Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – SV Darmstadt 98

3:2

koniec (1:1)

20.12.2015, 17:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach, Nemecko • 17. kolo • Marek Farkaš

86

86. Oscar WENDT - 3:2

86

Mönchengladbach dal gól!
Krásna akcia domáceho mužstva zakončená presným zásahom pravdepodobne bude znamenať zisk troch bodov, no ešte nie je koniec. Lars Stindl výbornou prihrávkou našiel skvelo nabiehajúceho spoluhráča OSCARA WENDTA, ktorý sa zrazu ocitol zoči-voči hosťujúcemu gólmanovi. Dosiaľ nevýrazný hráč poslal loptu povedľa brankára Christiana Mathenia, a tá skončila v sieti! Borussia opäť strháva vedenie na svoju stranu a zdá sa, že o všetko rozhoduje!

67

Tím Darmstadt práve strelil gól!
Borussia zaspala v defenzíve a jej trestom bol inkasovaný gól. Hostia zahrávali rohový kop, ktorý bol však odvrátený do bezpečia. Nie však na dlho. K lopte sa dostal Marcel Heller, ktorý nadýchaným centrom našiel pred bránou úplne voľného spoluhráča SANDRA WAGNERA. Ten sa do lopty hlavou poriadne vložil a nekompromisne zavesil pod brvno! Je vyrovnané a začína sa od začiatku!

67

67. Sandro WAGNER - 2:2

51

Mönchengladbach dal gól!
Tak to bola prekrásna strela od domáceho hráča, ktorá skončila v hosťujúcej bráne. Loptu si postavil HÅVARD NORDTVEIT a pravačkou krásne zavesil! Brankár hostí Christian Mathenia sa síce hodil a aj sa dotkol lopty, no nezabránil jej, aby neprešla do jeho brány. Borussia otáča stav stretnutia a dostáva sa do vedenia!

51

51. Håvard NORDTVEIT - 2:1

44

44. Lars STINDL - 1:1

44

Mönchengladbach dal gól!
Domáci hrali o desiatich mužoch iba päť minút a podaril sa im streliť gól. Oň sa postaral LARS STINDL, ktorý dostal prihrávku na hranicu vápna hostí, loptu si spracoval a následne presnou strelou k pravej žrdi rozjasal Borussia-Park! Je vyrovnané a začína sa od začiatku!

28

28. Marcel HELLER - 0:1

28

Tím Darmstadt práve strelil gól!
Krásny signál hosťujúceho mužstva, ktorý bol zakončený presným zásahom. Lopta z vhadzovania našla hlavu Sandra Wagnera, ktorý ju predĺžil za seba do pokutového územia na spoluhráča MARCELA HELLERA. Ten predskočil obrancu a upratal loptu do domácej brány! Ľalie sa dostávajú do jednogólového vedenia.

Borussia Mönchengladbach – SV Darmstadt 98

3:2

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 44. Stindl, 51. Nordtveit, 86. Wendt – 28. Heller, 67. Wagner

Karty:   45+1. Stindl (MNC) – 45+2. Caldirola (DAM), 60. Holland (DAM), 64. Heller (DAM)   39. Xhaka (MNC)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 2:8. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:17.

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Elvedi, Christensen, Wendt – Johnson, Nordtveit, Xhaka, T. Hazard (72. Brouwers) – Stindl (88. Dahoud), Raffael (89. Drmić).
Náhradníci: Sippel – Brouwers, Dahoud, Drmić, M. Schulz, Hrgota, Ritter.

SV Darmstadt 98: Mathenia – Garics, Sulu, Caldirola, Holland – Niemeyer (54. M. Vrančić), Gondorf – Heller, Rosenthal (87. Stroh-Engel), Kempe (77. Rausch) – Wagner.
Náhradníci: Platins – M. Vrančić, Sailer, Stroh-Engel, Jungwirth, Rausch, Rajković.

Rozhodca: Benjamin Brand – Robert Schröder, Frederick Assmuth – Robert Kampka