Menu

Futbal

Anglická Premier League

Tottenham Hotspur – Sunderland AFC

4:1

koniec (1:1)

16.01.2016, 13:45 • White Hart Lane, Londýn, Anglicko • 22. kolo • Marek Farkaš

Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Tottenhamu, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia 4:1. Za hostí sa presadil van Aanhold a za domácich skórovali dvakrát Eriksen a po jednom zásahu pridali Dembéle a Kane. Spurs sa po zápase nachádzajú na 4.mieste, Čierne mačky na 19.priečke.

To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (15:36:35)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Dele Alli padol v pokutovom území po súboji s Patrickom van Aanholtom, ale hlavný arbiter Mike Dean jasne rozpažil.

90+1

Sunderland ešte vybojoval rohový kop, ale nič z toho nebolo. Tottenham sa dostal k lopte a mieri do rýchleho protiútoku.

90

Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!

89

Stretnutie sa už iba dohráva. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.

88

Čierne mačky dnes predviedli naozaj zlý výkon a po tomto stretnutí ostanú na 19.mieste. Kohúti si udržia svoju 4.priečku a už lídra ligy Arsenal strácajú už iba štyri body. Kanonieri však majú ešte jeden zápas k dobru.

87

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Harry Kane, prichádza Son Heung-min.

85

Tottenham drží loptu na svojich kopačkách a nikam sa už nehrnie. Myslím si, že gól v tomto stretnutí už neuvidíme.

84

V závere stretnutia sa už nikto príliš netlačí do útočenia a obe mužstvá sa už sústredia skorej na defenzívu. Tottenham má nahrané a hostia nechcú inkasovať ďalší gól.

83

Sunderland to ešte skúša, no nemá potrebnú kvalitu a už ani sily na to, aby ohrozil bránu Huga Llorisa.

82

Do konca zápasu aj s nadstaveným časom ostáva 10 minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť ešte gól?

81

Opäť smoliar tohto stretnutia Jan Kirchhoff. Ten zahral nedovolene rukou a domáci budú mať výhodu priameho kopu.

79

79. Harry KANE - 4:1

79

Tottenham dal gól!
Loptu si na biely bod postavil Anglický reprezentant HARRY KANE, ktorý ju poslal k pravej žrdi. Síce brankár hostí Jordan Pickford vystihol smer tejto strely, no nakoniec bol prikrátky, a tak lopta skončila v sieti! Spurs sa dostávajú do pohodlného trojgólového vedenia.

78

Danny Rose dostal nadýchaný center do pokutového územia, no loptu si nespracoval práve najlepšie. Zasekol si ju, lenže Jan Kirchhoff, ktorý bežal za ním ho doslova skozil k zemi. Hlavný rozhodca Mike Dean neváhal ani sekundu a ukázal na biely bod. Bude to bez kartového trestu, no tento čerstvý hráč hostí úž má toho na rováši dosť.

77

Dele Alli bol vo výmene názorom s Patrickom van Aanholtom, čo hlavný rozhodca vyriešil iba dohovorom.

76

Manažér hostí Sam Allardyce vyčerpal už všetky tri striedania. Som zvedavý, či čerství hráči dokážu niečo urobiť s týmto nepriaznivým stavom.

75

Striedanie v tíme Sunderland AFC: z ihriska odchádza Jeremain Lens, prichádza Duncan Watmore.

74

Jeremain Lens trafil do hlavy protihráča Dannyho Rosea. Voľný kop pre Tottenham.

73

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Érik Lamela, prichádza Joshua Onomah.

71

Brankár hostí Jordan Pickford predvádza dnes skvelý výkon, no nič mu to nie je platné, keď jeho spoluhráči mu vôbec nepomáhajú. Za ani jeden z gólov nemohol a vychytal aspoň sedem gólových príležitostí domácich hráčov.

70

Tvrdá strela domácich! Jej autorom bol Harry Kane, ktorý prevetral rukavice brankára Jordana Pickforda. Ten túto jedovku radšej iba vyrazil do bezpečia.

69

Kohúti si vytvorili pohodlný dvojgólový nádskok a už nemajú dôvod niekam sa ponáhľať.

