Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Atlético Madrid – Levante UD

1:0

koniec (0:0)

02.01.2016, 20:30 • Estadio Vicente Calderón (Madrid) • 18. kolo • Andrej Marienka

: 1.4 7.0 23.0

Je dobojované, bolo to síce tesné, no Atlético získalo povinné tri body. Aj napriek tomu, že Madrid mal po celý zápas jasne navrch, skórovať sa podarilo až Parteymu v poslednej desaťminútovke.

Po dnešnom zápase tak Madrid vďaka zaváhaniu Barcelony v mestskom derby proti Espanyolu poskočí na čelo tabuľky. Naopak, Levante zotrvá na poslednej priečke.

Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok večera. (22:23:50)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Ďalší faul na strane hostí, za následné protesty a vyprovokovanie strkanice vidí Verza ďalšiu žltú kartu. Čas medzitým rýchlo plynie.

90+3

Feddal navyše musel zastaviť protiútok súpera, fauloval Juanfrana, za čo vidí aj kartu žltej farby.

90+2

Hra aj naďalej pokračuje na polovici Atlética, je to však veľmi ďaleko od brány, takže o prípadnej strele nemôže byť ani reč.

90+1

Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú nadstavovať ešte 4 minúty navyše.

90

Beží nám posledná minúta riadnej hracej doby, hostia si stále nedokážu vypracovať tlak, aj keď sa im teraz podarilo zotrvať dlhšiu dobu na polovici súpera.

89

Saúl sa s loptou predral až do šestnástky, takmer z nulového uhla sa mu podarilo narobiť Mariñovi starosti, brankár hostí to ale zvládol.

88

Domáci tím sa o čosi stiahol, hráči prehusťujú priestor v okolí stredového kruhu a hrozia iba prípadnými protiútokmi.

87

Griezmann bol na svojej polovici ihriska faulovaný, samozrejme zo zeme sa neponáhľa, čas teraz hrá s jeho tímom.

86

Hráčom Atlética sa darí udržať loptu na polovici súpera, tomu už postupne dochádzajú sily aj čas.

85

Navyše kvalita je na strane Madridu, bránu teraz ohrozil Filipe Luis, ktorý efektne zakončoval pätičkou po centri Thomasa. Mariño mal veru čo robiť aby jeho pokus vyrazil.

84

Hosťom už veľa času na vyrovnanie nezostáva, navyše strelený gól dodal vietor do plachiet domáceho tímu, prebudili sa aj tribúny, takže hráči Levante to budú mať veľmi ťažké.

83

Zrejme aj za tretím striedaním Levante je zranenie, Camarasa, ktorý v 65. minúte nahradil Mariho je na ihrisku vymenený za Rogera Martího.

81

81. Thomas Partey (ATM)

81

Atlético dalo gól! Predsa sme sa dočkali, spasiteľom domáceho tímu sa zdá sa stane striedajúci THOMAS PARTEY, ktorý si prebral loptu na hranici šestnástky a krásnou individuálnou akciou sa dostal až do zakončenia, na ktoré síce Mariño siahol, no lopta prepadla až za čiaru.

80

Z toho plynú aj nepresnosti v prihrávaní a Atléticu sa až teraz darí udržať sa dlhšiu dobu pred šestnástkou súpera. V posledných minútach to bol pre hráčov veľký problém.

79

Do konca riadnej hracej doby zostáva niečo cez 10 minút, na domácich hráčoch je vidieť aj frustrácia, keďže takmer každé rozhodnutie rozhodcu proti nim musia komentovať.

78

Griezmann s prihrávkou na ľavej strane zbytočne otáľal, stihol sa k nemu vrátiť jeden z obrancov a jeho snahu za cenu vhadzovania zneškodniť.

Atlético Madrid – Levante UD

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 81. Partey

Karty:   62. Xumetra (LVN), 90+3. Feddal (LVN), 90+4. Verza (LVN)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 14:8. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 12:14.

Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Koke (62. Ferreira-Carrasco), Gabi (C), Ñíguez – Griezmann, Jackson Martínez (73. Partey), Á. Correa (56. Vietto).
Náhradníci: Moyà – Gámez, F. Torres, Partey, J. Giménez, Vietto, Ferreira-Carrasco.

Levante UD: Mariño – Iván López, Trujillo, Feddal, Toňo – Lerma, Verza (C) – Morales, Mari (65. Camarasa, 83. Roger), Xumetra (75. Rubén García) – Ghilas.
Náhradníci: Rubén – Karabelas, Camarasa, Rubén García, Roger, Calvo, Traver.

Rozhodca: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco