Menu

Futbal

Liga majstrov

Benfica Lisabon – Atlético Madrid

1:2

koniec (0:1)

08.12.2015, 20:45 • Estádio da Luz, Lisabon (Portugalsko) • 6 • Skupina C • Lukáš Rastislav Ovšonka

Fortuna: 4.0 3.2 2.0

V druhom polčase sme ešte videli zníženie od Mitroglua v 75. minúte. Určite to zvýšilo tlak najmä hráčom a fanúšikom Atlética Madrid. Los Colchoneros však dokázali stretnutie doviesť do víťazného konca a postupujú z prvej pozície v skupine C. Benfica postupuje z druhého miesta.

Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. Dobrú noc! (22:37:14)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Brankár Júlio César si teraz dovolil veľa. Dostal sa až ku polovici ihriska, odtiaľ kľučkou prekabátil Torresa a následne loptu poslal späť pred pokutové územie.

90+2

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Antoine Griezmann, prichádza José Giménez.

90+1

Prebieha už prvá nadstavená minúta. Nie je presne jasné, koľko minút sa nadstavovalo.

90

Začína sa posledná minúta riadnej hracej doby. Uvidíme, aký bude nadstavený čas. Koľko si ešte Benfica môže dovoliť.

87

Eliseu vybehol po ľavom krídle a namieril spoza pokutového územia. Brankár Jan Oblak bol v pozore a loptu zachytil do svojich rúk.

84

Obrovská šanca pre Benficu a velikánske šťastie pre Atlético! Almeida pekným centrom z ľavej strany našiel v pokutovom území Giméneza, ktorý sa dostal do hlavičkovej šance. Zakončením tesne minul bližšiu žrď!

82

Renato Sanches poslal od rohovej zástavky center do šestnástky. Odtiaľ hlavičkoval Pizzi, no iba do Filipeho Luisa, s ktorým nevyhral súboj.

81

Eliseu odcentroval loptu z rohového kopu smerom do šestnástky. Tam sa dokázali hostia ubrániť. Pre Madrid v tejto chvíli už začínajú hektické chvíle.

79

Zaujímavý pokus od hráča Benficy. Renato Sanches si vypracoval streleckú pozíciu za šestnástkou. Jeho delovka smerovala tesne nad hornou žŕdkou!

77

Žltú kartu dostáva Ljubomir Fejsa (Benfica Lisabon).

76

Striedanie v tíme Benfica Lisabon: z ihriska odchádza Nicolás Gaitán, prichádza Mehdi Carcela-González.

75

75. Konstantinos Mitroglu (BNF)

75

Benfica dala gól!
Nádej pre Benficu Lisabon stále žije! Giménez sa dostal na hranicu šestnástky a vo vnútri pokutového územia našiel KONSTANTINA MITROGLUA, ktorý pohotovou strelou ku žrdi znižuje stav stretnutia! Nasadenie Mitroglua sa teda zatiaľ vypláca.

74

Fernando Torres si vytváral zaujímavú pozíciu. Júlio César totižto vybehol až ku hranici šestnástky a loptu Torresovi vypichol iba neisto v sklze.

73

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Yannick Ferreira-Carrasco, prichádza Óliver Torres.

70

V priebehu krátkej chvíle sme svedkami druhej žltej karty. Renato Sanches súperil o loptu so Saúlom Ñíguezom. Najprv to vyzeralo tak, že kartu dostane hráč Benficy, no tým potrestaným mužom je práve Ñíguez.

68

Diego Godín dostáva za nedovolený zákrok na protihráča žltú kartu. Je to vôbec prvý kartový trest v priebehu tohto zápasu. Rozhodca naozaj nemá veľa práce.

66

66.

Benfica Lisabon – Atlético Madrid

1:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 75. Mitroglu – 33. Ñíguez, 55. Vietto

Karty:   77. Fejsa (BNF) – 68. Godín (ATM), 70. Ñíguez (ATM)

Benfica Lisabon: César – A. Almeida, Lisandro López, Jardel, Eliseu – Fejsa, Sanches – Pizzi, Gaitán (C) (76. Carcela-González), Guedes (46. Mitroglu) – Jonas (61. Jiménez).
Náhradníci: Ederson – Samaris, Jiménez, Mitroglu, Lindelöf, Talisca, Carcela-González.

Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Koke, Gabi (C), Ñíguez, Ferreira-Carrasco (73. Ó. Torres) – Vietto (63. F. Torres), Griezmann (90+2. J. Giménez).
Náhradníci: Moyà – Siqueira, F. Torres, Ó. Torres, Á. Correa, Partey, J. Giménez.

Rozhodca: Hategan – Sovre, Gheorghe (všetci Rumunsko)