Menu

Futbal

Liga majstrov

FC Astana – Atlético Madrid

0:0

koniec (0:0)

03.11.2015, 16:00 • Astana Arena, Astana, Kazachstan • 4 • Skupina C • Marek Farkaš

Fortuna: 8.4 5.2 1.35

Tak a je dobojované. Stretnutie sa skončilo bezgólovou remízou, s ktorou určite môžu byť spokojnejší domáci.
Astana sa po zápase nachádza na 4.mieste, Atléti na 1.priečke.

To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (17:50:03)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

90+3. Yannick Ferreira-Carrasco (ATM)

90+3

Obrovská šanca Atlética Madrid! Ferreira-Carrasco dostal dlhý center do vápna, kde si loptu spracoval a vystrelil na zadnú tyčku. Jeho pokus mal gólové parametre, ale brankár Nenad Erić predviedol fantastický zákrok, keď sa hodil po lopte, ktorú dokonca chytil!

90+2

Atlético Madrid rozbieha jednu z posledných útočných akcií tohto stretnutia. Prichádzajú dlhé nákopy do vápna, kde by mal mať navrch Jackson Martínez.

90+1

Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!

90

Striedanie v tíme FC Astana: z ihriska odchádza Bauržan Džolčijev, prichádza Abzal Bejsebekov.

88

Teraz sa hrá zo strany na stranu a zvíťaziť môže ktokoľvek. Ak sa jednému z tímov podarí streliť gól, s najväčšou pravdepodobnosť získa v tomto stretnutí tri body. Do konca stretnutia už neostáva veľa času, pretože nadstavovať sa budú približne tri alebo štyri minúty.

87

Nakoniec nič z toho nebolo, pretože nikto sa nedostal k zakončeniu. Kop od brány.

86

Nový muž na hracej ploche Georgij Žukov (Astana) teraz prebrúsil Tiaga, videl aj žltú kartu a hostia budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície. Zrejme z toho bude center do ohňa od Ferreira-Carrasca.

85

Exekútorom bol netradične Ferreira-Carrasco, ktorý našiel Diega Godína. Ten sa do lopty oprel svojou hlavou, ale netrafil priestor troch žrdí domácej svätyne. Kop od brány.

84

Hostia teraz vybojovali rohový kop, keď stopér Jevgenik Postnikov zblokoval center smerujúci pred domácu bránu.

83

Atléti mali v predchádzajúcich minútach hneď tri obrovské šance, no ani jednu nevyužili. Čas do konca zápasu sa kráti a o pár minút je po stretnutí.

82

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Koke, prichádza Óliver Torres.

81

Los Colchoneros začínajú poriadne tlačiť svojho súpera, ktorí si zahráva s ohňom. Všetko rieši ráznymi odkopmi ďaleko od vlastnej brány a za každú cenu bude chcieť vybojovať z tohto stretnutia veľmi cenný bod.

80

Striedanie v tíme FC Astana: z ihriska odchádza Junior Kabananga, prichádza Alexej Ščetkin.

78

Striedanie v tíme FC Astana: z ihriska odchádza Serikžan Mužikov, prichádza Georgij Žukov.

77

Ďalšia šanca Atlética Madrid! Hostia vybojovali rohový kop, ktorý rozohral Gabi veľmi dobre. Pred bránou domácich vznikla trma-vrma, nakoniec sa však k hlavičke dostal stopér José Giménez, ale brankár Nenad Erić vytiahol výborný zákrok!

76

76. Yannick Ferreira-Carrasco (ATM)

76

Brvno! Taký strieľaný center do vápna poslal hosťujúci Ferreira-Carrasco, lenže lopta sa stočila na bránu a nakoniec skončila na brvne! Už sa mohlo meniť skóre, ale znova sa tak nestalo.

75

75. Antoine Griezmann (ATM)

75

Obrovská šanca Atlética Madrid! Antoine Griezmann si výborne narazil so svojim spoluhráčom a dostal sa do streleckej pozície. Nakoniec aj vystrelil na zadnú žrď, ale jeho pokus minul ľavú žrď domácej brány o malý kúsok! Táto narážačka bola veľmi pekná, bola v rýchlosti, no gól z toho nebol.

74

Miestami to vyzerá ako keby ani jeden z tímov nechcel vyhrať. V strede poľa sú to tvrdé súboje o loptu, no keď príde čas na finálnu prihrávku, takmer vždy je nepresná.

