Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

FK Austria Viedeň – FC Spartak Trnava

0:1

koniec (0:0)

28.07.2016, 19:00 • Ernst-Happel-Stadion, Viedeň • 3. predkolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.53 5.45 12.88

Malé-veľké prekvapenie predkôl Európskej ligy 2016/17 sa rodí v neďalekej Viedni a nás, slovenských fanúšikov futbalu, to musí iba tešiť, pretože Spartak Trnava si vytvoril skvelú pozíciu do odvety víťazstvom 1:0, o ktoré sa tesne po zmene strán po centr Schranza gólom postaral Robert Ndip També.

Počas celého zápasu sme videli mnoho šancí na oboch stranách. Nakoniec zvíťazila perfektná disciplinovaná a efektívna hra hostí, ktorej výrazne niekedy až neuveriteľnými zákrokmi dopomáhal mladý brankár Adam Jakubech. (20:55:37)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

V závere mala Trnava ešte obrovské šťastie, pretože po centri sprava sa k strele z voleja z hranice bieleho bodu dostal úplne nestrážený Friesenbichler a len so šťastím bránu netrafil.

90+4

Žltú kartu dostáva Yao (FC Spartak Trnava).
Žltú kartu dostáva Martschinko (FK Austria Viedeň).

90+3

Jirkov center narobil problémy súperom, pretože Almer sa nedohodol s Rotpullerom a takmer sa zrodila chyba. Domáci však aj s problémami dokázali odvrátiť.

90+2

Prudký center do šestnástky Trnavy mieril medzi niekoľkých hráčov v nej a navyše lopta veľmi nebezpečne skočila, ale odrazil sa priamo do rukavíc Jakubecha.

90+2

Žltú kartu dostáva Schranz (FC Spartak Trnava).

90+1

Venuto našiel v šestnástke Friesenbichlera, ten však nedokázal pred Jakubechom cez Godála presne zakončiť a podľa hlavného arbitra to nebude ani roh, aj keď pravdepodobne byť mal.

90+1

Nadstavujú sa 4 minúty.

90

Dlho to neplatí, po chybe si už loptu do rúk berie Kadlec. Chcel hodiť čo najďalej dopredu, domáci získali tento pokus, no dopredu im to ide ťažko.

89

Skvelý čistý sklz Jirku sa asi od hráča Austrie odrazil do autu, ale vhadzovať budú domáci.

88

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Mikovič, prichádza Yao.

87

Center Grunwalda z krídla sa dostal cez niekoľkých hráčov k úplne zabudnutému novému mužovi Friesenbichlerovi, ktorý hlavou zakončoval z hranice päťky z náročnej pozície vedľa brány.

86

Bello po zisku lopty nedokázal rozohrať dopredu, avšak chybu robia aj domáci, takže slovenský tím pri lopte naďalej ostáva.

85

Striedanie v tíme FK Austria Viedeň: z ihriska odchádza Kayode, prichádza Friesenbichler.

85

Fantastická kolmica za defenzívu Trnavy našla najväčšiu hviezdu Kayode, ktorý sa opäť ocitol sám pred Jakubechom, no mladý brankár predvádza už niekoľký neskutočný zákrok!

84

Center kapitána Spartaka sa však rýchlo dostáva preč, lenže ani nový muž Tajouri sa ďaleko nedostal. Jirka ju následne takmer nikde nedostal, pretože bol strojený.

83

Navyše tu bude ďalší čas, ktorý slovenský celok strávi v ofenzíve, pretože Ivan Schranz získal zrazeným centrom rohový kop, pri ktorom si Mikovič dáva na čas.

82

Center do šestnástky domácich sprava preletel cez Mikoviča a k lopte sa nedostal ani Paukner, pretože Rotpuller odvrátil na aut. Trnava zas natiahne aspoň kus čas.

82

Kayode nechal loptu po prihrávke na jeho osobu za sebou, nakoľko dostal pas len na päty a nedokázal ju spracovať.

80

Venuto stratil loptu a tak sa dopredu dostala po zisku lopty od Greššáka Trnava. Paukner ju následne posunul na Jirku a chcel si nabehnúť na prihrávku, lenže mladík ju stratil.

