Menu

Futbal

Anglická Premier League

Crystal Palace FC – West Ham United

1:3

koniec (1:1)

17.10.2015, 16:00 • Selhurst Park, Londýn • 9. kolo • Lucie Rapantová (@rapalu22) cz

Fortuna: 1.87 3.5 3.95

Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek sobotního dne. (18:09:05)
West Ham United tak odjíždí ze Selhurst Parku s tříbodovým ziskem a v tabulce se posouvá na 3. příčku. Naopak Crystal Palace padá na šestou pozici.
Rozhodčí Clattenburg ukončil dnešní utkání, ve kterém domácí Crystal Palace nestačil na West Ham United a podlehl mu 1:3. Dnes se tedy na stadionu Selhurst Park zrodil stejný výsledek, jako v minulém ligovém střetnutí těchto dvou celků. Aktivnější byli hosté, kteří se ve 23. minutě dostali do vedení, to se přesně trefil Jenkinson. Jenže ten stejný hráč zavinil o malou chvíli později penaltu a Cabaye ji ve 25. minutě proměnil, a tak bylo v Londýně vyrovnáno. Pak už moc šancí nepřicházelo, ale v závěru první poloviny zápasu se nechal vyloučit Gayle, který tak oslabil svůj tým. Domácí Crystal Palace tak dohrával zápas pouze v deseti lidech, ale zrovna špatně si nevedl. Fotbalisté domácího týmu se ve druhém poločase k míči moc často nedostali, ale bránili se velmi zodpovědně. Zkrat přišel až v závěru utkání, kdy už hráčům docházely síly. V 88. minutě se nejprve trefil Lanzini a v nastaveném čase ještě Payet.

90+5

Konec zápasu.

90+4

90+4. Dimitri PAYET - 1:3

90+4

West Ham právě vstřelil branku!
Jeden z hostů na sebe navedl hned tři protihráče a poté okamžitě přihrával Lanzinimu. Argentinec Lanzini si všiml, že se mu rozebíhá DIMITRI PAYET, a tak na něj bleskově poslal přesnou kolmici. PAYET si navedl míč na pravačku a pak nádherným obloučkem obhodil domácího gólmana, který byl naprosto bez šance. PAYET to provedl chytře a West Ham může slavit.

90+3

Jelavić obdržel přihrávku do ofsajdu, a tak nemohl pokračovat ve hře, to se mu nelíbilo,a tak po odpískání odkopl míč do zámezí. Automaticky vyfasoval jasnou žlutou kartu.

90

Nastavovat se budou 4 minuty.

89

Zárate v šanci, ale jeho rána byla nepřesná.

88

88. Manuel LANZINI - 1:2

88

West Ham právě vstřelil branku!
Hosté se konečně dočkali a mohou slavit vedoucí gól. Zárate obdržel přihrávku od Jelaviće, ustál souboj s protihráčem a poté se prezentoval přesným centrem ke vzdálenější tyči, kde byl dlouhán Carroll, jenž míč sklepl do prostoru, kde byli hned dva jeho spoluhráči. K míči se dostal nejprve Jelavić, ale ten neuspěl. Toto zaváhání napravil MANUEL LANZINI, jenž prudkou ránou dostal balon za gólmanova záda.

87

Payet vyhrál souboj s protihráčem a poté další dva protihráče obehrál. Snaživý fotbalista se prodral i ke střele, ale jedovatou dělovku napálil pouze do jednoho z obránců.

85

Sakho dnes branku nevstřelí, protože právě opouští hrací plochu. Místo něj přichází Jelavić.

84

Payet se teď prezentoval dobrým centrem do vápna, kde hledal Carrolla, ale gólman Hennessey hru přečetl a pro balon si včas vyskočil.

83

Pokud chtějí hráči West Hamu navázat na úspěšný start právě probíhající sezóny, tak musí v posledních minutách ještě pořádně zabrat.

82

West Ham přes svoji početní výhodu ve druhém poločase ještě ani jedenkrát nevystřelil na bránu. V obrovské šanci se ocitl pouze Payet, ale ten trefil tyčku.

81

West Ham se hodně snaží, ale obrana domácího celku je pevná jako skála. Ve druhém poločase je v držení míče, logicky lepší hostující tým, ale Crystal Palace hrou rozhodně nezaostává. Domácí borci hrají od konce prvního poločasu pouze v deseti a zatím na sebe mohou být pyšní.

Crystal Palace FC – West Ham United

1:3

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 25. Cabaye (pen.) – 23. Jenkinson (Moses), 88. Lanzini (Jelavić), 90+4. Payet (Lanzini)

Karty:   32. Gayle (CRP), 69. Jedinak (CRP) – 20. Tomkins (WHU), 41. Payet (WHU), 90+3. Jelavić (WHU)   44. Gayle (CRP)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 3:12. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 9:11.

Crystal Palace FC: Hennessey – Kelly, Dann (C), Hangeland, Souaré – Cabaye (77. Ledley), McArthur (63. Jedinak) – Zaha (46. Sako), Puncheon, Bolasie – Gayle.
Náhradníci: McCarthy – Delaney, Ledley, Jedinak, Sako, Campbell, Bamford.

West Ham United: Adrián – Jenkinson, Tomkins, Collins, Cresswell – Kouyaté, Noble (C) (62. Carroll) – Lanzini, Payet, Moses (74. Zárate) – D. Sakho (85. Jelavić).
Náhradníci: Randolph – Ogbonna, Obiang, Carroll, Zárate, E. Valencia, Jelavić.

Rozhodca: Clattenburg – Beck, Collin