Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Celta Vigo – Levante UD

4:3

koniec (2:0)

16.01.2016, 18:15 • Balaídos, Vigo, Španielsko • 20. kolo • Marek Farkaš

89

89. José Luis Morales (LVN)

89

Levante dalo gól!
Tak to je neuveriteľné! Keď už sa zdá, že je rozhodnuté o víťazovi stretnutia, zrazu sa hostia presadia a stretnutia zdramatizujú. Bola tam strela hosťujúceho hráča, ktorú však brankár Sergio Álvarez vyrazil. K odrazenej lopte sa dostal JOSÉ LUIS MORALES, ktorý si ju spracoval a nekompromisne zavesil pod brvno! Je znížené a opäť je rozdiel gólov minimálny!

84

84. Fabián Orellana (CVG)

84

Celta Vigo dalo gól!
Tak teraz sa už dá definitívne povedať, že je rozhodnuté. Iago Aspas našiel úplne osamoteného FABIÁNA ORELLANU, ktorý sa ocitol zoči-voči brankárovi Diegovi Mariñovi. Ten síce vybehol, aby mu zmenšil strelecký uhol, ale domáci hráč poslal loptu povedľa neho, a tá nakoniec rozvlnila sieť! Svetlomodrí sa dostávajú do dvojgólového vedenia.

65

Levante dalo gól!
A je tam ďalší. Tak žeby predsa hostia ožili alebo naopak domáci zaspali? Center z ľavej strany od Josého Luisa Moralesa našiel na zadnej žrdi výborne nabiehajúceho spoluhráča PEDRA LOPÉZA, ktorý upratal loptu do domácej brány! Strela k bližšej žrdi slávila úspech a rozdiel gólom je už iba minimálny!

65

65. Pedro López (LVN)

63

Levante dalo gól!
Tak žeby sa hostia ešte nevzdali? Kontaktný gól padol nielen po chybe obrany, ale aj po chybe brankára. Bol tam pomerne presný center z pravej strany od Víctora Camarasa, ktorý našiel pred bránou DEYVERSONA. Ten sa predral v hlavičkovom súboji a poslal loptu do siete! Možno tam mohol vybehnúť aj brankár, no teraz sa to ľahko hovorí. Žaby znižujú a už je to iba o dva góly!

63

63. Deyverson (LVN)

57

57. Iago Aspas (CVG)

57

Celta Vigo dalo gól!
Tak a je tam ďalší a dovolím si tvrdiť, že je rozhodnuté. Pablo Hernández takou hokejovou zabičkou našiel spoluhráča IAGA ASPASA, ktorý mal skvelý prvý dotyk a vďaka nemu sa predral cez dvoch brániacich hráčov. Následne loptu poslal do brány hostí povedľa hosťujúceho brankára Diega Mariña a nič mu nebránilo k oslave svojho gólu s fanúšikmi! Svetlomodrí vyhrávajú už rozdielom triedy.

41

Celta Vigo dalo gól!
Opäť pekná gólová prihrávka, no samotné zakončenie bolo skutočne skvostné. Jemný center od Daniela Wassa našiel JOHNA GUIDETTIHO v pokutovom území, ale lopta mu poriadne skákala. Pokúsil sa teda prehodiť vybiehajúceho brankára Diega Mariña a tento lob mu vyšiel! Síce tomu dopomohol aj odraz lopty od tyče do brány! Svetlomodrí sa dostávajú do dvojgólového vedenia!

41

41. John Guidetti (CVG)

35

35. John Guidetti (CVG)

35

Celta Vigo dalo gól!
Krásna akcia domáceho mužstva, ktorá bola zakončená gólom do prázdnej brány. Fabián Orellana peknou prihrávkou našiel Iaga Aspasa, ktorý sa predral do pokutového územia z ľavej strany. Následne prihrávkou na hranicu päťky našiel spoluhráča JOHNA GUIDETTIHO, ktorý nemal úplne ľahkú pozíciu, ale zvládol to a loptu poslal do siete! Svetlomodrí sa dostávajú do jednogólového vedenia!

Celta Vigo – Levante UD

4:3

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 35. Guidetti, 41. Guidetti, 57. Aspas, 84. Orellana – 63. Deyverson, 65. Pedro López, 89. Morales

Karty:   32. Bongonda (CVG) – 31. Toňo (LVN), 40. Lerma (LVN), 67. Camarasa (LVN), 68. Lerma (LVN)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 3:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 14:15.

Celta Vigo: S. Álvarez – J. Castro, Mallo (C), Cabral, Planas (86. Sergi Gómez) – P. Hernández, Aspas, Wass – Orellana, Guidetti (62. Señé), Bongonda (70. Radoja).
Náhradníci: Blanco – Dražić, Radoja, Madinda, Sergi Gómez, Señé, Iglesias.

Levante UD: Mariño – Pedro López, D. Navarro (C) (83. Ghilas), Feddal, Toňo – Morales, Camarasa, Simão (66. Roger), Lerma, Cuero (56. Rubén García) – Deyverson.
Náhradníci: Rubén – Iván López, Rubén García, Roger, Trujillo, Xumetra, Ghilas.

Rozhodca: Carlos Del Cerro Grande – Juan Carlos Yuste Jiménez, Abrahám Álvarez Cantón – Hugo José López Puerta