79

Austria sa drží pri lopte veľmi ďaleko od brány Jakubecha, ale snaží sa k nej dostať, čo sa teraz hosťom veľmi dobre darí kaziť.

77

77. Kayode (AUV)

77

Kolmica pomedzi stopérov Trnavy prešla na Kayodeho, ktorý sa síce nedostal cez Jakubecha k poriadnej strele, ale bola to nebezpečná pozícia, no mladý brankár dvakrát skvele v podstate znemožnil Nigérijčanovi vystreliť a loptu ukryl.

76

Mikovičom rohový kop skončil na prvej žrdi, kde mali holavy mnohí domáci futbalisti. Jedna z nich dostala loptu aspoň na rohový kop.

75

Akciu po pravom krídle viedol mladý Jirka, ktorý sa pokúsil o center na Pauknera do šestnástky, no zrazeným pasom získal "len" rohový kop.

74

Štadiónom zaznel hlučný výbuch, ale hrá sa ďalej, ako keby sa nič nestalo. Trnava ide dopredu.

73

Rotpuller takmer zazmätkoval pri rozohrávke v strede poľa v roli posledného, ale všetko stihol pred Mikovičom vyriešiť dlhou prihrávkou až k Almerovi.

72

Striedanie v tíme FK Austria Viedeň: z ihriska odchádza Felipe Pires, prichádza Tajouri-Shradi.
Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza També, prichádza Paukner.

72

Žltú kartu dostáva Kadlec (FC Spartak Trnava).

71

Po centri do šestnástky Spartaka je k videniu menšia "hlavičkovaná", lenže tá je po odpískanom ofsajde prerušená.

71

Dnešné stretnutie sleduje 6 835 divákov.

70

Martschinko sa ocitá na zemi po tom, ako ho prebrúsil També, ktorý bol v súboji o niečo neskôr, ako bolo potrebné.

69

Jakubech si po nepresnom centri od súpera dáva na čas, svoju rozohrávku si starostlivo pripravuje a hlavnému rozhodcovi to zatiaľ nevadí.

68

Žltú kartu dostáva També (FC Spartak Trnava).

67

Venutov center mal nájsť medzi stopérmi Kayodeho, pred ním ale dobre odvrátil Greššák a brankár Jakubech následne ukryl loptu v rukaviciach.

67

67. Venuto (AUV)

67

Snaha Austrie sa stupňuje a po prihrávke Grünwalda sa k zakončeniu odhodlal Venuto, ktorý vypálil spoza obrancu nepresne.

66

Venuto využil zaváhanie Horníka na ľavej strane, snažil sa niečo spraviť v šestnástke, no prihral veľmi nepresne, iba na kopačky trnavských futbalistov.

65

Po Venutovom nábehu po krídle a následnom pase sa činil aj Kadlec, ktorý síce trochu nebezpečne a takmer rukou, ale poslal loptu pred Grünwaldom do bezpečia.

65

Po priamom kope bude nasledovať rohový, nakoľko hostia odvrátili len za seba. Godál však center od rohovej zástavky veľmi rýchlo odvrátil.

64

Opäť faulovaný Grünwald, previnil sa Godál a tak do šestnástky Trnavy priletí priamy kop, no až na druhýkrát, pretože hlavný arbiter ešte musí upokojiť aktérov.

63

Almerov výkop našiel nového muža Grünwalda v hlavičkovom súboji s Bellom, ktorého udrel rukou do tváre, ale faul je pískaný záložníkovi Trnavy.

61

Striedanie v tíme FK Austria Viedeň: z ihriska odchádza Kehat, prichádza Grünwald.
Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Halilovič, prichádza Jirka.

60

Venuto sa snažil prejsť okolo Haliloviča do šestnástky súpera, lenže Bosniak sa veľmi dobre postavil, loptu čisto odobral a navyše si od Brazílčana vypýtal faul.

59

Piresov nebezpečný center do šestnástky Trnavy hľadal koho iného, ako nie Kayodeho, ale pred ním odvrátil dobre postavený stopér Godál.

57

Po zisku lopty Slobodom v strede poľa prichádza Schranzom nákop na hrot, kde sa na chvíľu ocitol Mikovič a nedokázal pred Filipovičom prihrávku vzduchom spracovať.