67

67. Christian ERIKSEN - 3:1

67

Tottenham dal gól!
A už je tam ďalší a dovolím si tvrdiť, že Čierne mačky sú na kolenách. CHRISTIAN ERIKSEN sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti, lenže jeho pokus bol tečovaný hosťujúcim Janom Kirchhoffom. Brankár Jordan Pickford ostal prilepený na zemi, pretože už nedokázal zareagovať. Lopta sa od tyče odrazila do brány, a tak Dánsky reprezentant môže oslavovať svoj druhý gól v stretnutí! Spurs sa dostávajú do dvojgólového vedenia.

65

Už máme za sebou vyše hodinu hry a skóre nám stále rastie. Videli sme už tri góly a je možné, že ešte ich pár uvidíme.

64

Érik Lamela dostal peknú prihrávku za obranu hostí, lenže všetko prerušila zdvihnutá zástavka druhého asistenta rozhodcu Edwarta Smarta. Ten odmával ofsajd, no táto situácia bola poriadne hraničná.

63

Kohúti sa snažia upokojiť hru, aby si aj hráči trochu oddýchli. Skutočne v posledných minútach to bola poriadna jazda, ktorá sa musela páčiť divákom na White Hart Lane.

62

Opäť sme boli svedkami krátkeho úseku s množstvami šancí a znova sa to skončilo presným zásahom. Tentoraz to bol síce iba jeden gól, no predchádzali mu hneď tri gólové príležitosti, s ktorými si poradil brankár Jordan Pickford.

60

60. Mousa DEMBÉLÉ - 2:1

60

Tottenham dal gól!
Tak predsa sa to domácim podarilo. Danny Rose sa dostal k tvrdej strele, ktorú brankár Jordan Pickford ešte zneškodnil. Lenže k lopte sa dostal MOUSOVI DEMBÉLÉMU, ktorý sa predral cez Billyho Jonesa a strelou k prednej žrdi nedal gólmanovi hostí žiadnu šancu na úspešný zákrok! Spurs strhávajú vedenie na svoju stranu!

59

Striedanie v tíme Sunderland AFC: z ihriska odchádza Danny Graham, prichádza Jan Kirchhoff.

58

Šanca domácich! Harry Kane sa prezentoval tvrdou strelou v pokutovom území, ale brankár Jordan Pickford predviedol výborný zákrok, keď loptu vyrazil na rohový kop! Ten už beží rozohrať Érik Lamela.

57

Veľká šanca Tottenhamu! Érik Lamela sa pohral so svojím strážcom a následne spoza pokutového územia našiel vo vápne spoluhráča Deleho Alliho. Ten sa oprel ho hlavičky a lopta smerovala na zadnú žrď. Už sa zdalo, že uvidíme tretí gól v stretnutí, ale nakoniec to bolo tesne vedľa ľavej tyče!

56

Obrovská šanca Sunderlandu! Z nepodareného priameho kopu bola nakoniec gólová šanca hostí. Christian Eriksen prihral na hranicu pokutového územia Kieranovi Trippierovi, ale jeho spracovanie bolo hrozné, a tak Jeremain Lens odkopol loptu dopredu. Akciu potiahol Danny Graham, potom prihral Jermainovi Defoeovi, ktorého strela na prednú tyč rozvlnila iba bočnú sieť!

55

Adam Johnson (Sunderland) jasne držal Dannyho Rosea, ktorý sa dostával do šance a zaslúžene videl kartu žltej farby.

54

Striedanie v tíme Sunderland AFC: z ihriska odchádza Lee Cattermole, prichádza Jack Rodwell.

53

Kieran Trippier sa predieral dopredu cez pravú stranu a k zemi ho nedovolene poslal Danny Graham. Domáci budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.

52

K strele spoza pokutového územia sa odhodlal domáci Dele Alli, ale jeho pokus bol zblokovaný. Spurs ostávajú pri lopte a prihrávajú si ju medzi sebou.

51

Hráči Sunderlandu veľmi často zlyhávajú na nepresnej rozohrávke v prechodovej fáze. V obrane to ešte celkom ide, ale keď už má prísť nejaká dlhšia prekvapivá prihrávka, tak tam to vždy skončí.

50

Dele Alli však stratil loptu a hostia vyrážajú dopredu do rýchleho protiútoku. Domáci sa rýchlo vrátili do defenzívy a navyše Jermain Defoe celú akciu spomalil.

