Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Celta Vigo – Levante UD

4:3

koniec (2:0)

16.01.2016, 18:15 • Balaídos, Vigo, Španielsko • 20. kolo • Marek Farkaš

Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Celty Vigo, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia tesne 4:3. Za hostí sa presadili Deyverson, Lopéz a Morales, no a za domácich sa dvakrát presadil Guidetti a po jednom presnom zásahu pridali pridali Aspas a Orellana. Kelti sa po zápase nachádza na 5.mieste, Žaby na 20.priečke.

To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (20:06:36)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Iago Aspas sa predral do pokutového územia domácich, ale padol na zem po vlastnom zavinení, a tak Levante môže rozbehnúť zrejme poslednú útočnú akciu.

90+2

Celta Vigo sa snaží držať loptu na svojich kopačkách, a to čo najďalej od vlastnej brány.

90+1

Nadstavený čas v 2.polčase sú 4 minúty!

89

89. José Luis Morales (LVN)

89

Levante dalo gól!
Tak to je neuveriteľné! Keď už sa zdá, že je rozhodnuté o víťazovi stretnutia, zrazu sa hostia presadia a stretnutia zdramatizujú. Bola tam strela hosťujúceho hráča, ktorú však brankár Sergio Álvarez vyrazil. K odrazenej lopte sa dostal JOSÉ LUIS MORALES, ktorý si ju spracoval a nekompromisne zavesil pod brvno! Je znížené a opäť je rozdiel gólov minimálny!

88

Levante sa síce vzchopilo a dokázalo znížiť na rozdiel jedného gólu, no Fabián Orellana zasadil definitívny úder a potvrdil zisk troch bodov pre svoje mužstvo.

87

Celta Vigo vybojovala ešte priamy kop na útočnej polovici ihriska, no nikam sa neponáhľa a zahrala ho nakrátko.

86

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Carles Planas, prichádza Sergi Gómez.

84

84. Fabián Orellana (CVG)

84

Celta Vigo dalo gól!
Tak teraz sa už dá definitívne povedať, že je rozhodnuté. Iago Aspas našiel úplne osamoteného FABIÁNA ORELLANU, ktorý sa ocitol zoči-voči brankárovi Diegovi Mariñovi. Ten síce vybehol, aby mu zmenšil strelecký uhol, ale domáci hráč poslal loptu povedľa neho, a tá nakoniec rozvlnila sieť! Svetlomodrí sa dostávajú do dvojgólového vedenia.

83

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza David Navarro, prichádza Nabil Ghilas.

82

Obrovská šanca Levante! Nadýchaný center od Josého Luisa Moralesa našiel presne pred bránou Deyversona, ktorý sa dostal k hlavičke. Jeho pokus šiel do stredu brány, kde síce stál brankár Sergio Álvarez, no bol to prudký pokus. Domáci gólman predviedol reflexívny zákrok a vyrazil loptu na rohový kop!

81

Oba tímy sa musia sústrediť na tú vec, ktorú potrebujú. Hostia sa viac dostávajú do útočných akcií, naopak domáci musia byť pozorní v obrane.

80

80. Deyverson (LVN)

80

Do konca riadneho hracieho času ostáva približne 10 minút! Podarí sa ešte niektorému z tímov streliť gól?

78

Tempo hry s plynúcim časom je čoraz rýchlejšie. Domáci musia hrať aktívne a hostia musia napádať.

77

V tesnom ofsajde sa teraz ocitol Nemanja Radoja. Lopta už je v hre a Levante vymýšľa ďalšiu útočnú akciu.

76

Daniel Wass si dobre pokryl loptu svojím telom a bol nedovolene poslaný k zemi. Voľný kop pre Celtu Vigo.

75

Presne tak sa aj stalo, ale všetko prerušil hvizd hlavného rozhodcu. Bol tam útočný faul, a tak loptu do hry pošle brankár Sergio Álvarez.

74

Iago Aspas sa prezentoval nedovoleným zákrokom a hostia budú mať výhodu priameho kopu. Zrejme z toho bude center do ohňa.