56

Venutova akcia sa centrom z krídla dostala z pokutového územia von, ale domáci pri lopte ostali, lenže strela Holzhausera trafila len protihráča a následná od Serbesta priestor troch žrdí minula.

54

Zrážka Martischinka so Schranzom má následky na oboch zúčastnených, takže hlavný arbiter prerušil hru. Obaja budú v poriadku, po krátkej chvíľke sa hrá ďalej.

54

Žltú kartu dostáva Halilovič (FC Spartak Trnava).

53

Do šestnástky Austrie centroval Halilovič, ale domáci sa ubránili. No len na chvíľu, pretože Mikovič získal zrazeným centrom cez Holzhausera roh.

52

Almerov nedôrazný výkop našiel v strede poľa niekoľkých hráčov oboch tímov v ťažkých súbojov, kde fauloval Izraelčan Kehat.

51

Jakubech si pripísal zákrok z kategórie jednoduchých, pretože pokus Felipeho Piresa bol veľmi slabý a mieri priamo na gólmana Spartaka.

50

Ten zakončením nekončí, lenže žltou kartou áno, pretože Boris Godál zahral v snahe zakončiť veľmi nebezpečne proti brankárovi Almerovi.

49

Kayode bol pri šestnástke hostí zdvojený, loptu mu Trnavčania veľmi rýchlo odobrali a dokonca založili rýchlu kontru. També podržal loptu a tá sa dostala do krídla na Mikoviča. Jeho center je zrazený na roh.

48

Austria sa po inkasovanom góle snaží dať veľmi rýchlo dokopy a čo najrýchlejšie odpovedať, pre ňu najlepšie rovnakou mincou. Teraz sa však s loptou drží v strede poľa, kde si ju posúva z kopačky na kopačku.

46

46. Tambe (TRN) - 0:1

46

Trnava dala gól!

Síce až na druhý pokus sa Trnave podarilo regulérne rozohrať, ale okamžite prišiel pas na pravé krídlo, kde mal Schranz veľmi veľa priestoru a po centri do šestnástky ho ROBERT NDIP TAMBÉ mal ešte viac a tak strelou z prvého dotyku prekonáva Almera.

46

Začal sa druhý polčas.
Spartak Trnava zatiaľ drží na ihrisku favorita bezgólový výsledok, no tomu tak vôbec nemuselo byť, pretože sme videli mnoho šancí na oboch stranách. O niečo lepší sú ale asi domáci, ale obrovské šance vychytal mladý Adam Jakubech, ktorý je zatiaľ hrdinom stretnutia.

45+0

Prvý polčas sa skončil.

45

Následný rohový kop skončil na hlave Filipoviča, ten sa opäť nedostal k ohrozeniu Jakubecha, nakoľko opäť mieril veľmi nepresne.

44

44. Kayode (AUV)

44

Felipe Pires doviezol loptu až na hranicu päťky Trnavy a prihral do protipohybu obrancov hostí na Kayodeho, ktorý sa ešte otočil, ale jeho strela z veľmi dobrej pozície končí ďalším skvelým zákrokom Jakubecha.

42

Ofenzívna snaha Trnavy tentoraz k ničomu neviedla, keďže Bello fauloval a tak hostia o loptu prichádzajú.

40

Filipovič dobre zapracoval aj na vlastnej polovici, pretože nebyť jeho sklzu, po prihrávke by už També mohol ísť sám na Almera.

39

Veľká šanca Austrie gólom nekončí. Center Holzhausera na prvú tyč zakončil hlavou Filipovič a lopta prešla cez niekoľkých hráčov až na bránkovú čiaru, kde famózny reflexívny zákrok predviedol Adam Jakubech. Úžasná stopka!

38

Venuto rýchlym nábehom potočil Godála a prudko vypálil smerom do horných partií brány Jakubecha. Tečovaná strela končí nad, bude to roh.

37

Na druhej strane si pozíciu na strelu pripravil Venuto, ale lopta mu nesadla, takže našiel len Kadleca, ktorý včas odkopol pred nabiehajúcim Kayodem.

36

36. Schranz (TRN)

36

Ivan Schranz nebol v ofsajde a po prihrávke na jeho osobu za defenzívu Austrie sa ocitol zoči-voči Almerovi, lenže ten sa ukázal vo vynikajúcom svetle, keďže zmenšil strelecký uhol a predviedol fantastický zákrok.

