Menu

Futbal

Španielsky pohár

Valencia CF – Granada CF

4:0

koniec (2:0)

06.01.2016, 16:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • Osemfinále • Vojtěch Tůma cz

Fortuna: 1.72 3.7 5.0

Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se budu opět těšit na počtenou! (18:13:02)
Utkání je u konce, Valencia si dnes poměrně jasným způsobem poradila s Granadou, kterou porazila poměrem 4:0! Sledovali jsme parádní utkání, oba celky hrály velmi ofenzivní fotbal a k vidění byla řada šancí a hezkých fotbalových momentů. V úvodu zápasu byla lepší Valencia, která se také zásluhou Álvara Negreda ujala vedení. Poté však zápasové otěže přebrali hosté, kteří měli řadu dobrých možností, ale využít je nedokázali, za což byli potrestáni, když na 2:0 zvýšil Rodrigo. Druhý poločas už byl daleko jednoznačnější, Netopýři svého soupeře jasně přehrávali a nakonec dokázali přidat ještě dva góly. Obě padly z penalty a obě měl na svědomí vždy přesně mířící Álvaro Negredo, který tak zkompletoval hattrick! Svěřenci Garyho Nevillea si tak připsali první výhru v roce 2016 a do odvety, která se bude konat příští čtvrtek, jdou s velmi komfortním náskokem. Troufám si říci, že o postup mezi nejlepší osmičku už by Les Che nemělo nic připravit!

90+2

Konec zápasu.

90+1

Fotbalisté Valencie už jen drží míč na svých kopačkách v hloubi vlastní obranné poloviny a vypadá to, že Granadští se ani čestného úspěchu v dnešním zápase nedočkají.

90

Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat dvě minuty!

89

Domácí už si závěr utkání jen užívají a stejně tak činí i jejich fanoušci, kteří jsou opravdu slyšet a na Estadio de Mestalla vytvářejí velmi příjemnou a správnou atmosféru.

88

Hosté ještě zahrávali další standardku, Marquéz si narazil s Méndezem a odhodlal se ke střele z uctivé vzdálenosti, ovšem Ryan mohl zůstat naprosto klidný, poněvadž zamířil opravdu hodně mimo pokladnici Valencie.

87

Barragán, který hraje velmi zdařilé utkání, se poněkolikáté dostal až do vápna, kde ještě nahrál volnému Fuegovi, ten ovšem ranou z první trefil jen ruku před brankou stojícího kolegy Piattiho, načež sudí míč přisoudil Granadě.

86

Orbán zvedl hlavu a dlouhým pasem kupředu vyslal rychlonohého Rodriga De Paula, který dělal, co mohl, ovšem u míče byl nakonec o chvíli později než včas vyběhnuvší brankář Kelava.

85

Hosté už jsou naprosto bezmocní a působí odevzdaným dojmem. Pořádně si zavařili, takovéto manko se jim v za týden hrané odvetě bude hodně těžko dohánět.

84

84.

84

Zdá se, že čtyřbrankový náskok domácím nestačí! Po přesné přihrávce od De Paula si míč na pravačku přehodil Pablo Piatti, jehož pokusu mířenému do levého horního rohu Kelavovy pokladnice chyběl opravdu jen kousíček!

83

83. NEGREDO - 4:0

83

Valencia právě vstřelila branku!
A domácí vedou už o čtyři góly! Pokutový kop nemohl zahrávat nikdo jiný než ÁLVARO NEGREDO, jenž sice nyní zvolil jiné zakončení než v předchozím případě, ovšem i tak slavil úspěch. Zkušený španělský útočník tímto gólem zkompletoval hattrick!

82

De Paul nakonec svými kličkami utancoval svého strážce a dokázal i odcentrovat. K míči se dral Negredo, avšak byl naprosto jasně přidržen Dóriou, a Valencia tak bude kopat další penaltu!

81

Márquez předvedl další faul na hranici pravidel a sudí už si jej volá k sobě na menší pohovor, ve kterém už zřejmě zdůrazňuje, že toto je od něj poslední varování.

80

Netopýři mohli uhánět do přečíslení čtyř proti dvěma, nakonec jim v tom taktickým faulem zabránil Márquez, jenž proti udělení žlutého kartónku nijak neprotestuje.

Valencia CF – Granada CF

4:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 8. Negredo, 35. Rodrigo, 63. Negredo (pen.), 83. Negredo (pen.)

Karty:   27. Pérez (VAL), 45+1. Orbán (VAL) – 44. Biraghi (GRN), 75. Méndez (GRN), 80. Márquez (GRN)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 4:9. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 22:22.

Valencia CF: Ryan – Barragán, Vezo, Santos, Orbán – Parejo "C" (46. Piatti), Fuego, Pérez (64. Zahibo) – Rodrigo (76. De Paul), Negredo, Mina
Náhradníci: Doménech – Lato, Diallo, De Paul, Piatti, Villalba, Zahibo

Granada CF: Kelava – Babin, Mainz "C", Dória – Lopes, Agbo, Krhin, Biraghi (65. Méndez) – Success (61. El-Arabi), Rochina (72. Márquez), Peñaranda
Náhradníci: Fernández – Lombán, Rico, Márquez, El-Arabi, Méndez, Neuton

Rozhodca: Jesús Gil – Ángel Nevado, José Fernández

Odveta: Granada - Valencia 0:3