Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Levante UD – Valencia CF

1:0

koniec (0:0)

13.03.2016, 12:00 • Ciutat de València, Valencia, Španielsko • 29. kolo • Marek Farkaš

Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Levante, ktorí v dnešnom stretnutí senzačne víťazia najtesnejším rozdielom 1:0. O jediný presný zásah sa v 65.minúte postaral Giuseppe Rossi, ktorý rozhodol o tom, že jeho tím získal tri body. Žaby sa po zápase nachádzajú na 20.mieste, Netopiere na 12.priečke.

To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný deň. (13:54:20)

90+5

Koniec zápasu.

90+4

Pedro López (Levante) videl žltú kartu po protestoch za faul na jeho brankára. Toto si mohol odpustiť, bolo to úplne zbytočné.

90+3

Valencia rozbieha jednu z posledných útočných akcií. Dlhé centre už zamestnávajú defenzívu Levante, ale tá je zatiaľ pozorná.

90+2

Lopta sa aktuálne zdržuje v rohu ihriska pri bráne Valencie. Toto hrá do kariet domácemu mužstvu, ktoré tam zbiera drahocenný čas.

90+1

Nadstavený čas v 2.polčase je 5 minút!

90

Levante už netrpezlivo čaká už iba na jediný údaj od arbitra. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.

88

Hosťujúci útočník Álvaro Negredo sa v dobrej príležitosti, ale predtým mu bol odmávaný a zapískaný asi dvojmetrový ofsajd. Lopta pre Levante.

87

Tak predsa to už začalo. Žaby boli zatlačené na ich vlastnú polovicu ihriska a hneď niekoľko centrov do ich pokutového územia letelo, ale so všetkými si poradili.

86

Očakávaný záverečný tlak Valencie zatiaľ neprichádza, pretože domáci umne držia loptu na svojich kopačkách ďaleko od vlastnej brány.

85

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Deyverson, prichádza Víctor Camarasa.

84

Žltú kartu dostáva Shkodran Mustafi (Valencia CF).

84

Levante chystá aj posledné striedanie a do hry sa dostane defenzívne ladený Víctor Camarasa. Čaká sa však ešte na prerušenie hry.

83

Veľmi aktívny Jefferson Lerma teraz poslal hneď dvoch hráčov na zem v strede poľa a hostia žiadajú aj žltú kartu pre neho, ale hlavný rozhodca je iného názoru.

82

Kapitán domácich Juanfran kríva na ľavú nohu, ale zdá sa, že už to vydrží do konca stretnutia.

81

Domáci José Luis Morales sa šmykol pri robení kľučky, ale Valencia z toho nič nevyťažila a neprekvapila svojho súpera. Jej útočné akciu sú skutočne pomalé.

80

Do konca riadneho hracieho času ostáva 10 minút. Podarí sa udržať Levante priaznivý výsledok alebo ešte Valencia vyrovná, či prípadne otočí stav stretnutia?

78

Levante má loptu na svojich kopačkách a snaží sa podržať ju čo najdlhšie, nech čas plynie, a toto im hrá do kariet.

Levante UD – Valencia CF

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 65. Rossi

Karty:   62. Simão (LVN), 90+4. Pedro López (LVN) – 14. Parejo (VAL), 49. Abdennour (VAL), 77. Fuego (VAL), 84. Mustafi (VAL)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:3. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:16.

Levante UD: Mariño – Lerma, Medjani, Feddal, García Juanfran (C) – Verdú, Simão (73. Pedro López), Verza, Morales – Deyverson (85. Camarasa), Rossi (76. V. Casadesús).
Náhradníci: Rubén – D. Navarro, Camarasa, Cuero, Rubén García, V. Casadesús, Pedro López.

Valencia CF: Diego Alves – Cancelo (18. Barragán), Mustafi, Abdennour, Siqueira – Parejo, Fuego, A. Gomes (61. Rodrigo) – Feghouli, Alcácer (C), Piatti (70. Negredo).
Náhradníci: Ryan – Vezo, Negredo, Danilo, Rodrigo, Barragán, Mina.

Rozhodca: Carlos Del Cerro Grande- Juan Carlos Yuste Jiménez, Abrahám Álvarez Cantón – Iván González González

Diváci: 18191