73

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Saúl Ñíguez, prichádza Yannick Ferreira-Carrasco.

72

Foxi Kéthévoama bol v jasnom ofsajde. Lopta už je v hre a hostia sa pomaly posúvajú dopredu.

71

Do konca stretnutia ostáva približne 20 minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť gól alebo budeme svedkami bezgólovej remízy?

69

Dmitrij Šomko najprv predviedol výborný obranný zákrok, potom loptu zatiahol a odcentroval, lenže nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov.

68

Jackson Martínez sa predieral dopredu cez ľavú stranu, ale neuspel v súboji s Brankom Iličom. Nakoniec z toho nebude ani rohový kop, ale iba kop od brány.

67

Domáci Branko Ilič už niekoľkokrát vhodil loptu spoza postrannej čiary až na hranicu bieleho bodu, kde je riadna trma-vrma. Doteraz to vždy dobre skončilo pre hostí, keďže sa dostávajú k hlavičkám a loptu odvracajú ďaleko od vlastnej brány.

66

Center od Guilherma Siqueiru našiel hlavu Saúla Ñígueza, ktorý sa dostal k zakončeniu, lenže to nemalo dostatočnú razanciu. Brankár sa ani nemusel pohnúť na to, aby loptu chytil.

65

Domáci Roger Cañas fauloval v strede poľa Kokeho. Hostia budú zahrávať voľný kop.

64

Útočník Fernando Torres už nie je na hracej ploche, pretože Diego Simeone ho vystriedal za Jacksona Martíneza. Som zvedavý, či práve táto zmena pomôže hosťom a prebudia sa.

63

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Fernando Torres, prichádza Jackson Martínez.

61

Máme za sebou už hodinu hry a skóre sa nám stále nemenilo. Obe mužstvá sa nedostávajú do veľkých príležitostí a nevedia sa presadiť cez obranu svojho súpera.

60

Domáci Džolčijev (Astana) zasiahol súpera lakťom do tváre a od hlavného rozhodcu Anthonyho Taylora videl kartu žltej farby.

59

V ofsajde sa ocitol hosťujúci Guilherme Siqueira, no bolo to veľmi tesné. Lopta pre Astanu.

58

Už sa znovu pokračuje a Marin Aničić je už späť na hracej ploche. Bude sa musieť zaradiť do svojich obranný radov, pretože loptu majú hostia, ktorí sa predierajú dopredu.

56

Stopér domácich Marin Aničić po jednom zo súbojov po rohovom kope ostal ležať na zemi a je tam aj krv. Hra je prerušená.

55

Tak už aj hostia ohrozili domáceho brankára. Atléti mali výhodu rohového kopu, lopta po centri našla vo vápne Diega Godína, ktorý sa dostal k hlavičke. Jeho pokus išiel iba do stredu brány, kde brankár Nenad Erić loptu chytil.

54

Nakoniec sa k streleckému pokusu odhodlal Junior Kabananga, lenže vôbec mu to nevyšlo, pretože loptu poslal iba nad bránu hostí. Kop od brány.

53

Foxi Kéthévoama bol nedovolene poslaný k zemi približne 30 metrov od brány hostí a Astana bude mať výhodu priameho kopu. Ťažko určiť kto bude exekútorom, pretože pri lopte je niekoľko domácich hráčov.

52

Stále je toto stretnutie také nemastné-neslané. Málo striel, či pekných akcií určite tomuto zápasu nepomáhajú, no domácim to vyhovuje, pretože im pomôže každý bod v tejto súťaži.

51

Domáci Junior Kabananga urputne bojoval pri rohovej zástavke hostí, no napokon vybojoval iba vhadzovanie. Lopta bol vhodená až do vápna, kde bolo niekoľko hráčov, ale najlepšie sa zorientoval stopér Diego Godín, ktorý ju odhlavičkoval do bezpečia.

50

Alético Madrid chce svoje akcie vyšperkovať na jeden dotyk, no to je niekedy na škodu, pretože súper hrá osobku na útočných hráčov, ktorí majú problém presadiť sa.

49

Atléti začali aktívnejšie. Napádajú veľmi vysoko a túžia po strelení úvodného gólu. Ten sa im doteraz nepodarilo dať, nakoľko ešte nevystrelili na bránu domácich.

48

Hosťujúci Guilherme Siqueira sa prezentoval nedovoleným zákrokom v strede poľa. Voľný kop pre domácich.

