Menu

Futbal

Liga majstrov

FC Sevilla – Manchester City

1:3

koniec (1:3)

03.11.2015, 20:45 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • 4 • Skupina D • Roland Hric (@rolandhric)

Fortuna: 2.6 3.3 2.6

36

36. Wilfried BONY - 1:3

36

Manchester City dal gól!

Hostia opäť odskakujú do dvojgólového vedenia! Jesús Navas si prevzal loptu na pravej strane a svojím pohybom zaujal väčšinu domácich hráčov a následne prihral do stredu šestnástky, kde sa nachádzal BONY WILFRIED, ktorý strelou ku pravej žrdi nedal Sergiovi Ricovi najmenšiu šancu!

25

25. Benoît TRÉMOULINAS - 1:2

25

Sevilla dala gól!

Coke si fantasticky obhodil Otamendiho a následne presným centrom našiel BENOITA TRÉMOULINASA, ktorý hlavou poslal loptu do prázdnej brány!

11

Manchester City dal gól!

Sterling parádne vydoloval loptu na ľavej strane, vošiel do šestnástky, odkiaľ spätnou prihrávkou našiel Bonyho. Jeho strelu Rico vyrazil, no len pred FERNANDINHA, ktorý hlavou zvyšuje na 2:0!

8

8. Raheem STERLING - 0:1

8

Manchester City dal gól!

RAHEEM STERLING otvára svojím prvým gólom v najprestížnejšej klubovej súťaži skóre dnešného duelu! Fernando prihral do stredu na Fernandinha, ktorý loptu predĺžil doľava na Sterlinga a ten strelou ku vzdialenejšej žrdi nedal Ricovi šancu!

FC Sevilla – Manchester City

1:3

koniec (1:3)

Späť na online

Góly: 25. Trémoulinas – 8. Sterling, 11. Fernandinho, 36. Bony

Karty:   44. Krychowiak (SEV)

FC Sevilla: S. Rico – Coke (C) (56. Mariano), Rami, Kolodziejczak, Trémoulinas – Iborra (46. Krohn-Dehli), Krychowiak – Vitolo, Banega, Konopljanka – F. Llorente (64. Immobile).
Náhradníci: Soria – Escudero, Mariano, Immobile, Krohn-Dehli, N'Zonzi, J. A. Reyes.

Manchester City: Hart – Sagna, Kompany (C), Otamendi, Kolarov – Fernando – Navas, Y. Touré, Fernandinho (89. Demichelis), Sterling (73. De Bruyne) – Bony (86. Delph).
Náhradníci: Caballero – Barker, De Bruyne, Clichy, Demichelis, Delph, Mangala.

Rozhodca: Moen – Haglund, Andås