Menu

Futbal

Belgická Jupiler Pro League

Standard Liége – Waasland-Beveren

5:0

koniec (3:0)

23.10.2016, 20:00 • Stade Maurice Dufrasne (Lutych) • 11. kolo • Lukáš Jasoněk cz

89

89. Belfodil (STA), Laifis (STA)

89

Další standardka pro Lutych. Ujal se jí Belfodil a svou pumelicí rozezvučel břevno! Köteles se po balonu stačil pouze ohlédnout a hned musel být ve střehu, když proti nebezpečné dorážce Laifise skočil po balonu jako kočkovitá šelma a schoval ho ve svých pazourech.

85

85.

85

Podle očekávání autor standardní situace vypustil přímou a navíc velmi jedovatou střelu. Köteles se proti ní však obrnil, proletěl se vzduchem a zaskvěl se parádním zákrokem u své pravé brankové konstrukce.

77

Třetí a zároveň poslední střídání v týmu KV Red Star Waasland-Beveren: hrací plochu opustil Marquet a své fotbalové schopnosti bude moci předvést Cools.

73

Žlutou kartu dostává Vanzo (KV Red Star Waasland-Beveren).

71

Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Raman, přichází Mbenza.

69

69. Renaud EMOND - 5:0

69

Standard právě vstřelil branku!
Do role exekutora pokutového kopu se převtělil sám faulovaný RENAUD EMOND a střelou doprostřed brány nic nevymýšlel. Köteles skočil doprava, takže byl naprosto bez šance na jakýkoliv zákrok a inkasoval nepopulárního "bůra".

68

68. Faul uvnitř pokutového území

68

Emond se stal adresátem přihrávky do vápna, kde ho skolil Camacho. Jednoznačná penalta!

63

Žlutou kartu dostává Trebel (Standard Lutych).

60

60. Emond (STA)

60

Pátý gól Lutychu měl na hlavě střídající Emond, ale po načechraném centru zprava střelou zblízka nechal u pravé tyče vyniknout Kötelese.

56

56. Benito RAMAN - 4:0

56

Standard právě vstřelil branku!
Gólové chutě fotbalisty Lutychu neopouštějí ani po změně stran. Hosté zase propadli v obraně a toho k průniku do levé části pokutového území využil BENITO RAMAN, na jehož křižnou přízemní střelu si Köteles sice trochu sáhl, to však míči nezabránilo v dokutálení se do sítě.

46

Střídání v týmu KV Red Star Waasland-Beveren: na lavičce náhradníků sedí také Boljević, místo něhož přišel otestovat hrací plochu Myny.

46

Střídání v týmu KV Red Star Waasland-Beveren: ani Gano si po změně stran nezahraje, vystřídán byl Vanzem.

46

Střídání v týmu Standard Lutych: do druhé půle se nepodívá Orlando Sá, dvougólového střelce nahradil Emond.

42

42. Beldofil (STA)

42

Belfodil poblíž levého rohu vápna vyrobil kličku mezi dvěma obránci a díky tomu se dostal do výhodné střelecké pozice, ze které vypálil k bližší tyči a donutil Kötelese k zákroku na zemi.

42

Tak přeci jen mu něco je. Edmilson Junior po svém krátkém ošetření na hřišti dlouho nepobyl a raději přepustil své místo Wallysonu Mallmannovi.

31

31. Orlando SÁ - 3:0

31

Standard právě vstřelil branku!
A zase ten ORLANDO SÁ! Před hranicí pokutového území si zpracoval dlouhatánský centr a využil toho, že bránící Jonathan Buatu stál od něj příliš daleko. Pak už před ním stála pouze překážka jménem Köteles a Sá udělal to nejlepší, co mohl, když vyběhnuvšího brankáře přelstil chytrým lobem.

26

Standard právě vstřelil branku!
Náskok svého družstva zdvojnásobil ORLANDO SÁ.

23

Seck (KV Red Star Waasland-Beveren) přišel o míč a při pokusu napravit svou chybu svého soupeře fauloval za žlutou kartu.

16

16. Benito RAMAN - 1:0

16

Standard právě vstřelil branku!
BENITO RAMAN se dokázal zbavit otravného Secka a na jeho prudký pokus zpoza vápna bezmocný Köteles nedosáhl. Fanoušci Lutychu jsou u vytržení, jejich tým se totiž po čtvrthodině hry dostal do vedení.

5

5. Orlando Sá rozvlnil síť z ofsajdu

5

"GÓL!" Mohli si zakřičet fanoušci Standardu Lutych. Po centru z nařízeného přímého kopu se totiž prosadil Orlando Sá, ale gólovou radost mu překazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího.

Standard Liége – Waasland-Beveren

5:0

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 16. Raman, 26. Sá, 31. Sá, 56. Raman, 69. Emond (pen.)

Karty:   63. Trebel (STA) – 23. Seck (WAS), 73. Vanzo (WAS)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:2.

Standard Liége: Gillet – Echiejile, Goreux, Scholz, Laifis, Enoh, Trebel, Edmilson Junior (42. Wallyson Mallmann), Orlando Sá (46. Emond), Belfodil, Raman (71. Mbenza)
Náhradníci: Emond, Mbenza, Fiore, Hubert, William, Cissé, Wallyson Mallmann. Trenér: Aleksandar Janković.

Waasland-Beveren: Köteles – Demir, Jonathan Buatu, Camacho, Jans, Seck, Marquet (77. Cools), Schwartz, Gano (46. Vanzo), Boljević (46. Myny), Schrijvers
Náhradníci: De Schutter, Michel, Goblet, Cools, Vanzo, Van Dooren, Myny. Trenér: Stijn Vreven.

Rozhodca: Van Driessche – Walschap, Divincenzo