35

35. Tambe (TRN)

35

Počas ofenzívnej akcii Austrie sa o center z hranice šestnástky Trenčínu pokúsil Kehat, trafil iba do prvého trnavského obrancu. Bello následne vyviezol loptu a získal faul.

33

Bello poslal dobrý pas za defenzívu vzduchom na Schranza, lenže pred ním hlavou odvrátil Almer. Avšak, len na kopačku Tambého a keďže rakúsky reprezentant bol vysoko, Afričan to skúsil – bránu bohužiaľ minul.

32

Kehat neposlal ideálnu kolmú prihrávku pomedzi obrancov na krídlo, pretože jeho spoluhráč nemal šancu loptu stihnúť na hracej ploche.

31

Bello zaváhal pri rozohrávke v strede poľa a loptu stratil. Pires okamžite po jej zisku hľadal za obranou nabiehajúceho Kayodeho, lenže prudký pas skončil pri Jakubechovi.

29

Holzhauser poslal z veľkej diaľky prudkú strelu tesne nad zemou, ale Jakubech nakoniec zasahovať nemusel, pretože Rakúšan trafil do spoluhráča a od neho ide lopta vedľa brány.

28

Kayode bol takmer v obrovskej šanci, pretože prihrávka na neho síce smerovala priamo na Greššáka, lenže ten spadol a Nigérijčan ešte prešiel okolo Jakubecha. Loptu si však odkopol ďaleko a už nestihol zakončiť smerom na odkrytú bránu.

27

27. Kayode (AUV)

27

Vo vzduchu ale dominoval mladík Jakubech a vyboxovaním loptu pred Kayodem odpratal do relatívneho bezpečia.

26

Venuto sa veľmi jednoducho dostal do šestnástky Trnavy, keď prenikol pomedzi niekoľkých obrancov. Okamžite centroval, avšak len do Greššáka, ktorý zráža na roh.

25

Veľmi pekné prenesenie hry na Schranza začalo skvelú akciu Trnavy, pretože krídelník poslal do šestnástky pekný center, na ktorý nabiehal Halilovič, lenže toho včas vyrušil krajný bek Martischinko a preto Bosniak nedokázal presne zakončiť.

24

Akcia hostí z pravého krídla sa do pokutového územia nedostala, pretože rezolútnym odkopom poslal loptu do bezpečia Martischinko.

23

Kayode sa opäť z krídle chcel cez obrancu, menovite Kadleca, natlačil do šestnástky, lenže pravý bek Spartaka to zvládol dobre, pretože ho vytlačil za bránkovú čiaru aj s loptou.

22

Prihrávka dopredu našla Venuta vedľa šestnástky Trnavy a na chvíľu sa zdalo, že z toho bude nebezpečná možnosť, ale Horník ho vytlačil a tak záložník domácich posiela prihrávku vzad.

20

Žltú kartu dostáva Sloboda (FC Spartak Trnava).

19

19. Kayode (AUV)

19

Obrovské zaváhanie v zadných radoch nášho zástupcu v EL! Horník stál ďaleko za ofsajdovou líniou, čiže Kayode nebol vystavený mimo hru a následne spravil aj druhú chybu, keď hlavou neposlal malú domov Jakubechovi, ale nigérijskému útočníkovi. Ten namieril tesne vedľa brány.

18

Austria získala loptu na ľavej defenzívnej strane Trnavy. Tá sa postupne dostala opäť k Holzhauserovi, ktorý už štvrtýkrát vypálil a prvýkrát musel zasahovať Jakubech. Strela mladíka priamo trafila.

17

Horník síce stratil loptu, ale Sloboda ju ešte odcentroval do šestnástky. També sa nepretlačil a Mikovič bol až veľmi aktívny, takže mu bol odpískaný útočný faul.

16

Horník s vhodením váhal veľmi dlho, no nakoniec našiel Schranza, ktorý však odcentroval veľmi nepresne za bránkovú čiaru.

15

Mikovič našiel Schranza na hranici šestnástky, ktorý prihral na Tambého a Afričan si chcel loptu naviesť do čo najlepšej pozície, aby vystrelil. Jeho pokus je zrazený a odkopnutý na aut.

