Menu

Futbal

MONACObet liga

FC Lokomotíva Košice – FC Košice

0:1

koniec (0:1)

26.08.2016, 16:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Lukáš Pancurák

Tipsport: 1.95 3.5 3.2

Skončilo sa stretnutie 4. kola II. futbalovej ligy medzi FC Lokomotívou Košice a FC VSS Košice a zároveň najväčšie košické futbalové derby, v ktorom sa po výsledku 0:1 tešia z výhry hostia.

S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:19:52)

90+5

Koniec zápasu.

Fanúšikovia VSS začínajú oslavovať víťazstvo

90+4

Fanúšikovia FC VSS oslavujú s dymovnicami v rukách, čakáme už len na záverečný hvizd.

90+3

FC VSS kombinuje ďaleko od brány svojho súpera, už sa zrejme nič podstatné neudeje.

90+2

Aj druhá nadstavená minúta patrila domácemu celku, tentokrát to Lokomotíva skúšala dlhým centrom. Ružinský sa po lopte odvážne hodil a napokon ju ukryl vo svojich rukaviciach.

90+1

Tú prvú strávila Lokomotíva na útočnej polovici, pričom si dokázala vypracovať aj na prvý pohľad zaujímavú príležitosť na skórovanie, napokon z toho ale bola len ofsajdová pozícia.

90

Nadstavovať sa budú 4 minúty.

90

Striedanie sa mierne natiahlo, o niekoľko sekúnd sa presunieme do nadstaveného času.

90

Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Takáč, prichádza Bilić.

90

Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby. Predpokladáme, že k hre sa nadstavia minimálne tri minúty, sledovať ešte budeme aj taktické striedanie hostí.

89

Miloslav Bréda sa snaží pri každej príležitosti vybehnúť čo najbližšie k stredovému kruhu a pomôcť tak svojim spoluhráčom, Lokomotíva to skúša aj takýmto spôsobom.

88

Ďalší z hostí je na zemi, opäť to budú sekundy, ktoré hrajú v prospech FC VSS.

88

Stalo sa tak až v tejto chvíli, kedy po autovom vhadzovaní vo vnútri šestnástky zakončil Gáll, avšak jeho rana bola zrazená len nad hornú žrď. Ružinský ešte loptu kontroloval, napokon ale zakončiť nemusel.

87

Zápas sa pomaly blíži k svojmu koncu, Lokomotíva sa stála nedokáže dostať k pokutovému územiu svojho súpera.

86

Spracovanie prihrávky v tejto chvíli Pavlovi Šuľákovi absolútne nevyšlo a lopta sa po kontakte s jeho nohou odrazila len za postrannú čiaru. FC VSS Košice ostáva na útočnej polovici.

85

Platí to aj o následnej, síce nepresnej, ale strele. Bréda bude nútený odkopávať od vlastnej brány, to znamená ďalšie cenné sekundy pre FC VSS.

84

Vie to aj striedajúci Kuták, ktorý loptu prebral na svoju kopačku a niekoľko sekúnd ju držal pred pokutovým územím súpera, to sú pre hostí dôležité momenty.

83

Domáca Lokomotíva je navyše neustále zatláčaná len na vlastnú polovicu ihriska, odkiaľ padajú góly do súperovej siete len veľmi ťažko.

82

V zápase sme po striedaní mohli pokračovať, avšak Ružinský sa po chybe súpera s rozohrávkou absolútne neponáhľal.

81

Mimoriadne nepríjemný moment, zraneného Kubíka musel vystriedať Kuták.

81

Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Kubík, prichádza Kuták.

80

Do konca zápasu ostáva ešte 10 minút. Predpokladáme, že futbalisti FC VSS sa už budú zameriavať na pozorné bránenie a do bezhlavého útočenia sa nepustia.

79

Mimoriadne zaujímavo to vyzeralo predovšetkým pri tejto šanci, kedy sa domáci ocitli pred Ružinským s vyšším počtom futbalistov, napriek tomu ale mladého gólmana nechali zakročiť na zemi.

78

V týchto minútach sa Lokomotíva usadila na polovici svojho súpera, kde to skúšala viacerými centrami aj streleckými pokusmi, ani jeden z nich sa ale neujal.

77

Domáci celok zahrával priamy voľný kop prostredníctvom Gálla, ktorý to skúšal centrom k vzdialenejšej žrdi, avšak ten prepadol až k reklamným pútačom.

77

Žltú kartu dostáva Čikić (FC VSS Košice).

