Menu

Futbal

Majstrovstvá Európy

Ukrajina – Severné Írsko

0:2

koniec (0:0)

16.06.2016, 18:00 • Stade de Lyon, Lyon, Francúzsko • Skupina C • Marek Farkaš

Tipsport: 1.75 3.5 6.3

Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Severneho Írska, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia 2:0. O úvodný presný zásah sa v 49.minúte postaral McAuley a druhý gól pridal v 96.minúte McGinn. Ukrajina sa po zápase nachádzajú na 4.mieste, Severné Írsko na 2.priečke.

To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný deň. (19:55:03)

90+7

Koniec zápasu.

90+6

90+6. Niall McGinn (NIR) - 0:2

90+6

Severné Írsko dáva gól!
Tak predsa sa im podaril ešte streliť gól. Otvorená obrana neustála rýchly protiútok, keď strelu Stuarta Dallasa ešte dokázal brankár Andrej Pjatov vyraziť, ale na následnú dorážku NIALLA MCGINNA už nedočiahol! Je definitívne rozhodnuté!

90+5

Severní Íri už musia brániť iba 60 sekúnd. S najväčšou pravdepodobnosťou sa im to už podarí.

90+4

Ukrajina rozbieha jednu z posledných útočných akcií, ale ani tá jej nevyšla a bude z toho iba kop od brány.

90+3

Jonny Evans (Severné Írsko) po faule súpera zahodil loptu za postrannú čiaru, aby nazbieral nejaké sekundy a videl za to žltú kartu.

90+2

Striedanie v tíme Severné Írsko: z ihriska odchádza Corry Evans, prichádza Paddy McNair.

90+1

Ukrajina začína poriadne tlačiť svojho súpera a do útoku vrhá všetky sily okrem brankára Pjatova. Ten však už postáva na stredovej čiare.

90

Nadstavený čas v 2.polčase je 6 minút!

89

Pokiaľ by sa stretnutie skončilo aktuálnym skóre, tak by sa Severné Írsko nachádzalo na tretej priečke a Ukrajina na štvrtom mieste.

88

Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca, keďže sme tam mali krátke prerušenie kvôli dažďu a aj problém so striedaním.

87

Stuart Dallas (Severné Írsko) bol tým mužom, ktorý mal byť striedaný a vôbec sa mu nechcelo. Dostal žltú kartu a nakoniec hraciu plochu ani neopustil, lebo tréner si to rozmyslel.

85

Tak už asi dve minúty sa strieda a nikto nevie kto má ísť dole. Hlavný rozhodca však nemieni diskutovať a chce to vyriešiť rezolútne.

84

Brankár Michael McGovern si poradil aj s hlavičkou Olexandra Zinčenka, ktorá smerovala iba do stredu brány.

83

Striedanie v tíme Severné Írsko: z ihriska odchádza Conor Washington, prichádza Josh Magennis.

82

Striedanie v tíme Ukrajina: z ihriska odchádza Viktor Kovalenko, prichádza Olexandr Zinčenko.

81

Do konca stretnutia aj s nadstaveným časom ostáva približne 10 minút. Podarí sa Ukrajine ešte vyrovnať, či dokonca otočiť stav skóre alebo si Severní Íri už postrážia priaznivý výsledok?

Ukrajina – Severné Írsko

0:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 49. McAuley, 90+6. McGinn

Karty:   40. Selezňov (UKR), 65. Sydorčuk (UKR) – 61. J. Ward (NIR), 87. Dallas (NIR), 90+3. J. Evans (NIR)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 8:4. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:14.

Ukrajina: Pjatov – Fedeckij, Chačeridi, Rakyckyj, Ševčuk (C) – Sydorčuk (74. Garmaš), Stepanenko – Jarmolenko, Kovalenko (82. Zinčenko), Konopljanka – Selezňov (70. Zozulja).
Náhradníci: Bojko, M. Ševčenko – Butko, Kučer, Garmaš, Karavajev, Rotaň, Rybalka, Tymoščuk, Zinčenko, Budkivskij, Zozulja.

Severné Írsko: McGovern – Cathcart, Hughes, McAuley, J. Evans – J. Ward (68. McGinn), C. Evans (90+2. McNair), S. Davis (C), Norwood, Dallas – Washington (83. Magennis).
Náhradníci: R. Carroll, Mannus – Baird, Ferguson, Hodson, McCullough, C. McLaughlin, McNair, Grigg, K. Lafferty, Magennis, McGinn.

Rozhodca: Pavel Královec (CZE) – Roman Slyško (SVK), Tomáš Mokrousch (CZE) – Petr Ardeleánu (CZE) – Michal Paták (CZE) – Tasos Sidiropoulos (GRE)