Menu

Futbal

Granatkin Memorial Cup

Slovensko – Japonsko

3:0

koniec (1:0)

03.01.2016, 12:15 • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer)

Je koniec, prvý zápas slovenska na renomovanom mládežníckom turnaji Granatkin Cup sa skončil naším pohodlným víťazstvom 3:0. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok dňa. Na portáli Onlajny.eu vám prinesieme aj ostatné zápasy Slovenska U18 z tohto turnaja. (14:12:59)

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Slovensko loptu nakoplo dopredu a v šestnástke sa k nej ešte dostal Kele. Ten to skúsil strelou z pravej strany, ale nebol v najvýhodnejšom uhle a mieril iba mimo priestoru troch žrdí.

90+1

Na trávniku sa už ale skutočne nedeje nič nebezpečnejšie ani ne jednej strane. Slovensko si pri rozohrávke pomáha so svojím gólmanom, Japoncom sa forčeking príliš nedarí.

90

Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby, ale očakávať môžeme aj dlhšie nadstavenie, pretože druhý polčas bol veľmi často prerušovaný striedaniami i niekoľkými ošetrovaniami.

89

Slováci majú duel plne pod kontrolou a nikam sa nemusia ponáhľať. Záverečná snaha Japonska je takisto minulosťou.

88

88. Kevin KELE - 3:0

88

Slovensko dalo gól!
Naši chlapci udreli aj tretíkrát a definitívne tak potvrdili svoje víťazstvo. Postaral sa o to KEVIN KELE, ktorý dostal krížnu prihrávku v šestnástke a loptu bez prípravy napálil do siete.

87

Zápas sa už blíži ku svojmu koncu a priestor na trávniku dostala aj ďalšia dvojica mladých slovenských reprezentantov. Naši chlapci sa už nikam nemusia ponáhľať a môžu pokračovať vo svojej hre.

86

Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Peter Varga, prichádza Samuel Dancák.

86

Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Denis Baumgartner, prichádza Adndrás Lénárt.

85

Slovenskí hráči teraz hru upokojili a súpera do šestnástky nepúšťajú. Japonci sú na útočnej polovici, ale iba v okolí stredového kruhu a nevedia sa dostať ďalej.

84

Čas sa kráti a Slováci sa neustále musia brániť. Naši chlapci by o dvojgólový náskok neradi prišli, preto odvádzajú v defenzíve skutočne skvelú a obetavú prácu.

83

Brankár Száraz sa musí mať na pozore a teraz skončil na zemi po ďalšom zo zákrokov. Japonci obstreľujú našu bránku z každej možnej pozície, zatiaľ však bez úspechu.

82

Japonci rozohrali rohový kop k vzdialenejšej žrdi, odkiaľ prišlo hlavičkoví zakončenie, ale to smerovalo iba späť pred bránku a tam si ho Slováci postrážili.

81

Slováci sa pozorne bránia, ale proti takmer kompletne obmenenému súperovi to majú mumoriadne náročné. Japonci sú plní síl a teraz vybojovalu aj rohový kop.

80

Japonsko ešte vytrvalo v útočnom snažení a teraz už skutočne mohlo a malo znížiť! Na pravej strane loptu do skvelej pozície potiahol R. Ito, ale Slováci k nemu dobre dostúpili a musel prihrávať do stradu šestnástky. Odtiaľ prišla v podaní Japonska strela zo vzduchu bez prípravy, ale tú slovenská obrana zblokovala.

79

Po rohu súpera preletela lopta priamo pred nášho brnakára a nebezpečne tam poskakovala, ale Japonci sa napokon na zakončení nedohodli a ani z tejto sľubej šance nič nebolo.

76

Japonci svoj pokus trestuhodne nepremenili na gól, pretože trafili iba slovenský múr a ten loptu odvrátil aspoň na rohový kop.

75

Slovensko teraz zastavilo prenikajúceho R. Ita doslova v poslednej sekunde, pár centimetrov pred hranicou šestnáskty a Japonsko bude mať k dispozícii nebezpečný priamy kop.

74

Naši chlapci ale ihneď po prechode stredovou čiarou loptu stratili, pretože Japonci hrajú vpodstate v novom zložení a majú dostatok síl na pozornú defenzívu.

