baskovia na vlastnej polovici upokojili situáciu, nedovolili hráčom Realu Madrid okamžite preniknúť do útoku. Zahral si aj brankár Iraizoz, ktorý nakopával.

53

Domáci sa snažili signálom oklamať hráčov Bilbaa, Laporte posunul naľavo pre Raúla Garciu, ktorého strela bola napokon zablokovaná.

52

Marcelo, Pepe a Ronaldo diskutovali zákrok De Marcosa na Luku Modrića, ktoré sa mohlo skončiť aj zranením, no žltú kartu nakoniec dostal Ronaldo, práve za protesty.

51

Hneď na opačnej strane Bilbao takisto pohrozilo. Spoza šestnástky vypálil pravačkou Raúl García, no jeho tvrdý projektil Navas šikovne vyrazil.

51

Kroosova lopta unikla hráčom Realu, z opačnej strany sme videli ešte jeden center, po ktorom hlavičkoval Varane, no nebol nebezpečný.

50

Isco svojím centrom prestrelil celú šestnástku až ku vzdialenejšej hranici, kde bol Marcelo, ktorý opäť svojím pekným pohybom vybojoval rohový kop.

49

Varane prekvapivo vyrazil do rýchleho protiútoku, prešprintoval celé ihrisko, posunul na Ronalda, ktorý hľadal ešte Benzemu. Ten prenechal na ľavú stranu v šestnástke Iscovi, no ten s koncovkou až príliš čakal.

48

Marcelova lopta z obrannej polovice taktiež hľadala Benzemu, ani pri druhej možnosti v krátkom časovom slede si Francúz nedokázal spracovať loptu.

47

Ronaldo z obrannej polovice dával dlhú loptu do behu pre Karima Benzemu, nakoniec bol pri guľatom predmete najrýchlejšie Iriazoz, ktorý zachytil do rúk.

46

Do druhého polčasu ani jeden z hlavných trénerov nevykonali výmenu. Strany sa vymenili, Real útočí zľava a Bilbao sa bráni na pravej strane ihriska z nášho pohľadu.

46

Začal sa druhý polčas.
V prvom polčase sme videli kvalitný futbal, v úvode aj z domácej strany, Bilbao vysoko napádalo a snažilo sa lopty získavať čo najbližšie ku bráne, no po lacnom góle z kopačky Benzemu prebrali iniciatívu hostia a viackrát obstreľovali Iraizoza, ktorý nemal veľa času na vydýchanie.
Ak chcete aj naďalej sledovať zatiaľ pekný futbal, ostaňte s nami, druhý polčas sa začne približne o 22:00.

45

Prvý polčas sa skončil.

45

Isco si na obrannej polovici nevypýtal faul, nemusel však zúfať, domáci sa okamžite dostali do pohody a prihrávkami si chceli pripraviť ešte loptu na posledný útok, no domáci im to znemožnili.

44

Marcelo si krásne trojnásobnou hlavičkou obhodil Susaetu typickým brazílskym freestylom, no následne ho Etxeita fauloval a akcia Realu sa skončila.

43

Real dobre získal loptu po zlej kombinácii domácich, k strele sa dostal krajný obranca Dani Carvajal, no koncovka mu stopercentne nevyšla. Iraizoz ju zachytil do rúk.

42

42. Mateo Kovačić (REA), Gorka Iraizoz (ATB)

42

Šanca pre Real! Kovačič sa šikovne zapojil do hry, posunul na ľavú stranu šestnástky Benzemovi, ktorý mu vrátil do perfektnej šance, no jeho strelu Iraizoz ešte krajšie vyrazil!

41

Nebezpečenstvo pre Navasa! Aduriz si našiel miesto na hranici šestnástky, center napokon zachytil až pred malým vápnom, vyhol sa tesnému ofsajdu a hlavičkoval, no brankár Realu pekne vyrazil!

40

Svoju peknú hru ukázali aj hráči Athletic Clubu, z ľavej strany Sabin v šestnástke hľadal Aduriza so Susaetom, ale akosi to domáci prešpekulovali.

39

Balenziaga si so Sabinom vymenili loptu, nakoniec však záložníci Realu na čele s aktívnym Iscom vytlačili domácich až na obrannú polovicu.