76

Priamy kop v prospech FC VSS Košice.

76

Od záverečného hvizdu nás nedelí už ani 15 minút.

75

Na opačnej strane ihriska sme sledovali štandardnú situáciu Lokomotívy, na center zareagoval najlepšie Šuľák. Jeho nebezpečné zakončenie hlavou napokon priestor troch žrdí minulo.

74

Do vzduchu sa teraz zavesil strelec jediného gólu Kubík, ktorý chcel hlavou skórovať aj po druhýkrát, avšak jeho zakončenie smerovalo len k pripravenému Brédovi.

74

V zápase môžeme opäť pokračovať.

73

Dnešné stretnutie sleduje 1254 divákov.

72

Nasleduje občerstvovacia prestávka.

71

Striedajúci Boris Gáll vhadzovanie spoza postrannej čiary absolútne nezvládol a loptu poslal len na kopačky hostí, ktorí si už následne dali pozor, aby prihrávku nepredĺžili na roh Lokomotívy.

Aktuálny pohľad na trávnik

70

Do konca zápasu ostáva ešte 20 minút.

69

Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Pavúk, prichádza Jass.

69

Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Đorđević, prichádza Bavoľár.

68

Videli sme viacero nepresností, ktoré v strede poľa pribrzdili ako domácich, tak aj hostí. Zápas opätovne poriadne stráca na svojom tempe.

67

Avšak center smerujúci do stredu brány našiel len hlavy hostí.

66

Lokomotíva bude zahrávať priamy voľný kop, lopta bude letieť spoza pokutového územia, z jeho ľavej strany.

66

Až teraz sa domácim podarilo ohroziť svojho súpera, po postupnej akcii totiž prišla prízemná strela z pokutového územia. Lopta tesne minula priestor troch žrdí.

65

Aj keď by za súčasného stavu mala byť tvorcom hry Lokomotíva, pohľad na trávnik tomu vôbec nezodpovedá. FC VSS si síce viacero gólových šancí vypracovať nevie, drží ale svojho mestského rivala ďaleko od vlastnej brány.

64

Všetko sa ale zmenilo vo chvíli, kedy to FC VSS skúšal z pravej strany šestnástky, každopádne, po rýchlo letiacej lopte sa včas hodil Ružinský, ktorý ju ukryl vo svojich rukaviciach.

63

Nikola Đorđević teraz trochu zbytočne hľadal jedného zo svojich spoluhráčov postavených za hranicou vyznačeného pokutového územia, napokon to tak bolo bez strely.

62

Vráťme sa ale k dianiu na trávniku, kde si FC VSS vypracoval optickú prevahu. Hosťujúci celok ale tento fakt nedokáže výraznejším spôsobom využiť a na bránu súpera nestrieľa.

61

Pochváliť musíme aj oba tábory fanúšikov, domácich priaznivcov Lokomotívy, ako aj priaznivcov FC VSS, ktorí sa v početnej skupinke na trávnik pozerajú z netradičného miesta hosťujúceho sektoru. Každopádne, dnes sa hrá v skvelej atmosfére.

Fanúšikovia si užívajú košické derby

60

Z derby ubehlo už rovných 60 minút, čo znamená, že nás od záverečného hvizdu delí ešte 30 minút hry. To všetko pritom za predpokladu, že sa nebude nadstavovať ani sekunda.

59

Zápas teraz brzdil vyšší počet pomerne zbytočných faulov, snáď už hra opäť naberie na svojom stratenom tempe.

58

Žltú kartu dostáva Šuľák (FC Lokomotíva Košice).

57

Napokon ale letela lopta priamo do rukavíc pripraveného Brédu.

57

Hostia si pýtali priamy voľný kop a po verdikte postranného prostredia ho aj získavajú.

56

Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Chmelo, prichádza Jano.

56

Žltú kartu dostáva Pavúk (FC Lokomotíva Košice).

56

Zápas nemá v tejto chvíli tempo, aké sme mohli sledovať počas prvého polčasu, čo je škoda. Nám ostáva len veriť, že sa tento fakt ešte v ďalšom priebehu stretnutia zmení.

55

Z druhého polčasu ubehlo 10 minút.

54

Snaha hostí sa skončila nepresnou strelou, rozohrávať bude Bréda.

Panoramatický pohľad z novinárskeho miesta

53

Striedajúci Gáll teraz rozohrávku pri postrannej čiare nezvládol a loptu poslal na nohu súpera, našťastie pre Lokomotívu prišiel vzápätí zbytočný faul FC VSS.

