Menu

Futbal

Granatkin Memorial Cup

Slovensko – Japonsko

3:0

koniec (1:0)

03.01.2016, 12:15 • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer)

Je koniec, prvý zápas slovenska na renomovanom mládežníckom turnaji Granatkin Cup sa skončil naším pohodlným víťazstvom 3:0. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok dňa. Na portáli Onlajny.eu vám prinesieme aj ostatné zápasy Slovenska U18 z tohto turnaja. (14:12:59)

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Slovensko loptu nakoplo dopredu a v šestnástke sa k nej ešte dostal Kele. Ten to skúsil strelou z pravej strany, ale nebol v najvýhodnejšom uhle a mieril iba mimo priestoru troch žrdí.

90+1

Na trávniku sa už ale skutočne nedeje nič nebezpečnejšie ani ne jednej strane. Slovensko si pri rozohrávke pomáha so svojím gólmanom, Japoncom sa forčeking príliš nedarí.

90

Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby, ale očakávať môžeme aj dlhšie nadstavenie, pretože druhý polčas bol veľmi často prerušovaný striedaniami i niekoľkými ošetrovaniami.

89

Slováci majú duel plne pod kontrolou a nikam sa nemusia ponáhľať. Záverečná snaha Japonska je takisto minulosťou.

88

88. Kevin KELE - 3:0

88

Slovensko dalo gól!
Naši chlapci udreli aj tretíkrát a definitívne tak potvrdili svoje víťazstvo. Postaral sa o to KEVIN KELE, ktorý dostal krížnu prihrávku v šestnástke a loptu bez prípravy napálil do siete.

87

Zápas sa už blíži ku svojmu koncu a priestor na trávniku dostala aj ďalšia dvojica mladých slovenských reprezentantov. Naši chlapci sa už nikam nemusia ponáhľať a môžu pokračovať vo svojej hre.

86

Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Peter Varga, prichádza Samuel Dancák.

86

Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Denis Baumgartner, prichádza Adndrás Lénárt.

85

Slovenskí hráči teraz hru upokojili a súpera do šestnástky nepúšťajú. Japonci sú na útočnej polovici, ale iba v okolí stredového kruhu a nevedia sa dostať ďalej.

84

Čas sa kráti a Slováci sa neustále musia brániť. Naši chlapci by o dvojgólový náskok neradi prišli, preto odvádzajú v defenzíve skutočne skvelú a obetavú prácu.

83

Brankár Száraz sa musí mať na pozore a teraz skončil na zemi po ďalšom zo zákrokov. Japonci obstreľujú našu bránku z každej možnej pozície, zatiaľ však bez úspechu.

82

Japonci rozohrali rohový kop k vzdialenejšej žrdi, odkiaľ prišlo hlavičkoví zakončenie, ale to smerovalo iba späť pred bránku a tam si ho Slováci postrážili.

81

Slováci sa pozorne bránia, ale proti takmer kompletne obmenenému súperovi to majú mumoriadne náročné. Japonci sú plní síl a teraz vybojovalu aj rohový kop.

80

Japonsko ešte vytrvalo v útočnom snažení a teraz už skutočne mohlo a malo znížiť! Na pravej strane loptu do skvelej pozície potiahol R. Ito, ale Slováci k nemu dobre dostúpili a musel prihrávať do stradu šestnástky. Odtiaľ prišla v podaní Japonska strela zo vzduchu bez prípravy, ale tú slovenská obrana zblokovala.

79

Po rohu súpera preletela lopta priamo pred nášho brnakára a nebezpečne tam poskakovala, ale Japonci sa napokon na zakončení nedohodli a ani z tejto sľubej šance nič nebolo.

76

Japonci svoj pokus trestuhodne nepremenili na gól, pretože trafili iba slovenský múr a ten loptu odvrátil aspoň na rohový kop.

Slovensko – Japonsko

3:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 44. Jánošík, 55. Tupta, 88. Kele

Slovensko: Száraz – Jašúrek, Oravec, Štefanec, Baumgartner, Tupta, Herc (C), Šušolík, Jánošík, Vallo, Varga
Náhradníci: Vantruba – Štrba, Jedinák, Janček, Mašulovič, Lenárt, Dancák, Dubec, Kele

Japonsko: Wakahara – Hesegawa, Morrishita, Tomiyasu, Miyazaki, Yoshihira, Sasaki (C), Suga, Saito, Kajiyama, Funaki
Náhradníci: Osako – Morioka, R. Ito, Nakamura, Cardona, Tanaka, Nishimoto, H. Ito, Fujimoto

Rozhodca: Černecov – Kičimasov, Kuželev