38

Nasledujúci rohový kop neznamenal nejaké významné nebezpečenstvo pre defenzívu Bilbaa, lopta skončila za bránkovou čiarou a Iraizoz mohol v pokoji rozohrávať.

37

37. Mateo Kovačić (REA), Gorka Iraizoz (ATB)

37

Real perfektne pomocou šiestich hráčov zakombinoval v šestnástke a v okolí, Kross odcentroval ku vzdialenejšej žrdi na Ronalda, ktorý sa ihneď k zakončeniu nedostal, posunul na Kovačiča a jeho delovku Iraizoz vyrážal na roh!

36

Benat sa snažil centrom na hranicu šestnástky nájsť Aduriza, Marcelo predvídal a čítal hru a loptu teda upratal do bezpečia.

35

Marcelo po čiare pasom hľadal Benzemu, ktorý sa k lopte okamžite nedostal, pretože domáci De Marcos vypichol. Aut pre Real Madrid.

34

Varane dlhým krížnym centrom našiel na pravej strane Carvajala, ktorý vypracoval prihrávku pre Benzemu do šestnástkového oblúku, no nakoniec bolo zakončenie blokované.

33

Ronaldo v tejto chvíli z ľavej strany pokazil prihrávku na Kroosa do stredového kruhu, domáci loptu vypichli, no nakoniec pri nej bol opäť Varane.

32

De Marcos bojoval s Modrićom pred pokutovým územím, napokon chorvátskeho záločníka fauloval a rozhodca zákrok odpískal.

31

Susaeta sa pri rohovej zástavke na pravej strane šikovne uvoľnil cez Kovačiča a posunul do šestnástky ku Raúlovi Garciovi, ktoré hlavička bola Navasom vyrazená.

30

Isco na pravej strane nakrátko prihral Kovačičovi, ktorý už ďalej nehľadal Ronalda a sám zakončoval. Nerazantná prízemná strela skončila v Iraizozových rukách.

29

Na pravej strane sa ocitol úplne voľný Susaeta, ktorý pripravil center ku vzdialenejšej žrdi pre Merina a jeho lopta letela tesne nad bránku!

29

Hráči Realu vyrazili do rýchlej kontry, Isco potiahol akciu po pravej strane, presunul na Benzemu do šestnástky, ten nahral dozadu na Kroosa, ktorý už pálil, ale iba nad bránku.

28

Center ku bližšej žrdi si bezpečne Real postrážil na čele s Benzemom, ktorý chránil tento priestor pri tyčke.

27

Athletic Bilbao sa v týchto chvíľach snaží kontrolu nad loptou prevziať na seba, Baskovia si vytvorili postavenie pred šestnástkou a následný center, po ktorom však nehlavičkoval Merino. Roh pre domácich.

26

Isco predviedol svoj individuálny pohyb na pravej strane, následne hľadal v pokutovom území Ronalda, no Bilbao si postrážilo priestor.

25

Susaeta pri súboji s Marcelom nepríjemne zasiahol brazílskeho obrancu do hlavy, hostia si pýtali kartu, hlavný arbiter však situáciu takto neriešil.

25

Kovačič s Modrićom si šikovne vymenili loptu pred pokutovým územím, nakoniec pálil druhý menovaný Chorvát, ktorému strelu zblokovali protihráči.

24

Biely balet zatiaľ využíva psychickú výhodu a po strelenom góle si už vytvoril dve veľké gólové šance. Domáci v tejto chvíli nechali Keylora Navasa nechcene vydýchnuť, čakajú na moment, kedy sa ich hra dopredu zase dobre rozkýve.

23

Ďalšia obrovská šanca pre Real! Marcelo šikovne vypichol loptu De Marcosovi a z ľavej strany pekne adresoval prihrávku do päťky, kde prichádzal Benzema, no v sklze loptu netrafil!

22

Modrič sa snažil zaskočiť domácich obrancov prekvapivým nábehom za defenzívu, loptu napokon nezískal. Odhlavičkoval ju obranca a presne do priestorov za šestnástkou, kde bol Ronaldo, no ten tvrdým volejom namieril nad bránku!