73

Náš brankár je našťastie v poriadku a môže pokračovať v hre. Slovensko rozohralo od svojej svätyne a pokúsi sa predrať na útočnú polovicu.

72

Striedanie v tíme Japonsko: z ihriska odchádza Takumi Sasaki, prichádza Zen Cardona.

71

Szárazovi už prišli pomôcť aj lekári, ale zdá sa, že to pre nášho nádejného gólmana nebude nič vážne a bude môcť pokračovať v hre. Japonsko medzičasom pripravuje ďalšie striedanie.

70

Toto ale pre slovenský tím vôbec nevyzerá dobre. Brankár Száraz ostal ležať na zemi a drží sa za brucho, zrejme sa poranil pri predchádzajúcom zákroku.

69

Napokon sme to ale zrejme zakríkli. Dopredu sa dostali Japonci, loptu si potiahli do šestnástky a vystrelili, no brankár Száraz si výborne počkal a v páde ich pokus zachytil.

68

Striedania ale vôbec nepomohli aktuálnemu priebehu zápasu, pretože po nich sa ani jeden celok nevie dostať doo útoku. Lopta lieta iba v okolí stredového kruhu.

67

Tréneri na oboch stranách budú chcieť dať priestor čo najväčšiemu počtu hráčov, preto sa zloženie na trávniku obmieňa v podstate úplne od základov.

66

Hlásateľ pokračuje v oznamovaní striedaní. Zmeny urobilo aj Slovensko: z ihriska odchádzajú Šimon Štefanec a Ľubomír Tupta, prichádzajú Viktor Jedinák a Daniel Dubec.

65

Japonsko kompletne obmieňa káder a prichádza ďalšie jeho striedanie: z ihriska odchádza Daiki Suga, prichádza Kanya Fujimoto.

64

Máme za sebou minúty, počas ktorých sa na trávniku nedialo vôbec nič a tempo hry poriadne opadlo. Lopta teraz lieta iba v okolí stredového kruhu.

62

Japonsko strieda aj tretíkrát v krátkom časovom slede: z ihriska odchádza Tsubasa Yoshihira, prichádza Shunta Nakamura.

61

A napokon tu máme aj vynútené striedanie zraneného mladíka: z ihriska odchádza Kakeru Funaki, prichádza Riku Tanaka.

60

Japonci medzitým striedajú iného hráča: z ihriska odchádza Reiya Morishita, prichádza Riku Morioka.

60

Pre japonského hráča to nevyzerá dobre a trávnik musel opustiť na nosidlách. Pevne veríme, že to nebude nič vážne a Funaki bude rýchlo v poriadku.

59

Neiveme, čo presne sa Funakimu stalo, ale vyzerá to na problémy s nohou, pretože japonský hráč sa vôbec nedokáže postaviť. Lekár si už na pomoc zavolal aj nosidlá a všetko nasvedčuje tomu, že Funaki dnes zápas nedohrá.

58

Na zemi ostal pri našej šestnástke ležať domáci Kakeru Funaki a zdá sa, že bude potrabovať ošetrenie. Hra sa teda na manlý moment bude musieť prerušiť.

57

Slováci sa aj pri dvohjgólovom vedení vrátili do šestnástky pred súperovu bránku. Tam to prihrávkou z ľavej strany od žrde skúšal Štefanec, no aj tento jeho pokus japonská obrana prečítala.

56

Japonci sú v poriadnom šoku a budú sa pokúšať o odpoveď, ale slovenský tím im loptu bezprostredne po rozohrávke vzal.

55

55. Ľubomír TUPTA - 2:0

55

Slovensko dalo gól!
Slovensku rozohrávka vyšla a naši chlapci pridávajú aj druhý gól v zápase! Hráči v modrom predviedli vpredu peknú spoluprácu, vysunuli ĽUBOMÍRA TUPTU a ten sa rútil na brankára úplne osamotený, čo nemohol nevyužiť.

54

Slovensko sa teraz muselo opäť stiahnuť k svojej bránke, ale súpera tam nepustilo. Naši chlapci budú zakladať novä útočnú akciu.

53

Loptu napokon ešte na hranici šestnástky udržal pohotový Štefanec a pokúsil sa ju vrátiť do nebezpečného priestoru, ale Japonci si na to dali pozor a jeho prihrávku zblokovali.

