Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Levante UD – Valencia CF

1:0

koniec (0:0)

13.03.2016, 12:00 • Ciutat de València, Valencia, Španielsko • 29. kolo • Marek Farkaš

Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Levante, ktorí v dnešnom stretnutí senzačne víťazia najtesnejším rozdielom 1:0. O jediný presný zásah sa v 65.minúte postaral Giuseppe Rossi, ktorý rozhodol o tom, že jeho tím získal tri body. Žaby sa po zápase nachádzajú na 20.mieste, Netopiere na 12.priečke.

To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný deň. (13:54:20)

90+5

Koniec zápasu.

90+4

Pedro López (Levante) videl žltú kartu po protestoch za faul na jeho brankára. Toto si mohol odpustiť, bolo to úplne zbytočné.

90+3

Valencia rozbieha jednu z posledných útočných akcií. Dlhé centre už zamestnávajú defenzívu Levante, ale tá je zatiaľ pozorná.

90+2

Lopta sa aktuálne zdržuje v rohu ihriska pri bráne Valencie. Toto hrá do kariet domácemu mužstvu, ktoré tam zbiera drahocenný čas.

90+1

Nadstavený čas v 2.polčase je 5 minút!

90

Levante už netrpezlivo čaká už iba na jediný údaj od arbitra. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.

88

Hosťujúci útočník Álvaro Negredo sa v dobrej príležitosti, ale predtým mu bol odmávaný a zapískaný asi dvojmetrový ofsajd. Lopta pre Levante.

87

Tak predsa to už začalo. Žaby boli zatlačené na ich vlastnú polovicu ihriska a hneď niekoľko centrov do ich pokutového územia letelo, ale so všetkými si poradili.

86

Očakávaný záverečný tlak Valencie zatiaľ neprichádza, pretože domáci umne držia loptu na svojich kopačkách ďaleko od vlastnej brány.

85

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Deyverson, prichádza Víctor Camarasa.

84

Žltú kartu dostáva Shkodran Mustafi (Valencia CF).

84

Levante chystá aj posledné striedanie a do hry sa dostane defenzívne ladený Víctor Camarasa. Čaká sa však ešte na prerušenie hry.

83

Veľmi aktívny Jefferson Lerma teraz poslal hneď dvoch hráčov na zem v strede poľa a hostia žiadajú aj žltú kartu pre neho, ale hlavný rozhodca je iného názoru.

82

Kapitán domácich Juanfran kríva na ľavú nohu, ale zdá sa, že už to vydrží do konca stretnutia.

81

Domáci José Luis Morales sa šmykol pri robení kľučky, ale Valencia z toho nič nevyťažila a neprekvapila svojho súpera. Jej útočné akciu sú skutočne pomalé.

80

Do konca riadneho hracieho času ostáva 10 minút. Podarí sa udržať Levante priaznivý výsledok alebo ešte Valencia vyrovná, či prípadne otočí stav stretnutia?

78

Levante má loptu na svojich kopačkách a snaží sa podržať ju čo najdlhšie, nech čas plynie, a toto im hrá do kariet.

77

Javi Fuego (Valencia) bol neskoro v súboji a aj on už má na svojom konte žltú kartu. Levante bude mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.

76

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Giuseppe Rossi, prichádza Víctor Casadesús.

75

V ofsajde sa ocitol Deyverson, ktorý si vybiehal pre prihrávku spoza hosťujúcej obrany. Lopta pre Valenciu.

74

Levante chystá ďalšiu zmenu, a tá bude mať zrejme defenzívny charakter. Domáci potrebujú zisk troch bodov ako soľ a majú to veľmi dobre rozohrané.

73

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Simão, prichádza Pedro López.

72

Hra je stále prerušená, pretože ošetrenie domáceho hráča stále trvá. Snáď to nebude nič vážne.

71

Domáci Simão sa zrazil hlavou v súboji s Danim Parejom a nevyzerá to s nimi vôbec dobre. Domáci hráč musí byť odnesený na nosidlách a v tomto stretnutí pravdepodobne dohral. Hosťujúci Parejo zrejme po tomto súboji bude pokračovať.

70

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Pablo Piatti, prichádza Álvaro Negredo.

