Menu

Futbal

Európska liga

FC Slovan Liberec – Olympique Marseille

2:4

koniec (0:2)

10.12.2015, 19:00 • U Nisy, Liberec • 6 • Skupina F • Michal Bakoš (@bako_baks)

Fortuna: 4.25 3.6 1.91

90+4

90+4. Lucas Ocampos (OMA)

90+4

Marseille dal gól! V nadstavenom čase sa už Liberec k žiadnej vážnejšej šanci nedostal, naopak, pri hre na maximálne riziko inkasoval štvrtý gól. To, čo LUCASOVI OCAMPOSOVI nevyšlo pred malou chvíľou, si naplno vynahradil prelobovaním Koubeka, ktorý ostal len v roli štatistu!

76

76. Josef Šural (LIB)

76

Liberec dal gól!
Neuveriteľné, čo sa libereckým podarilo v priebehu dvoch minút. Zo zdanlivo strateného zápasu je razom poriadna dráma! Jefremov, ktorý mal prsty i v akcii predchádzajúcej penalte, posadil centrom z pravej strany loptu priamo na hlavu JOSEFA ŠURALA, ktorý na zadnej žrdi prehlavičkoval Manquilla a rozjasal domáce tribúny!

75

75. Marek Bakoš (LIB)

75

Liberec dal gól!
Loptu si na biely bod postavil MAREK BAKOŠ, ktorý s prehľadom napol sieť! Mandanda sa hodil po svojej pravici, zatiaľ čo slovenský útočník poslal loptu do stredu brány.

48

Marseille dal gól! Marseille vedie na českej pôde už rozdielom triedy. Manquillov pas našiel ABDELAZIZA BARRADU, ktorý sa aj za drobného prispenia rúk presadil cez Bartošáka, prešprintoval Švejdíka a svoj výborný výkon z prvého polčasu korunoval ideálne zrealizovaným zakončením, keď sa mu podarilo prelobovať vybehnutého Koubeka!

43

43. Georges-Kévin N'Koudou (OMA)

43

Marseille dal gól! Dve minúty pred koncom riadneho hracieho času prvého polčasu Marseille navyšuje svoje vedenie! Barrada už ako tradične prihrávkou z hĺbky poľa hľadal Batshuayia, cez ktorého lopta prepadla až na GEORGESA-KEVINA N'KOUDOUHO a ten si v samostatnom nájazde poradil rutinérsky, keď si Koubeka pekne obišiel a loptu zasunul do odkrytej brány!

14

14. Michy Batshuayi (OMA)

14

14. Herolind Shala (LIB)

14

Marseille dal gól! Domáci stredopoliar Folprecht sa chytá za hlavu, pretože po jeho katastrofálnej rozohrávke sa zrodila gólová akcia Olympiqueu Marseille. K lopte sa zadarmo dostal Barrada, ktorý po tretí raz v zápase dokázal vyslať do šance MICHYHO BASTSHUAYIA a ten už tentoraz nechal naplno vyniknúť svojim kanonierskym schopnostiam, keď si prehodil loptu na ľavačku a prízemnou strelou nedal Koubekovi šancu!

FC Slovan Liberec – Olympique Marseille

2:4

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 75. Bakoš, 76. Josef Šural – 14. Batshuayi, 43. N'Koudou, 48. Barrada, 90+4. Ocampos

Karty:   27. Bakoš (LIB), 35. Pavelka (LIB), 81. Jefremov (LIB), 85. Bartošák (LIB) – 27. Mandanda (OMA), 28. Cabella (OMA), 29. Batshuayi (OMA), 75. N'Koulou (OMA), 87. Romao (OMA)

FC Slovan Liberec: Koubek – Coufal, Hovorka, Švejdík, Bartošák – Pavelka (C) – Jefremov, Folprecht (60. Rabušic), Shala (67. Josef Šural), Sýkora (89. Kerbr) – Bakoš.
Náhradníci: Hladký – Won, Mudra, Kerbr, Bartl, Rabušic, Josef Šural.

Olympique Marseille: Mandanda (C) – Manquillo, N'Koulou, Rolando, Mendy – Isla, Romao – Barrada, Cabella (54. Silva), N'Koudou (65. Sparagna) – Batshuayi (73. Ocampos).
Náhradníci: Pelé – Rekik, Sparagna, Silva, Ocampos, B. Sarr, Zambo Anguissa.

Rozhodca: Schörgenhofer – Kolbitsch, Brandner – Riedel