52

Opäť sledujeme rýchly futbal, ktorý sa prelieva zo strany na stranu. Slovensko zaútočilo stredom, dostalo loptu do šestnástky, ale k strele sa už nedostalo.

51

Lopty sa chopil hosťujúci Funaki a pokúsil sa ju poslať priamo pod hornú žrď Szárazovej bránky, ale priestor našej svätyne vysoko prestrelil.

50

Slovensko sa muselo stiahnuť pred svoju bránku a súpera takisto zastaviť iba nedovoleným zákrokom. Japonci budú rozohrávať nebezpečnú štandardku z približne 19 metrov priamo spoza stredu nášho pokutového územia.

49

Slovensko sa hru pokúsilo rýchlo otočiť a dostať sa na opačnú polovicu trávnika. Tam si naši v ľavom rohu za šestnástkou vypýtali faul, po ktorom Baumgartner rozohral štandardku do vápna, no odtiaľ Slováci nezakončili presne.

48

Japonsko ihneď v úvode druhého polčasu získalo rohový kop, po ktorom lopta smerovala k bližšej žrdi, čo výborne prečítal Száraz a schoval ju v náruči.

47

Druhý polčas sa začal výkopom Japoncov, ktorí počas prestávky urobili v kádri dve zmeny, zatiaľ čo Slováci striedali iba raz.

46

Striedanie v tíme Japonsko: z ihriska odchádzajú Kanta Kajiyama a Kywara Miyazaki, prichádzajú Ryotaro Ito a Takanobu Nishimoto.

46

Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Kristián Vallo, prichádza Kevin Kele.

46

Začal sa druhý polčas.
Pripomeňme si kompletné úvodné zostavy:

Slovensko: Száraz – Jašúrek, Oravec, Štefanec, Baumgartner, Tupta, Herc (C), Šušolík, Jánošík, Vallo, Varga
Náhradníci: Vantruba – Štrba, Jedinák, Janček, Mašulovič, Lenárt, Dancák, Dubec, Kele

Japonsko: Wakahara – Hesegawa, Morrishita, Tomiyasu, Miyazaki, Yoshihira, Sasaki (C), Suga, Saito, Kajiyama, Funaki
Náhradníci: Osako – Morioka, R. Ito, Nakamura, Cardona, Tanaka, Nishimoto, H. Ito, Fujimoto

Rozhodca: Černecov – Kičimasov, Kuželev.
Prvý polčas slovenského zápasu na Granatkin Cupe v ruskom Petrohrade je minulosťou. Slovensko s ním môže byť spokojné, pretože naši chlapci podali zodpovedný výkon v defenzíve a súpera niekoľkokrát nebezpečne ohrozili, výsledok čoho bol aj gól v samom závere polčasu.

Druhý polčas sa začne približne o 13:20.

45

Prvý polčas sa skončil.

45

Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby tohto polčasu. Loptu majú na kopačkách stále slovenskí futbalisti, ale Japonci ich už pred bránku pustiť nechcú.

44

44. Juraj JÁNOŠÍK - 1:0

44

Slovensko dalo gól!
Naši chlapci ešte v útoku ostali a vybojovali ďalšiu štandardku spoza ľavého rohu šestnástky. Po nej prišiel pekný center priamo do predbránkového priestoru, kde si na loptu počkal JURAJ JÁNOŠÍK a hlavou ju umiestnil do siete.

43

Lopty sa pri rozohrávke chopil Herc, ale jeho pokus o prudkú strelu zachytil iba jeden z japonských obrancov.

43

Ani slovákom pokus s rozohrávkou od vlastného brankára nevyšiel, avšak naši chlapci loptu následne opäť získali a v útoku vybojovalu faul z viac ako 25 metrov. Nasledovať bude štandardná situácia nášho celku.

42

Japonsko za pomoci svojho brankára dostalo loptu na opačnú polovicu trávnika, no tam sa pri nej neudržalo. Získal ju až gólman Száraz, ktorý bude rozohrávať.

41

Slovensko to po pravej strane opäť skúsilo nakopnutou loptu. Tá mala smerovať na Valla, ale hostia si dali pozor a pokryli ho až dvojicou obrancov.