69

Tak teraz sa hrá zo strany na stranu. Stred poľa je doslova rozbitý a obe mužstvá sa sústreďujú iba na útočenie. V obrane ostávajú len posledný hráči, ale tí si zatiaľ dokážu s týmito nájazdmi poradiť.

68

Domáci José Luis Morales sa pokúšal predrať dopredu cez ľavú stranu, ale obranné úlohy si splnil Antonio Barragán, ktorý ho o loptu pripravil a rozohral.

67

Valencia sa snaží o rýchlu odpoveď, ale prudký center od Sofianeho Feghouliho nenašiel žiadneho hráča v bielom drese.

65

65. Giuseppe Rossi (LVN) - 1:0

65

Levante dalo gól!
Tak toto bol gól doslova z ničoho, ale aj taký sa počíta a v tomto stretnutí má určite veľkú hodnotu do týchto chvíľ. Nenápadný center od Juanfrana našiel v pokutovom území GIUSEPPEHO ROSSIHO, ktorého tiesnil Shkodran Mustafi. Domáci útočník však bol pri lopte skôr, tečoval ju a tá doskákala popri ľavej žrdi do hosťujúcej brány! Brankár Valencie Diego Alves robil čo mohol, ale na toto presné zakončenie k tyčke nemal nárok! Žaby sa dostávajú do jednogólového vedenia.

64

Levante je veľmi pozorné v defenzívnej činnosti, čo už niekoľkýkrát dokázalo. Stopéri majú jasnú prevahu vo fyzických súbojoch a rozohrávka je omnoho lepšia ako na začiatku stretnutia.

63

Hosťujúci Guilherme Siqueira hľadal niekoho zo svojich spoluhráčov v pokutovom území, ale našiel iba stopérov domáceho mužstva, ktorý loptu poslali do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.

62

Začína pribúdať aj počet nedovolených zákrokov a výsledkom toho sú aj žlté karty. Tú teraz od hlavného rozhodcu videl Simão, ktorý to mal spočítané doterajšieho priebehu zápasu.

61

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza André Gomes, prichádza Rodrigo.

60

Už máme za sebou hodinu hry a stav skóre sa nám stále nemenil. Bližšie ku gólu mali domáci, ale tí v prvom polčase nevyužili hneď niekoľko šancí, a v tom druhom im to vôbec nejde.

58

Dnešné stretnutie sleduje 18191 divákov!

57

Giuseppe Rossi sa prezentoval nedovoleným zákrokom v strede poľa. Voľný kop pre Valenciu.

56

Tempo hry nám skutočne upadá a v podstate sa nič nestalo v druhom dejstve. Ani jeden z tímov sa ako keby nechcel chytiť tej zodpovednosti a rozhodnúť toto stretnutie.

55

Pablo Piatti bol v ofsajde, keď si pre prihrávku prišiel spoza domácich obranných radov. Lopta pre Levante.

54

Levante to skúšalo cez pravú stranu, ale tam José Luis Morales nestačil na fyzicky lepšie stavaného stopéra Aymena Abdennoura, ktorý si pokryl loptu a nechal ju prejsť mimo brány za bránkovú čiaru.

53

Hosťujúci Shkodran Mustafi to teraz schytal v súboji priamo medzi nohy, ale toto sa obíde bez karty. Voľný kop pre Netopiere.

52

Valencia stále ostáva pri lopte, ale toto držanie lopty je veľmi neefektívne. Domáci skvele bránia a nepúšťajú svojho súpera do vyložených gólových príležitostí.

51

Netopiere zatlačili domácich, ale nevedia sa dostať k streleckému pokusu. Pred pokutovým územím Levante je húština tiel, cez ktorú sa len veľmi ťažko prechádza.

50

Priamy kop nebol rozohraný práve najlepšie, pretože lopta našla iba rukavice brankára Dieaga Alvesa, ktorý už aj rozohral.

49

Aymen Abdennour (Valencia) dostal veľmi prísnu žltú kartu, keď obiehal Joana Verdúa a ruku si iba položil na jeho rameno. Ten spadol k zemi a vymodlil pre neho kartový trest.