52

Sledovali sme nepresnú strelu domácich, aj preto sa lopty chopí Matúš Ružinský. Ten sa v tejto chvíli s rozohrávkou neponáhľa a avizuje svojim spoluhráčom nacvičený signál.

51

Lokomotíva sa popri pravej postrannej čiare presunula na polovicu svojho súpera, odtiaľ ale smerom dopredu presnejšie nerozohrala.

50

Platí to aj po 5 minútach hry, kedy rozohráva z vlastnej polovice Lokomotíva.

49

Úvod druhého polčasu veľa futbalových momentov neprináša, sledujeme opatrnú hru z oboch strán.

48

Na opačnej strane sme sledovali útočnú snahu FC VSS, ktorý to skúšal strelou z hranice pokutového územia, avšak zrazenú loptu chytil do rukavíc Bréda.

47

Napokon z toho mala byť priama rana na Ružinského, ten si ale múr postavil spoľahlivo a lopta tak k nemu neprešla.

47

Lokomotíva bude zahrávať priamy voľný kop zo vzdialenosti asi 25 metrov, zrejme to budú domáci riešiť centrom.

Druhý polčas sa začal

46

Druhý polčas sa začal výkopom hostí z FC VSS Košice. Budeme zvedaví na to, či sa ešte domácej Lokomotíve s výsledkom podarí niečo urobiť, alebo na svoju stranu strhne 3 body práve VSS.

46

Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Zajac, prichádza Gáll.

46

Začal sa druhý polčas.
Prvý polčas sa skončil, po góle Kubíka z 25. minúty vedú hostia najtesnejším možným pomerom, 1:0. Nás čaká 15 minút prestávky, po ktorej budeme môcť v zápase pokračovať.

Druhý polčas sa začne približne o 17:30.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Obrovská šanca FC VSS, ktorý sa teraz usadil v pokutovom území súpera, pričom si dokázal rozobrať aj jeho obranné rady, strela z bezprostrednej blízkosti brány ale do siete nesmerovala!

45

Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.

45

Hostia sa ponáhľali za loptou k bránkovej čiare, sami ju tam totiž poslali. Napokon to už Šinglár nestihol, hrací predmet ihrisko opustil. Pokračovať tak budeme odkopom Brédu.

45

V zápase opäť pokračujeme.

45

Lekársky tím šprintuje k domácemu hráčovi, zrejme tam pri dopade na trávnik prišlo k nejakému zraneniu.

44

Vhadzovanie Tótha spoza postrannej čiary naštartovalo útočné motory FC VSS, ktorý sa dostal do zaujímavej šance, napokon z toho ale bola len strela do obrancu.

43

Tentokrát to už domáci riešili krátkou prihrávkou a následným centrom k vzdialenejšej žrdi, avšak táto lopta prepadla až k reklamným pútačom. Nasledovať bude odkop Ružinského.

43

A ešte jeden rohový kop, opäť pre Lokomotívu.

42

Center Pavúka nebol odvrátený presvedčivejším spôsobom, preto sa celá situácia zopakuje ešte raz.

41

Center Pavúka donútil hostí zakročiť, bude z toho ďalší rohový kop.

40

Až teraz Lokomotíva zahrala spomínaný rohový kop. Lopta po prihrávke do stredu vápna dopadla na nohy hostí, ktorí ju, síce s problémami, ale napokon predsa len upratali do bezpečia.

40

Zápas sa medzičasom dostal do fázy, kedy je pred nami posledných 5 minút prvého polčasu. Pochopiteľne, tento časový údaj sa ešte môže navyšovať.

39

Na trávnik teraz padá Matúš Ružinský, ktorý bude musieť byť ošetrovaný. Veríme, že to nebude nič vážne a v zápase budeme môcť pokračovať bez vynúteného striedania.

38

Rohový kop v prospech Lokomotívy Košice.

Hráči VSS Košice na svojej útočnej polovici

38

FC VSS hru opätovne presunul pred bránu súpera, v priestore pokutového územia si pritom musela dať Lokomotíva pozor na padajúci center. Napokon z toho bola len ofsajdová pozícia hostí.

38

Žltú kartu dostáva Vancák (FC VSS Košice).

37

Dlhý center smerujúci na vzdialenejšiu žrď bol napokon až príliš vysoký na to, aby ho niekto z hostí hlavou zasiahol. Lopta tak skončila len v rukaviciach pripraveného Brédu.

37

Na opačnej strane ihriska vybojoval aktívny Tóth rohový kop v prospech FC VSS Košice.

