Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Athletic Club Bilbao – Real Madrid

1:2

koniec (0:1)

23.09.2015, 21:00 • San Mamés, Bilbao • 5. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka

: 5.25 4.333 1.95

Druhý polčas bol taktiež vcelku vyrovnaný, nebol taký aktívny ako prvý, no ponúkol zaujímavé momenty tiež. Bilbao najprv dokázalo vyrovnať v 68. minúte, domácich rozhodila eufória, čo možno nebolo najvhodnejšie. To využili paradoxne hostia, ktorí v 70. minúte skórovali z kopačky Benzemu.

Real teda ťažký zápas na San Mamés zvládol a po skrate Barcelony vo Vigu sa stáva novým lídrom tabuľky o skóre práve pred Celtou Vigo.

Ďakujeme vám za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Dobrú noc! (22:51:48)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Real Madrid sa dostal do rýchleho brejku, Jesé posúval na stred pre Ronalda, ktorý nebol sebecký a posunul Vázquezovi. Ten sa akosi šance zľakol a nevystrelil.

90+2

Bilbao si neporadilo dobre s rozohrávkou, Real smeroval v prečíslení dopredu, Kroos s Jésem si prihrávali, loptu si pýtal Ronaldo, no nakoniec sa k zakončeniu už nedostal. Vázqueza totižto protihráčo vytlačili.

90+1

Po zákroku domácich loptu získal Marcelo, ktorý si počkal a dlhým dlhočizným nákopom loptu poslal až ku Iraizozovi.

90+1

Rozhodcovia nadstavujú tri minúty.

90

Bilbau nevyšla kombinácia, do protiútoku sa okamžite vysunul Jesé, ktorého rukami zastavil Raúl García a za to dostáva žltú kartu.

89

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Mateo Kovačić, prichádza Lucas Vázquez.

88

88. Aritz Aduriz (ATB), Keylor Navas (REA)

88

Nebezpečenstvo pre Real! Z pravej strany ihriska pekne centroval De Marcos, ktorému sa v pokutovom území objavil Aduriz, no jeho hlavičku krásne vyrazil Navas!

87

Jesému sa nepodarilo posunúť loptu na útočnú polovicu, zachytil ju domáci Etxieta, ktorý však následne už nerozvinul ďalšiu kombináciu.

86

Kovačič bol zasiahnutý Raúlom Garcíom, hráč hostí to bezpochyby využil na mierne získanie času a pretiahnutie hry.

85

Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Beñat Etxebarria, prichádza Kike Sola.

84

Ronaldo sa rozbehol nepríjemne po ľavej strane a už z priestoru šestnástky vystrelil prízemný projektil, ktorý nenašiel priestor brány.

84

Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Markel Susaeta, prichádza Ibai Gómez.

82

Bilbao sa v tejto chvíli snaží ešte niečo vymyslieť, pokúša sa usídliť sa pred šestnástkou, ale defenzíva Realu je momentálne proti a každú mierne stratenú loptu získava na svoje kopačky.

80

Zatiaľ muž zápasu Karim Benzema je poslaný dole, v tomto zápase sa prezentoval dvomi gólmi a dopraje si oddych. Na ihrisko prichádza Casemiro.

79

V šestnástke Realu sa po hlavičkovom pokuse Aduriza dostal ešte do šance Raúl García, no zadovkou mieril mimo bránky.

78

Po hrubej chybe Pepeho by sa mohlo Bilbao dostať do šance, stopercentná šanca sa črtala a Toni Kross musel svojmu mužstvu pomôcť aj rukou, za ktorú dostáva kartu.

Athletic Club Bilbao – Real Madrid

1:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 67. Sabin – 19. Benzema, 70. Benzema

Karty:   64. Etxebarria (ATB), 66. de Marcos (ATB), 66. San José (ATB), 90. Raúl García (ATB) – 52. Ronaldo (REA), 57. Pepe (REA), 78. Kroos (REA)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:9. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:9.

Athletic Club Bilbao: Iraizoz – de Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga – San José (73. M. Rico), Etxebarria (85. Sola) – Susaeta (84. I. Gómez), Raúl García, Sabin – Aduriz.
Náhradníci: Herrerín – Eraso, Sola, I. Gómez, M. Rico, Gurpegi, Lekue.

Real Madrid: Navas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo – Modrić, Kroos – Isco (72. Jesé), Kovačić (89. L. Vázquez), Ronaldo – Benzema (80. Casemiro).
Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, Casemiro, Arbeloa, L. Vázquez, Jesé, Čeryšev.

Rozhodca: Mateu – Cebrián, Torre