48

Levante vybojovalo rohový kop. Ten na krátko rozohral Verza s Josém Luisom Moralesom, ale poriadne to zbabrali a bude z toho iba vhadzovanie pre domácich.

47

Valencia drží loptu na svojich kopačkách a vymýšľa prvú útočnú akciu. Všetko sa to deje pomaly a poriadne sa to pripravuje.

46

Začal sa druhý polčas.
ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

Držanie lopty: 44% – 59%
Strely (celkom): 11-4
Strely (na bránu): 4-1
Rohové kopy: 4-0
Fauly: 7-6
Žlté karty: 0-1
Červené karty: 0-0
Máme za sebou prvý polčas. V ňom sme gól však nevideli, ale bližšie k nemu mali domáci. Síce Valencia mala územnú prevahu, ale Levante bolo nebezpečnejšie a vypracovalo si niekoľko dobrých príležitostí na skórovanie. Ani jedna z nich sa však neskončila gólom, a tak uvidíme, či sa dočkáme nejakého presného zásahu v druhom polčase alebo budeme svedkami bezgólovej remízy.

2.polčas sa začne približne o 13:03.

45+3

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Už sa hrá prevažne zozazu z oboch strán a nikto už nechce urobiť zbytočnú chybu. Pravdepodobne sa pôjde do šatní za nerozhodného výsledku.

45+1

Nadstavený čas v 1.polčase sú 3 minúty!

45

Šanca Levante a po nej hneď ďalšia! Deyverson dostal prihrávku do behu za obranu hostí a z prvej tvrdo vystrelil. Jeho jedovku brankár Diego Alves vyrazil a pripísal si úspešný zákrok. To však nebol koniec akcie, pretože k lopte sa dostal ešte José Luis Morales, ktorý ju vrátil do ohňa, kde sa k nej opäť dostal Deyverson, ale jeho hlavička tesne minula ľavú žrď hosťujúcej brány!

44

Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.

42

Veľká šanca Levante! Domáci rozohrávali rohový kop a lopta po centri našla presne hlavu Giuseppe Rossiho, ktorý si urobil miesto pre zakončenie v pokutovom území a hlavičkoval. Pohotovo však zakročil brankár hostí Diego Alves, ktorý reflexívnym zákrokom vyrazil jeho pokus na ďalší rohový kop!

41

Levante sa snaží o rýchle protiútoky, ale hostia sú zatiaľ veľmi pozorní v defenzíve a nepúšťajú domácich hráčov do vážnejších šancí.

40

Do konca prvého polčasu ostáva približne päť minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť klasický gól do šatne?

39

Loptu má aktuálne na svojich kopačkách Levante, ktoré je však stále napádané a má problémy s rozohrávkou.

38

Tempo hry sa začína spomaľovať a už vidíme klasické španielske krátke prihrávky s poriadnom prípravou útočnej akcie.

37

Tak Valencia už mala dohrávať v desiatich, ale hlavný rozhodca pravdepodobne pochybil. Dani Parejo, ktorý už má na svojom konte jednu žltú kartu, v strede poľa prebrúsil protihráča, ale hlavný rozhodca nechal výhodu. Z následnej akcie sa nič vážnejšie nestalo, ale dodatočne nebol udelený ani žiadny kartový trest, čo rozhnevalo aj divákov na štadióne Ciutat de Valéncia.

36

Agilný José Luis Morales sa ocitol v tesnom ofsajde, čo správne posúdil druhý asistent rozhodcu Abrahám Álvarez Cantón, ktorý signalizoval hráča mimo hry.

35

Nedovolený zákrok od Daniho Pareja v strede poľa. Voľný kop pre Levante.

34

Domáci Joan Verdú našiel vo vápna spoluhráča Giuseppeho Rossiho, ktorý sa však hneď ocitol v obkľúčení niekoľkých hráčov Valencie. Vyskúšal teda prelobovať brankára Diega Alvesa, ale jeho pokus nebol vôbec presný. Nasledovať bude kop od brány.

33

Šanca Levante! Aymen Abdennour poriadne zaváhal, keď púšťal loptu mimo brány za bránkovú čiaru, ale obehol ho Deyverson, ktorý si ju zobral a z ťažkého uhla preveril Diega Alvesa. Ten to schytal niekde medzi nohy, kde sa mu lopta aj zasekla, a tak si pripísal úspešný zákrok!