73

V hre sa už znova pokračuje a na hracej ploche už je späť aj otrasený José Luis Morales, ktorý sa čoskoro zapojí do akcií svojho tímu.

71

Hosťujúci José Luis Morales padol na zem po tvrdom hlavičkovom súboji a ostáva ležať. Hráč Levante potrebuje ošetriť, a tak je hra prerušená.

70

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Théo Bongonda, prichádza Nemanja Radoja.

68

Jefferson Lerma (Levante) trafil protihráča rukou do tváre a hlavný arbiter Carlos Del Cerro Grande všetko videl. Hosťujúci hráč dostal žltú kartu a nepomôžu ani vehementné protesty celého tímu.

67

Víctor Camarasa (Levante) dostal žltú kartu za držanie súpera v strede poľa. Celkom zaslúžene.

66

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Simão, prichádza Roger.

65

Levante dalo gól!
A je tam ďalší. Tak žeby predsa hostia ožili alebo naopak domáci zaspali? Center z ľavej strany od Josého Luisa Moralesa našiel na zadnej žrdi výborne nabiehajúceho spoluhráča PEDRA LOPÉZA, ktorý upratal loptu do domácej brány! Strela k bližšej žrdi slávila úspech a rozdiel gólom je už iba minimálny!

65

65. Pedro López (LVN)

63

Levante dalo gól!
Tak žeby sa hostia ešte nevzdali? Kontaktný gól padol nielen po chybe obrany, ale aj po chybe brankára. Bol tam pomerne presný center z pravej strany od Víctora Camarasa, ktorý našiel pred bránou DEYVERSONA. Ten sa predral v hlavičkovom súboji a poslal loptu do siete! Možno tam mohol vybehnúť aj brankár, no teraz sa to ľahko hovorí. Žaby znižujú a už je to iba o dva góly!

63

63. Deyverson (LVN)

62

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza John Guidetti, prichádza Josep Señé.

61

Svetlomodrí sa po zápase budú nachádzať na 5.mieste a Žaby budú okupovať poslednú 20.priečku. Samozrejme pokiaľ by sa nič vážnejšie nestalo.

60

Máme za sebou už hodinu hry a skutočne už je rozhodnuté. Domáci vedú o tri góly a iba zázrak ich pripraví o zisk troch bodov z tohto stretnutia.

59

Celta Vigo má loptu na svojich kopačkách a nikam sa neponáhľa. Má nahrané a toto stretnutie sa už bude snažiť dohrať bez kariet, či zranení.

57

57. Iago Aspas (CVG)

57

Celta Vigo dalo gól!
Tak a je tam ďalší a dovolím si tvrdiť, že je rozhodnuté. Pablo Hernández takou hokejovou zabičkou našiel spoluhráča IAGA ASPASA, ktorý mal skvelý prvý dotyk a vďaka nemu sa predral cez dvoch brániacich hráčov. Následne loptu poslal do brány hostí povedľa hosťujúceho brankára Diega Mariña a nič mu nebránilo k oslave svojho gólu s fanúšikmi! Svetlomodrí vyhrávajú už rozdielom triedy.

56

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Mauricio Cuero, prichádza Rubén García.

55

Hráči Levante sa dostávajú do šance, no už je to zbrzdené. Obliehanie pokutového územia domácich naďalej pokračuje.

54

K tvrdej strele spoza pokutového územia sa dostal Daniel Wass, ale jeho pokus bol veľmi nepresný. Kop od brány.

53

V tesnom ofsajde sa ocitol domáci Daniel Wass. Lopta pre Levante.

52

Agilný Iago Aspas si výborne nabehol za obranu hostí a prebral si loptu do pohybu. Následne hľadal dnes gólového spoluhráča Johna Guidettiho, lenže pred ním bol ešte stopér Zouhair Feddal, ktorý odvrátil na rohový kop.

51

Iago Aspas sa pokúšal poslať center sprava pred bránu hostí, ale našiel iba brankára Levante, ktorý loptu chytil a rozohral.

50

Fabián Orellana hľadal dlhým centrom spoluhráča, ale jeho prihrávka bola pridlhá a lopta skončila mimo brány za bránkovou čiarou. Nasledovať bude kop od hosťujúcej svätyne.