40

Začala sa nám posledná päťminútovka tohto polčasu a obraz hry sa stále nemení. Lopta lieta v okolí stredového kruhu, tlak si však nedokáže vytvoriť ani jeden z celkov.

39

Naši chlapci obranú činnosť zvládli na jednotku a takisto sa chceli presunúť do útoku. V strede trávnika ale narazili na obranný odpor ich súpera a Varga ťažkú loptu nedokázal získať.

38

Japonsku sa napokon prechod podaril a pri našej šestnáskte získalo aj autové vhadzovanie. Po ňom predviedli Japonci peknú spoluprácu, na konci ktorej dostal Saito prihrávku do vápna, ale tam už nedokázal ani vystreliť, ani ďalej prihrávať.

37

Naši súperi rozohrávajú takisto za pomoci brankára Wakaharu a pokúsia sa o prechod do ofenzávy. Pred nami je posledných osem minút prvého polčasu.

36

Slovensko napokon loptu na súperovu polovicu nakoplo dlhým krážnym centrom, ktorý ale adresáta v modrom drese nenašiel. Japonská defenzíva je stále pozorná.

35

Výborne napádajúci Japonci nás dokonca zatlačili až pred brankára Száraza, ktorý musel chlapcom pomôcť s rozohrávkou. Slovensko aj napriek tomu stále drží loptu a snaží sa o aktivitu smerom dopredu.

34

Blíži sa nám posledná desaťminútovka tohto polčasu a stav zápasu sa stále nemení. Loptu si však už prevzali slovenskí hráči, no aktuálne maú problém s prechodom cez stredovú čiaru.

33

Sledujeme nakopávanie lôpt na oboch stranách, ale hráči na koncoch akcií pridlhé prihrávky nestíhajú zachytávať. Teraz to nevyšlo ani nášmu Tuptovi, ktorého predbehol japonský brankár.

32

Japonci sa už nechú iba brániť a s loptou sa pokúsili presunúť na útočnú polovicu. To im síce vyšlo, ale po prechode volili prudký pas pred šestnásku na Sugu, ale ten nemal šancu na zachytenie prirýchlej lopty.

31

Ani teraz futbalistom v bielych dresoch nevyšiel ich pokus o zakončenie a loptu poslali iba mimo priestoru troch žrdí. Náš gólman môže pohodlne rozohrávať.

30

Prvá polhodina zápasu je za nami a my musíme konštatovať, že Slováci si doposiaľ dokázali vypracovať viac streleckých príležitostí, pričom dvakrát neboli ďaleko ani od otvorenia skóre. Japonci sú veľmi aktívni, no nedokážu vážnejšie ohroziť Száraza.

29

A Slovensko mohlo opäť otvoriť skóre tohto zápasu! Ľubomír Tupta dostal prihrávku na pravú stranu za hranicu šestnáskty, potiahol si loptu až do nej a krížne zakončoval, no iba tesne minul pravú žrď Wakaharovej bránky.

28

Slovensko sa muselo po loptu vrátiť až na vlastnú polovicu. Odtiaľ ju po ľavej strane popri čiare potiahol Herc, ale bol fualovaný a z útočnej polovice budeme rozohrávať ďalšiu štandardku.

27

Lopta letela po rohovom kope priamo do centra šestnáskty, ale tam si na ňu trestuhodne nevyskočil žiaden Slovák. Japonci štandardku pohodlne zvládli.

26

Slovensko napokon ostalo v útoku a naši chlapci po nie príliš konsolidovanej obrane súpera získali aj rohový kop. Tentokrát ho budú zahrávať z ľavej strany.

25

Dobrú prácu teraz predviedol slovenský celok. Tupta potiahol loptu pri ľavej postrannej čiare až k šestnástke, ale tam si v súboji neobhodil posledného obrancu a vybojoval aspoň autové vhadzovanie.

24

Hra je stále pomerne pokojná, avšak aktivitu smerom dopredu vyvíjajú oba celky. Musíme ale pochváliť zadné rady Slovenska i Japonska, ktoré žiadne vyložené príležitosti nepripúšťajú.

23

Japoncom sa nedarilo pred našu bránku dostať postupnými prihrávkami, preto zvolili nakopnutie vzduchom. To ale k ničomu neviedlo, brankár Száraz si ho pohodlne postrážil.

