Menu

Futbal

Európska liga

APOEL Nikósia – AC Sparta Praha

1:3

koniec (1:0)

10.12.2015, 21:05 • GSP, Nikózia • 6 • Skupina K • Michal Bakoš (@bako_baks)

Fortuna: 3.8 3.45 2.05

87

87. David LAFATA - 1:3

87

Sparta dala gól! Pražský celok zrejme definitívne potvrdzuje svoje víťazstvo v poslednom skupinovom zápase Európskej ligy! Konaté prestrčil loptu na DAVIDA LAFATU, ktorý sa z hranice pokutového územia oprel do lopty a tá cez Watermana prekĺzla do siete.

77

Sparta dala gól! Tomu sa teda hovorí striedanie! Sparta ide do vedenia! DAVID LAFATA bol na trávniku sotva tri minútky a dokonale predviedol svoju najväčšiu zbraň, keď si v pokutovom území fantasticky našiel to správne miesto, z ktorého rozvlnil sieť po vynikajúcej prihrávke Konatého z pravej strany, ktorý má na tomto góle veľký podiel!

63

Sparta dala gól! Pražanom sa podarilo zaslúžene vyrovnať! LUKÁŠ JULIŠ mal sľubnú príležitosť už aj v prvom polčase, ale presného zásahu sa dočkal až teraz, keď prekonal domáceho brankára Watermana efektnou pätičkou! Skutočne nádherný moment v podaní útočníka Sparty.

6

6. Fernando CAVENAGHI - 1:0

6

Apoel dal gól!
Domáci sa vzápätí ujímajú vedenia! Konaté posielal loptu medzi dvoch svojich spoluhráčov, našiel však len skúseného argentínskeho zakončovateľa FERNANDA CAVENAGHIHO, ktorý v priamom súboji so Štěchom uspel a podarenou strelou ľavačkou poslal loptu odrazom o žrď do brány!

APOEL Nikósia – AC Sparta Praha

1:3

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 6. Cavenaghi – 63. Juliš, 77. Lafata, 87. Lafata

Karty:   33. Vander (APO), 65. Efrem (APO) – 33. Vácha (SPA), 52. Brabec (SPA), 72. Frýdek (SPA)

APOEL Nikósia: Waterman – Sérgio, Guilherme, Carlão (35. Vinicius), Alexandrou (C) – Artymatas, Štilić, Morais – De Vincenti, Cavenaghi (80. Piątkowski), Vander (60. Efrem).
Náhradníci: Kissas – Anastasiou, Efrem, Charalambides, Piątkowski, Vinicius, Makrides.

AC Sparta Praha: Štěch – Brabec, Mario Holek, Nhamoinesu – Konaté, Dočkal (C), Vácha (74. Lafata), Mareček, Frýdek – Fatai (46. Matějovský), Juliš (85. Litsingi).
Náhradníci: Miller – Steinhöfer, Hybš, Matějovský, Jiráček, Litsingi, Lafata.

Rozhodca: Vad – Albert, Berettyán – Viszokai