49

Spurs už majú loptu pod kontrolou a prihrávajú si loptu na útočnej polovici ihriska. Zatiaľ je to len také obliehanie pokutového územia hostí bez streleckého pokusu.

48

Christian Eriksen poslal ľahučký center do vápna na Harryho Kanea, no ten sa k hlavičke nedostal. Loptu nakoniec na rohový kop odvrátil Billy Jones pred napádajúcim Érikom Lamelom.

47

Sunderland to skúša hneď od začiatku, lenže Kieran Trippier bol pozorný a nepustil cez seba Jermaina Defoea.

46

Lee Cattermole (Sunderland) poslal k zemi prenikajúceho Dannyho Rosa a hlavný rozhodca mu to spočítal aj s prvým polčasom. Žltá karta.

46

Začal sa druhý polčas.
ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

Držanie lopty: 70% – 30%
Strely (celkom): 15-3
Strely (na bránu): 5-2
Rohové kopy: 6-2
Fauly: 6-7
Žlté karty: 0-0
Červené karty: 0-0
Máme za sebou prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči Tottenhamu, ktorí boli lepším mužstvom, ale stav je nerozhodný. Presné zásahy sme videli až v samom závere prvého polčasu, ktorý bol doslova hektický. Najprv v 40.minúte poslal hostí do vedenia Patrick van Aanholt, lenže o dve minúty neskôr vyrovnal Christian Eriksen. Následne diváci videli ďalšie šance, ale tiež už neboli premenené. Podarí sa niektorému z tímov streliť ešte nejaký gól alebo budeme svedkami nerozhodného výsledku? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

2.polčas sa začne približne o 14:47.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Šanca Tottenhamu! Christian Eriksen sa odhodlal k technickej strele spoza pokutového územia, lenže brankár Jordan Pickford predviedol skvelý zákrok, ktorý loptu vytlačil na rohový kop! Neuveriteľný záver prvého polčasu!

45

Nadstavený čas v 1.polčase sú 2 minúty!

44

Exekútorom priameho kopu bol Jermain Defoe, ale jeho slabá strela našla iba brankára Huga Llorisa, ktorý nemal žiaden problém.

43

Danny Graham sa predieral dopredu a tesne pred pokutovým územím ho k zemi poslal Mousa Dembélé. Toto je obrovská šanca na strelenie ďalšieho gólu. Pri lopte je hneď niekoľko hráčov.

42

Tottenham dal gól!
Harry Kane sa dostal do pokutového územia, keď dostal krásnu prihrávku za obranu hostí. Brankár Jordan Pickford vybehol, aby mu zmenšil strelecký uhol, a to sa mu podarilo, pretože Anglický reprezentant ho trafil do hrude. Lopta sa však odrazila k CHRISTIANOVI ERIKSENOVI, ktorý ju poslal na bránu. Na bránkovej čiare stál ešte obranca Lee Cattermole, no ani on už nezabránil tomu, aby lopta prešla do brány! Je vyrovnané a začína sa od začiatku!

42

42. Christian Eriksen (TOT)

40

40. Patrick van Aanholt (SUN)

40

Sunderland AFC dal gól!
Tak z ničoho nič sa hostia presadili a toto je veľká rana pre domácich, ktorí boli jasne lepším počas celého prvého polčasu. Adam Johnson našiel krásnou prihrávkou PATRICKA VAN AANHOLTA, ktorý sa predral dopredu a zrazu sa z uhla ocitol zoči-voči brankárovi Hugovi Llorisovi. Nakoniec zvolil strelu na prednú tyč, a tá zapadla do siete! Čierne mačky sa dostávajú do jednogólového vedenia.

38

Jermain Defoe šprintoval za dlhým centrom, ktorý mieril v postrannej čiare, lenže výborne ho strážil Toby Alderweireld. Ten bol pri lopte skôr a jednoducho prerušil ju poslal mimo hraciu plochu.

36

Tempo hry poriadne upadlo vzhľadom na začiatok stretnutia, kedy sa oba tímy prezentovali rýchlou hrou zo strany na stranu. Hostia prevažne bránia a domáci sa nevedia dostať k väčšej príležitosti. Pred chvíľou sa to podarilo Érikovi Lamelovi, ale ten svoju šancu nevyužil.