21

Takýto gól možno bude Baskov mrzieť. V dobre rozbehnutom zápase, kde nepodliehali nátlaku útokov hostí takto zlyhali, Real je teda v pohode a ďalej môže pohodlne pokračovať vo svojej hre.

19

19. Karim BENZEMA - 0:1

19

Real Madrid dal gól!
Hneď po odohratí lopty brankárom Iraizozom sa zrodil gól pre Real Madrid! Brankár Bilbaa rozohral na hranicu šestnástky pre Laporteho, ktorý situáciu podcenil a malú domov poslal veľmi pomaly, čo využil KARIM BENZEMA, školácku chybu obrancu domácich zužitkoval a zakončil do bránky!

19

K lopte sa postavil Cristiano Ronaldo, od ktorého sa možno aj očakávala strela, Portugalčan vypálil a mieril mimo!

18

Modrić sa rozbehol dopredu, dvomi atakmi bol zrazený k zemi a zákrok od Benata už nevydržal, čo znamená faul a Real má k dispozícii štandardku.

17

Vo vápne hostí sa črtala šance pre domáci tím, Carvajal a Varane sa akosi zamotali a ku strele sa mohol dostať Aduriz, no v poslednej chvíli zachránil svoj tím Pepe.

16

Bilbao zatiaľ nie je v ofenzíve také úspešné ako Real. Madridčanai využívajú rýchle útoky na tri alebo štyri prihrávky. Baskovia sa zvyknú usadiť na útočnej polovici a viacerými prihrávkami rozprúdiť obranný formát hostí.

15

Dani Carvajal využil voľný priestor na pravej strane, dostal sa s istotou až pred pokutové územie, odkiaľ posunul na Benzemu, avšak jeho strela už bola blokovaná.

14

Mateo Kovačič z pravej strany poskytol loptu do šestnástky pre Ronalda, ten sa do zakončenia nedostal, no pomohol mu Benzema, ktorý zaujímavým volejom pálil, ale mieril tesne nad!

13

Bilbao sa rozmiestnilo na útočnej polovici, následne domáci zrýchlili hru na Susaetu, ktorý vrátil pred šestnástku. Tam bol Raúl Garcia, ktorému sa podairlo vystreliť, no mierenie už nebolo presné.

12

Ronaldo kolmicou našiel pred vápnom Karina Benzemu, ktorý chcel ešte Portugalčanovi loptu do šestnástky vrátiť, no nepresný center skončil iba v rukách brankára Iraizoza.

11

Athletic Bilbao zatiaľ sympaticky napáda na útočnej polovici a súperovi znepríjemňuje život, Real musí urýchlene konať prihrávať prakticky ihneď.

10

Balenziaga si pri postrannej čiare šikovne obhodil Isca, vyzeralo to síce dosť rafinovane, no napokon rozhodcovia situáciu posúdili správne, nakoniec už lopta prekročila čiaru.

9

Madridčania šikovne zabojovali v strede poľa, Cristiano Ronaldo sa vysunul do útoku, Balenziaga mu však za žiadnych okolností nedovolil prejsť do šestnástky.

8

Pusinky rozohrali rohový kop nakrátko, Marcelo hľadal dlhým centrom Raphaela Varana, ktorý napokon aj odhlavičkoval, no mieril nad bránku.

7

Real sa dostal do rýchleho protiútoku, pred šestnástkou Isco posunul na Benzemu, ktorý pálil a brankár Iraizoz musel aj zasahovať.

7

Po nepodarenej strele spoza šestnástky od Garciu si Keylor Navas prišiel po vysokú loptu a ihneď rozohrával na spoluhráčov.

6

Kroos na ľavej strane spomalil akciu Bilbaa, domáci získali aut a po prihrávkach po obvode sa presúvajú pred pokutové územie.

5

Kroos nakrátko posúval Ronaldovi, vyššie sa vysunul De Marcos, ktorý si už v týchto chvíľach bezpečne postrážil Ronalda a nenechal mu priestor.

4

Náznak šance aj na strane hostí. Marcelo na ľavú stranu vysunul Ronalda, ktorý si poradil s De Marcosom a odcentroval, Isco si však nerozumel s Benzemom a lopta skončila mimo.

3

Real si postrážil situáciu, Aduriz nakoniec aj fauloval brankára Navasa. Medzitým si dvaja hráči aj pýtali penaltu, no nepodarilo sa.

