Menu

Futbal

Prípravný zápas

FK Orenburg – MŠK Žilina

1:3

koniec (1:1)

05.07.2016, 17:30 • Graz • 1. predkolo • Tomáš Lengyel (@TomiLengy)

: 2.05 3.7 3.15

Futbalisti MŠK Žilina si pripísali v príprave druhé víťazstvo, keď v Rakúsku zdolali nováčika ruskej najvyššej súťaže FK Gazovik Orenburg 3:1. Duel sa však pre nich nevyvíjal najlepšie, pretože od prvej minúty prehrávali. Trpezlivou hrou napokon skóre otočili, keď do čierneho mierili Hlohovský, Špalek a Mandiangu. (19:20:33)

90

Koniec zápasu.

87

Vedenie Žilinčanov ešte mohol zvýšiť Nermin Haskić, ale ten oblúčikom neprekvapil brankára Orenburgu.

85

Žilina dala gól! Zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. Striedajúci CHRIS MANDIANGU predviedol vydarenú individuálnu akciu, keď si na hranici šestnástky zasekol obrancu a ľavou nohou namieril loptu presne k tyči.

84

V záverečných minútach sa striedajú šance na oboch stranách. Rusom však pokazil radosť Hučko, ktorý poslal loptu na roh a po rohu sa predviedol kvalitným zákrokom Mandous.

81

Žilina mohla rozhodnúť o svojom víťazstve. Strelu Chrisa Mandiangu dorážal do siete Nermin Haskić, no tomu bol odmávaný ofsajd.

75

Po dlhšej odmlke dali o sebe vedieť aj futbalisti Gazoviku Orenburg. Žilinčania zazmätkovali pred vlastnou bránou, čoho výsledkom bol najskôr rohový kop a potom nebezpečná strela priehlavkom, ktorá skončila na spojnici brvna a žrde.

71

Adrián Guľa chce vidieť v akcii všetkých hráčov, ktorých nominoval na dnešné stretnutie. Do hry sa dostali Hučko a Mandiangu. Na lavičku smerovali Vavro a Hlohovský.

69

Žilinčania si dvadsať minút pred koncom riadneho hracieho času udržiavajú tesný náskok. Tentoraz sa do útočnej akcie MŠK zapojil striedajúci Vallo, no nedokázal odcentrovať.

65

Mandous mal po naskočení do zápasu ihneď prácu. Prvú vážnejšiu strelu však český gólman v službách MŠK Žilina zneškodnil.

63

MŠK využíva aj ďalšiu možnosť na striedanie. Miloša Volešáka vymenil v bráne Aleš Mandous.

62

Žilinčania pokračujú v aktivite, ale strela Michala Švarku nemala patričné parametre na to, aby skončila v sieti.

60

Po druhom góle siahol tréner Adrián Guľa k trojitému striedaniu. Z hry stiahol Mazáňa, Špaleka a Otubanja. Na ihrisko vybehli Letić, Haskić a Vallo.

60

Žilina dala gól! Šošoni hernú prevahu využili na otočenie stavu vo svoj prospech. Po akcii Yusufa Otubanja zakončil do prázdnej brány NIKOLAS ŠPALEK.

58

Po aktivite ruského klubu prichádza vydarená pasáž pre MŠK Žilina. Slovenský tím sa nasťahoval na polovicu svojho súpera.

55

Po rohovom kope sa do nádejnej pozície dostal stopér Martin Králik, no hlavou nemieril presne.

49

Začiatok druhého polčasu patrí hráčom Gazoviku Orenburg. Ruský tím je momentálne aktívnejší, ale nevypracoval si gólovú šancu.

46

Jakub Paur nezasiahol do druhého polčasu po tvrdom zákroku zo záveru prvej polovice. Na trávniku ho nahradil Miroslav Káčer.

46

Druhé je už v plnom prúde. Výkop mali hráči Gazoviku Orenburg.

FK Orenburg – MŠK Žilina

1:3

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 1. Parniakov – 39. Hlohovský, 60. Špalek, 85. Mandiangu

MŠK Žilina: Volešák (63. Mandous) – Herrera (39. Mabouka), Vavro (71. Hučko), Králik, Mazáň (60. Letić) – Diaz, Škvarka, Paur (46. Káčer) – Špalek (60. Vallo), Otubanjo (60. Haskić), Hlohovský (71. Mandiangu).
Náhradníci: Mandous, Hučko, Letić, Mabouka, Mandiangu, Káčer, Klec, Haskić, Vallo