35

Domáci Kieran Trippier pekným volejom z prvej hľadal pred bránou spoluhráča Deleho Alliho, ale tomu chýbali dva kroky k zakončeniu. Nasledovať bude kop od hosťujúcej brány.

34

Obrovská šanca Tottenhamu! Čierne mačky úplne zbytočne stratili loptu po rohovom kope a bol z toho protiútok piatich proti dvom! Ani veľká prevaha hráčov nestačila na strelenie gólu, pretože Érik Lamela bol ten, čo vystrelil, ale bránu hostí minul približne o pol metra!

33

Atmosféra na White Hart Lane je pochmúrna a ani sa divákom nečudujem. Úvodné šance ich miláčikovia nepremenili a v posledných minútach sa nič vážnejšie nestalo.

32

Domáci Eric Dier strieľaným centrom hľadal v pokutovom území Deleho Alliho, no ten jeho prudkú prihrávku nedokázal spracovať. K lopte sa dostali hostia, no tí ju aj hneď stratili.

30

Máme za sebou polhodinu hry a stav skóre sa nám stále nemenil. Domáci sú jasne lepším tímom, ale nevedia premeniť svoje šance, no čo môžu doplatiť.

29

Tottenham tie rohové kopy rozohráva veľmi zle. Takmer všetky sú podbehnuté dvoma hráčmi na bližšej žrdi, možno aj úmyselne, ale za nimi je obrovský voľný priestor, kde nik nie je. To vždy využijú hostia, ktorí sa lopty zadarmo zmocnia a môžu ísť dopredu.

28

Harry Kane operoval vo vápne hostí, ale nakoniec z toho nebola strela na bránu. Síce sa dostal ku svojmu pokusu, ale ten bol zblokovaný Leeom Cattermolom. Budeme svedkami rohového kopu domáceho mužstva.

27

Dele Alli sa predieral do pokutového územia súpera a po súboji s Johnom O'Sheaom padol na zem. Bolo to presne na hranici šestnástky a všetci sa pozreli na hlavného rozhodcu. Mike Dean však ostal pokojný a penaltu vôbec nemal v pláne nariadiť.

26

K strele zo strednej vzdialenosti sa odhodlali aj hostia. Jej autorom bol Jeremain Lens, ktorého pokus z voleja nenašiel priestor troch žrdí domácej brány. Loptu do hry pošle brankár Hugo Lloris.

25

Domáci Danny Rose sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti, ale jeho pokus letel vysoko. Kop od brány.

24

Danny Graham sa prezentoval útočným faulom na stopéra Jana Vertonghena. Loptu do hry pošle dosiaľ nezamestnaný brankár domácic Hugo Lloris.

23

Belgický reprezentant Mouse Dembélé si v súboji s Adamom Johnsonom počínal nedovolene. Voľný kop pre Čierne mačky zo stredu poľa.

22

Christian Eriksen poslal nie príliš najlepší center do vápna, s ktorým si obrana hostí bez problémov poradila.

21

Harry Kane si obhodil Johna O'Sheaa, no ten ho jasne držal a nepustil. Toto mohla byť aj žltá karta, ale hlavný rozhodca Mike Dean nakoniec kartový trest neudelil. Tottenham bude rozohrávať priamy kop zo zaujímavej pozície.

20

Yann M'Vila teraz kontroloval loptu, ktorá smerovala za bránkovú čiaru mimo brány, ale aktívne ho zozadu tlačil Erik Lamela. Hosťujúci hráč to napokon zvládol, a tak sa bude kopať od brány Sunderlandu.

19

Mouse Dembélé peknou prihrávkou našiel Christiana Eriksena na ľavej strane. Následne prišla prudká prihrávka pred bránu na Harryho Kanea, no ten však nenamieril vôbec dobre. Nasledovať bude kop od Pickfordovej brány.

18

Domáci Christian Eriksen si pýtal loptu na ľavej strane do behu, lenže túto prihrávku by zrejme nedostihol nik. Vhadzovanie pre Sunderland.

17

STRELY CELKOM: 5-0
STRELY NA BRÁNU: 2-0

Strelecky sú na tom lepšie domáci, naopak hostia ešte nič nepredviedli.

15

DRŽANIE LOPTY: 71% – 29%

Obrovská územná prevaha domácich vyjadrená v číslach.

