Menu

Futbal

Anglická Premier League

AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur

1:5

koniec (1:3)

25.10.2015, 15:05 • Vitality Stadium, Bournemouth • 10. kolo • Michal Belšán (@belly11mb) cz

Fortuna: 3.3 3.25 2.2

63

63. Harry KANE - 1:5

63

Tottenham právě vstřelil branku!
Teď už se ale HARRY KANE hattricku dočkal! Po rohovém kopu se k zakončení dostal Toby Alderweireld, jehož hlavičku dokázal Artur Boruc pozorně vyrazit. Obránci si ale poté neuhlídali hostujícího kanonýra, který dorazil balon do branky a dal tak svůj třetí gól v dnešním zápase!

56

56. Harry KANE - 1:4

56

Tottenham právě vstřelil branku!
A je z toho čtvrtý gól v síti Artura Boruce! Christian Eriksen z levé strany poslal nadýchaný centr před branku, kde se k zakončení dostal HARRY KANE, jenž pouze nastavil nohu do dráhy míče a poslal svůj tým do tříbrankového vedení! Tohle už zřejmě domácí nedokážou dotáhnout.

29

29. Érik LAMELA - 1:3

29

Tottenham právě vstřelil branku!
Tak to už je pro Bournemouth opravdu nepříjemné! Jeden z hostujících fotbalistů odcentroval na druhý pokus z levé strany balon do vápna, který Artur Boruc vyrazil jen do míst, kde stál ÉRIK LAMELA, jenž bez proslémů překonal polského brankáře! Ten se nyní opravdu nevyznamenal.

17

17. Mousa DEMBÉLÉ - 1:2

17

Tottenham právě vstřelil branku!
K zahrání přímého kopu se postavil Christian Eriksen, který předal balon Dannymu Roseovi. Ten zkusil vystřelit, jeho pokus zblokovala obrana. K míči se ale posléze ve vápně dostal MOUSA DEMBÉLÉ, který v pokutovém území unikl obráncům a střelou po zemi překonal Boruce! Tottenham tak dokonal obrat a vede 2:1.

9

9. Harry KANE - 1:1

9

Tottenham právě vstřelil branku!
Exekuce se ujal sám faulovaný HARRY KANE, který nekompromisně poslal Boruce na druhou stranu a postaral se tak o vyrovnání na 1:1!

1

Bournemouth právě vstřelilo branku!
Tak to je fantastický úvod pro Cherries! Charlie Daniels odcentroval z levé strany do vápna, kde se k hlavičce neúspěšně snažil dostat Murray. Míč ale propadl k volnému MATTU RITCHIEMU, který prostřelil Llorise nekompromisní ranou a poslal Bournemouth do vedení hned v první minutě utkání!

AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur

1:5

koniec (1:3)

Späť na online

Góly: 1. Ritchie (Daniels) – 9. Kane (pen.), 17. Dembélé, 29. Lamela, 56. Kane (Eriksen), 63. Kane

Karty:   31. Rose (TOT)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 8:15.

AFC Bournemouth: Boruc – Francis (C), Cook, Distin, Daniels – Ritchie, Surman, Gosling, Pugh (75. Smith) – King (61. O'Kane) – Murray (68. Kermorgant).
Náhradníci: Federici – Rantie, Smith, Kermorgant, Stanislas, O'Kane, J. Bennett.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Walker (82. Trippier), Alderweireld, Vertonghen, Rose – Dier, Dembélé (68. Mason) – Lamela, Alli, Eriksen – Kane (85. N'Jie).
Náhradníci: Vorm – Mason, N'Jie, Trippier, Townsend, Onomah, Wimmer.

Rozhodca: East – Cann, Scholes