Menu

Futbal

MONACObet liga

FC Lokomotíva Košice – FC Košice

0:1

koniec (0:1)

26.08.2016, 16:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Lukáš Pancurák

Tipsport: 1.95 3.5 3.2

90+2

Aj druhá nadstavená minúta patrila domácemu celku, tentokrát to Lokomotíva skúšala dlhým centrom. Ružinský sa po lopte odvážne hodil a napokon ju ukryl vo svojich rukaviciach.

90

Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Takáč, prichádza Bilić.

88

Stalo sa tak až v tejto chvíli, kedy po autovom vhadzovaní vo vnútri šestnástky zakončil Gáll, avšak jeho rana bola zrazená len nad hornú žrď. Ružinský ešte loptu kontroloval, napokon ale zakončiť nemusel.

81

Mimoriadne nepríjemný moment, zraneného Kubíka musel vystriedať Kuták.

81

Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Kubík, prichádza Kuták.

79

Mimoriadne zaujímavo to vyzeralo predovšetkým pri tejto šanci, kedy sa domáci ocitli pred Ružinským s vyšším počtom futbalistov, napriek tomu ale mladého gólmana nechali zakročiť na zemi.

77

Žltú kartu dostáva Čikić (FC VSS Košice).

75

Na opačnej strane ihriska sme sledovali štandardnú situáciu Lokomotívy, na center zareagoval najlepšie Šuľák. Jeho nebezpečné zakončenie hlavou napokon priestor troch žrdí minulo.

74

Do vzduchu sa teraz zavesil strelec jediného gólu Kubík, ktorý chcel hlavou skórovať aj po druhýkrát, avšak jeho zakončenie smerovalo len k pripravenému Brédovi.

73

Dnešné stretnutie sleduje 1254 divákov.

69

Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Pavúk, prichádza Jass.

69

Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Đorđević, prichádza Bavoľár.

66

Až teraz sa domácim podarilo ohroziť svojho súpera, po postupnej akcii totiž prišla prízemná strela z pokutového územia. Lopta tesne minula priestor troch žrdí.

64

Všetko sa ale zmenilo vo chvíli, kedy to FC VSS skúšal z pravej strany šestnástky, každopádne, po rýchlo letiacej lopte sa včas hodil Ružinský, ktorý ju ukryl vo svojich rukaviciach.

61

Pochváliť musíme aj oba tábory fanúšikov, domácich priaznivcov Lokomotívy, ako aj priaznivcov FC VSS, ktorí sa v početnej skupinke na trávnik pozerajú z netradičného miesta hosťujúceho sektoru. Každopádne, dnes sa hrá v skvelej atmosfére.

58

Žltú kartu dostáva Šuľák (FC Lokomotíva Košice).

56

Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Chmelo, prichádza Jano.

56

Žltú kartu dostáva Pavúk (FC Lokomotíva Košice).

46

Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Zajac, prichádza Gáll.

40

Až teraz Lokomotíva zahrala spomínaný rohový kop. Lopta po prihrávke do stredu vápna dopadla na nohy hostí, ktorí ju, síce s problémami, ale napokon predsa len upratali do bezpečia.

38

FC VSS hru opätovne presunul pred bránu súpera, v priestore pokutového územia si pritom musela dať Lokomotíva pozor na padajúci center. Napokon z toho bola len ofsajdová pozícia hostí.

38

Žltú kartu dostáva Vancák (FC VSS Košice).

34

Žltú kartu dostáva Takáč (FC VSS Košice).

33

Domáci na malý moment roztvorili svoje obranné rady, čo sa im mohlo kruto vypomstiť. Napokon ale smeroval center hľadajúci Kubíka len do priestoru, ktorý si zval na starosť Šuľák. Ten loptu nechal prepadnúť do rukavíc Brédu.

26

Tím FC VSS Košice dal gól!
Hostia sa v tejto chvíli ujali vedenia, fanklub FC VSS má dôvod na oslavu. Pomerne jednoduchým spôsobom sa hostia dostali až do pokutového územia súpera, kde to už TOMÁŠ KUBÍK skúsil krížnou strelou k vzdialenejšej žrdi. Táto strela napokon prepadla aj napriek dotyku Brédu až do siete.

26

Okrem fanklubu Lokomotívy aj FC VSS sa na Štadióne Lokomotívy sformovala ešte jedna skupinka fanúšikov, ktorá neúnavne ženie vpred futbal košický. Títo fanúšikovia si želajú, aby bol v druhom najväčšom meste Slovenska aspoň jeden fungujúci klub.

24

A napokon bol z toho veľmi zaujímavý moment, kedy vysúval Zajac krížnou prihrávkou do brejku úplne voľného Chmela, avšak tohto nachytal postranný arbiter v tesnom ofsajde.

20

Dlho to ale platiť nemuselo! Jeden z domácich sa postaral o krásny prienik celým pokutovým územím súpera, nanešťastie pre Lokomotívu finálna prihrávka na Pavúka adresáta nenašla.

10

Ďalšia šanca pre hostí! Tentokrát to skúšali z hranice vápna, kde prišlo k okamžitej strele, avšak do tohto pokusu sa výborne hodil Zajac. Od toho sa lopta odrazila do bezpečnej zóny.

8

Veľká šanca aj pre FC VSS, hostia to skúsili po sóle Mikuláša Tótha, ktorý vo vápne ešte trochu zbytočne hľadal nohu spoluhráča. Každopádne, následná strela po zemi Brédovi výrazné problémy nenarobila.

5

Po piatich minútach hry sme videli prvú veľkú šancu v zápase, ocitli sa v nej domáci! Lokomotíva sa s loptou pomerne jednoducho dostala až pred Ružinského, strela z hranice malého vápna ale letela len do pripraveného gólmana.

FC Lokomotíva Košice – FC Košice

0:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 26. Kubík

Karty:   56. Pavúk (LKE), 58. Šuľák (LKE) – 34. Takáč (VSS), 38. Vancák (VSS), 77. Čikić (VSS)

FC Lokomotíva Košice: Bréda – Kamenec, Cicman, Šuľák, Dický, Harvila, Kolek, Pavúk, Zajac (C), Chmelo, Slinčák
Náhradníci: Fabini – Gáll, Jano, Jass, Hloušek, Hejnus, Cmarko

FC Košice: Ružinský – Jonec, Vancák (C), Kubík, Takáč, Šinglár, Čikić, Tóth, Hirjak, Đorđević, Grega
Náhradníci: Kotěra – Bavoľár, Žebík, Želinský, Bilić, Betík, Kuták

Rozhodca: Fajčík – Benko, Mihalík – Čiernik