49

49. Fabián Orellana (CVG)

49

Veľká šanca Celty Vigo! Hostia ukázali, že si nevedia nahrať. Bol z toho protiútok a k finálnej prihrávke sa dostal John Guidetti. Ten našiel spoluhráča Fabiána Orellanu, ktorý sa rútil sám na Diega Mariña. Síce bol tiesnený odzadu, no jeho strela bola veľmi slabá a brankár hostí s jeho pokusom nemal žiaden problém! Toto sa určite dalo lepšie zakončiť.

48

Svetlomodrí sa zatiahli na vlastnú polovicu ihriska, kde vytvorili hustý obranný blok. Nechávajú hostí kombinovať a čakajú, čo ukážu.

47

Celta Vigo sa od začiatku druhého polčasu pustila do útočenia, ale obrana hostí bola pozorná.

46

Začal sa druhý polčas.
ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

Držanie lopty: 65% – 35%
Strely (celkom): 6-4
Strely (na bránu): 2-2
Rohové kopy: 5-1
Fauly: 9-8
Žlté karty: 1-2
Červené karty: 0-0
Máme za sebou prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči Celty Vigo, ktorí vedú 2:0. O úvodný presný zásah sa v 35.minúte postaral John Guidetti, ktorý ťažil z dobrej roboty Iaga Aspasa a ten istý hráč pridal svoj druhý gól v stretnutí o šesť minút neskôr, keď krásnym lobom prekonal brankára hostí Diega Mariña. Podarí sa domácim postrážiť priaznivý výsledok alebo sa hostia zobudia a ešte s tým niečo urobia? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

2.polčas sa začne približne o 19:17.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Domáci si loptu prihrávajú a nechávajú súpera behať bez nej. V prvom dejstve sa už pravdepodobne nič dôležité nestane.

45

Nadstavený čas v 1.polčase je 1 minúta!

44

Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.

43

Celta Vigo už vedie o dva góly a nemusí sa nikam ponáhľať. Hostia sú na kolenách a musia sa zobudiť, ak chcú ešte pomýšľať na zisk aspoň jedného bodu z tohto stretnutia.

41

Celta Vigo dalo gól!
Opäť pekná gólová prihrávka, no samotné zakončenie bolo skutočne skvostné. Jemný center od Daniela Wassa našiel JOHNA GUIDETTIHO v pokutovom území, ale lopta mu poriadne skákala. Pokúsil sa teda prehodiť vybiehajúceho brankára Diega Mariña a tento lob mu vyšiel! Síce tomu dopomohol aj odraz lopty od tyče do brány! Svetlomodrí sa dostávajú do dvojgólového vedenia!

41

41. John Guidetti (CVG)

40

Jefferson Lerma (Levante) dohral protihráča v strede poľa, a to neuniklo pozornosti hlavného rozhodcu. Žltá karta.

39

Do konca prvého polčasu ostáva približne päť minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť klasický gól do šatne?

38

Celta Vigo má loptu na svojich kopačkách a pomaly sa posúva dopredu. Zatiaľ je to však veľmi statické.

37

Levante sa snaží o rýchlu odpoveď, ale obrana domácich je skutočne veľmi pozorná. Celta Vigo zaslúžene vedie a už môže hrať oveľa pokojnejšie.

35

35. John Guidetti (CVG)

35

Celta Vigo dalo gól!
Krásna akcia domáceho mužstva, ktorá bola zakončená gólom do prázdnej brány. Fabián Orellana peknou prihrávkou našiel Iaga Aspasa, ktorý sa predral do pokutového územia z ľavej strany. Následne prihrávkou na hranicu päťky našiel spoluhráča JOHNA GUIDETTIHO, ktorý nemal úplne ľahkú pozíciu, ale zvládol to a loptu poslal do siete! Svetlomodrí sa dostávajú do jednogólového vedenia!

34

Domáci Fabián Orellana hľadal svojím centrom z pravej strany niekoho zo svojich spoluhráčov, ale to sa mu nepodarilo. Lopty sa zmocnili hostia, ktorí už vymýšľajú útočnú akciu.

