Menu

Ďalšie

Tlačové konferencie

Tisková konference AEK Larnaka FC před odvetným utkáním 4. předkola EL

koniec udalosti

24.08.2016, 18:30 • RR cz

Tisková konference končí a já se s vámi podruhé loučím. Přeji krásný zbytek středečního dne. Na shledanou. (19:00:46)
Imanol Idiakez: Pozice je oproti odvetnému utkání se Spartakem ještě těžší. Znovu hrajeme na hřišti soupeře, ale tentokrát už musíme vyhrát. Liberec je přitom výkonnostně stejně silný protivník jako ruský klub.
Costas Mintikkis: Máme stejnou víru jako před zápasem v Moskvě. Stejně věříme, nebude lehké v Liberci vyhrát. Máme před sebou těžkého protivníka. Musíme ze sebe vydat vše, je to pro každého z nás velká výzva.
Imanol Idiakez: Máme před sebou dnes ještě jeden tréninky. V zápase budeme bojovat po celých devadesát minut a uvidíme, zdali to bude stačit.
Imanol Idiakez: Jsme připraveni na všechny možnosti. Zítřejší duel může skončit výsledkem 1:0. Můžou přijít na řadu klidně i penalty. Jsme připraveni.
Imanol Idiakez: Nemyslím si, že pro nás bude absence hlavního trenéra Jindřicha Trpišovského na lavičce výhodou, protože o výsledku rozhodne výkon hráčů. Musí ze sebe vydat maximum.
Imanol Idiakez: První utkání bylo velmi vyrovnané. Na obou stranách bylo k vidění stejné množství šancí a rozhodla jediná branka. Jsme s Libercem na velmi podobné úrovni. Budeme se snažit vytvářet si brankové příležitosti. Velmi chceme odvetu vyhrát, skvělé by bylo, kdyby se nám podařilo vsítit rychlou branku. Základní skupina je pro nás velkou motivací.
Imanol Idiakez: Bude to velmi těžký zápas. Musíme udělat to, co je potřeba. Máme cíl postoupit do základní skupiny. Uděláme pro to vše, odvedeme stoprocentní výkon, nebude to lehké, ale určitě to není nemožné.
Začátek je zde. Trenér Imanol Idiakez i Costas Mintikkis jsou na svých pozicích.
Jak jsem avizoval, start je trochu posunut, nicméně za pár chvil bychom měli již spatřit všechny hlavní aktéry v útrobách press místnosti.
Opět můžeme očekávat malé zpoždění. O něm vás v případě změn budu informovat.
Dobrý den, vítám vás, dnes již podruhé, u textového přenosu z tiskové konference před odvetným utkáním čtvrtého předkola, neboli play-off chcete-li, Evropské ligy. Přijít by měl trenér kyperského celku Imanol Idiakez a také zástupce hráčů Costas Mintikkis.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:30.

Tisková konference AEK Larnaka FC před odvetným utkáním 4. předkola EL

koniec udalosti