32

Vo vápna domácich padol na zem Paco Alcácer, ale stopéri použili teraz jednoznačne čistý spôsob odobratia lopty a Levante sa rúti do rýchleho protiútoku.

31

Valencia zatlačila domácich a oblieha pokutové územia. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.

30

Už máme za sebou polhodinu hry a skóre sa nám stále nemenilo. Obe mužstvá mali po jednej šanci, ale ani jedna z nich sa neskončila gólom.

29

Čerstvý muž na hracej ploche Antonio Barragán chcel zastaviť črtajúcu sa šancu domácich, a tak do polovysokej prihrávky vložil hlavu. Lopta ho do nej zasiahla a z nosa mu začalo krvácať. Opäť je hra prerušená.

27

Hosťujúci Pablo Piatti teraz dostal poriadny lakeť do hlavy v hlavičkovom súboji, ale hlavný rozhodca k počudovaniu všetkýc rozpažil a ukázal nech sa hrá ďalej. Carlos Del Cerro Grande má dnes skutočne zvláštny meter rozhodnutí.

26

Domáci José Luis Morales to skúša na rozhodcov a už druhýkráť padol na zem nezavinene. Tentoraz sa dožadoval priameho kopu spoza pokutového územia, ale jeho divadlo mu nevyšlo.

25

Šanca aj na druhej strane! Sofiane Feghouli ušiel svojmu strážcovi na pravej strane a obrana domácich ustupovala až do vápna pomaly k brankárovi. Hosťujúci hráč teda postupoval dopredu nikým neatakovaný a následnou technickou strelou na zadnú žrď tesne minul bránu Levante! Tak teraz zase kus šťastia mali domáci!

24

Aymen Abdennour bude musieť byť ošetrený, ale zrejme bude pokračovať v zápase. Hra sa už čoskoro znova začne.

23

Domáci Shkodran Mustafi si naskočil na center v pokutovom území, ale pri tom nedovolene zrazil na zem hosťujúceho Aymena Abdennoura. Lopta pre Netopiere.

22

22. Giuseppe Rossi (LVN)

22

Obrovská šanca Levante! Najprv José Luis Morales padol po súboji s dvoma protihráčmi v pokutovom území, ale hlavný arbiter jasne ukázal, že sa má zdvihnúť z hracej plochy. Lopta sa však dostala k osamotenému Giuseppemu Rossimu, ktorý z mierneho uhla skúsil strelou z prvej a nastrelil ľavú žrď hosťujúcej brány! Tak teraz mala Valencia obrovské šťastie hneď v dvoch prípadoch!

21

Ďalšia strela domácich, o ktorú sa spoza vápna postaral Jefferson Lerma. Jeho volej však nemal dostatočnú presnosť a nenašiel priestor troch žrdí hosťujúcej brány.

20

STRELY CELKOM: 2-1
STRELY NA BRÁNU: 0-1

Strelecky sú aktívnejší domáci, ale ich pokusom chýba potrebná presnosť.

19

DRŽANIE LOPTY: 46% – 54%

Ani jedno z mužstiev nemá výraznú územnú prevahu. Obaja aktéri stretnutia sa pomerne často striedajú v držaní lopty.

18

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza João Cancelo, prichádza Antonio Barragán.

16

Hosťujúci André Gomes si šikovne pokryl loptu v strede poľa a bol nedovolene poslaný k zemi. Voľný kop pre Valenciu.

15

Žaby vybojovali rohový kop, ktorý už bol rozohraný. Vo vápne najvyššie vyskočil Carl Medjani, ale jeho hlavička letela vysoko nad bránu hostí a lopta skončila na tribúne.

14

Daniel Parejo (Valencia) si v súboji pomáhal rukami a navyše zasiahol protihráča lakťom priamo do tváre. Zaslúžená žltá karta.

