Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Malaga CF – Sporting Gijón

1:0

koniec (1:0)

11.03.2016, 20:30 • 29. kolo • Marian Fiam

: 1.85 3.9 6.5

Halilovič mal dnes hrať od začiatku zápasu, po vstupe na trávnik v 63. minúte oživil hru hostí, v závere sa následne viackrát predral za obranu Málagy. Nič to však nezmenilo na tom, že domáci získavajú z dnešného zápasu plný počet bodov, po dlhom čase si tak pripisujú na svoje konto výhru.

Držanie lopty: 48 % : 52 %.
Strely na bránu: 3:4.
Strely mimo: 6:3.
Rohy: 3:4.
Ofsajdy: 3:5.
Fauly: 8:13.

Prajeme príjemný večer! (22:20:19)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Halilovič po rohovom kope hostí zahranom nablízko nastreľuje rameno Fornalsa, ktorý stál vo vlastnej šestnástke. Hostia si pýtajú penaltu, rozhodca De Burgos nesúhlasí.

90+1

Halilovič sa predral z pravej strany až k bráne, jeho snahu odcentrovať v poslednej chvíli zastavuje obranca Málagy sklzom.

90

Hostia sa previnili útočným faulom, v strede trávnika Isma López pristupil súperovi kopačku. Hlavný rozhodca následne nadstavuje k riadnemu hraciemu času 3 minúty.

89

Domáci futbalisti získali autové vhadzovanie na polovici súpera, s rozohrávkou sa samozrejme nanáhlia.

88

Halilovič po individuálnej akcii stráca loptu už pri strede trávnika, Málaga následne získava loptu len nachvíľu, hostia sa k nej dostávajú po pár sekundách znovu.

87

Remíza by bola dnes spravodlivejšia, zatiaľ si však plný bodový zisk strážia domáci hráči najbezpečnejšou obranou – útočením.

86

Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Juanpi Añor, prichádza Christian Atsu.

85

Duda sa odhodlal k strele z diaľky, loptu posiela len privysoko, navyše mimo priestoru brány.

84

Málaga sa zatiaľ úspešne bráni napriek zvýšenej aktivite hosťujúceho celku.

83

Žltú kartu dostáva Alen Halilović (Sporting Gijón), ktorý si pýtal faul a následne štandartku zpred šestnástky domácich, napokon však dostáva kartu on za filmovanie.

81

Žltú kartu dostáva Pablo Pérez (Sporting Gijón).

80

Dlhý center na polovicu Málagy z kopačiek hostí končí len za autovou čiarou, domáci len pomaly rozohrávajú, už teraz sa snažia nenápadne zdržovať.

79

Gijón bude chcieť s prichádzajúcim koncom zápasu zvyšovať aktivitu, domácim sa možno naskytne šanca na rýchly protiútok.

78

Lora zakombinoval s Álvarezom, druhý menovaný sa nedostal do šestnástky s loptou cez Miguela Torresa.

77

Gijón si za svoju aktivitu v druhej časti druhého polčasu zaslúži vyrovnanie, domáci sa začali spoliehať na najstesnejšie vedenie, to zatiaľ držia len s veľkým šťastím.

76

Pre ofsajd teraz hostia nemôžu pokračovať v útoku, postavenie mimo hry prišlo domácim vhod, môžu totiž upokojiť priebeh hry.

75

75. Carlos Castro (GIJ)

Malaga CF – Sporting Gijón

1:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 25. Añor

Karty:   26. Añor (MLG), 70. Rosales (MLG) – 18. Isma López (GIJ), 52. S. Álvarez (GIJ), 81. P. Pérez (GIJ), 83. Halilović (GIJ)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 8:13.

Malaga CF: Ochoa – Rosales, Albentosa, Weligton (C), Miguel Torres – Añor (86. Atsu), Recio, Fornals, G. Castro (72. Duda) – Uche (65. J. P. Carlos), Charles.
Náhradníci: A. Escandell – J. P. Carlos, Atsu, Horta, Ricca, Duda, Filipenko.

Sporting Gijón: Cuéllar – Lora (C), L. Hernández, Meré, Isma López – S. Álvarez, Mascarell – Carmona (73. P. Pérez), Ndi (46. C. Castro), Jony – A. Sanabria (63. Halilović).
Náhradníci: Alberto García – Lichnovsky, Espinosa, C. Castro, Aït-Atmane, Halilović, P. Pérez.

Rozhodca: De Burgos – García, De Francisco