33

Diváci zatiaľ môžu vidieť typický Španielsky futbal s množstvom krátkych prihráviek. Ani jeden z tímov sa nesnaží veľmi hrnúť do útočnej akcie, ale chce si ju poriadne pripraviť od samého začiatku až po koniec.

32

32. Théo Bongonda (CVG)

32

Théo Bongonda (Celta Vigo) teraz na druhej strane s takmer identickým zákrokom, a aj s rovnakým výsledkom. Žltá karta.

31

Toňo (Levante) sa prezentoval tvrdým zákrokom v strede poľa na Iaga Aspasa, ktorý hlavný rozhodca Carlos Del Cerry Grande ocenil žltou kartou.

30

Už máme za sebou polhodinu hry a stav skóre sa nám stále nemenil. Ani jeden z tímov nemal doteraz žiadnu vyloženú gólovú príležitosť, ktorá by sa mohla skončiť úvodným presným zásahom.

28

Celta Vigo má loptu na svojich kopačkách a úspešne kombinuje na útočnej polovici ihriska. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.

27

V ofsajde sa teraz ocitol domáci Iago Aspas, ktorý sa doň dostal školáckou chybou hneď po rohovom kope. Lopta pre hostí.

26

Agilný José Luis Morales poslal pekný center do pokutového územia, ale nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov. Kop od brány.

25

José Luis Morales sa predral do pokutového územia domácich cez ľavú stranu a následne poslal prízemnú prihrávku na spoluhráča Deyversona. Ten vystrelil z prvej, aby jeho pokus nenašiel priestor troch žrdí domácej brány. Nasledovať bude kop od Álvarezovej svätyne.

24

Mauricio Cuero bol v strede poľa poslaný k zemi domáci Théom Bongondom. Voľný kop pre Žaby.

23

Domáci Iago Aspas sa predral do pokutového územia, hodil si loptu na ľavačku a pokúsila sa obstreliť svojho strážcu, lenže Toňo dokázal tento jeho pokus zblokovať.

22

Hosťujúci Deyverson vyslal pohotovú strelu na prednú žrď, ale tam bol včas brankár domácich Sergio Álvarez, ktorý nemal žiaden problém.

21

Máme za sebou 20 minút hry a zatiaľ sa nám skóre nemenilo. Tempo hry je veľmi pomalé a miestami hra doslova stojí.

20

John Guidetti sa predieral dopredu cez pravú stranu, ale dobre zakročil Zouhair Feddal, ktorý loptu jednoducho odkopol za postrannú čiaru. Svetlomodrí budú vhadzovať.

19

Bol z toho signál, keď všetci hráči sa natlačili pred bránkovú čiaru hosťujúcej brány. Lopta tam presne smerovala, ale brankár Diego Mariño ju vyboxoval. Hlavný rozhodca trochu prekvapivo odpískal faul na brankára, no ku žiadnemu kontaktu tam nedošlo.

18

Théo Bongonda hľadal prudkou prihrávkou niekoho pred bránou hostí, ale tento jeho úmysel bol zmerený. Nasledovať bude rohový kop.

17

STRELY CELKOM: 3-0
STRELY NA BRÁNU: 0-0

Strelecky sú na tom o čosi lepšie domáci, no aj týmto pokusom chýba potrebná presnosť.

15

DRŽANIE LOPTY: 53% – 47%

Územnú prevahu nemá ani jedno z mužstiev.

14

Fabián Orellana hľadal spoluhráča na pravej strane, ktorý sa v prípade dobrej prihrávky mohol dostať do dobrej príležitosti. Lenže dlhý center nenašiel príjemcu, a tak idú hostia do protiútoku.

13

Lopta sa aktuálne nachádza v strede poľa a na kopačkách ju majú hráči Celty Vigo. Tí si prihrávajú na krátku vzdialenosť a nechávajú súpera behať bez lopty.

12

Hra oboch mužstiev je veľmi slabá, a to sa nepáči ani divákom na Balaídos, ktorí začínajú pískať. Skutočne sme nevideli dosiaľ nič zaujímavé.