13

Obrovská šanca Valencia! Sofiane Feghouli dostal prihrávku približne na hranicu pokutového územia, kde sa ocitol medzi dvoma stopérmi úplne sám. Otočil sa, naznačil strelu, čo mu však brankár domácich Diego Mariño nezožral a ostal na nohách. Následne vystrelil popri jeho ľavej nohe, kde však gólman stihol dať ľavú ruku a vyraziť tento jeho pokus! Už sa nám pohlo skóre zápasu meniť!

12

Hosťujúci Paco Alcácer si vypýtal loptu do pravej strany, ale nedostal ju, a tak sa vydal na ľavú. Následne však prišla prihrávka, presne do protipohybu, čo znamenovalo zbytočnú stratu lopty.

11

Netopiere teraz zatlačili svojho súpera na jeho vlastnej polovici ihriska, kde si prihrávajú z jednej strany na druhú. Domáci však vytvorili hustý obranný blok, ktorý je veľmi pozorný a koncentrovaný.

10

Valencia sa prezentuje vysokým napádaním a táto taktika jej prináša ovocie v podobe častého zisku lopty už na útočnej polovici ihriska. Vyplatilo sa to už niekoľkýkrát po sebe a obrana domácich začína robiť čoraz viac chýb v rozohrávke.

9

Zatiaľ je to len také úvodné oťukávanie. Do týchto chvíľ sme nevideli žiadnu väčšiu šancu, či dokonca ani strelu na bránu.

8

Dlhý center do pokutového územia hľadal Deyversona, ktorý sa poriadne načiahol nohou, aby si loptu spracoval, ale nakoniec mu to nevyšlo a ušla mu mimo bránu za bránkovú čiaru. Kop od brány.

7

Ani jeden z tímov si navzájom nič nedarujú. Hrá sa tvrdo do tela a čo je podstatné, väčšina zákrokov je v súlade s pravidlami.

6

Rohový kop rozohral Verza a aj našiel v pokutovom území svojho spoluhráča Simãa, ale jeho hlavička nebola presná. Nasledovať bude kop od Alvesovej svätyne.

5

Jefferson Lerma posielal center do vápna z pravej strany, ale jeho prihrávka bola zblokovaná na prvý rohový kop pre domácich.

4

Levante veľmi dobre kombinovalo pred pokutovým územím hostí, ale finálna prihrávka neprišla, a tak do protiútoku mieria Netopiere.

3

Hosťujúci Sofiane Feghouli bol v hlavičkovom súboji faulovaný a nevyzerá to s ním dobre. Dokonca bude musieť byť ošetrený, snáď to nebude nič vážne.

2

V úvode majú loptu v moci hostia. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.

1

Stretnutie sa práve začalo.

-1

O výkop sa v prvom polčase sa postarajú hosťujúci hráči. Prajem Vám príjemný športový zážitok.

-5

Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v bordovo-modrých dresoch, hostia v bielo-čiernych.

-15

Úvodné zostavy:

Levante UD: Mariño – Lerma, Medjani, Feddal, García Juanfran (C) – Verdú, Simão, Verza, Morales – Deyverson, Rossi.
Náhradníci: Rubén – D. Navarro, Camarasa, Cuero, Rubén García, V. Casadesús, Pedro López.

Valencia CF: Diego Alves – Cancelo, Mustafi, Abdennour, Siqueira – Parejo, Fuego, A. Gomes – Feghouli, Alcácer (C), Piatti.
Náhradníci: Ryan – Vezo, Negredo, Danilo, Rodrigo, Diallo, Mina.

Rozhodca: Carlos Del Cerro Grande- Juan Carlos Yuste Jiménez, Abrahám Álvarez Cantón – Iván González González.
Vítam Vás pri sledovaní zápasu 29.kola Primery División medzi Levante UD a Valenciou CF. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
LEVANTE UD
Zverenci Rubiho budú mať vo zvyšku sezóny jediný cieľ – záchrana. Po 28 odohraných zápasoch im patrí posledná dvadsiata priečka, keď získali iba 21 bodov za päť výhier, šesť remíz a sedemnásť prehier. Naposledy sa v lige predstavili na pôde Realu Sociedad, kde uhrali celkom slušný výsledok. O úvodný presný zásah sa v 14.minúte postaral Reyes, ktorý poslal domácich do vedenia, ale to im dlho nevydržalo. Už o desať minút neskôr sa presadil hosťujúci Deyverson a bolo vyrovnané. Obe mužstvá ešte mali niekoľko šancí na zmenu skóre, ale ani jednému z nich sa to už nepodarilo, a tak si po nerozhodnom výsledku 1:1 pripísali do tabuľky po jednom bode.