14

Christian Eriksen hľadal Erika Lamelu v pokutovom území, ale včas bol pri lopte Wes Brown, ktorý ju odvrátil do bezpečia.

13

Sunderland sa prezentoval nejakých náznakom šance, no všetko ostalo len pri náznaku. Obrana domácich bola pozorná a hostí k ničomu nepustila.

12

Domáci hráči sa prezentujú vysokým napádaním a táto taktika im prináša úspech. Do pár sekúnd sa vedia dostať k lopte a vymyslieť rýchlu útočnú akciu.

11

Kohúti sú od začiatku jasne lepším tímom a dávajú to najavo. Sú aktívnejší, behavejší a už sme boli svedkami niekoľkých streleckých pokusov.

10

Obrovská šanca Tottenhamu! Exekútorom rohového kopu bol Christian Eriksen, ktorý však našiel iba jedného z hráčov hostí. Lopta sa dostala ku Dannymu Roseovi, ktorý z voleja vystrelil, ale trafil iba svojho spoluhráča Harryho Kanea. V skrumáži sa najlepšie zorientovať Dele Alli, lenže ten z hranice bieleho bodu prekopol hosťujúcu svätyňu!

9

Domáci Mousa Dembélé našiel peknou prihrávkou za obranou hostí Dannyho Rosea, ktorý bol ale už vo veľkom uhle. Pokúsil sa ešte odcentrovať pred bránu, ale jeho prihrávka bola zblokovaná na rohový kop.

8

Prvý rohový kop vybojovali aj hostia. Lopta však našla iba obranu Spurs, ktorá ju odvrátila do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány. Rodil sa tam dokonca aj rýchly protiútok, ale výborne zakročil Lee Cattermole, ktorý ho zastavil.

7

Z rohu nakoniec nič nebolo, pretože exekútor Erik Lamela síce dobre hľadal Harryho Kanea, lenže ten podbehol jeho center, a tak sa lopty zmocnili hráči Sunderlandu, ktorí už mieria dopredu.

6

Šanca Tottenhamu! Mousa Dembélé naviedol loptu na stred a prepustil ju za seba, kde poza neho bežal jeho spoluhráč Harry Kane. Ten sa zmocnil lopty, hodil si ju na pravačku a poslal technickú strelu k ľavej žrdi hosťujúcej brány. Brankár Jordan Pickford sa poriadne natiahol a loptu vytlačil na rohový kop! Skvelý zákrok!

5

Zatiaľ je to len také úvodné oťukávanie. Loptu síce na kopačkách majú viac domáci, no veľkú príležitosť sme ešte nevideli.

4

Hostia vytvorili na vlastnej polovici ihriska hustý obranný blok, ktorý je veľmi pozorný a koncentrovaný.

3

Lopty sa už zmocnili domáci, ktorí rozbiehajú kolotoč na útočnej polovici ihriska.

2

V úvode majú loptu v moci hostia. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.

1

Stretnutie sa práve začalo.

-1

O výkop sa v prvom polčase sa postarajú domáci hráči. Prajem Vám príjemný športový zážitok.

-5

Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v bielo-čiernych dresoch, hostia v zelených.

-20

Úvodné zostavy:

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Dier, Dembélé – Lamela, Alli, Eriksen – Kane.
Náhradníci: Vorm – Son Heung-min, Chadli, Onomah, Wimmer, Carroll, Davies.

Sunderland AFC: Pickford – Jones, O'Shea (C), Brown, van Aanholt – Johnson, Cattermole, M'Vila – Graham, Defoe, Lens.
Náhradníci: Mannone – Rodwell, Borini, Coates, S. Fletcher, Watmore, Kirchhoff.

Rozhodca: Mike Dean – Simon Bennett, Edward Smart – Craig Pawson.
Vítam Vás pri sledovaní zápasu 22.kola Premier League medzi Tottenhamom Hotspur a Sunderlandom AFC. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
TOTTENHAM HOTSPUR
Zverenci Mauricio Pochettino začali túto sezónu Premier League celkom dobre a držia sa celkom vysoko. Po 21 kolách im patrí štvrté miesto, keď majú na svojom konte 36 bodov za deväť výhier, deväť remíz a tri prehry. Naposledy sa v lige predstavili v strede týždňa, keď na domácej pôde privítali vedúci Leicester. Domáci boli počas celého stretnutia jasne lepším mužstvom, ale nedokázali premeniť svoje šance. Naopak hostia vyťažili z minima, keď o jediný presný zásah sa v 83.minúte postaral Huth. Líšky zvíťazili najtesnejším rozdielom 1:0 a uchmatli si z White Hart Lane cenné tri body.

