Menu

Futbal

Anglická Premier League

Stoke City FC – Norwich City

3:1

koniec (0:0)

13.01.2016, 20:45 • The Britannia Stadium, Stoke on Trent • 21. kolo • Patrik Ondrovič

Je za nami aj druhý polčas zápasu medzi Stoke City FC – Norwich City. V druhom polčase sme sa dočkali až štvorice gólov. Dva sa podarilo dať futbalsitom Stok ua dva Norwichu. Napriek vyrovnanosti gólov nám na tabuli svieti po zápase 3:1. O góli za Stoke sa postarali: Walters, Joselu a vlastneca za chrbát Rudda poslal nešťastník Bennett. Jediný gól Norwichu zaznamenal halfvolejom Howson.


Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (22:38:03)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Centre lietajú aj pred Rudda, no na štvrtý gól to dnes zatiaľ nevyzerá.

90+1

Nebezpečný center teraz padal pred Buttlanda. Našťastie pre Stoke si s touto loptou poradil jeden zo stopérov domáceho celku.

90

V druhom polčase sa budú nadstavovať +3 minúty.

88

Crouch mohol aj v tomto prípade zakončovať. Skúsil to však akrobatickým spôsobom a loptu samozrejme netrafil. Z opakovaného záznamu to vyzeralo na ofsajd.

87

Z rohového kopu sa k strele dostal Peter Crouch. Lopta mu sadla na výbornú, no Rudd už štvrtý projektil za svoj chrbát nepustil. Radosť striedajúceho Croucha bola tak predčasná.

86

Johnson sa pokúsil loptu nacentrovať pred Rudda, no Martin mu to nedovolil. Uvidíme aspoň rohový kop Stoku.

85

Do streleckej listiny sa chcel pripísať aj Ibrahim Afellay, no ani tomuto mužovi sa nepodarilo v závere zápasu vystreliť presne.

84

Druhý polčas sa už len prakticky dohráva. Lopta sa drží blízko, poprípade priamo v stredovom kruhu. Loptu majú v moci samozrejme domáci futbalisti.

83

Striedanie v tíme Stoke City FC: z ihriska odchádza Joselu, prichádza Peter Crouch.

82

Chvíľku to vyzeralo, že sa po Jarvisovom centri dočkáme ešte jedného presného zásahu Norwichu, no to sa nestalo. Jerome netrafil loptu ideálne a tá končí mimo bránky.

80

Do konca riadnej hracej doby ostáva niečo menej ako 10 minút. Norwich má pred sebou ťažkú – ba priam nemožnú úlohu.

78

78. Ryan Bennett (NRW)

78

Stoke City FC dalo gól!

Stoke pridáva z priameho kopu tretí gól a ja si dovolím tvrdiť, že je rozhodnuté. Vo vápna najvyššie vyskočil práve hosťujúci RYAN BENETT, ktorý nešťastnou hlavičkou dokonáva dielo Stoke City.

77

Žltú kartu dostáva Alexander Tettey (Norwich City).

77

Striedanie v tíme Stoke City FC: z ihriska odchádza Marko Arnautović, prichádza Marco van Ginkel.

76

Teraz to Pieters skúsil po zemi kolmicou na Arnautovića. Ten sa k lopte nedostal. Prvý menovaný dal do nej priveľa razancie.

75

Pieters si taktiež teraz urobil výlet. Skúsil to centrovanou loptou, no ani na dvakrát jeho lopta nenašla adresáta v bielo-červených dresoch.

Stoke City FC – Norwich City

3:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 49. Walters, 67. Joselu, 78. R. Bennett (vla.) – 55. Howson

Karty:   77. Tettey (NRW)   31. O'Neil (NRW)

Stoke City FC: Butland – Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters – Whelan, Afellay – Walters, Krkić (58. Odemwingie), Arnautović (77. van Ginkel) – Joselu (83. Crouch).
Náhradníci: Haugaard – Odemwingie, M. Wilson, van Ginkel, Adam, Diouf, Crouch.

Norwich City: Rudd – Martin, R. Bennett, Bassong, Brady – Odjidja-Ofoe (63. Redmond), Tettey, O'Neil, Hoolahan (64. Jarvis) – Howson – Mbokani (74. Jerome).
Náhradníci: Ruddy – Wisdom, Jerome, Jarvis, Dorrans, Redmond, M. Olsson.