36

Lokomotíva napádala rozohrávku s vysunutým útočníkom, ktorým bol kapitán Zajac. Aj preto sa radšej hostia spoľahli na svoje sily a v rozohrávke si pomohli aj Ružinským.

Hra na útočnej polovici Lokomotívy

35

Do konca prvého polčasu ostáva ešte 10 minút.

34

Žltú kartu dostáva Takáč (FC VSS Košice).

34

Domáci sa na malý moment usadili na polovici svojho súpera, vzhľadom k tomu, že mal FC VSS pres pokutovým územím až 8 hráčov, bol ale prechod týmto priestorom prakticky nemožný. Bol z toho len nepresný center.

33

Domáci na malý moment roztvorili svoje obranné rady, čo sa im mohlo kruto vypomstiť. Napokon ale smeroval center hľadajúci Kubíka len do priestoru, ktorý si zval na starosť Šuľák. Ten loptu nechal prepadnúť do rukavíc Brédu.

32

Jeden z hostí teraz na malý moment ostal ležať na trávniku, napokon to nebolo nič vážne a v zápase bude môcť pokračovať. Pri lopte je Lokomotíva.

Časť krytej tribúny pri pohľade z novinárskeho miesta

31

Nízky center z kopačky Đorđevića sa síce na prvý pohľad javil ako zaujímavý pokus o vysunutie Vancáka, avšak napokon dopadol len na hlavy domácich futbalistov.

30

Rohový kop v prospech FC VSS.

29

Lokomotíva by na gól súpera nepochybne rada odpovedala rovnakou mincou, avšak v tejto chvíli sa domáci celok postretol pri prechode stredom poľa len s veľkými problémami.

28

V zápase môžeme opäť pokračovať.

27

Na malý moment zápas prerušila občerstvovacia prestávka.

26

Tím FC VSS Košice dal gól!
Hostia sa v tejto chvíli ujali vedenia, fanklub FC VSS má dôvod na oslavu. Pomerne jednoduchým spôsobom sa hostia dostali až do pokutového územia súpera, kde to už TOMÁŠ KUBÍK skúsil krížnou strelou k vzdialenejšej žrdi. Táto strela napokon prepadla aj napriek dotyku Brédu až do siete.

26

Okrem fanklubu Lokomotívy aj FC VSS sa na Štadióne Lokomotívy sformovala ešte jedna skupinka fanúšikov, ktorá neúnavne ženie vpred futbal košický. Títo fanúšikovia si želajú, aby bol v druhom najväčšom meste Slovenska aspoň jeden fungujúci klub.

25

Do konca prvého polčasu ostáva ešte 20 minút.

24

A napokon bol z toho veľmi zaujímavý moment, kedy vysúval Zajac krížnou prihrávkou do brejku úplne voľného Chmela, avšak tohto nachytal postranný arbiter v tesnom ofsajde.

23

Harvila si bol vedomý momentálnej hernej prevahy mestského rivala, aj preto sa teraz rozhodol o prihrávku do obranných radov. Lokomotíva sa odtiaľ pokúsi o založenie útočnej akcie.

22

Dlhý center na Hirjaka, loptu z hranice vápna odkopol Kamenec. Lokomotíva teraz vo svoj prospech využila fakt, že Hirjak nevenoval centru dostatok pozornosti.

Fanúšikovia hosťujúceho VSS

21

FC VSS sa usadil na polovici svojho súpera, kde mal s odstupom niekoľkých desiatok sekúnd k dispozícii dve vhadzovania spoza postrannej čiary, ani jedna lopta ale pre domácich nebezpečenstvo nepredstavovala.

20

Dlho to ale platiť nemuselo! Jeden z domácich sa postaral o krásny prienik celým pokutovým územím súpera, nanešťastie pre Lokomotívu finálna prihrávka na Pavúka adresáta nenašla.

20

Zo zápasu ubehlo už dvadsať minút, prítomní diváci gól stále nevideli.

19

Domáci celok si teraz musel dať pozor na zrazenú loptu po tvrdej strele z hranice pokutového územia. Za tou sa ešte ponáhľal Hirjak, avšak na zemi výborne zakročil Bréda.

18

Center do vápna bol nepresný, defenzíva Lokomotívy si s ním dokázala poradiť.

17

Rohový kop v prospech FC VSS Košice.

17

Jonec to skúšal centrom na polovicu svojho súpera, táto lopta ale bola dobre odvrátená. Aj preto sa Jonec následne stiahol na polovicu Lokomotívy Košice.