47

Domáci Dmitrij Šomko sa odhodlal k strele z veľkej vzdialenosti, lenže jeho pokus smeroval iba do stredu brány, kde stál brankár Jan Oblak, ktorý nemal žiaden problém a loptu chytil.

46

Začal sa druhý polčas.
ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

Držanie lopty: 42% – 58%
Strely (celkom): 5-7
Strely (na bránu): 2-0
Rohové kopy: 4-3
Fauly: 7-4
Žlté karty: 1-0
Máme za sebou prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči Astany, ktorí boli aktívnejší, no na strelecké pokusy to bolo také vyrovnané. Obe mužstvá mali niekoľko šancí, ale ani jednu nevyužili v úvodný presný zásah. Podarí sa niektorému z tímov streliť gól alebo budeme svedkami bezgólovej remízy? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

2.polčas sa začne približne o 17:01.

45

Prvý polčas sa skončil.

45

45. Koke (ATM)

45

Brvno! Priamy kop rozohral Koke, ktorý loptu výborne zakrútil na zadnú tyč. Tá nakoniec skončila na brvne domácej brány a odrazila sa za ňu! Tak to bolo veru veľmi tesné.

44

Fernando Torres sa predieral dopredu cez ľavú stranu, lenže bol potiahnutí za dres. Zaslúžená žltá karta pre Jevgenija Postnikova (Astana).

42

Antoine Griezmann bol na polovici ihriska poslaný k zemi. Hostia budú zahrávať voľný kop.

41

Fernando Torres sa predieral dopredu, lenže bol o loptu čisto pripravený, a tak prichádza rýchly protiútok domácich. Dmitrij Šomko potiahol akciu po ľavej strane, potom prízemne odcentroval, lenže nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov.

40

Do konca prvého polčasu ostáva päť minú. Podarí sa niektorému z tímov streliť klasický gól do šatne?

39

Atléti sú už znova pri lopte a úspešne kombinujú na útočnej polovici ihriska. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.

38

Následne po ofsajde sa však zrazil Fernando Torres s brankárom Nenadom Erićom, ktorý ostáva otrasený na zemi. Hra je prerušená.

37

Antoine Griezmann sa teraz ocitol v tesnom ofsajde, čo správne posúdil prvý asistent rozhodcu, ktorý ho odmával.

36

Los Colchoneros sa nikam neponáhľajú. Neustále si prihrávajú loptu sprava doľava a naopak. Vôbec žiadny pohyb dopredu ani dozadu. Naozaj je to veľmi statické a miestami sa na to nedá pozerať.

35

Obe mužstvá sa často striedajú v držaní lopty v strede poľa, pretože si nevedia poriadne prihrať. Diváci miestami pískajú a nepáči sa im ani jeden z výkonov.

34

Hosťujúci Gabi si teraz splnil obranné povinnosti, ale opäť to chcel rozohrať na rýchlo a znova nikoho nenašiel. Domáci sú zatiaľ v tomto o čosi presnejší, no aj tak to nestačí na priame vážne ohrozenie brankára hostí.

33

Hostia chceli už konečne niečo ukázať, čo by sa páčilo aj ich fanúšikom. Lenže Tiago sa prezentoval veľmi nepresnou prihrávkou a loptu poslal iba za postrannú čiaru. Vhadzovanie pre domácich.

32

Astana vybojovala ďalší rohový kop. Ten už bol aj rozohraný, lenže lopta našla presne rukavice brankára Jana Oblaka, ktorý ju chytil a už aj rozohral.

31

31. Fernando Torres (ATM)

31

Veľká šanca Atlética Madrid! Dlhý center do pokutového územia poslal Juanfran, ktorý hľadal svojho spoluhráča Fernanda Torresa. Lopta so šťastím pre hostí po odraze o zem preskočila stopérov a Španielsky útočník sa ocitol zoči-voči brankárovi domácich. Torres len loptu posunul smerom k ľavej tyčke, lenže tesne minul!

30

Máme za sebou už polhodinu hry a stav skóre sa nám stále nemenil. Domáci diváci doteraz mohli vidieť aktívnu hru svojich miláčikov s množstvami striel a peknými akciami. Naopak hostia nemali ešte ani jednu strelu medzi tri žrde brankára Nenada Erića, ktorý mal zatiaľ prácu iba pri centroch do vápna, no aj pri nich si nie je celkom istý.

28

Atléti si nevedia zvyknúť na toto chladné a mrazivé počasie v Kazachstane, na túto klímu a je to vidieť. Doteraz nepredviedli nič extra a zaostávajú za svojimi očakávaniami.

27

Foxi Kéthévoama, kapitán domáceho mužstva, zatiaľ predvádza veľmi pekný výkon. Teraz si spracoval dlhý center na prsia a následne pohotovo vystrelil spoza pokutového územia. Skackavá strela smerovala iba do stredu brány, kde stál pozorný brankár Jan Oblak, ktorý nemal s týmto pokusom žiaden problém.

26

Domáci Marin Aničić mal ruku v útočnom pokutovom území, keď ho pri odkope trafil Diego Godín. Voľný kop rozohrá brankár Jan Oblak.

25

Astana hrozí v ďalšom útoku. Guilherme Siqueira je však v defenzíve veľmi pozorný a odvrátil už na tretí rohový kop domácich.

24

Los Colchoneros sa predierali dopredu cez pravú stranu. Ich akciu ťahal Saúl Ñíguez, lenže spätnú prihrávku do vápna nezachytil žiaden z jeho spoluhráčov. Stopér domácich zvolil dlhý odkop a vytlačil celú obranu až na polovicu.

23

Astana vôbec nehrá zlý futbal. Dostáva sa cez prehustený stred poľa veľmi ľahko, no kombinácie viaznu vždy v záverečnej fáze. Finálna prihrávka nebýva presná, a tak sa nevedia domáci nevedia dostať k zakončeniu.

22

Opäť bol roh kopnutý veľmi dobre. V hŕstke hráčov sa najlepšie zorientoval domáci Roger Cañas, ktorý sa síce dostal k hlavičke, ale bol tiesnení, a aj preto bol jeho pokus nepresný. Nasledovať bude kop od Oblakovej svätyne.

21

Astana v priebehu dvoch minút vybojovala ďalší rohový kop. Ten už beží rozohrať kapitán Foxi Kéthévoama.

20

Roh bol kopnutý na zadnú žrď, odkiaľ sa lopta vrátila pre bránu, kde však kraľoval brankár Jan Oblak. Ten bol dokonca faulovaný, a tak hostia budú zahrávať voľný kop.

19

Domáci Junior Kabananga prešprintoval svojho strážcu na ľavej strane a poslal prízemný center do ohňa. Ten však bol odvrátený na prvý rohový kop domácich v tomto stretnutí.

18

Atléti zavreli svojho súpera na svojej polovici ihriska a roztáčajú útočný kolotoč. Zatiaľ je to bez nejakej dobrej myšlienky, pretože hostia si loptu stále posúvajú medzi sebou a nechávajú súpera bez nej.

16

STRELY CELKOM: 1-5
STRELY NA BRÁNU: 1-0

Síce sú hostia strelecky aktívnejší, no chýba tomu potrebná presnosť.

15

DRŽANIE LOPTY: 56% – 44%

Miernu územnú prevahu majú prekvapivo domáci, ktorí sú od úvodu o trochu aktívnejší. Som zvedavý dokedy im budú stačiť sily.

14

Hráči hostí sa dostali už do pokutového územia svojho súpera. Prišla aj strela Guilhermeho Siqueiru, ktorá však bola zblokovaná na rohový kop.

13

Diváci v Astana Arene už mohli vidieť po jednej veľkej príležitosti na oboch stranách, lenže ani jedna sa neskončila otváracím presným zásahom. Obe mužstvá hrajú zatiaľ veľmi útočne, pretože chcú streliť gól ako prví.

12

Fernando Torres poslal k zemi kapitána domácich Foxiho Kéthévoamaa v strede poľa. Voľný kop pre Astanu.

11

Šanca Atlética Madrid! Hostia mali výhodu rohového kopu, ktorý bol opäť dobre zahraný. Neistý brankár Nenad Erić loptu vyrazil iba na hranicu bieleho bodu, kde však stál osamotený Tiago. Ten si loptu spracoval a vystrelil. Jeho pokus bol veľmi dobrý, lenže nakoniec ho zblokoval jeden z obrancov Astany. Už sa mohol meniť stav dvakrát, no ani jedna zo šancí nebola premenená.

10

Atléti dostali výhodu ďalšieho priameho kopu a znova to dopadlo rovnako. Hostia to rozohrali nakrátko a strela Gabiho bola zblokovaná. Následne sa rodil protiútok domácich, ktorý ťahal kapitán Foxi Kéthévoama, lenže v strede poľa bol poslaný k zemi. Hlavný rozhodca tento zákrok neocenil žltou kartou, aj keď určite mohol.