22

Hra sa teraz upokojila a presunula sa do okolia stredovej čiary. Za sebou máme už takmer polovicu prvého polčasu a na presné zásahy stále iba čakáme.

21

Japonci rohový kop rozohrali dlhým centrom do šestnáskty nášho tímu, pričom lopta preletela až k vzdialenejše žrdi. Odtiaľ hlavou zakončoval Morrishita, ale mieril úplne mimo priestoru troch žrdí.

20

Japonci rýchlo rozohrali a presunuli sa na opačnú polovicu trávnika, kde takusto získali rohový kop.

19

Naši chlapci aj naďalej produkujú pekný ofenzívny futbal a snažia sa dobiedzať pred gólmanom súpera. Nakopnutú loptu chcel teraz na hranici šestnástky získať Baumgartner, ale gólman Wakahara si proti nej vybehol a schoval ju v náručí.

18

Japonci loptu vo vlastnej defenzíve zblokovali a následne okamžite rozohrali na opačnú polovicu trávnika. Tam to už-už vyzeralo na rýchle prečíslenie, no hostia sa napokon nezmyselne vystavili ofsajdu.

17

Aktivita je teraz jednoznačne na strane našich mladíkov. Slováci sa tlačia do šestnástky súpera, teraz tam loptu dostal Baumgartner, no nasledujúce zakončenie jeho spoluhráča smerovalo iba do obrany.

16

Slovensko prevzalo loptu na svoje kopačky a aj naďalej ostáva v útoku. Japonci sa musia brániť.

15

Po rohovom kope letela lopta naprieč šestnástkou do predbránkového priestoru, kde najvyššie z našich vyskočil Vallo, ale súper ho tesne predbehol a prihrávku upratal do bezpečia.

14

Naši chlapci však pridali na aktivite a ostali v útoku, kde teraz vybojovali rohový kop.

13

Slovensko chcelo po rozohrávke brankára Wakaharu podniknúť ďalšiu útočnú akciu, ale Japonci si už v defenzíve dávajú veľký pozor.

12

Výborná šanca na otvorenie skóre a bolo v nej Slovensko! Japonci teraz prepadli v defenzíve a do útoku sa proti jednému obrancovi dostal Herc s Vallom. Prvý menovaný sa na ľavej strane nerozhodol riskantne prihrávať, ale strieľať, no bránku napokon po páde minul.

11

Aj naši súperi sa skúsili bleskovo dotať na útočnú polovicu. Japonci volili dlhý pás na JOshihiru, ale ten bol vzápätí prikrytý hneď dvojicou obrancov.

10

Japonsko hru upokojilo a loptu má opäť na svojich kopačkách. Naši chlapci sa budú musieť stiahnuť do defenzívy.

9

Na opačnej polovici trávnika chceli niečo vymyslieť aj mladí Slováci. Naši chlapci to skúšali prechodom popri pravej postrannej čiare, kde vyprodukovali pas smerujúci na Tuptu, ale lopta napokon našla iba japonského obrancu.

7

Priamy kop Japonska rozohrával z približne 20 metrov Funaki. SKúsil to pekným centrom do vápna, ale lopta preletela hlavy všetkých prítomných a zkončenie sme nevideli.

6

Japonci sa teraz opäť pretlačili až k našej šestnástke. Pred ňou ale Jánošík zakročil zoči-voči prenikajúcemu Sugovi a Japonci vybojovali faul z nebezpečnej vzdialenosti.

5

Japonci stále držia loptu na svojich kopačkách a pokúšajú sa niečo vymyslieť. Hráči v bielych dresoch ale cez obranný val Slovenska zatiaľ prejsť nevedia.

4

Naši chlapci sa museli stiahnuť na vlastnú obrannú polovicu a ich súper sa pokúša o rozohrávku. Lopta lieta v okolí stredového kruhu.

3

Úvodné zostavy:

Slovensko: Száraz – Jašúrek, Oravec, Štefanec, Baumgartner, Tupta, Herc (C), Šušolík, Jánošík, Vallo, Varga
Náhradníci: Vantruba – Štrba, Jedinák, Janček, Mašulovič, Lenárt, Dancák, Dubec, Kele

Japonsko: Wakahara – Hesegawa, Morrishita, Tomiyasu, Miyazaki, Yoshihira, Sasaki (C), Suga, Saito, Kajiyama, Funaki
Náhradníci: Osako – Morioka, R. Ito, Nakamura, Cardona, Tanaka, Nishimoto, H. Ito, Fujimoto

Rozhodca: Černecov – Kičimasov, Kuželev.