14

Halilovič vypálil taktiež a to ľavačkou z voleja spred šestnástky. Ani jemu sa bránu trafiť nepodarilo, čiže ani Almer momentálne prácu nemal.

14

Holzhauser je dnes zatiaľ veľmi strelecky aktívny, veď vypálil už tretíkrát. Teraz to bolo spoza šestnástky a nepresne, nakoľko priestor troch žrdí minul.

12

Mikovič si spracoval prihrávku na šestnástku súpera a chrbtom k bráne ju udržal. Následne prihral Kadlecovi, ale po strate prichádza faul kapitána slovenského tímu na Kayodeho.

11

Trnava síce veľmi dobre získala loptu v strede poľa, lenže pri prechode dopredu sa Sloboda zamotal a Bello je tak rád, že mohol udržať držanie prihrávkou k brankárovi Jakubechovi a nestratil ju.

10

Schranz získal loptu v strede poľa, posunul si ju a okamžite prihrávkou za defenzívu Austrie hľadal Slobodu. Pred tým ale vybehol Almer a odkopol včas do autu.

9

També v ofsajde, aj keď to po prihrávke za obranu z polovice Trnavy rozhodcom odpískať trvalo pomerne veľmi dlho.

8

Z toho domáci celok nič nevyťažil, ba naopak, dopredu idú hostia. Krídelná akcia skončila len ziskom autu a po ňom už len stratou lopty.

7

7. Pires (AUV)

7

Adam Jakubech musel predviesť prvý dôležitý zákrok. Prihrávka do krídla pre Kayodeho bola presná a nigérijský útočník sa navyše cez Greššáka poľahky dostal až k brankárovi Spartaka, ktorý loptu z uhlu zráža na roh.

6

Holzhauserov center na prvú tyč domáci odvrátili z vlastnej šestnástky von. Aj keď sa práve Holzhauser ešte dostal k strele spoza pokutového územia, namieril veľmi vysoko nad.

5

Felipe Pires po zisku lopty rýchlo prešiel dopredu, prihral na hranicu šestnástky Venutovi, ktorému center na roh odkopol Godál.

4

Nepresnú prihrávku na krídlo od Martschinka získal veľmi jednoducho pravý bek Spartaku Kadlec a okamžite po faule Kehata spadol na zem.

3

Trnavčania sa síce snažia napádať rozohrávku súpera, avšak k zisku lopty to nevedie, nakoľko partia pred Almerom veľmi dobre aj na malom priestore kombinuje.

2

K rozohrávke sa postavil Holzhauser, ktorý síce prestrelil múr, ale aj bránu Jakubecha. Ten na prvú strelu v stretnutí nemusel dočahovať.

1

Po výkope domácich futbalistov okamžite prichádza nepresný nákop na krídlo, ale Venuto loptu získal a cez Slobodu si vypýtal faul. Austria bude mať k dispozícií priamy kop.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FK Austria Viedeň: Almer (C) – Stryger Larsen, Rotpuller, Filipovič, Martschinko – Holzhauser, Serbest – Felipe Pires, Kehat, Venuto – Kayode
Náhradníci: Hadžikič – Windbichler, Vukojevič, Tajouri-Shradi, Friesenbichler, Grünwald, Salamon

FC Spartak Trnava: Jakubech – Kadlec, Greššák, Godál, Horník – Bello, Sloboda – Schranz, Halilovič, Mikovič (C) – També
Náhradníci: Strapák – Paukner, Hladík, Košťál, Yao, Oravec, Jirka

Rozhodca: Alexandru Tudor – Alexandru Cerei, Aurel Oniţă – Sebastian Colţescu (všetci Rumunsko).

Predzápasový brífing Spartaka

FK Austria Viedeň

Rakúsky tím v druhom predkole vyradil FK Kukësi po domácej výhre 1:0 a vonkajšej 4:1. Víťazstvá prišli aj v domácej lige a pohári. Po prvom kole má Austria tri body za výhru nad tímom SKN St. Pölten v pomere 2:1. Víťazný gól padol až v šiestej nadstavenej minúte. V národnom pohári to bolo už o niečo lepšie, FC Dornbirn padol 0:6.