9

Priamy kop budú kopať aj hostia. Ten už bol aj zahraný, ale Gabi nenašiel v pokutovom území žiadneho zo svojich spoluhráčov. Hostia ostávajú pri lopte.

7

7. Dmitrij Šomko (ATN)

8

Šanca Astany! Center od postrannej čiare bol mierne pretiahnutí, ale predsa len našiel Dmitrijo Šomka, ktorý si loptu spracoval a z veľkého uhla nebezpečne vystrelil. Tvrdý prízemný pokus ešte bol veľmi nepríjemný pre brankára hostí Jana Oblaka, no ten si s ním poradil. O prvú strelu na bránu sa tak postarali domáci, ktorí môžu ľutovať, že túto šancu nevyužili.

7

Domáci Branko Ilič bol teraz pri postrannej čiare poslaný k zemi a Astana bude mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície. Každá štandardka pre domáce mužstvo je silná zbraň.

6

Exekútorom bol Gabi a poslal loptu šikovne na päťku, kde síce bol brankár Nenad Erić, lenže neistým zákrokom ju vyrazil iba za pokutové územie. Tlak Los Colchoneros sa začína.

5

Hosťujúci Saúl Ñíguez sa predieral dopredu cez pravú stranu, ale dobre zakročil Nemanja Maksimović, ktorý odvrátil na rohový kop.

4

Prvý náznak útoku z domácej strany ostal iba pri náznaku. Nepresnosť v rozohrávke znamenala zisk lopty pre hostí, ktorí idú pomaly dopredu a vymýšľajú útočnú akciu.

3

Atléti hneď po strate lopty napádajú svojho súpera veľmi vysoko, čo hráčov Astany poriadne znervózni. Tí radšej loptu odkopnú kam sú otočení.

2

Od úvodu majú loptu v moci hostia. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.

1

Stretnutie sa práve začalo.

-1

O výkop sa v prvom polčase sa postarajú domáci hráči. Prajem Vám príjemný športový zážitok.

-5

Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v modrých dresoch, hostia v červeno-bielych.

-20

Úvodné zostavy:

FC Astana: Erić – Ilič, Postnikov, Aničić, Šomko – Cañas, Maksimović – Kozhamberdy, Kéthévoama (C) – Kabananga, Mužikov.
Náhradníci: Loginovskij – Achmetov, Pikalkin, Bejsebekov, Žukov, Dedečko, Ščetkin.

Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Godín, J. Giménez, Siqueira – Tiago, Gabi (C) – Ñíguez, Koke – F. Torres, Griezmann.
Náhradníci: Moyà – Luís, Savić, Partey, Jackson Martínez, Ferreira-Carrasco, Ó. Torres.

Rozhodca: Anthony Taylor (R) – Michael Mullarkey (AR1), Stephen Child (AR2) – Martin Atkinson (AAR1), Jonathan Moss (AAR2) – Harry Lennard (NR) – Všetci Anglicko.
Vítam Vás pri sledovaní zápasu 4.kola Ligy majstrov medzi FC Astana a Atléticom Madrid. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
FC ASTANA
Zverenci Stanimira Stoilova majú byť jedni z ľahšie prechodných tímov v Skupine C, lenže domáce zápasy sú ich veľkou výhodou. Z Európy sa predsa len dlhšie cestuje do Ázie, a to poriadne unaví hráčov. Dôkazom toho je aj domáci zápas s Galatasarayom, ktorý sa skončil nerozhodne 2:2. Kazašskému tímu napriek tejto miernej výhode patrí aj tak posledná štvrtá priečka, keď má na svojom konte jeden bod za spomínanú remízu s Tureckým mužstvo. Naposledy sa však Astana v Lige majstrov predstavila práve na pôde jej dnešného súpera Atlética Madrid a veru bola to poriadna nakladačka. Skóre zápasu otvoril v 23.minúte Niguez, ktorý poslal domácich do vedenia. O šesť minút neskôr zvýšil na rozdiel dvoch gólov Martinez a zdalo sa, že je vymaľované. Po zmene strán pridal tretí gól Atlétov stratený syn Torres a v samom závere si Dedechko strelil vlastný gól, ktorý upravil na konečných 0:4. Astane tento trip nevyšiel a odchádzala domov bez bodu.

Posledné zápasy
31.10.2015 Astana – Pavlodar 1:0
28.10.2015 Astana – Atyrau 4:1
25.10.2015 Kajrat Almaty – Astana 0:1
21.10.2015 Atlético Madrid – Astana 4:0 (LM)
17.10.2015 Astana – Ordabasy 2:1

Predpokladaná zostava: Eric – Ilic, Anicic, Postnikov, Shomko – Canas – Dzolchiev, Muzhikov, Zkuhov, Kethevoama – Kabananga
Absencie: Twumasi
Najlepší strelec: nikto (všetky góly boli vlastné)
ATLÉTICO MADRID
Tím okolo Diega Simeoneho je na tom podstatne lepšie ako jeho dnešný súper, no toto mužstvo ešte ani zďaleka nemá istý postup do vyraďovacej fázy Ligy majstrov vo vrecku. Po troch odohraných zápasoch mu patrí prvé miesto, keď získal šesť bodov za víťazstvá nad Astanou a Galatasarayom. Atléti od zápasu s Astanou odohrali dve stretnutia, a to doma s Valenciou, keď zvíťazili tesne 2.1 a v Deportive, kde uhrali nerozhodný výsledok 1:1. Antoine Griezmann, najlepší strelec Los Colchoneros v najprestížnejšej súťaži v Európe, by dnes nemal chýbať v základnej zostave. Doteraz v tejto súťaži v tomto ročníku strelil dva góly, no určite to bude chcieť vylepšiť. Viettov štart do tohto stretnutia je stále otázny, nakoľko po zranení ešte nie je 100%-ne fit.

Posledné zápasy
30.10.2015 Deportivo – Atlético Madrid 1:1
25.10.2015 Atlético Madrid – Valencia 2:1
21.10.2015 Atlético Madrid – Astana 4:0 (LM)
18.10.2015 Real Sociedad – Atlético Madrid 0:2
04.10.2015 Atlético Madrid – Real Madrid 1:1

Predpokladaná zostava: Oblak – Juanfran, Giménez, Godín, Luis – Ferreira-Carrasco, Tiago, Gabi, Koke – Griezmann, Torres
Absencie: Vietto (neisté)
Najlepší strelec: Antoine Griezmann – 2 góly
VZÁJOMNÉ ZÁPASY
21.10.2015 Atlético Madrid – Astana 4:0

POSTAVENIE TÍMOV V TABUĽKE
1. Atl.Madrid 2-0-1 7:2 6
2. Benfica 2-0-1 5:3 6
3. Galatasaray 1-1-1 4
4. FC Astana 0-1-2 2:8 1

STÁVKOVÉ KANCELÁRIE
Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 11,00, na remízu okolo 5,50 a na výhru hostí približne 1,33.

ROZHODCOVIA
Dnešné stretnutie bude viesť Anglický rozhodca Anthony Taylor, ktorému na čiarach budú asistovať jeho krajania Michael Mullarkey a Stephen Child. Bránkovými rozhodcami sú Martin Atkinson s Jonathanom Mossom a štvrtým rozhodcom bude Harry Lennard. Delegát tohto stretnutia, Balázs Makray, pochádza z Maďarska a delegát rozhodcov je Eugen Strigel z Nemecka.

ZHODNOTENIE
Favoritom je určite hosťujúce Atlético, no to muselo prejsť niekoľko časových pásiem a určite to nebude mať jednoduché s adaptáciou na nové prostredie. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 1:2.

FC Astana – Atlético Madrid

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   44. Postnikov (ATN), 60. Džolčijev (ATN), 86. Žukov (ATN)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:8. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:10.

FC Astana: Erić – Ilič, Postnikov, Aničić, Šomko – Cañas, Maksimović – Džolčijev (90. Bejsebekov), Kéthévoama (C) – Kabananga (80. Ščetkin), Mužikov (78. Žukov).
Náhradníci: Loginovskij – Achmetov, Pikalkin, Bejsebekov, Žukov, Dedečko, Ščetkin.

Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Godín, J. Giménez, Siqueira – Tiago, Gabi (C) – Ñíguez (73. Ferreira-Carrasco), Koke (82. Ó. Torres) – F. Torres (63. Jackson Martínez), Griezmann.
Náhradníci: Moyà – Luís, Savić, Partey, Jackson Martínez, Ferreira-Carrasco, Ó. Torres.

Rozhodca: Anthony Taylor (R) – Michael Mullarkey (AR1), Stephen Child (AR2) – Martin Atkinson (AAR1), Jonathan Moss (AAR2) – Harry Lennard (NR) – Všetci Anglicko