2

Japonsko si loptu rýchlo prevzalo na svoje kopačky a takisto sa pokúsilo prejsť do útoku. Hostia sa dostlai až k našej šestnástke, do ktorej poslali z pravej strany center, ale ten si výborne prikryl Štefanec.

1

O prvý výkop zápasu sa postarali mlaíd Slováci. Naši chlapci sa loptu ihneď pokúsili nakopnúť na súperovu polovicu, ale stredom trávnika sa im to nepodarilo.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodná zostava Slovenska:
Száraz – Jašúrek, Oravec, Štefanec, Baumgartner, Tupta, Herc (C), Šušolík, Jánošík, Vallo, Varga

Hráči oboch celkov počas nástupu

Vážení čitatelia, ruská strana nám zatiaľ neponúkla oficiálne zostavy a počas zápasu nebudú k dispozícii ani presné štatistiky. Aj napriek tomu urobím všetko pre to, aby sme vám priniesli čo najpodrobnejší textový prenos. Ďakujeme za porozumenie.

-2

Hráči oboch celkov sú už na trávniku a nasledovať budú štátne hymny oboch krajín. Slováci nastúpia v modrých dresoch, Japonci v bielej farbe.

Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.

Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní zaujímavého futbalového zápasu mládežníckych reprezentácií do 18 rokov. Tímy mladíkov Slovenska a Japonska proti sebe nastúpia v ruskom Petrohrade v rámci renomovaného turnaja Granatkin Cup 2016.

Memoriál Valentina Granatkina je mládežnícky futbalový turnaj, ktorý sa hrá na počesť prvého viceprezidenta FIFA Valentina Granatkina. Prvýkrát sa uskutočnil v roku 1981 v Moskve, od dnes je na programe už 28. ročník, ktorý sa odohrá v Petrohrade. Okrem Slovenska sa na ňom zúčastnia raj eprezentácie Azerbajdžanu, Bieloruska, Bulharska, Kazachstanu, Lotyšska, Litvy, Moldavska, Ruska, Slovinska, Fínska, Estónska a Japonska.

Program SR 18 na turnaji:
Slovensko – Japonsko (3.1.2015, 14:15)
Slovensko – Litva (5.1.2015, 19:00)
Slovensko – Petrohrad (7.1.2015, 19:00)
Slovensko – Bielorusko (8.1.2015, 14:15)

Nominácia SR 18:
Brankári: Martin Vantruba, Benjamin Száraz
Obrancovia: Andrej Štrba, Kamil Jašúrek, Matej Oravec, Branislav Šušolík, Viktor Jedinák, Juraj Jánošík, Timotej Janček
Stredopoliari: Šimon Štefanec, Kevin Kele, Daniel Filip Mašulovič, Kristián Vallo, Peter Varga, Samuel Dancák, András Lénárt, Christián Herc
Útočníci: Daniel Dubec, Ľubomír Tupta, Denis Baumgartner

Realizačný tím:
Milan Malatinský (tréner), Jozef Daňko (asistent), Marek Rodák (tréner brankárov), František Žák (lekár), Miroslav Seňan (lekár), Michal Vengloš (technický vedúci)
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:15.

Slovensko – Japonsko

3:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 44. Jánošík, 55. Tupta, 88. Kele

Slovensko: Száraz – Jašúrek, Oravec, Štefanec, Baumgartner, Tupta, Herc (C), Šušolík, Jánošík, Vallo, Varga
Náhradníci: Vantruba – Štrba, Jedinák, Janček, Mašulovič, Lenárt, Dancák, Dubec, Kele

Japonsko: Wakahara – Hesegawa, Morrishita, Tomiyasu, Miyazaki, Yoshihira, Sasaki (C), Suga, Saito, Kajiyama, Funaki
Náhradníci: Osako – Morioka, R. Ito, Nakamura, Cardona, Tanaka, Nishimoto, H. Ito, Fujimoto

Rozhodca: Černecov – Kičimasov, Kuželev