Posledné zápasy
13.01.2016 Tottenham – Leicester 0:1
10.01.2016 Tottenham – Leicester 2:2 (Pohár)
03.01.2016 Everton – Tottenham 1:2
28.12.2015 Watford – Tottenham 1:2
19.12.2015 Southampton – Tottenham 0:2

Najlepší strelec: Harry Kane – 11 gólov
SUNDERLAND AFC
Tím okolo Sama Allardycea to bude mať ešte náročné vo zvyšku sezóny. Aktuálne po 21 odohraných zápasoch okupuje osemnástu priečku, keď získal osemnásť bodov za päť víťazstiev, tri remízy a trinásť prehier. V poslednom ligovom zápase sa predstavil na trávniku Swansea, kde diváci videli gólovú prestrelku. Tú odštartoval už v 3.minúte Defoe, ktorý poslal hostí do skorého vedenia. Domáci však zvýšili obrátky, a to vyústilo do vyrovnania v 21.minúte, keď pokutový kop premenil Sigurdsson. V 37.minúte po tvrdom zákroku videl červenú kartu domáci Naughton, lenže jeho spoluhráči dokázali otočiť stav stretnutia ešte pred polčasom, konkrétne zásluhou Ayewa, Po zmene strán však prišiel gólový uragán hostí, ktorý v 49.minúte začal van Aanholt a pokračoval dvoma gólmi Defoea. Čierne mačky teda zvíťazili 4:2 a pripísali si do tabuľky cenné tri body.

Posledné zápasy
13.01.2016 Swansea – Sunderland 2:4
10.01.2016 Arsenal – Sunderland 3:1 (Pohár)
03.01.2016 Sunderland – Aston Villa 3:1
28.12.2015 Sunderland – Liverpool 0:1
19.12.2015 Manchester City – Sunderland 4:1

Najlepší strelec: Jermain Defoe – 9 gólov
VZÁJOMNÉ ZÁPASY
13.09.2015 Sunderland – Tottenham 0:1
17.01.2015 Tottenham – Sunderland 2:1
13.09.2014 Sunderland – Tottenham 2:2
07.04.2014 Tottenham – Sunderland 5:1
07.12.2013 Sunderland – Tottenham 1:2

POSTAVENIE TÍMOV V TABUĽKE
4. Tottenham 9-9-3 34:17 36
18. Sunderland 5-3-13 26:41 18

STÁVKOVÉ KANCELÁRIE
Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 1,33, na remízu okolo 4,75 a na výhru hostí približne 9,50.

ROZHODCOVIA
Dnešné stretnutie bude viesť Anglický rozhodca Mike Dean, ktorému na čiarach budú asistovať jeho krajania Simon Bennett a Edward Smart. Štvrtým rozhodcom bude Craig Pawson.

ZHODNOTENIE
Favoritom je jednoznačne domáce mužstvo, ktoré je vo forme a podľa mňa potvrdí svoje kvality. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 3:1.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:45.

Tottenham Hotspur – Sunderland AFC

4:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 42. Eriksen, 60. Dembélé, 67. Eriksen, 79. Kane (pen.) – 40. van Aanholt

Karty:   46. Cattermole (SUN), 55. Johnson (SUN)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 9:2. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:13.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Dier, Dembélé – Lamela (73. Onomah), Alli, Eriksen – Kane (87. Son Heung-min).
Náhradníci: Vorm – Son Heung-min, Chadli, Onomah, Wimmer, Carroll, Davies.

Sunderland AFC: Pickford – Jones, O'Shea (C), Brown, van Aanholt – Johnson, Cattermole (54. Rodwell), M'Vila – Graham (59. Kirchhoff), Defoe, Lens (75. Watmore).
Náhradníci: Mannone – Rodwell, Borini, Coates, S. Fletcher, Watmore, Kirchhoff.

Rozhodca: Mike Dean – Simon Bennett, Edward Smart – Craig Pawson