16

Zápas opätovne stráca na svojom tempe, na trávniku sa v tejto chvíli nedeje nič zaujímavé.

15

Domáci mali k dispozícii autové vhadzovanie, lopta napokon do pokutového územia letela z priestoru len niekoľko centimetrov vedľa rohovej zástavky. Strela z toho napokon nebola.

14

Pomerne často to domáci celok skúša nakopávanou loptou, ktorá má dopadávať priamo pred pokutové územie súpera, avšak tento priestor má VSS výborne pokrytý.

13

Videli sme faul VSS v strede poľa, z tohto nebude žiadna nebezpečnejšia štandardná situácia.

Aktuálny pohľad na trávnik

12

Domáci celok mal k dispozícii niekoľko vhadzovaní spoza postrannej čiary, avšak tento fakt vo svoj prospech výraznejšie nevyužil.

11

Dopredu sa vydala aj Lokomotíva, jej prienik popri pravej postrannej čiare sa ale skončil príliš rýchlo na to, aby z neho mohlo prísť aj nejaké strelecké zakončenie.

10

Ďalšia šanca pre hostí! Tentokrát to skúšali z hranice vápna, kde prišlo k okamžitej strele, avšak do tohto pokusu sa výborne hodil Zajac. Od toho sa lopta odrazila do bezpečnej zóny.

9

FC VSS bude zahrávať priamy voľný kop zo vzdialenosti asi 35 metrov.

8

Veľká šanca aj pre FC VSS, hostia to skúsili po sóle Mikuláša Tótha, ktorý vo vápne ešte trochu zbytočne hľadal nohu spoluhráča. Každopádne, následná strela po zemi Brédovi výrazné problémy nenarobila.

7

Zápas v tejto chvíli mierne stratil na svojom tempe, lopta sa voľne presúvala zo strany na stranu. Napokon s ňou budú naďalej kombinovať hostia.

Pohľad na tribúnu z novinárskeho miesta

6

Až teraz sa hosťom podarilo s loptou presunúť na polovicu svojho súpera, po krátkej kombinácii ale celú útočnú akciu ukončil nepresný center.

5

Po piatich minútach hry sme videli prvú veľkú šancu v zápase, ocitli sa v nej domáci! Lokomotíva sa s loptou pomerne jednoducho dostala až pred Ružinského, strela z hranice malého vápna ale letela len do pripraveného gólmana.

4

Pokus o vysunutie útočníka stredom poľa úspech nepriniesol, obrana FC VSS totiž nezaváhala a nakopávanú loptu poslala do bezpečia. Postaral sa o to Takáč.

3

Lokomotíva je v úvode stretnutia aktívnejšia, na útočnej polovici ale chýba jej hráčom väčšia presnosť. Aj preto sme boli svedkami ďalekého odkopu od Ružinského brány.

2

Tentokrát to už Lokomotíve vyšlo. Domáci loptu zaviezli do pokutového územia súpera po pravej strane, avšak pohotový obranný zákrok strele zabránil.

1

Loptu prebral na svoju nohu kapitán Zajac, ktorý to chcel skúsiť centrom smerom dopredu, priestor pri ľavej postrannej čiare bol ale pokrytý hráčmi FC VSS.

1

O úvodný výkop stretnutia sa postarali domáci, ktorí sa s loptou okamžite stiahli do hĺbky vlastnej defenzívy. Odtiaľ sa nepochybne pokúsia čo najrýchlejšie presunúť k bráne svojho súpera, prípadne ju aj ohroziť.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Futbalisti prichádzajú na trávnik

Vážení športoví priatelia, srdečne vás pozdravujem z futbalového štadiónu Lokomotívy, kde sa už o malý moment začne derby medzi domácou FC Lokomotívou Košice a hosťujúcim FC VSS Košice. Domáci dnes do zápasu vkročia v tradičných modrých dresoch, FC VSS zvolil červenú sadu dresov.
Úvodné zostavy:

FC Lokomotíva Košice: Bréda – Kamenec, Cicman, Šuľák, Dický, Harvila, Kolek, Pavúk, Zajac (C), Chmelo, Slinčák
Náhradníci: Fabini – Gáll, Jano, Jass, Hloušek, Hejnus, Cmarko

FC VSS Košice: Ružinský – Jonec, Vancák (C), Kubík, Takáč, Šinglár, Čikić, Tóth, Hirjak, Đorđević, Grega
Náhradníci: Kotěra – Bavoľár, Žebík, Želinský, Bilić, Betík, Kuták

Rozhodca: Fajčík – Benko, Mihalík – Čiernik.