2

Bilbao ukázalo náznak šance, na hrote si našiel miesto Aritz Aduriz, ktorý bežal po loptu, no pekne ho sklzom zastavil Varane a domáci budú zahrávať rohový kop.

2

Odkop od brankára Iraizoza skončil na útočnej polovici, kde sa do hlavičkového súboja dostal Pepe a Raúl García. Hlavný rozhodca odpískal faul voči portugalskému obrancovi.

1

Úvodný výkop zápasu zahrávali futbalisti Realu Madrid, ktorí z nášho pohľatdu útočia zprava doľava. Biely balet sa okamžite usídlil na útočnej polovici.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy sú už pripravené na zápas a práve nastupujú na plne prispôsobený a pripravený trávnik. Domáci Baskovia sa dnes predstavia vo svojich červeno-bielych farbách a hráči Realu v klasických bielych dresoch.
Úvodné zostavy:

Athletic Club Bilbao: Iraizoz – de Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga – San José, Etxebarria – Susaeta, Raúl García, Sabin – Aduriz.
Náhradníci: Herrerín – Eraso, Sola, I. Gómez, M. Rico, Gurpegi, Lekue.

Real Madrid CF: Navas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo – Modrić, Kroos – Isco, Kovačić, Ronaldo – Benzema.
Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, Casemiro, Arbeloa, L. Vázquez, Jesé, Čeryšev.

Rozhodca: Mateu – Cebrián, Torre.
Prajem vám pekný futbalový večer a vítam vás pri sledovaní 5. Kola španielskej Primera División. V druhom hracom dni uvidíme šesť zápasov a medzi nimi aj duel medzi Athletic Club Bilbao a Real Madrid CF, ktorý môžete sledovať v tomto prenose. Zápas sa začne o 21:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

Athletic Club Bilbao
Bilbau sa zatiaľ v novom ročníku La Ligy príliš nedarí, po štyroch odohratých stretnutiach sa baskický klub nachádza na 13. pozícii so ziskom troch bodov len vďaka jedinej výhre, ktorá prišla doma proti Getafe. Zvyšné zápasy s Barcelonou, Eibarom a naposledy s Villarrealom Bilbao prehralo.

Real Madrid CF
Biely balet zatiaľ v novej ligovej sezóne zaváhal iba raz, a to hneď v prvom zápase. Remizoval vonku s Gijónom 0:0. Potom sa však celý káder na čele s nevyspytateľným Cristianom Ronaldom prebudil a postupne doma deklasoval Betis 5:0, vonku Espanyol 0:6 a naposledy Real bral tri body aj po zápase s Granadou, ktorú porazil 1:0. Tabuľku strelcov zatiaľ tesne vedie Ronaldo s piatimi presnými zásahmi, Argentínčan Messi má na konte tri góly.

Vzájomné zápasy v minulej sezóne
07.03.2015, Bilbao – Real 1:0
05.10.2014, Real – Bilbao 5:0

Góly, všetky dôležité informácie a celý priebeh zápasu môžete, už ako tradične, sledovať v našom on-line prenose na webe Onlajny.eu. Pekný športový zážitok!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

Athletic Club Bilbao – Real Madrid

1:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 67. Sabin – 19. Benzema, 70. Benzema

Karty:   64. Etxebarria (ATB), 66. de Marcos (ATB), 66. San José (ATB), 90. Raúl García (ATB) – 52. Ronaldo (REA), 57. Pepe (REA), 78. Kroos (REA)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:9. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:9.

Athletic Club Bilbao: Iraizoz – de Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga – San José (73. M. Rico), Etxebarria (85. Sola) – Susaeta (84. I. Gómez), Raúl García, Sabin – Aduriz.
Náhradníci: Herrerín – Eraso, Sola, I. Gómez, M. Rico, Gurpegi, Lekue.

Real Madrid: Navas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo – Modrić, Kroos – Isco (72. Jesé), Kovačić (89. L. Vázquez), Ronaldo – Benzema (80. Casemiro).
Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, Casemiro, Arbeloa, L. Vázquez, Jesé, Čeryšev.

Rozhodca: Mateu – Cebrián, Torre