Tréner Thorsten Fink, bývalý hráč Bayernu Mníchov, hovoril o Trnave ako o tíme, ktorý doteraz poriadne nepoznal, ale tvrdí, že verí v postup.

Trnavčania si zatrénovali na Štadióne Ernsta Happela

FC Spartak Trnava

Po postupe cez arménsky celok Širak Gryumni, kde bol slovenský klub favoritom prichádza Austria Viedeň a tu tomu už tak nebude, keďže viedenský tím je pojmom v celej Európe.

Čo sa týka druhého predkola, tak Spartak najprv len na ihrisku súpera remizoval 1:1, keď hostí spasil v závere dorastenec Jirka. Doma to však skončilo jasne v prospech Trnavy, 2:0. Góly strieľali Schranz a També.

Spartak cestuje do neďalekej Viedne bez trojice defenzívnych hráčov. Miroslavovi Karhanovi budú chýbať Matúš Čonka, Peter Čögley a Filip Deket. Kvôli rozhodnutiu trénera navyše v nominácií nie je ani trojica Lukáš Mihálik, Eder a Loic Gagnon.

Nominácia Spartaka: Jakubech, Strapák, Hladík, Greššák, Godál, Kadlec, Horník, Oravec, Košťál, Mikovič, Jirka, Schranz, Halilovič, Bello, Sloboda, Paukner, Yao, També.

Príchod trnavských hráčov do Viedne

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

FK Austria Viedeň – FC Spartak Trnava

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 46. També

Karty:   90+4. Martschinko (AUV) – 20. Sloboda (TRN), 50. Godál (TRN), 54. Halilovič (TRN), 68. També (TRN), 72. Kadlec (TRN), 90+2. Schranz (TRN), 90+4. Yao (TRN)

FK Austria Viedeň: Almer (C) – Stryger Larsen, Rotpuller, Filipovič, Martschinko – Holzhauser, Serbest – Felipe Pires, Kehat, Venuto – Kayode
Náhradníci: Hadžikič – Windbichler, Vukojevič, Tajouri-Shradi, Friesenbichler, Grünwald, Salamon

FC Spartak Trnava: Jakubech – Kadlec, Greššák, Godál, Horník – Bello, Sloboda – Schranz, Halilovič, Mikovič (C) – També
Náhradníci: Strapák – Paukner, Hladík, Košťál, Yao, Oravec, Jirka

Rozhodca: Alexandru Tudor – Alexandru Cerei, Aurel Oniţă – Sebastian Colţescu (všetci Rumunsko)

Odveta: Trnava - Austria 0:1

Európska liga (predkolá)

Larnaca – S. Moskva 17:00 1:1

FK Oleksandrija – Hajduk Split 18:30 0:3

Heracles – Arouca 18:45 1:1

Lille – Qäbälä 19:00 1:1

Žodino – Rapid Viedeň 19:00 0:0

Jelgava – Beitar Jeruzalém 19:00 1:1

Zagłębie – SønderjyskE 19:00 1:2

Lok. Záhreb – Vorskla Poltava 19:00 0:0

Austria – Trnava 19:00 0:1

Slavia – Rio Ave 19:00 0:0

Göteborg – Helsinki 19:00 1:2

Başakşehir – Rijeka 19:30 0:0

Birkirkara – FK Krasnodar 19:30 0:3

Luzern – Sassuolo 19:45 1:1

Grasshoppers – Limassol 19:45 2:1

Genk – Cork City 20:00 1:0

Osmanlispor – Kalju 20:00 1:0

CS Pandurii – Tel Aviv 20:00 1:3

Škendija – Mladá Boleslav 20:00 2:0

Novi Sad – Minsk 20:00 1:1

Panathinaikos – Štokholm 20:00 1:0

Hertha – Brøndby 20:15 1:0

Gent – Constanta 20:30 5:0

Fehérvár – Midtjylland 20:30 0:1

Domžale – West Ham 20:45 2:1

Alkmaar – Giannina 20:45 1:0

Aberdeen – Maribor 20:45 1:1

Saint-Étienne – AEK Atény 21:00 0:0

Admira Wacker Mödling – Liberec 21:05 1:2