Posledné zápasy
06.03.2016 Real Sociedad – Levante 1:1
02.03.2016 Levante – Real Madrid 1:3
28.02.2016 Villarreal – Levante 3:0
19.02.2016 Levante – Getafe 3:0
14.02.2016 Eibar – Levante 2:0

Najlepší strelec: Deyverson – 9 gólov
VALENCIA CF
Tím okolo Garyho Nevilla prežíva prechodné obdobie, čoho výsledkom sú nepravidelné výsledky. Po 28 kolách sa nachádza na jedenástom mieste, keď má na svojom konte 34 bodov za osem víťazstiev, desať remíz a desať prehier. V poslednom ligovom stretnutí sa Netopiere predstavili na domácom trávniku, kde privítali slávnejšie Atlético Madrid, a veru nemali to jednoduché. Síce skóre zápasu otvoril už v 24.minúte Griezmann, ktorý poslal hostí do vedenia, ale už o štyri minúty neskôr vyrovnal domáci Cheryshev. Po vyrovnanom prvom polčase sa začal lámať chleba na jednu stranu, a na vrch mali Atléti. Najprv ich v 72.minúte poslal do vedenia Torres, potom predčasne pod sprchy putoval domáci Aderlan a v závere stretnutia pridal ďalší gól hostí Ferreira Carrasco. Los Colchoneros zvíťazili presvedčivo 3:1 a pripísali si do tabuľky tri body.
Valencia sa cez týždeň predstavila aj v Európskej lige, kde v španielskom derby zápase vyzvala Athletic Bilbao, ale podľahla mu tesne 0:1 a v odvete mu to bude musieť vrátiť.

Posledné zápasy
10.03.2016 Athletic Bilbao – Valencia 1:0 (EL)
06.03.2016 Valencia – Atlético Madrid 1:3
02.03.2016 Málaga – Valencia 1:2
28.02.2016 Valencia – Athletic Bilbao 0:3
19.02.2016 Rapid Viedeň – Valencia 0:4

Najlepší strelec: Alcacer Paco – 9 gólov
VZÁJOMNÉ ZÁPASY
31.10.2015 Valencia – Levante 3:0
13.04.2015 Valencia – Levante 3:0
23.11.2014 Levante – Valencia 2:1
10.05.2014 Levante – Valencia 2:0
04.01.2014 Valencia – Levante 2:0

POSTAVENIE TÍMOV V TABUĽKE
11. Valencia 8-10-10 33:33 34
20. Levante 5-6-17 26:52 21

ZHODNOTENIE
Ťažko určiť v tomto stretnutí favorita, nakoľko sa jedná o mestských rivalov a tieto derby zápasy rozhodne vo väčšine prípadov väčšia túžba po víťazstve. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 1:1.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.

Levante UD – Valencia CF

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 65. Rossi

Karty:   62. Simão (LVN), 90+4. Pedro López (LVN) – 14. Parejo (VAL), 49. Abdennour (VAL), 77. Fuego (VAL), 84. Mustafi (VAL)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:3. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:16.

Levante UD: Mariño – Lerma, Medjani, Feddal, García Juanfran (C) – Verdú, Simão (73. Pedro López), Verza, Morales – Deyverson (85. Camarasa), Rossi (76. V. Casadesús).
Náhradníci: Rubén – D. Navarro, Camarasa, Cuero, Rubén García, V. Casadesús, Pedro López.

Valencia CF: Diego Alves – Cancelo (18. Barragán), Mustafi, Abdennour, Siqueira – Parejo, Fuego, A. Gomes (61. Rodrigo) – Feghouli, Alcácer (C), Piatti (70. Negredo).
Náhradníci: Ryan – Vezo, Negredo, Danilo, Rodrigo, Barragán, Mina.

Rozhodca: Carlos Del Cerro Grande- Juan Carlos Yuste Jiménez, Abrahám Álvarez Cantón – Iván González González

Diváci: 18191