Menu

Futbal

Anglická Premier League

Tottenham Hotspur – Sunderland AFC

4:1

koniec (1:1)

16.01.2016, 13:45 • White Hart Lane, Londýn, Anglicko • 22. kolo • Marek Farkaš

79

79. Harry KANE - 4:1

79

Tottenham dal gól!
Loptu si na biely bod postavil Anglický reprezentant HARRY KANE, ktorý ju poslal k pravej žrdi. Síce brankár hostí Jordan Pickford vystihol smer tejto strely, no nakoniec bol prikrátky, a tak lopta skončila v sieti! Spurs sa dostávajú do pohodlného trojgólového vedenia.

67

67. Christian ERIKSEN - 3:1

67

Tottenham dal gól!
A už je tam ďalší a dovolím si tvrdiť, že Čierne mačky sú na kolenách. CHRISTIAN ERIKSEN sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti, lenže jeho pokus bol tečovaný hosťujúcim Janom Kirchhoffom. Brankár Jordan Pickford ostal prilepený na zemi, pretože už nedokázal zareagovať. Lopta sa od tyče odrazila do brány, a tak Dánsky reprezentant môže oslavovať svoj druhý gól v stretnutí! Spurs sa dostávajú do dvojgólového vedenia.

60

60. Mousa DEMBÉLÉ - 2:1

60

Tottenham dal gól!
Tak predsa sa to domácim podarilo. Danny Rose sa dostal k tvrdej strele, ktorú brankár Jordan Pickford ešte zneškodnil. Lenže k lopte sa dostal MOUSOVI DEMBÉLÉMU, ktorý sa predral cez Billyho Jonesa a strelou k prednej žrdi nedal gólmanovi hostí žiadnu šancu na úspešný zákrok! Spurs strhávajú vedenie na svoju stranu!

42

Tottenham dal gól!
Harry Kane sa dostal do pokutového územia, keď dostal krásnu prihrávku za obranu hostí. Brankár Jordan Pickford vybehol, aby mu zmenšil strelecký uhol, a to sa mu podarilo, pretože Anglický reprezentant ho trafil do hrude. Lopta sa však odrazila k CHRISTIANOVI ERIKSENOVI, ktorý ju poslal na bránu. Na bránkovej čiare stál ešte obranca Lee Cattermole, no ani on už nezabránil tomu, aby lopta prešla do brány! Je vyrovnané a začína sa od začiatku!

42

42. Christian Eriksen (TOT)

40

40. Patrick van Aanholt (SUN)

40

Sunderland AFC dal gól!
Tak z ničoho nič sa hostia presadili a toto je veľká rana pre domácich, ktorí boli jasne lepším počas celého prvého polčasu. Adam Johnson našiel krásnou prihrávkou PATRICKA VAN AANHOLTA, ktorý sa predral dopredu a zrazu sa z uhla ocitol zoči-voči brankárovi Hugovi Llorisovi. Nakoniec zvolil strelu na prednú tyč, a tá zapadla do siete! Čierne mačky sa dostávajú do jednogólového vedenia.

Tottenham Hotspur – Sunderland AFC

4:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 42. Eriksen, 60. Dembélé, 67. Eriksen, 79. Kane (pen.) – 40. van Aanholt

Karty:   46. Cattermole (SUN), 55. Johnson (SUN)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 9:2. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:13.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Dier, Dembélé – Lamela (73. Onomah), Alli, Eriksen – Kane (87. Son Heung-min).
Náhradníci: Vorm – Son Heung-min, Chadli, Onomah, Wimmer, Carroll, Davies.

Sunderland AFC: Pickford – Jones, O'Shea (C), Brown, van Aanholt – Johnson, Cattermole (54. Rodwell), M'Vila – Graham (59. Kirchhoff), Defoe, Lens (75. Watmore).
Náhradníci: Mannone – Rodwell, Borini, Coates, S. Fletcher, Watmore, Kirchhoff.

Rozhodca: Mike Dean – Simon Bennett, Edward Smart – Craig Pawson