11

Domáci hráči skutočne pozorne bránia a nenechávajú hosťom žiaden voľný priestor na kombinácie. Tí sa len s ťažkosťami predierajú dopredu.

10

Hosťujúci Jefferson Lerma síce nasadil jasličky Hugovi Mallovi, ale žiaden iný úspech táto finta nepriniesla, pretože lopta sa dostala k druhému stopérovi Gustavovi Cabralovi, ktorý ju odkopol.

9

Prízemný center domácich hľadal v pokutovom území Iaga Aspasa, ale výborne zakročil Zouhair Feddal, ktorý sklzom zabránil, aby táto prihrávka prešla za neho k úplne voľnému hráčovi.

8

Domáci Théo Bongonda sa chcel predrať dopredu cez ľavú stranu, ale nevyšlo mu to úplne tak jak si želal. Aspoň vybojoval pre svoje mužstvo vhadzovanie.

7

Zatiaľ je to len také úvodné oťukávanie, no viac z hry majú domáci, ktorí ukazujú, že majú viac kvality ako ich súper.

6

Bol z toho nakoniec signál, ktorý absolútne nevyšiel. Od zblokovanej strely sa lopta odrazila k Fabiánovi Orallanaovi, lenže aj jeho pokus bol zblokovaný na rohový kop.

5

Hosťujúci kapitán David Navarro teraz veľmi nešikovne išiel do súboja s Johnom Guidettim, ktorého odzadu nedovolene poslal k zemi. Celta Vigo bude mať výhodu priameho kopu spoza pokutového územia, čo je veľmi dobrá pozícia na otvorenie skóre.

4

Domáci Pablo Hernández bol v strede poľa nedovolene zastavený. Hlavný rozhodca ešte chcel ponechať výhodu pre Celtu Vigo, no napokon si to rozmyslel.

3

Domáci John Guidetti sa prezentoval útočným faulom na Toňa. Voľný kop pre Levante.

2

Od úvodu majú loptu v moci domáci. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.

1

Stretnutie sa práve začalo.

-1

O výkop sa v prvom polčase sa postarajú hosťujúci hráči. Prajem Vám príjemný športový zážitok.

-5

Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v belaso-bielych dresoch, hostia v červeno-modrých.

-30

Úvodné zostavy:

Celta Vigo: S. Álvarez – J. Castro, Mallo, Cabral, Planas – P. Hernández, Aspas, Wass – Orellana, Guidetti, Bongonda.
Náhradníci: Blanco – Dražić, Radoja, Madinda, Sergi Gómez, Señé.

Levante UD: Mariño – Pedro López, D. Navarro, Feddal, Toňo – Morales, Camarasa, Simão, Lerma, Cuero – Deyverson.
Náhradníci: Rubén – Iván López, Rubén García, Roger, Trujillo, Xumetra, Ghilas.

Rozhodca: Carlos Del Cerro Grande – Juan Carlos Yuste Jiménez, Abrahám Álvarez Cantón – Hugo José López Puerta.
Vítam Vás pri sledovaní zápasu 20.kola Primery División medzi Celtou Vigo a Levante UD. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
CELTA VIGO
Zverenci Eduarda Berizza sú určite jedným z najväčších prekvapení najvyššej španielskej súťaže. Prekvapivo sa po 19 kolách nachádzajú na skvelom piatom mieste, keď majú na svojom konte 31 bodov za deväť výhier, štyri remízy a šesť prehier. Naposledy sa v lige predstavili na domácom trávniku, kde privítali aktuálneho lídra Atlético Madrid. Po bezgólovom prvom polčase sa diváci dočkali aj presných zásahov. Krátko po zmene strán otvoril skóre zápasu Griezmann, ktorý poslal hostí do vedenia. V 80.minúte pridal druhý gól hostí Carrasco a bolo vymaľované. Vigo dôležitý zápas nezvládlo a nezískalo žiaden bod.
Celta sa cez týždeň predstavila aj v Copa del Rey, keď na domácej pôde porazila Cadiz 2:0 a postúpila do ďalšieho kola.

