Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Atlético Madrid – Villarreal CF

0:0

koniec (0:0)

21.02.2016, 20:30 • Estadio Vicente Calderón (Madrid) • 25. kolo • Patrik Saloky

Zápas v Madride sa skončil. Ani v druhom polčase sme gól nevideli, a tak si oba tímy odnášajú z dnešného súboja bod za remízu 0-0. Domáci boli mierne lepším tímom a možno by si zaslúžili víťazstvo, ale aj Villarreal predviedol niekoľko pekných akcií. Domáci teda nevyužili zaváhanie Realu Madrid v Malage, a nezvýšili svoj náskok na tri body.
To je na dnes odo mňa všetko, prajem Vám ešte príjemný večer a dobrú noc. (22:23:29)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Prebieha posledná minúta dnešného zápasu. López išiel sám na domácu bránu, ale nemal už dosť síl a nakoniec bola jeho strela z veľkého uhla zblokovaná na rohový kop.

90+2

Vietto sa dostával do veľkej príležitosti, ale tiesnený nedokázal vystreliť na bránu. Lopta končí za čiarou a nasleduje odkop brankára Aréolu.

90+1

Domáci zahrávali rohový kop z pravej strany (desiaty v dnešnom zápase), ale po ňom lopta končí v rukaviciach brankára Aréolu.

90+1

V druhom polčase sa budú nadstavovať 3 minúty.

90

Prebieha posledná minúta riadneho hracieho času. Pri lopte sú hráči Atlética, ktorí sa snažia dostať pred 16ku Villarrealu.

89

Suárez fauloval v strede ihriska Juanfrana a domáci získavajú priamy kop. V 16ke Atlética ostáva ležať Ruiz, ktorý sa zranil v súboji s Godínom.

88

58%-42% to je držanie lopty v dnešnom zápase. Domáci majú loptu naozaj častejšie na svojich kopačkách, a mali aj viacero veľkých príležitostí, ktoré mohli skončiť gólom.

87

Bailly dostal kŕč ale zrejme bude v poriadku. Hra pokračuje ďalej.

86

Bailly ostáva ležať v strede ihriska a hra je prerušená.

85

Torres sa dostal k strele z cca 10 metrov, ale jeho pokus končí v rukaviciach brankára Aréolu. Ani teraz to domácim nevyšlo.

84

Torres nenašiel v 16ke Villarrealu Vietta a lopta končí za čiarou. Nasleduje odkop brankára Aréolu.

83

Akciu Villarrealu ukončil útočný faul na Godína, a tak do útoku znova zamierili domáci. Tí potrebujú tri body oveľa viac ako Villarreal.

82

Striedanie hostí. Z ihriska odchádza Bakambu, a nahradí ho Baptistão .

81

Striedanie domáceho tímu. Z ihriska odchádza Saúl, a nahradí ho Kranevitter.

81

Domáci zahrávali rohové kopy z pravej a následne ľavej strany, ale ani jeden z nich nebol úspešný. Po druhom hlavičkoval Godín vysoko nad bránu.

80

Pred nami je posledných 10 minút dnešného zápasu. V Madride stále čakáme na prvý gól, hoci druhý polčas prináša pomerne dosť príležitostí na oboch stranách.

79

79. Koke (ATM)

Atlético Madrid – Villarreal CF

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   69. Gabi (ATM), 73. Luís (ATM) – 62. Castillejo (VLR), 77. Bailly (VLR)

Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Koke, Gabi (C), Ñíguez (81. Kranevitter), Á. Correa (69. Vietto) – Griezmann (62. Ó. Torres), F. Torres.
Náhradníci: Moyà – Kranevitter, Ó. Torres, Gámez, Hernández, Vietto, Villa.

Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Bonera, V. Ruiz, Bailly – Antonio Rukavina, B. Soriano (C), Pina, Castillejo (67. Denis Suárez) – Soldado (63. Adrián López), Bakambu (82. Baptistão).
Náhradníci: Barbosa – Musacchio, Baptistão, Denis Suárez, Adrián López, Marín, Trigueros.

Rozhodca: Eduardo Prieto Iglesias- F.Sabuco, J.Mateo