Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

Bayern Mníchov – Hannover 96

3:1

koniec (2:0)

14.05.2016, 15:30 • Allianz Arena, München • 34. kolo • Róbert Gašpárek

Zaznel záverečný hvizd rozhodcu a FC Bayern Mníchov už oficiálne oslavuje titul. Vypredaný domáci stánok za skvelej atmosféry ďakujú svojim miláčikom za predvedenú hru počas celej sezóny. Zápas sa teda skončil výsledkom 3:1. Domáci počas celého zápasu jasne dominovali skrz kombinačnú hru a hostia sa snažili ohrozovať súpera po rýchlych protiútokov. To je odo mňa na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (17:24:31)
Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 10:5.
Střely mimo: 7:14.
Rohy: 9:5.
Ofsajdy: 8:1.
Fauly: 10:13.

90+1

Koniec zápasu.

90+1

Aj tento rohový kop bol odvrátený a každú chvíľu sa očakáva záverečný hvizd Kurta Kirchera.

90

Vidal sa dokázal pekne uvoľniť vo vápne Hannoveru a následne vyslal svoj tvrdý pokus medzi tri žrde. Tam Zieler predviedol svoj reflexívny zákrok a tak zabránil ďalšiemu inkasovanému gólu. Nasleduje asi posledný rohový kop, pretože štvrtý rozhodca nenastavil žiadny čas navyše.

90

No, ale ako aj tie predchodzie zostal nevyužitý. Defenzíva hostí si aj s týmto rohovým kopom poradila a loptu poslala do bezpečia.

89

Zieler predviedol ďalší skvelý zákrok po strele jedného z domácich hráčov. Domáci majú možnosť ohroziť súpera po ďalšom rohovom kope.

88

Vidal sa sťažoval u hlavného arbitra, že mu jeden z jeho protihráčov prišlápol v súboji nohu. Kurt Kircher si ničoho nevšimol a nechal hru ďalej pokračovať bez prerušenia.

87

Robert Lewandowski skúsil šťastie strelou z väčšej vzdialenosti. Zieler v tomto prípade nemusel zasahovať. Tvrdý projektil Roberta Lewandowskeho smerovala vedľa ľavej tyčky.

87

Na centrovanú loptu po rohovom kope si zbehol pozorný Zieler, ktorý loptu už má vo svojej moci. Veľmi zle zahraný rohový kop.

86

Domáci budú zahrávať ďalší rohový kop.

86

Mario Gotze sa postavil k rohovej zástavke a následne centroval no, ale ani tento pokus neskončil, tak ako mal a lopta sa po poslednom dotyku brániaceho hráča dostala do bezpečia.

85

Domáci budú zahrávať rohový kop po zblokovanom streleckom pokuse.

84

Ribéry dokázal loptu doviesť až k vápnu súpera a bol z toho nebezpečný center až za chrbát brankára. Zieler mal veľké šťastie, že tam stál Anton, ktorý loptu odhlavičkoval mimo nebezpečenstva.

83

Voľný kop sa rozhodli rozohrať nakrátko a tak môžu pokračovať vo svojej útočnej snahe.

82

Knut Kircher pískol do píšťalky a tým dal jasne najavo, že sa domáci stredopoliar dopustil nedovoleného zákroku. Hostia môžu rozohrať voľný kop z väčšej vzdialenosti.

81

Hra pokračuje ďalej. Schmiedebach za pomoci lekárnikov odkráčal za postrannú čiaru. Hostia budú hrať zatiaľ v oslabení.

80

Schmiedebach zostáva po súboji ležať na trávniku so škaredou grimasou na tvári. Potrebuje opateru lekárnikov. Uvidíme, či bude v hre pokračovať alebo sa rozhodne radšej striedať.

79

Center po rohovom kope síce našiel toho správneho adresára, ale strelecký pokus bol veľmi slabý a skončil mimo Zielerovej bránky.

Bayern Mníchov – Hannover 96

3:1

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 28. Götze, 54. Götze – 66. Sobiech

Karty:   56. Klaus (HAN)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 7:14. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 8:1. Fauly: 10:13.

Bayern Mníchov: Neuer (51. Ulreich) – Lahm (C), Benatia, J. Boateng (78. Rode), Alaba – Arturo Vidal – Coman (62. Rafinha), Götze, Th. Alcântara, Ribéry – Lewandowski.
Náhradníci: Ulreich – Tasci, Costa, Rafinha, Rode, T. Müller, Kimmich.

Hannover 96: Zieler (C) – Arkenberg, Anton, Sané, Albornoz – Schmiedebach, Prib – Sulejmani (62. Gülselam), Fossum, Klaus (71. Dierßen) – Sobiech.
Náhradníci: Tschauner – Gülselam, Schulz, Karaman, Sorg, Dierßen.

Rozhodca: Knut Kircher