Posledné zápasy
13.01.2016 Celta Vigo – Cadiz 2:0 (Pohár)
10.01.2016 Celta Vigo – Atlético Madrid 0:2
07.01.2016 Cadiz – Celta Vigo 0:3 (Pohár)
02.01.2016 Málaga – Celta Vigo 2:0
30.12.2015 Celta Vigo – Athletic Bilbao 0:1

Najlepší strelec: Iago Aspas/Duran Nolito – 8 gólov
LEVANTE UD
Tím okolo Joana Francesca Ferrera Siciliu si určite nepredstavoval takýto štart do sezóny a vôbec to s ním nevyzerá dobre. Vzhľadom na tabuľkové postavenie bude cieľom tohto tímu jednoznačne záchrana. Po 19 odohraných zápasoch mu patrí posledná 20.priečka, keď má na svojom konte iba štrnásť bodov za tri víťazstvá, päť remíz a jedenásť prehier. V poslednom ligovom stretnutí sa predstavili na domácom trávniku, keď privítali predposledné Vallecano. Šesťbodový zápas bol veľmi nervózny, ale červenú kartu nedostal nikto. O úvodný presný zásah sa postaral až v 72.minúte Deyverson, ktorý poslal domácich do vedenia. O deväť minút neskôr pridal druhý gól domáci Morales a bolo rozhodnuté. V 83.minúte ešte znížil Hernandez, no nič závažné to nezmenilo. Levante zvíťazili 2:1 a pripísali si do tabuľky veľmi cenné tri body.

Posledné zápasy
09.01.2016 Levante – Vallecano 2:1
02.01.2016 Atlético Madrid – Levante 1:0
30.12.2015 Levante – Málaga 0:1
20.12.2015 Athletic Bilbao – Levante 2:0
15.12.2015 Espanyol – Levante 2:1 (Pohár)

Najlepší strelec: Deyverson – 5 gólov
VZÁJOMNÉ ZÁPASY
23.08.2015 Levante – Celta Vigo 1:2
21.03.2015 Levante – Celta Vigo 0:1
24.10.2014 Celta Vigo – Levante 3:0
15.03.2014 Levante – Celta Vigo 0:1
21.10.2013 Celta Vigo – Levante 0:1

POSTAVENIE TÍMOV V TABUĽKE
5. Celta Vigo 9-4-6 28:27 31
20. Levante 3-5-11 14:32 14

STÁVKOVÉ KANCELÁRIE
Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 1,50, na remízu okolo 3,80 a na výhru hostí približne 7,50.

ROZHODCOVIA
Dnešné stretnutie bude viesť Španielsky rozhodca Carlos del Cerro Grande, ktorému na čiarach budú asistovať jeho krajania Juan Carlos Yuste Jiménez a Abrahám Álvarez Cantón. Štvrtým rozhodcom bude Hugo José López Puerta.

ZHODNOTENIE
Favoritom je domáce mužstvo, ktoré by malo potvrdiť svoje kvality a zvíťaziť. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 2:1.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:15.

Celta Vigo – Levante UD

4:3

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 35. Guidetti, 41. Guidetti, 57. Aspas, 84. Orellana – 63. Deyverson, 65. Pedro López, 89. Morales

Karty:   32. Bongonda (CVG) – 31. Toňo (LVN), 40. Lerma (LVN), 67. Camarasa (LVN), 68. Lerma (LVN)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 3:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 14:15.

Celta Vigo: S. Álvarez – J. Castro, Mallo (C), Cabral, Planas (86. Sergi Gómez) – P. Hernández, Aspas, Wass – Orellana, Guidetti (62. Señé), Bongonda (70. Radoja).
Náhradníci: Blanco – Dražić, Radoja, Madinda, Sergi Gómez, Señé, Iglesias.

Levante UD: Mariño – Pedro López, D. Navarro (C) (83. Ghilas), Feddal, Toňo – Morales, Camarasa, Simão (66. Roger), Lerma, Cuero (56. Rubén García) – Deyverson.
Náhradníci: Rubén – Iván López, Rubén García, Roger, Trujillo, Xumetra, Ghilas.

Rozhodca: Carlos Del Cerro Grande – Juan Carlos Yuste Jiménez, Abrahám Álvarez Cantón – Hugo José López Puerta