Košičania sa rozcvičujú

Vážení športoví priatelia, vítame vás pri priamom prenose zo 4. kola II. futbalovej ligy, v rámci ktorého si sily zmerajú domáca FC Lokomotíva Košice a FC VSS Košice. Zápas sa odohrá na Štadióne Lokomotívy v Čermeli, ktorý si pamätá zápasy týchto celkov ešte z čias ich najväčšej slávy.

Najväčšie košické derby a jeden z najvýznamnejších zápasov slovenskej futbalovej scény prináša výraznú zmenu. Zatiaľ čo doteraz bol Štadión Lokomotívy útočiskom futbalistov FC VSS, teraz sa stal (na dobu 1 zápasu), prechodným domovom Lokomotívy. Tá bude v zápase písaná ako domáci celok, aj preto sa jej fanúšikovia budú sústreďovať v zóne pre fanklub domácich. Núdza ale nebude ani o fanúšikov FC VSS, ktorí v sektoroch vyhradených pre hostí plánujú veľkú mobilizáciu.

Existenčné problémy FC VSS Košice prinútili tento celok požiadať mestského rivala o výmenu zápasov s výhodou domáceho prostredia. Zatiaľ čo pôvodne mala Lokomotíva figurovať v zápise o stretnutí ako hosťujúci tím, situácia sa zmenila a je to práve Lokomotíva, ktorá bude FC VSS hostiť. Stalo sa tak z dôvodu, že FC VSS Košice v súčasnosti nemá stály domovský štadión, na ktorom by svojho súpera mohol privítať. Kto by bol povedal, že sa zápas na Štadióne Lokomotívy odohrá za takýchto podmienok a len v 2. najvyššej futbalovej súťaži Slovenska. Každopádne, pre Košičanov pôjde nepochybne o zaujímavé spestrenie.

FC Lokomotíva Košice vstúpila do sezóny 2016/2017 II. futbalovej ligy (niekdajšej DOXXbet ligy) na výbornú, keď postupne zvíťazila na domácej pôde a body si priniesla aj od hostí. V treťom kole ale prišlo mierne zaváhanie, kedy Košice neskórovali a uhrali len bezgólovú remízu 0:0, avšak v tabuľkovom postavení tento fakt Lokomotíve výrazne neublížil. Momentálne jej totiž so ziskom 7 bodov a skóre 6:2 patrí priebežná 4. priečka.

Posledné 3 zápasy Lokomotívy:

FC Lokomotíva Košice – FK Spišská Nová Ves 4:2
MŠK Rimavská Sobota – FC Lokomotíva Košice 0:2
FC Lokomotíva Košice – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 0:0

Zväčša mladíci z FC VSS Košice zažili v úvode sezóny raketový štart a po troch výhrach sa okamžite zaradili medzi elitu súťaže a najväčších ašpirantov na postup do Fortuna ligy. FC VSS si postupne poradil s Rimavskou Sobotou, Liptovským Mikulášom aj Lipanmi, aj preto svieti na jeho konte plný bodový zisk, a síce 9 bodov. Košický celok môže byť spokojný aj so skóre, ktoré je v ich prípade priaznivé. FC VSS svojim súperom nastrieľal celkovo 5 gólov, pričom sám inkasoval jediný.

Posledné 3 zápasy FC VSS:

FC VSS Košice – MŠK Rimavská Sobota 3:1
MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FC VSS Košice 0:1
FC VSS Košice – ŠK Odeva Lipany 1:0
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.

FC Lokomotíva Košice – FC Košice

0:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 26. Kubík

Karty:   56. Pavúk (LKE), 58. Šuľák (LKE) – 34. Takáč (VSS), 38. Vancák (VSS), 77. Čikić (VSS)

FC Lokomotíva Košice: Bréda – Kamenec, Cicman, Šuľák, Dický, Harvila, Kolek, Pavúk, Zajac (C), Chmelo, Slinčák
Náhradníci: Fabini – Gáll, Jano, Jass, Hloušek, Hejnus, Cmarko

FC Košice: Ružinský – Jonec, Vancák (C), Kubík, Takáč, Šinglár, Čikić, Tóth, Hirjak, Đorđević, Grega
Náhradníci: Kotěra – Bavoľár, Žebík, Želinský, Bilić, Betík, Kuták

Rozhodca: Fajčík – Benko, Mihalík – Čiernik